setunia 0 Napisano Styczeń 26, 2007 C z kropeczka:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Styczeń 26, 2007 setunia . już pada :D i to jak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Gadzinko musialam bo zasypalo mnie i nie moglam auta wyprowadzic. setunia narazie jestem zdrowa tylko bylam umowiona z dentysta i dlatego. amazonka ja Ci moge tez troche sniegu podeslac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Witam Pozdrawiam Wszystkich serdecznie BP Wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom :D a chłopakom przystojniakom graba :D nadrobiłem od wczoraj zaległości a zebrało się tego sporo :D niezabardzo się jeszcze czuje więc nie jestem w stanie Was Wszystkich pojedynczo wymienić Życzę miłego śnieżnego weekendu Za potrzebujących trzymam swoje mocne dwa dębowe kciuki wolne od śmierdziela iwonka 19_ 84 – super decyzja zuch dziewczynka :D witam w gronie pachnących odzywaj się jak najwięcej bo to naprawdę bardzo pomaga :D bp amazonka – u mnie tez zaczęło padać do rana nas zawieje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Amazopnka to teraz mozemy sie wirtualnie sniazkami porzucac:D Basiek to dobrze:0 zebys tylko po tym spacerku chora nie byla;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Styczeń 26, 2007 setunia dzieki ale ja jestem twarda zlosliwiec trzym sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 26, 2007 setunia – nie dawno zaczęło padać a już mam czym do Ciebie tez rzucić :D basiek 1 – Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Styczeń 26, 2007 zlosliwiec > twoje kciuki trzebaby opatentować, one jakieś zaczarowane chyba są:D A tak z ciekawości spytam z której części Mazur jesteś? setunia > łap rzucam śnieżką :D basiek>ząbki bądą bielutkie bo papierochom mówimy NIE! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Macie coś na poprawienie humoru http://www.wrzuta.pl/film/5OIJhmq5HC/crazy_cow_-_i_like_to_muh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Styczeń 27, 2007 dobranoc kochani,kolorowych snów a może dzień dobry :D matko, ale sie zasiedziałam :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mona_mona 0 Napisano Styczeń 27, 2007 ja rzucilam palenie po 6 latach ..na kilka miesięcy . wróci;lam do nałogu przez styk z papierosami , przytyłam chyba z 2 kilo , przemiana materiii ... uzylam plastrow , tera zznow rzucam z(z plastrami) nie pale 3 dzien i nie męcze sie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 27, 2007 to jak poranna kawka?? ;) u mnie troszke sniegu spadlo trzeba isc to teraz odgarnac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Witam w piękny zaśniezony poranek :D mmm > kawka super i sniegu jest w sam raz :D mona-mona > trzeba być czujnym, nigdy nie wiadomo kiedy wróg zaatakuje, Dasz radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Witam amazonka – Mazury pozdrawiają Warmię :D mona_ mona – 3 dni jesteś zuch dziewczynka :D mmm757- graba- kawa tez smakuje bez śmierdziela :D teraz wiem jaki jest naprawdę prawdziwy zapach i smak kawy BP :D pozdrawiam Wszystkich serdecznie życzę miłego dnia BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gadzina 47 Napisano Styczeń 27, 2007 :D Amazonko jaki ranny ptaszek z Ciebie :D czy to dzieci spać nie dają?? Złośliwiec trzymaj się Basiek oj twarda zCiebie kobitka setunia teraz masz czas może rzucisz śniegiem w jakiś wybrany egzemplarz oby nie siedzieć samemu przed kompem:D mona dasz rade mmm co to spać nie możesz:D fado i balbinka zmieniają właśnie boczek przez sen miłej soboty dla wszystkich pachnących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Gadzinka 47 – Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aurela25 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Witam wszystkich w ten piękny zimowy poranek w koncu i do mnie na zachód zima przywędrowała :)) Pijecie jeszcze kawkę bo ja dopiero zaczynam? nauczyłam się zasępować śmierdziela komputerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Amazonka doleciala moja snizynka?:D bo Twoja tak i tak mnie rozlozyla na lopatki , ze az spac poszlam:D;) Zlosliwiec:D:) a Ty czemu narobiles sobie tyle zaleglosci;)? Mmmm sobota , a ty juz od rana odniezasz?;) Aurela ja wlasnie pije:) Gadzinko masz absolutna racje!:)tyle , ze obiektu na oku zadnego nie amm:(:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aurela25 0 Napisano Styczeń 27, 2007 setunia no to zdrowko ależ ta pogoda potrafi humor poprawić od rana mam usmiech od ucha do ucha wiem że niektórym taka ilość śniegu spedza sen z powiek a zwłaszcza kierowcom ,ale ja dziś się nie przejmuje bo nie mam zamiaru nigdzie jechać i cieszę sie że moje dzieci przynajmniej w te ostatnie dni ferii pobawią się na śniegu. A jak u was z samopoczuciem?? a nowe rzucające jak sobie radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Setunia walnij nie upatrzonego :D. a może.... Po prostu chciałam pomóc cały czas w głowie mi ta nieszczęsna tapeta w krokusiki:( . Zawsze można jeszcze "pośliznąć "się i oprzeć sie na jakimś męskim ramieniu:D. a takie pytanko czy dzisiaj ktoś jeszcze miał w mieszkaniu 14 stopni. Ale i tak lubie zimę:D. Przefajczyłam centralene to teraz mam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Styczeń 27, 2007 hejka wszystkim Dzisiaj mija 14 dzien BP :-C U mnie nadal dmucha i wieje a zaspy sie porobily ze hoho Milego dnia zycze wszystkim...........BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 27, 2007 setunia – zaległości- w wczoraj cały dzień - byłem w pracy- a nazbieralo sie troche tego ! dziś idę na noc iwonka 19_ 84 – jak samo poczucie :D aurela amazonka –tyle napadalo ze nie możesz dojsc do kompa :D gadzinka 47 pozdrawiam cieplutko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 27, 2007 basiek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Aurelko ja tez sie ciesze z tej pogody dzisiejszej, bo slonko jest u mnie:) Gadzinko ja mieszkam w tak malej miejscowosci, ze......:D wszyscy sie znaja i naprawde lepiej zebym sie nie \"posliznela\":D;) Zlosliwiec , to moze urlopik?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gadzina 47 Napisano Styczeń 27, 2007 Oj setunia znam to:D. Masz racje to lepiej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oxiajki 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Hejo wszystkim :) Iwonko ----> jak sie czujesz? powiem Ci coś jeszcze , żeby bardziej cię podtrzymac na duchu i przekonać do rzucenia... Po rzuceniu papierosów o niebo poprawiła mi się cera, odkryłam w moich płuckach drugie DNo :D moge 5 razy brać większe oddechy niż kiedyś, w wakacje na spacerze po lesie tak cudnie pachniało lasem że nie mogłam w to uwierzyć - paląc nigdy tego nie czułam...nawet sobie nie wyobrażasz jakie to cudowne przeżycie poczuć coś tak pięknego... :) rano wstaje i nie czuje zmeczenia (budze się i odrazu na równe nogi a za czasów nałogu zanim wstałam mijało od 10- 30 minut :P Trzymam mocniutko kciuki ! amazonka---> u mnie pod Lublnem tez jest boski snieżek i słonecznie jupi oby jak najdłużej :) basiek 1 ----> gratulacje w nie paleniu 14 dni :) mona-mona ----> mocno się trzymaj z tym nie paleniem wierze w Ciebie :) Trzymajcie się cieplutko w te zimowe dzionki i wieczory :)) dla pachnących :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Styczeń 27, 2007 no dobra możecie juz nie rzucać do mnie śnieźkami, bo napadało że o ja cie pitolę :D złośliwiec > to nie przez śnieg nie mogę się dokopac tylko autko mi posłuszeństwa odmówiło :( Wybrałam się na zakupy zaszaleć a tu kicha:( stanęło mi pod górką i ani rusz, zimóweczzek sie nie ma i takie skutki :) Trzymajcie sie cieplutko, ja zmykam, bo goście za 2 godzinnki przychodzą a ja w lesie z przygotowaniami, pa pa Miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Witam słoneczko :D Teraz już bardziej Cię poznałem wiesz, w czym rzecz:D Przepraszam za nie porozumienie z mojej winy:( Ale jestem pewien że jesteś prawdziwym przyjacielem na którego można liczyć w 100 % życzę dużo zdrowia i szczęścia w życiu BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Styczeń 27, 2007 ale ciiiiiszaaaaa......chyba wszystkich już na amen zasypało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Styczeń 27, 2007 Złosliwcze kochany...dziękuję Opatrzności za to nieporozumienie....hahahahaha..... Miło było usłyszec Twój głos...:) Kochani pachnacy !!!!!.......czytam wszystkie wasze wypowiedzi i mocno trzymam kciuki :) Niestety nie mogę juz tak często bywać na topiku... Bądzcie silni, walczcie dzielnie, bo naprawde jest o co walczyc......bo Życie cudem jest...i tylko jedno jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach