ruda kocurka85 0 Napisano Luty 6, 2008 dla Ciebie pozdro i oby wiecej dni BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 6, 2008 Pozdro600 no to madrze sobie to rozplanowales rzucenie fajeczek -tak stopniowe zmniejszanie sztuk :) My tu hardcorzysci jestemy i rzucamy od razu z pelnej paczki :-D dla Ciebie Kocurek pociesz sie tym ze ja tez dzisiaj nauken nauken i jeszcze raz nauken -kawe zaraz ide sobie zrobic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Luty 6, 2008 ja nawet wypaliłam 1,5 dzien wczesniej bo chciałam sie napalic do konca zycia:) głupie ale przynajmniej bylo mi niedobrze i wiedziałam za co nienawidze petów i czemu je rzucam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 6, 2008 Kocurka ale to chybakazdy tak ma ze jak chce rzucic fajki to napala sie nimi dzien wczesniej :-D ja tez to robilam i co pare minut nawet a pozniej zawsze czekalam na magiczna godzine 24 -zeby znaczac znowu wszystko od nowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Luty 6, 2008 ja juz nie chce zaczynać od nowa, człowieka sie poznaje jak konczy;) a ja chce umrzec ze starości a nie od fajek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 7, 2008 Mykam juz do łóżka bo padam z nogów ;) Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Luty 7, 2008 dobranoc dobranoc, pchły na noc. ja mam jeszcze 8 rozdziałów do nauki:/nie wiem ile dam jeszcze dzisiaj wbic do lba:) dobranoc wszystkim BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 7, 2008 Dobranoc mój Rudy Kocurku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilar006 0 Napisano Luty 7, 2008 ruda kocurka- łączę się więc w bólu i idę robić kawkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 7, 2008 Pocieszcie sie tym ludki, ze ja ide teraz spac ale za 3 godz wstane, zeby robic to co wy teraz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 7, 2008 Dobranoc Pilar006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilar006 0 Napisano Luty 7, 2008 dobranoc Julka85, może się miniemy za 3h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Luty 7, 2008 a ja juz mam dosc a jeszcze tyle tego dziadostwa:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Luty 7, 2008 pilar a Ty daczego siedzisz? tez masz jakas nauke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilar006 0 Napisano Luty 7, 2008 niestety :( tez na piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Luty 7, 2008 wszystkie maja cos na piatek:/ tygodnia koniec i poczatek. a czego sie kobietko uczysz? ja mam fascynujace jakies rownania statyki atmosfery w tym rozdziale który czytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal NONI Napisano Luty 7, 2008 zajrzyjcie drogie panie na www.michal.nonijade.com sok noni pomaga nie tylko w rzuceniu palenia dba równoczesnie o caly organizm.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Luty 7, 2008 łi tam:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Luty 7, 2008 ide spac bo coraz bardziej mi sie robi turbulencyjnie we łbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pilar006 0 Napisano Luty 7, 2008 :) za to Julka pewnie niedługo wstanie. Trzasnie mnie zaraz, ale ha ha teraz sie dopiero zorientowalam, ze nie myslalam o fajce przez caly ten czas nad ksiazkami. No nic ja jeszcze z pół godzinki i też ide lulu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 7, 2008 No to teraz ja zaczynam maraton :o. Kurde myslalam ze nowy dzien to nowe reklamy !! A tu znowu mi ta goła dupa wyskakuje. Ledwo czlowiek wstanie a juz mu karza sie gapic na takie smierdzace widoki hahah ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po 40-stce Napisano Luty 7, 2008 po wczorajszym popielcu ( w kościele) postanowiłam wracając do domu , że już czas na małe zrzucenie kilogramów. No i oczywiście postanowienie postne ,że nie zapalę a dziś to już 36 dzień bp. Muszę powiedzieć, że niekiedy nachodzi chętka, ale ja mówię nieeeee. Macie rację, że ci palący to nam zazdroszczą, że już nie palimy, to zauważyłam w pracy jestem odizolowana, ale stwierdziłam ,że jak zmądrzeją to będę im potrzebna. Czuję swój zapach perfum "blase" i to jest piękne. Życzę byście też czuli ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupek 0 Napisano Luty 7, 2008 Ale mnie zaszczyt spotkał-mam pozdrowienia od GURU tego topika-złośliwca.Pozdrawiam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 7, 2008 No ja jestem ciekawa kiedy mnie zaczna izolowac :-D bo na razie to nikt nie wie , ze nie pale 13 dni [dzisiaj 13 sty ;)]ale mam gdzieś to ich izolowanie.Za pare lat to pewnie i oni beda chcieli rzucic nalog zreszta kazdy z nich gada o szkodliwosci fajek (ze sa przejaranii itp) ale jakos nikt nie podejmuje chociazby najmniejszej proby rzucenia. Trzymajcie się ciepło -obecnie czatującu zupku i po 40 stce :) ja ide sie położyć na chwile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 7, 2008 A od Julki być pozdrowionym to dopiero zaszczyt :-D :-D :-D rudy kocurek 85 żabka pozdro600 pilar006 po 40stce rzucający inaczej:-D złośliwiec GRABA ;) carLL76 mmm757 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Luty 7, 2008 no i zupka oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupek 0 Napisano Luty 7, 2008 HE!!HE!! Dzięki Julka 85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Luty 7, 2008 ok pytanko mam nie pale juz nie wiem ile ale jak bym sie dorwal do fajek... ...nie musze chyba pisac:O ile to bedzie trwac, bo ja juz nie wyrabiam:O?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Luty 7, 2008 chodzi mi o to jak dlugo bedzie mnie ciagnac do fajek przy kawie, piwie czy po jedzeniu ile trwa taki okres miesiac, dwa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach