Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość zlosliwiec
Witam Pozdrawiam Wszystkich serdecznie BP :D Za potrzebujących trzymam kciuki :D

Witajcie kochani moi !!!! :P Nagradzania ciag dalszy....:D...zafundowałam sobie dzisiaj nowa fryzurke i nowe kolorki Czuję sięwelacyjnie :) Jovik---> tak mi cieplutko koło serducha jak wiem, że jestes...czytasz i czasem się odezwiesz...dzięki !!!!! Fiona---> myśle, ze wszyscy bez wyjatku czekaliśmy, az sie odezwiesz...gratuluję Ci wytrwałosci w niepaleniu :D..ten topik to rewelacja, nie dałabym sobie bez Was rady...Trzymaj za nas mocno kciuki :P Kinia---> po słodyczach humorek lepszy, więc nie ma co się tak katowac...wszystko, byle z umiarem :P Wiewióreczka---> dla mnie jesteś pewniakiem !!! Złosliwcze kochany---> bez Twoich cudownych kciuków poległabym pewnie....buziaczek dla Ciebie Pozdrawiam wzystkich pachnacych BP

Gość wisienka 32
Czesc Może mnie jeszcze pamietacie, nie pale od 13 sierpnia. Ostatnio rzadko tu wpadałam, czasem tylko na chwilke poczytac troszku. Ale trzymam sie dzielnie. Kiedys pisałam ze przytyło mi sie tu i tam. Kupiłam ocet, nawet zdarzyło mi sie wypic go kilka razy, ale jest ohydny i tyle. Zaczełam intensywnie ćwiczyc. Efekty juz są widoczne, no i oczywiscie dieta MŻ i to pomaga. Pozdrawiam wszystkich nie palących. I życze dalszych sukcesów.

Cieplutko pozdrawiam wszyckich z Paczki-Niepalaczki, wisienko pisz wiecej będzie milo, ja za moze w sobotkę dopiero odwiedzę, bo jutro to muszę nabierać prędkości by zdążyć na imprezke... być może w sobotkę też,...także trzymajcie się wszyscy PACHNĄCY!!;-)))) pozdrófki!!!

Witam spiochow:) Słoneczko-->nawet nie wiesz ile dla mnie znaczy twoja wiara we mnie:)bardzo ci dziekuje:) JAWEL75-->gdzie mieszkasz?moze mnie tez zabierzesz na imprezke,tak dawno nigdzie nie byłam:) Wisienka32-->super,ze swietnie dajesz sobie rade,jestes o 4 dni lepsza ode mnie !wpadaj do nas czesciej jak mozesz:) Zlosliwiec-->jakbys nic nie napisał,to ja i tak czuje ,ze jestes z nami!!!wielkie dzieki ci za to:) Kinia/-->masz racje dzieki Fionie jestesmy tutaj razem i dzielnie walczymy z naszym wrogiem:) Jak miło widziec,ze cos sie dzieje na topiku:) Pozdrawiam was kochani :) DOBRANOC👄👄👄

Gość Kinia/
pozdrawiam w ten piekny sloneczny dzionek !!! wybieram sie na slonkoo!

Gość zlosliwiec
Witam Cześć piękne i pachnące, co z Wami się dzieje czyżby?Wszyscy już pokonali śmierdzący nałóg TO GRATULACJE!!!! życzę powodzenia :D Myśle ze nie potrzebnie się tu produkuje!!!:D A może ktoś potrzebujący tu zawita, razem łatwiej jest pokonać śmierdzący, nalog Zapraszam i trzymam kciuki :D

Myśle, ze wszystkie piekne pachnace korzystały dziasiaj ze słoneczka...:P Ja też dopiero do domku wróciłam..... złośliwcze kochany...to nieprawda, ze niepotrzebnie się produkujesz !!!!!!......jestes tu baaaaaaardzo potrzebny....i Twoje kciuki !!!!:P Jak Ciebie zabraknie na topiku-----> słoneczko zgaśnie :( pozdrawiam wszystkich

W przerwie miedzy robieniem pierogów :-P pozdrawiam Was cieplutko :-)

:( Ciezki weekend!!!!! Nie,nie --->powodem nie jest pet,choc przemkneło mi po głowie ze kupie dzis paczke i ją spale!!! Pozdrawiam,zycze słonecznego weekendu!

Wiewióreczko kochana----> nie kupisz i nie zapalisz !!!!!!! Wiem jak moze być cięzko i to nie z powodu fajek...i Ty wiesz, ze ja wiem..... Jesteś silną kobieta i poradzisz sobie cokolwiek by się nie działo... Jestem z Tobą :)

Gość zlosliwiec
Witam Pozdrawiam słoneczko jesteś Wielka :D Wiewióreczko trzymam kciuki :D Wszystkim zycze milego dnia :D

Gość Magda....
Witam... Nazywam sie Magda i jestem nałogowym palaczem. Czas to w końcu powiedzieć odtwrcie i szczerze. Pale juz z 10 lat. Od trzech lat pale juz codziennie po kilka fajek. Zawsze mowiłam ze pale dla przyjemności i moge przestac kiedy chce. Ale ja nie chce, a raczej NIE MOGE. Chce rzucić! Nie przez kase /pale irysy co kosztują 6.20/, nie ze to juz niemodne tylko dla zdrowia. Czuje sie źle z paleniem a mimo to pale. Przymierzam sie zeby rzucic. Zostało mi 6 papierosów. Ale nie chce juz ich palić. Trzymajcie za mnie kciuki!

Gość Cathleen
Pozwolicie, że się do was przyłączę? Właśnie jestem w trakcie rzucania, a raczej dopiero po decyzji, że rzucę... nie paliłam dzisiaj, ale przyznam szczerze, że trochę się boję... Decyzję podlęłam spontanicznie, a po prostu lubię palić, i na razie nie potrafię sobie wyobrazić życia bez, jak ich nazywacie, śmierdzielów, chociaż paliłam nałogowo "tylko" 3 lata. I po drugie: boję się, że utyję ;] Boję się podwójnie, bo od tak dawna jestem na diecie, że mój organizm i tak nie potrzebuje dużo, a teraz mam jeść jeszcze mniej... ;( Nic przyjemności z życia. To mówicie, że ten ocet jabłkowy działa? A próbowaliście herbatek ziołowych? Ja chyba się na nie przerzucę ;] Myślicie, że to pomoże? Mam nadzieję, że mi się uda ;D

Gość zlosliwiec
Witam w naszym gronie Magda nie zastanawiaj się najlepiej jest podjąć natychmiastowa decyzje nie odkładaj na później trzymam za Ciebie kciuki z nami dasz rade :D Cathleen mile tu jesteś widziana, jeżeli naprawdę chcesz rzucić to z nami dasz na pewno rade pozbyć się śmierdzącego nałogu trzymam za Ciebie również kciuki:D powodzenia :D BP

Cathleen-----> nigdy nie podejmuję pochopnych decyzji...na dobre mi to kiedyś nie wychodziło, więc nauczona doświadczeniem uruchamiam swój analizator.... Biorę pod uwage wszystkie ZA i PRZECIW....i dopiero wtedy podejmuje decyzje... Miałam świadomosc, ze kiedy przestanę palic - utyje...ale nie projektowałam przyszłosci, nie wizualizowałam w czarnych kolorach...bo jak kiedys napisałam----> myśl jest twórcza !!!!!!! :) Nikt Ci nie da gwarancji, ze bedzie łatwo...w myśl starego przysłowia: Dla chcacego nic trudnego....a więc do dzieła!!!!!! Pozdrawiam wszystkich pięknych pachnacych :D Porozpieszczam trochę złośliwca----> w końcu mamy jedynego pachnacego rodzynka na topiku Złosliwcze----> buziaczki słodziutkie dla Ciebie :D Magda----> mam nadzieje, ze z tych 6 fajek nadal pozostało.....SZEŚĆ !!!!!!! :)

Witajcie :) To już prawie 6 tygodni. Zleciało jak z bicza. Ze mną chyba jest coś nie tak, bo wcale mnie nie ciągnie... A Wy piszecie, że macie chęć zapalić. Qrde.

Tak we mnie wrosło palenie, że teraz chyba nie potrafię się cieszyć tym, że nie palę. :(

Gość voytass
no to zgodnie z poleceniem strony przez sloneczkoo przylaczam sie dzis 5 dzien bez fajki sa momenty ,ze juz prawie ide do sklepu i kupuje ,ale cos mnie powstryzmuje jestem ciekawy jak wczesnie zaczeliscie palic ??moze nie jestem sam bo ja zaczalem w wieku 12 lat:(

Witaj Voytass----> hurrrrra jesteś drugim facetem na topiku, Złosliwcze czy Ty to widzisz???????????? :D :D :D Poczatki zawsze są trudne, ale wytrwaj kochany bo naprawdę warto.....zagladaj na topik tak czesto jak to tylko będzie mozliwe!!!!! Pomaga czytanie i pisanie..... Poczytaj nasze historie rzucania :P...bywało, ze smierdziel dokopał solidnie, ale my sie nie dalismy...Buziaczek !!!!!!.......i zostań z nami :)

HAAAALLLOOOOO !!!!!!!!!! Ludzie co z Wami?.....zostawiliście mnie samą?????? :( Voytass chłopie chyba nie poleciałes po fajki co? :P

Gość voytass
kurcze ciezko,ciezko bo ja lubie sobie zapalic i bez tego papieorska jest mi zle:(:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się