zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 18, 2007 Życzę spokojnego miłego wieczorku bp :D amazonka dudka setunia siemanko:) Agnieszka 1975 [kwiatek taka se gałązka rewelacja mysza 400 Misz Masz panna hanna sloneczkooo P fado dario 167 sto lat !!! :D :D bp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna hanna 0 Napisano Sierpień 18, 2007 jak to cudwonie zamiast fajami karmic sie wysokim poczuciem godnosci wlasneij wynikajacym z posiadania silnej woli:P:P:P Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 setunia... jade wlasnie na spotkanie ...w poł drogi ....z moją wnusią ....pachnaca oni z warszawy my z lubelskiego ..jedziemy do Kazimierza Dolnego.... bede z nią swietowac moją radosc ona ma 6 lat i prosi babcie i dziadka o niepalenie...babcia narazie sie trzyma a dziadek gorzej... No dziadek bedzie sie tłumaczył albo chował...hihi No widze ze wpisow sie posypało fajnie jest co poczytac... Widze ze słoneczko do nas wrociło ; dario fajny wynik 100 dni... mnie momentami tak strasznie cos korci ale najgorzej wieczorem zauwazyłam.. nie biore nicoretek w dzien ,wcale ale czuje ze musze teraz chociaz kawałek wziąsc całej nie biore ...co za dziadostwo tak meczy wszystkim zycze spokojnej nockiki dla całej duzej grupy ludzi wspierajacych sie bardzo dzielnie;):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 setunia... jade wlasnie na spotkanie ...w poł drogi ....z moją wnusią ....pachnaca oni z warszawy my z lubelskiego ..jedziemy do Kazimierza Dolnego.... bede z nią swietowac moją radosc ona ma 6 lat i prosi babcie i dziadka o niepalenie...babcia narazie sie trzyma a dziadek gorzej... No dziadek bedzie sie tłumaczył albo chował...hihi No widze ze wpisow sie posypało fajnie jest co poczytac... Widze ze słoneczko do nas wrociło ; dario fajny wynik 100 dni... mnie momentami tak strasznie cos korci ale najgorzej wieczorem zauwazyłam.. nie biore nicoretek w dzien ,wcale ale czuje ze musze teraz chociaz kawałek wziąsc całej nie biore ...co za dziadostwo tak meczy wszystkim zycze spokojnej nockiki dla całej duzej grupy ludzi wspierajacych sie bardzo dzielnie;):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Sierpień 18, 2007 wyslałam przez kalke hahahahah nie wiem czemu dubluje mam troche dziwny internet ...ale mam ...bo bez was byłoby mi ciezko i ciesze sie ze są tacy ludzie jak na tym topiku .... TU JEST JAKAS MOC........W WAS OBY TAK DALEJ.... JAK FAJNIE POWIEDZIEC .......NIEPALE.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdesperowana16 Napisano Sierpień 18, 2007 Kamille Zinci .. jak firma go produkuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dario167 Napisano Sierpień 19, 2007 Hmm, tu się raczej rzuca palenie. Czyżby zastosowanie maści na trądzik w walce z nikotynowym nałogiem ;) Tak na marginesie to nie wiem kto produkuje ten specyfik, ale opinie osób które go stosowały są dość wstrzemięźliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 19, 2007 Zycze Wszystkim spokojnej nocki i kolorowych snów BP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Witam Zycze milego dnia bp amazonka setunia dudka fado sloneczkooo P panna hanna dario167 wszystkim :D BP 28m.12d. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 20, 2007 do odstresuj się:( a może przy poniedziałku chcesz bezstresowo podrzucić mi wirusa :D naturalną przyrodę mam za oknem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysza400 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Hej! 19DBP ;-) miłego dzionka życzę paaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna hanna 0 Napisano Sierpień 20, 2007 piaty dzien bez, a czuje sie rewelacyjnie.................:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Sierpień 20, 2007 Witam ..wczoraj bylo wielkie swieto w tej miejscowosci co jestem.... Ta miejscowosc jest bardzo malutka takze wszyscy byli pod wrazeniem samochody na łakach w rowach gdzie sie dalo ......piwo lało sie beczkami byl karp ..jakies gryczaki super.. A ja dalej bp i super sie czuje .... jutro swietuje 1 miesiac bardzo sie ciesze..........:):) I dalej nie wierze i widze jak mi zazdroszczą ..palacze.....chociaz kupują papierochy po 3 zł ...ja nie chcem ich za darmo .... fajnie nie palic ....prawda...co o tym sądzicie? nie mam za bardzo czasu wiec dla wszystkich przesyłam do wieczorka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamilkakakaka Napisano Sierpień 20, 2007 http://www.3dwhite.pl/?click=6568502a3bc3d972d8db937c8adb1c98 Polecam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Sierpień 20, 2007 witam wszystkich :) niedawno dostalam wiadomosc, ze znajomy rzucil palenie :) czyli w moim towarzystwie nie ma juz zadnego palacza :D:D:D ze wszystkich mod najlepsza jest chyba moda na niepalenie :) pozdrowionka dla wszystkich :) milego wieczoru BP :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Siema dudka wszystkiego naj naj naj nigdy wiecej śmierdziela z okazji miesiąca nie palenia STO LAT!!! STO LAT!!! Pozdrawiam Wszystkich pachnących BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Sierpień 21, 2007 dudka :D Jesteś Wielka Gratulacje :D dario - tak trzymać aby tych setek było jak najwięcej :) panna hanna - - tak trzymać fado sloneczko zlosliwiec - super wynik, gratulacje :) seti miałaś rację 19 minęło 9 miechów, ale ten czas leci:) dla całej reszty rzuczaczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuleczka_1989 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Witam wszystkich;-) Chce rzucić palenie i mam pytanie do osób które stosowlay tabex. Zastanawiam sie jak smakuja te tabletki bo ostatnio kupilam Niquitin i poprostu nie moge z tym wytrzymac w ustach,okropnie mnie piecze po tym w środku i stwierdzilam ze juz wole palic niz brac to swinstwo,czy z tabletki tabex tez sa takie okropne w smaku? Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dario167 Napisano Sierpień 21, 2007 Tabex się łyka więc trudno mówić o jakimkolwiek smaku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna hanna 0 Napisano Sierpień 21, 2007 szosty dzeim bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuleczka_1989 0 Napisano Sierpień 21, 2007 Czyli mam rozumieć ze nie są to tabletki do ssania;-) Spróbuje. Dzięki;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dario167 Napisano Sierpień 21, 2007 Witam! Tak, to nie są tabletki do ssania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Sierpień 21, 2007 dario, nie zgrywaj się :D tabex do ssania:) ale się usmiałam:):):) kuleczko kochana, tutaj znajdziesz wszystko a nawet więcej http://www.ipteka.pl/product_info.php?cPath=28_148&products_id=759 zlosliwiec, jak po burzy, duzo złego narobiła??? Spokojnej nocy Wszystkim zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Sierpień 21, 2007 ups, zle przeczytałam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuleczka_1989 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Dziękuje;-\') Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Witam Pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona :D życzę miłego dnia bp :D amazonka u mnie burza jakoś bokiem przeszła :D panna hanna 7 dni bp polowa najgorszego już za Tobą naprawdę jesteś wielka [bez narzekania????] dudka nie palić to cos pięknego :D kuleczka_1989 naprawde warto rzuc te świństwo ok.?:D setunia siemanko :D:D:D SloneczkoooP Za Wszystkich najbardziej potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sekado 0 Napisano Sierpień 22, 2007 witam ! Paliłem papierosy wraz żoną przez okolo 7 lat , 1 czerwca 2003 roku jednego dnia rzuciliśmy palenie. 2 tygodnie męk, hektolitrów wody, schodzenia sobie z drogi , i do dzisiaj ponad 4 lata bez papierosow :D Polecam dla slabszych kurację z płtykami , ponoc rewelacjyjny efekt, bez plastrów , bez tabletek, bez stresu. Można również skorzystać z usług bioenergoterapeuty - odpromieniowanie rownie skuteczne. Pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 22, 2007 DO SEKADO Ja palilem 40 lat ostatnio 3 paczki dziennie Nie pale 2 lata 4 miesiące 14 dni bez wspomagaczy dzięki tym ludziom na tym topiku udało się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Ja uważam, że nie jest istotne to, kto ile czasu nie pali Najważniejsze ze podejmujemy walkę ze śmierdzielem i z pomocą tu tych wspaniałych ludzi z wielkim trudem udaje się nam pokonać ten śmierdzący nałóg ja nie pamiętam tamtych lat w których nie paliłem to tak jak bym z paczka papierosow się urodził ja mogłem nic nie jeść abym miał co zapalić walka była długa przeplatana kłótniami złośliwością i chorobą mówię Wam ze jest warto pomęczyć się i rzucić palenie to tak jak bym ponownie się narodził jeżeli mi się udało to i Wszystkim się uda pokonać śmierdziela tylko trzeba naprawdę ale naprawdę tego chcieć BP a byłem zawodowym palaczem ze 40 letnim starzem 3 paczki dziennie :( Ps. Ale przynudzam, co???:D BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Sierpień 22, 2007 Podpisuję się pod tym co napisał nasz drogi Złośliwiec...:) Poczatki sa baaaardzo trudne, więc naprawdę radzę tu czesto zaglądać hmmm......szkoda tylko ze nie ma juz takiej atmosfery jak kiedyś...tzn.kiedy ja jeszcze byłam na tym topiku częstym bywalcem... Złośliwcze wiem ze Ci tez tego brakuje przyznaj sie :) Pamiętasz były nawet niezłe popijawki...hahahahah....oj działo się działo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach