Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Pozdro600 no to madrze sobie to rozplanowales rzucenie fajeczek -tak stopniowe zmniejszanie sztuk :) My tu hardcorzysci jestemy i rzucamy od razu z pelnej paczki :-D 🌼 dla Ciebie Kocurek pociesz sie tym ze ja tez dzisiaj nauken nauken i jeszcze raz nauken -kawe zaraz ide sobie zrobic ;)

ja nawet wypaliłam 1,5 dzien wczesniej bo chciałam sie napalic do konca zycia:) głupie ale przynajmniej bylo mi niedobrze i wiedziałam za co nienawidze petów i czemu je rzucam:)

Kocurka ale to chybakazdy tak ma ze jak chce rzucic fajki to napala sie nimi dzien wczesniej :-D ja tez to robilam i co pare minut nawet a pozniej zawsze czekalam na magiczna godzine 24 -zeby znaczac znowu wszystko od nowa ;)

ja juz nie chce zaczynać od nowa, człowieka sie poznaje jak konczy;) a ja chce umrzec ze starości a nie od fajek

dobranoc dobranoc, pchły na noc. ja mam jeszcze 8 rozdziałów do nauki:/nie wiem ile dam jeszcze dzisiaj wbic do lba:) dobranoc wszystkim BP🌼

ruda kocurka- łączę się więc w bólu i idę robić kawkę

Pocieszcie sie tym ludki, ze ja ide teraz spac ale za 3 godz wstane, zeby robic to co wy teraz :P

wszystkie maja cos na piatek:/ tygodnia koniec i poczatek. a czego sie kobietko uczysz? ja mam fascynujace jakies rownania statyki atmosfery w tym rozdziale który czytam :)

Gość michal NONI
zajrzyjcie drogie panie na www.michal.nonijade.com sok noni pomaga nie tylko w rzuceniu palenia dba równoczesnie o caly organizm.pozdrawiam

:) za to Julka pewnie niedługo wstanie. Trzasnie mnie zaraz, ale ha ha teraz sie dopiero zorientowalam, ze nie myslalam o fajce przez caly ten czas nad ksiazkami. No nic ja jeszcze z pół godzinki i też ide lulu.

No to teraz ja zaczynam maraton :o. Kurde myslalam ze nowy dzien to nowe reklamy !! A tu znowu mi ta goła dupa wyskakuje. Ledwo czlowiek wstanie a juz mu karza sie gapic na takie smierdzace widoki hahah ;)

Gość po 40-stce
po wczorajszym popielcu ( w kościele) postanowiłam wracając do domu , że już czas na małe zrzucenie kilogramów. No i oczywiście postanowienie postne ,że nie zapalę a dziś to już 36 dzień bp. Muszę powiedzieć, że niekiedy nachodzi chętka, ale ja mówię nieeeee. Macie rację, że ci palący to nam zazdroszczą, że już nie palimy, to zauważyłam w pracy jestem odizolowana, ale stwierdziłam ,że jak zmądrzeją to będę im potrzebna. Czuję swój zapach perfum "blase" i to jest piękne. Życzę byście też czuli ...

Ale mnie zaszczyt spotkał-mam pozdrowienia od GURU tego topika-złośliwca.Pozdrawiam!!!!

No ja jestem ciekawa kiedy mnie zaczna izolowac :-D bo na razie to nikt nie wie , ze nie pale 13 dni [dzisiaj 13 sty ;)]ale mam gdzieś to ich izolowanie.Za pare lat to pewnie i oni beda chcieli rzucic nalog zreszta kazdy z nich gada o szkodliwosci fajek (ze sa przejaranii itp) ale jakos nikt nie podejmuje chociazby najmniejszej proby rzucenia. Trzymajcie się ciepło -obecnie czatującu zupku i po 40 stce :) ja ide sie położyć na chwile.

A od Julki być pozdrowionym to dopiero zaszczyt :-D :-D :-D rudy kocurek 85😘🌼 żabka🌼 pozdro600🌼 pilar006🌼 po 40stce🌼 rzucający inaczej🌼:-D złośliwiec🌼 GRABA ;) carLL76🌼 mmm757🌼

ok pytanko mam nie pale juz nie wiem ile ale jak bym sie dorwal do fajek... ...nie musze chyba pisac:O ile to bedzie trwac, bo ja juz nie wyrabiam:O??

chodzi mi o to jak dlugo bedzie mnie ciagnac do fajek przy kawie, piwie czy po jedzeniu ile trwa taki okres miesiac, dwa??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się