Gość Page Napisano Kwiecień 3, 2010 dziewczyną wątpię, że kiedyś się zmieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 słodkich snów w pachnącym łóżeczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Zobaczysz bedzie dobrze musisz tylko postanowić rozstać się ze smierdzielami, po co ci one? szkoda kasy, zdrowia, życia... tylko na początku jest kiepsko potem już lecą dni i jest radość z każdego dnia bez papierosa,,, Naprawde warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 nie obraziłem si.e tylko mnie ręka już boli od tych wpisywania sie kodów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Kwiecień 3, 2010 tylko ja się staram i nic mi nie wychodzi nie wiedziałam ze to aż tak uzależnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Nałóg straszny ale ludzie przestają palić to nie musi być uzależnienie do końca życia... Nie może być... Są tu ludzie którzy palili po kilkanaście lat nawet po kilkadziesiąt i przestali ;) są tu po to żeby pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Kwiecień 3, 2010 mi brak silnej woli :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 wiesz że chyba większość ludzi na tym topiku tak o sobie myślało... Jest książka która przekonuje że rzucenie palenia może byc łatwe i proste ja jestem w trakcie mimoże jakiś czas nie pale może powinnaś przeczytać nic nie tracisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Page Napisano Kwiecień 3, 2010 idę spać bo źle się czuję dobranoc i dzięki :) może zajrzę jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 hejka Pozdrawiam pachnaco:D Zycze wszystkim milego dnia BP--:D Za potrzebujacych trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 siemka pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia BP zapraszam na kawę i herbatę zieloną > na wszystkich chętnych czeka zaparzona :D basiek1 nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 witam:) Ile nowych twarzy??? Ale to bardzo miłe. Wróciłam, ale padam na pysk. melduje sie cała i BP- wypoczęłam.... Jak sie pozbieram to napisze. Wesołych i zdrowych świąt Wam życzę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 :D już z kościołka wróciłem :D jajeczko poświęcone :D jovik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 witam pachnąco zlosliwiec ---> ja się skuszę na tę herbatkę basiek1---> jovik ---> Dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 zabka... super ze jesteś smacznego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 zdrowych pogodnych i radosnych ŚWIĄT WIELKANOCNYCH smacznego jajka oraz LANEGO PONIEDZIAŁKU dla wszystkich naszych PRZYJACIÓŁ życzy ZŁOŚLIWIEC :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stetryczaly Introwertyk Napisano Kwiecień 3, 2010 Hejka Najlepiej zabawne macie tutaj powiedzonka o.........zapachach.Świetnie to ktoś wymyslił:D:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stetryczaly Introwertyk Napisano Kwiecień 3, 2010 melduje sie cała i BP- wypoczęłam....------o co tu biega Bez Psa???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=O7xHDbcJGxA&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Siedzę sobie przy kawie i właśnie dotarło do mnie że to bedą moje pierwsze Święta bez śmierdziela.;)) :)) . Czyż to nie suuuper? Dla wszystkich którzy też mają pierwsze pachnące święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stetryczały Introwertyk 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Kto ci ma pomóc? żabka.Nie boisz sie boćka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Nie palę już 199 dni (+ 04g36m15s). Ilość niewypalonych papierosów: 5975. Będę żyć dłużej o 45 dni (+ 15g33m18s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2390,30 zł! No ta ja się melduję oczywiście bp. Zyczę Wszystkim Zdrowych bezdymnych Świąt Wielkiej Nocy. Warto nie palić i poczuć smak wielkanocnych potraw. Trzymajcie się kochani dzielnie . Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 to ja zając ______$$$_______________$$$ _____$___$_____________$___$ ____$_____$___________$_____$ ____$______$_________$______$ ___$_______$_________$_______$ ___$________$_______$________$ ___$________$_______$________$ ___$_________$_____$_________$ ___$_________$_____$_________$ ____$________$_____$________$ ____$_________$___$_________$ ____$_________$___$_________$ _____$________$___$________$ _____$________$___$________$ ______$_______$___$_______$ ______$_______$___$______$ _______$______$___$_____$ ________$_____$___$_____$ _________$____$$$$$____$ _________$$________$$ _______$$____________$$ ______$_____$$__$$_____$ _____$__________________$ ____$____________________$ ____$ ________$$$$________$ $$$$$$$$____$_____$___$$$$$$$$ ____$_______$_____$______$ ___$$$$$_____$$$$$____$$$$$ _$$_$__________$_________$_$$$ _____$______$__$__$_____$ ______$______$$_$$_____$ _______$$____________$$ _____$$$$$$$______$$$$$$$ _____$__$$$$$$$$$$$$$$__$ _____$_____$$$$$$$$_____$ _____$___$$$$$$$$$$$$___$ ______$______$$$$______$ ______$____$$____$$____$ _____$$___$________$___$$ ___$$__$$$$________$$$$__$$ __$_____$____________$_____$ __$____$______________$____$ __$____$ ______________$____$ ___$$$$$______________$$$$$ _______$______________$ ________$____________$ __$$$$$$$$__________$$$$$$$$ _$________$$______$$________$ $_____________$$_____________$ $___________$$__$$___________$ $$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$ Obiecany hazok czyli zając wielkanocny. Wykonała tego zająca przeurocza dziewczyna podpisując się jako to ja zając. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Oczywiście nie palę 3 dzień.Pozdrawiam wszystkich starych bywalców tego klubiku Od 1 kwietnia 2010 nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 wesołych świąt wielkanocnych **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Od 1 kwietnia 2010 nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 Stuknięty brawo :) Dla całej ekipy z tego topiku życzenia Wesołych i Radosnych ŚWIĄT przesyła Regres :D ps. nie wymieniam z nicków , bo nie chcę nikogo pominąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 To ja tez przesylam wszystkim: Wesolych radosnych Swiat Smacznego jajka oraz mokrego Dyngusa SP---alez sie napracowal piekny ten zajac i reszta tez trzymam kciuki za wytrwanie zabka----- jovik---- zlosliwiec--- i dla calej reszty apropo ja tez juz poswiecilam jajka teraz chwile odpoczywam i lece do kuchni nadal pachnaca papaski :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiek 1982 Napisano Kwiecień 3, 2010 Witam Życzę wszystkim wesołych Świąt Wielkaocnych :) fragless jestem jestem tylko troche zalatana ale nadal pachnąca SP witaj na pokładzie żabka kurde faktycznie, moje też pierwsze, nie smrodne święta aj ale jaja :P rzucaczka a Ty gdzie się szwędasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fragles69 Napisano Kwiecień 3, 2010 Spotkałam dzisiaj kurczaka Co po baziach skakał. Za nim kurka podążała I pisanki malowała. Wtem baranek się ukazał I życzenia złożyć kazał: Szczęścia i radości moc Na tą Świętą Wielką Noc! dla wszystkich pachnacych i majacych zamiar pachniec.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 http://jaja.apeiro.pl/ można sprawdzić.Mnie wyszło jestem cholerykiem.Może i prawda:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach