Gość gość Napisano Grudzień 5, 2014 Nie pale od prawie 33 m-cy jestem szczesliwa,nie smierdze,mam wiecej kasy,a to jakies 350zl-400zl m-cznie jest to sprawa,ze naprawde warto....rzucilam dzieki samej sobie(3 podejscie) i tabexowi (zgodnie z zalecana ulotka!) palilam 35lat po okolo 25 szt dziennie....pewnie ,ze przyjda takie momenty nawet teraz (33m) ,ze "pachnie" papieros........ale mam propozycje,wystarczym,ze zapali ktos z Twojego otoczenia,a pozniej niech usiadzie blisko Ciebie i zobaczysz ,co za smrod od tych peciorow>Trzeba najpierw wlaczyc sobie motywator np. codziennie wrzucaj do pojemnika kase ,ktora wydawalas na papierosy(badz skrupulatna) otworz pojemnik tak po 6m-cach i zobaczysz ile przepuszczales?as z dymem>ja wzialam te kasiorke i zaszalam cale ponad 2tys bylo moje na moje"glupoty| na ktore nigdy mnie nie bylo stac!RZUC PALENIE!!!!KK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Grudzień 5, 2014 Marcinek! Dodob! Uwielbiam was!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Grudzień 6, 2014 No widzę że znowu komplet walczy o życie BP Raduje się serce moje, nowe osoby chętnie widziane, trzeba najpierw się przedstawić 3 zdjęcia profilowe pełne CV i możemy współpracować:P a tak na serio piszcie trochę częściej mi jutro stuknie 4 mca BP :p mam zaoszczędzone 2500 tysia nie wypaliłem 3620 sztuk papierosów, dostałem 12 dni dodatkowego życia:p Jeśli chodzi o te pieniądze hm nie mam ich:p ale za to że nie palę kupiłem sobie motor :pp taka nagroda za wytrwałość, jednak na następne moje zachcianki muszę poszukać sponsora, a to chyba będzie trudniejsze od życia BP :ppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mordusiak Napisano Grudzień 6, 2014 Marcinku jak znajdziesz sponsora to podeślij namiary ;-) kolejny dzień BP za mną!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Grudzień 7, 2014 dziś jest moja rocznica 4 m ce bp do tego są moje imieniny:p zapowiada się dobry dzień :p Co do sponsora jak znajdę to się .......... nie podzielę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Grudzień 7, 2014 najlepszego Mordusiek i gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Grudzień 16, 2014 Elo gwiazdy ja nadal bp a jak z Wami? co tam wypieki świąteczne już lecą ? czy w tym roku brak domowych, wszystko kupione w Tesco ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Grudzień 17, 2014 Gwiazdor jak się masz ??? nadal BP ?? my jeszcze nie lepimy my dopiero w szale zakupow ;) oj czasem ciężko bez BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Grudzień 18, 2014 Ej śnieżynki mam ostatnio takiego nerwa że jarać mi się chce, obudzę się i myślę aby zajarać, a już tego nie miałem kurczaki, no nic walczę walczę w końcu musi odpuścić. A jak tam u Was prezenty kupione? w razie co u mnie dużo miejsca pod choinką będzie, więc śmiało te prezenty można słać do mnie nie zmarnują się.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Grudzień 18, 2014 Marcinek tez tak ostatnio mam wszyscy obrywają ja chodze i dre gebe oni nie wiedza o co chodzi masakra i ciagle snia mi się papierosy ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Grudzień 18, 2014 To przejdzie musi przejść.. Ja się nie poddam to już 5 miesiąc leci, i nie mam zamiaru jarać.. Chyba od nowa zacznę wkładać do skarbonki zaoszczędzoną kasę dodatkowy motywator się przyda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 Ja rzuciłam korzystając z e-papierosów, kupiłam sobie zestaw ONE i liquidy z różną zawartością nikotyny, od zwykłych po zerówki. Z każdym nowym pudełeczkiem liquidu nikotyny było coraz mniej, a jak doszłam do zerówek wystarczyło odrzucić przyzwyczajenie. Zero głodu nikotynowego. Polecam ten sposób :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2014 Ja palę zerówki jagodowe (ale od foof'a) i szkoda mi rzucać do końca... przynajmniej ograniczyłam nikotynę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Grudzień 19, 2014 bez nikotyny to już jesteś na dobrej drodze bo z nikotyną to nie ma sensu, oczywiście jeśli chce się nie palić... Mordusiak jak Ci ze starym idzie? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2014 http://cf.ly/4zSr tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Grudzień 25, 2014 Zdrowia zdrowia wesołych świąt bez nikotyny, aby w domku pachniało tylko choinką i wypiekami :ppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agadka Napisano Styczeń 2, 2015 nie pale 65 dni jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Styczeń 2, 2015 brawo najlepszego w Nowym Roku BP gdzie reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Styczeń 2, 2015 możecie na mnie mówić dzin jak ktoś napiszę coś wtedy ja się pojawiam :p Najlepszego w Nowym roku, hm teraz to mogę się chwalić nie palę rok:p bo rocznikami to już rok :p 65 dni super wynik witamy wytrwałości życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2015 83 dni bez peta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 19, 2015 czy ktoś tu jeszcze zagląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Styczeń 20, 2015 Ja zaglądam jak ktoś coś napisze , a że ostatnio nikogo tu nie ma to i nie zaglądam ponad 80 dni to już dobry wynik a ile czasu paliłeś (aś)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 Z doświadczenia wiem, że w rzucaniu palenia pomaga kuracja oczyszczająca czyli stosowanie odpowiedniej diety pod okiem dobrego dietetyka. Uwierz mi, ja nawet nie miałam ochoty na dymka jak pozbywałam się toksyn. Korzystałam z pomocy http://hh-life.pl/uslugi/ i mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 15lat palenia.pierwsza próba rzucenia, jestem dumna z siebie że udało mi się rzucic palenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 nie jest łatwo rzucic palenie jak w domu są jeszcze osoby palące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 jestem z tym moim rzucaniem sama _w domu palą(na tarasie) _w pracy _znajomi gdy mam doła bardzo pomaga mi czytanie starych wpisów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Styczeń 22, 2015 ja też tak robiłem, jak mi było ciężko to czytałem stare wpisy, tzn nadal są momenty słabości ale coraz mniej ich jest, teraz czekam do 7 lutego bo będę miał rocznice 6 mcy BP, mi nie przeszkadza jak ktoś pali nawet lubię ten zapach:p za to nienawidzę jak człowiek pachnie po :p Dasz radę nie wolno się poddawać , a przybrałaś masy ? :o ja teraz zrzucam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2015 masy przybyło 12 kg.nie przeszkadza mi to gdyż byłam chudzilcem (niemieszcze się w spodnie z przed trzech mies.)..w moim otoczeniu jest moda na sport siłownia, basen,siatkówka.....ja uprawiam"jedzenie".wyznaczyłam sobie objadanie tylko do 60 kg potem trzeba będzie zmienic sport. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek36Wawa 0 Napisano Styczeń 23, 2015 U mnie wpadło 12 kg i nie powiem golę się w 3d najpierw jedna część twarzy i tak dalej, bo się nie mieszczę w lustro :p ale walczę, wcześniej próbowałem sam ale ze średnim skutkiem, teraz zapisałem się na siłownie dostałem ćwiczenia i dietę dwa tygodnie i 5kg mam mniej, zobaczymy jak będzie dalej. Walczę o jeszcze 12kg ale rozkładam wyzwanie do czerwca więc powinno być ok, najważniejsze jednak że nie palę, i czasami z tego powodu rozpiera mnie straszna duma . A jak masz na imię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agadka Napisano Styczeń 23, 2015 po prostu masz za małe lustro a nie za dużo kilo :) tak najważniejsze że nie palimy.oby tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach