Gość stixa Napisano Marzec 24, 2007 zuj caly czas gumy... to troche odcaiga od palenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 24, 2007 cześć dziewczyny [ i chłopaki] fado, oj chyba dziś mam sądny dzień, nasmarowalam e-maila na 3 strony a tu masz babo placek komp sie zresetowal i wszystko poszło....... w kosmos o ja pier..... no i po wenie twórczej, idę na podwórko, powrzeszcze na gołegie troche, może pomoże :D trzymajcie sie cieplutko i bez papiersków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolf 0 Napisano Marzec 24, 2007 pozrawiam wszytkich wiosennie starych bywalcow i nowych bp.oczywiscie apropo wiosny najlepsza pora na zucanie niektozy nawet obiecali ze od wiosny.....:))pozdrowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 24, 2007 Witam Pozdrawiam serdecznie życzę miłego dnia BP amazonka – Gadzinka 47 – blanka 147 – Balbina 723 – basiek 1- fado – kominek – jovik – ika* - sloneczkooo – rolf – graba dziękuję za słowa otuchy trochę lepiej gorączka mniejsza tych których nie wymieniłem i tych co po cichu podczytują również serdecznie pozdrawiam za potrzebujących trzymam kciuki BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowaAga Napisano Marzec 24, 2007 czytam was od dawna ale palę od jakiegoś czasu nastawiam sie by przestać i dzis umówiłam sie na tzw. blaszki i od środy dołącze do was. Mam nadzieje że wytrwam w postanowieniu i nie zapalę już ale zobaczymy. Pozdrawiam i napewno bede tu teraz częściej pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 24, 2007 Back:) Zlosliwiec fajeczka ciagle lezy sobie:) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 24, 2007 aga- jak sie zaprzesz to dasz radę:) setunia:D gdzie byłaś jak cię nie było :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 24, 2007 wiosna pełną parą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 24, 2007 Amazonko a Ty gdzie bylas jak Cie nie bylo?:P;) dzis pogoda super gdyby jeszcze tak nie wialo! poszlabym na spacerek ale cos mnie boli szyja i kosci niektore:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Marzec 24, 2007 setuniu -> byłam tam gdzie diabł mówi dobranoc. pamiętajcie ludki aby ZEGARKI PRZESTAWIĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 24, 2007 ehhhhhh godzine krocej spimy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 24, 2007 Bardzo przepraszam ze Was przestraszylam ale ja sama sie wystraszylam...D Dziewczyny wezcie sie w garsc i nie poddawajcie sie tak latwo...:) Ja tez czuje sie nie ciekawie ale mam nadzieje ze to minie..:) Amazonka>>> nawet moze i dobrze by bylo jak bys nakopala mi troche wtedy bym sie lepiej poczula hahaha blanka>>>>duzo zdrowka i sloneczka Ci przesylam fado>>>postaram sie nie tworzyc wiecej horrorow Gadzinko>>>>serdecznie Cie pozdrawiam i postaram sie wiecej ni fundowac duzo zdrowka....:) rolf>>>>pozdrawiam zlosliwiec>>>>wracaj szybciutko do zdrowia nowaAga>>>dolaczaj do nas setunia>>>siemanko zycze wszystkim kolorowych snow ......:D :D:):):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 24, 2007 Balbinko>>>przepraszam Tobie tez zycze duzo zdrowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Marzec 24, 2007 Trzymam za was!!!Pozdrawiam i całuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Marzec 24, 2007 Wiewióreczko kochana !!!!!!!!......buziak wielki !!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Marzec 24, 2007 Oczywiście wszystkich pozdrawiam serdecznie :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 25, 2007 oooooooooooo! Kogo ja tu widzę????!!!!! Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 25, 2007 wiewiórka, słoneczko, miejcie się pachnąco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 25, 2007 amazonka, rolf, setunia, balbinka, basiek, złośliwiec, blanka, gadzinka, kinia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 25, 2007 nowaAga - dołączaj szybko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 25, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 25, 2007 :) setunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowaAga Napisano Marzec 25, 2007 oj dołącze do Was napewno od środy tylko boje sie czy wytrwam ale bardzo chce musze wytrwać Myśle że będzie dobrze tak sie nastawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 25, 2007 nowaAga a w srode nie obejdzie sie BP?:). Kiedykolwiek sie zdecydujesz, to ja caly czas trzymam w kciuki za Twoje rzucanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Marzec 25, 2007 nowaAga, tak wielu ludzi, chciażby stąd, wytrwało, sama spójrz...:):):), trzymam kciuki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka147 0 Napisano Marzec 25, 2007 wiatm was hura wreszcie mam słonko setunia fado złośliwiecjak tak chorubsko pogoniłeś już dużo zdrówka ojoj wiem co przeżywasz ale bedzie dobrze:) Gadzina amazonka nowaAganie czekaj żucaj od razu basiek1 rolf słoneczko{kwiat] ika* Balbina723 jovik kominek jeśli o kimś zapomniałam to też i[serce dla wszystkich, a ja zmykam na słoneczko może mnie opali;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowaAga Napisano Marzec 25, 2007 ale ja w środę idę na blaszki które mają mi pomóc by pozbyć sie tego cholernego nałogu, bardzo chce przestać palić jej jak żaluje dnia kiedy pierwszy raz zapaliłam aj ale teraz będę cieszyć sie każdym dniem bez papierosa musze wytrwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 25, 2007 hejka No to dzisiaj cisza tutaj widac do wszystkich zawitala wiosenka napewno Wiewioreczko....jak milo Cie znowu zobaczyc Sloneczkoo...Ciebie tez milo widziec setunia.. fado ... blanka... nowaAga....czekamy na Ciebie bedziemy Cie wspierac w trodnych chwilach Gadzinko.... zlosliwiec...mam nadzieje ze jest juz lepiej zdrowka Ci zycze amazonka.. Balbina... Oczywiscie wszystkim przesylam kwiatki z mojego ogrodkakwiatek] :D:):):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 25, 2007 Diewczyny to znowu ja czy wy tez jestescie wredne wobec swoich bliskich.Nie wiem juz jak ja mam postepowac z tymi moimi wybuchami zlosci i agresji .Nie nie ciagnie mnie przytym do zapalenia po prostu wyzywam sie ze zlosci. Zlosliwiec Ty wiesz najlepiej bo ty juz dlugo nie palisz powiedz mi ile ta zlosc u Ciebie trwala? Bo ja juz sobie mysle ze ze mna cos nie tak i trzeba moze do zkladu zamknietego mnie zamknac abym komus krzywdy nie zrobila. Moze i wiek juz moj taki i zbieglo sie to zucenie smierdzieli i moja meno..... Sorki ze Was zanudzam ale mam nadzieje ze mi wybaczycie te wylewnosc jestem prosta dziewczyna no i tyle...:D A propo chyba jeszcze 29 dni i bedzie setuchna...:) Jeszcze raz Was pozdrawiam, kolorowych i pachnacych snow zycze paski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 25, 2007 Blanka:) Basiek:) Fado:) Aga:) ja juz nie mam tych napadow zlosci takich jak kiedys :D ale bylo ciezko tzn jak cos mnie zdenerwuje to bywam wybuchowa krzyknac potrafie:o ale juz rzadziej ja na dwoch spacerkach bylam dzis moze rano pobiegam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach