sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 czesc ja-ka co to jest ti yerba-mate mate to herbata zdaje sie peruwianska jesli sie nie myle i gdzie to kupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 aha i ile kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 To zależy co chcesz:). Są różne rodzaje, no i przede wszystkim nie każdemu smakuje:). Ma swój specyficzny gorzki smak, niektórzy wogóle nie mogą przetrawić, mi akurat od razu zasmakowało:D. No i żeby była dobra to trzeba dobrą kupić bo czasem mają w herbaciarniach jakieś mieszane i to wogóle za yerbą nie smakuje. Najlepiej jakbyś gdzieś dostała próbkę. Paczka 0,5 kg między 16 a 22zł, zależy gdzie i starcza na miesiąc spokojnie. Jakbyś mieszkała w Trójmieście to bym chętnie odstąpiła a nawet zaprosiła:D hihi. Więcej na temat można poczytać tu http://www.yerbamate.pl/p.php?gr=yerbamate&po=czym (pierwsza lepsza jaką znalazłam strona w miarę sensowna:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 hejka, kumpela pojechała, zjadłyśmy całe ciacho do tego ciastka i wypiłysmy ze 3 kawki i oczywiście BP,(ona też rzuciła, pół roku temu:) ) no i mam zajefajny humorek:) Ja-ka co do 6 weidera tez stosowałam ale udało mi sie wytrzymać 6 dni, rezultat był cudowny:) ale dopiero po jakimś czasie widziałam efekt, mam tez fajną receptę na sterczące cycuszki jak chcecie to wam wyślę:) jest to masaż banalny zajmuje dziennie 10 minut, a efekt jest taki że przez miesiac masowałam, a efekty zobaczyłam po upływie 2 miesięcy kolejnych, czyli jak z wszystkim trzeba na efekt czekać ale serio jest efekt. Julcia:) pozdrawiam Dodob ja mam ten przywilej że moge sobie pozwolić na to zeby nie pracować:), ale pracuję w domku, no i to też nie jest łatwa praca:) Zamierzam jednak cos zrobić, może otworze cośśś hmmmmmmmm , mam jakieś plany ale to powoli.............;) nie chce zapeszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Ech, też bym tak chciała - coś swojego:). Bo inaczej w Polsce to chyba nie da się wyżyć.. A mam pytanie:D. Na takie mniejsze cycuszki to też działa:D?? Hi hi, ale tematy mamy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 kupie jutro tę herbatę, zobaczę czy mi zasmakuje, choć ja lubię jakieś gorzkie herbaty, np: zielona herbata mi smakuje, a większość osób mówi że to okropna herbata...myślę że mi zasmakuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 :) ja-ka na mniejsze nie ma metody :( ale jak chcesz je unieść wyżej to poszperam i wyśle instrukcję ps: fajnie ze umiemy rozmawiać o wszystkim, bo to znaczy że fajki nad nami przestają górować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 http://surya.kasia.w.interia.pl/new_page_1.htm http://img55.imageshack.us/img55/9666/a6w2nl5id.jpg pierwsza stronka to masaz piersi, a druga stronka to 6 weidera:) a moż ektóraś sobie pomoże:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Ta 6 Weidera jest super ale ciężko wytrzymać:). A co do tego drugiego to niekoniecznie chcę powiększyć ale żeby takie fajniejsze były:), no wiecie zresztą o co chodzi:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 A co do herbaty, normalnie jej nie zaparzysz. Potrzebny jest sprzęt:). Taka łyżeczka z dziurkami na końcu co filtruje. Bo tego sypie się pół kubka. Chyba że przez sitko przelejesz ale ma całkiem inny smak:/. No i nie wrzątkiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 ojej to ja chyba sobie nie poradze z tym za bardzo, ale jak przez sitko można to dam radę, a ja tam zrozumiałamze ty chcesz pomniejszyć, a jezeli chodzi o powiększenie to tak ponoc o jeden rozmiar można tym masażem ale jeżeli masz jakies tam włókniaki to nie wolno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Nieee... jak pomniejsze to chyba nic mi nie zostanie hehe - zerówki haha:D! To wpadnij do mnie na cudownąherbatkę, do Wejherowa nie ma daleko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 o miło mi :) ja-ka miło mi:) racja do wejherowa nie jest daleko, jak kiedyś będę jechac w te tereny to dam znać, mówie poważnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 na powięksanie działa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sadnu dzien Napisano Czerwiec 26, 2008 kurde zas akcje mialam z bylym wa mac psychol ja-ka no ja bym chciala zeby dzialala jak kawa o przeczyszczala to jaka?wiesz pu-erh tez w sklepach ten paczkowany to szajs a w czas na herbate jest zajebiatej jakosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 kuzwa nawet we wlasnym pseudo byka zrobilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 a tak zmieniaac rodzja herbaty to czy słyszałyście o białej herbacie? Ponoć rewelacja:) działa na cere, uwalnia rodniki, herbata młodości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Z tym masowaniem i wogóle z innymi rzeczami to ja jestem jakoś mało wytrwała:).. Chyba najlepiej będzie jak poszukam jakiegoś chętnego do masowania;) hehe. Sądny dzień - jak to kiedyś ujął znajomy - herbata w torebkach to tak jakbyś pozamiatała liście z ulicy:). Yerbę jak kupisz dobrą to ok, bo jest oryginalnie pakowana w Argentynie i Paragwaju (o ile zasmakuje:)). Właściwie polecił mi ją lekarz:) a spróbowałam bo mam niskie ciśnienie, piłam 4 kawy dziennie i nic-dalej ziewałam. A po tym to mam power, wogóle nie ziewam i mogę być na chodzie 24/h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 mlodosci to ponoc zielona ale ja polecam pu-erh ale z pozadnej herbaciarni tez w takiej cenie jak yarba sa tez lekko arolatyzowane mango a nie aromatyzowana to ma posmak teki anyzkowy w/g mnie o bialej nie slyszalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 mlodosci to ponoc zielona ale ja polecam pu-erh ale z pozadnej herbaciarni tez w takiej cenie jak yarba sa tez lekko arolatyzowane mango a nie aromatyzowana to ma posmak teki anyzkowy w/g mnie o bialej nie slyszalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 no ladnie sworuje stronka 4 razy to samo to tak zebyscie o mnie nie zapomnialy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 buźka sądny dzień tu dzisiaj coś słabo chodzą te stronice kafeterii, więc jak dowaliłaś to pełną parą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 ja tez mam niskoe cisnienie chyba ze byly mi podniesie a te paczkowane to prawda zmiotki z rampy ja pu-erh w czas na herbate kupowalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 ja-ka twoka yarba tp jaka jest konkretnie jaki rodzaj czy jak sie nazywa??bo chyba chce taka sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Ja uciekam spać:) Pa pa:) Kurde... Już nawet nie chce mi się iść myć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 ja i tak pawnie predko nie zasne wrrr utopic w klodnicy to szkoda rzeki to mykal do lozia zrob sobie dzien dziecka jutro sie umyjasz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Ja przeważnie zamawiam raz w miesiącu-3 paczki:). I w sumie różne, tzn. takie mocniejsze w smaku i tylko naturalne. Nie lubię smakowych typu brzoskwinia i takie tam. Ale tak na początek to polecałabym z napisem "suave" żeby się nie zrazić:) - są słabsze w smaku. Dobrej nocy:), do jutra wieczór bo ja jutro w pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 OK to jak pojade pa herbatke to o taka bede pytac ale to juz chyba nie w tym tygodniu kolorowych obrazkow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach