jovik 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Porąbaniec----> mój mąz juz jest Twoim fanem:p hahahaaa...upłakaliśmy sie przy tych kawałach:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 farbowana_lisica------> co to to nie.Nie mogę zdetronizować wielkością króla złośliwca:D:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 a gdzie jest złosliwiec?? Cos mi tu go brakuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 jovik mam tego sporo ok.600 sztuk więc smiechu narobimy jeszcze co nie miara.Tylko nie za często bo sie przejedza.Wysłałem do kanady 300sztuk i prosił znajomy abym przystopował.:D Jak tlumaczyl te kawały Chinczykowi z Honk-kongu, Węgrom i Rosjanom umierali ze śmiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Między kawałami sie schował:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 pamiętajcie licho w weekend nie śpi, czuwajcie Pozdrawiam i dla WAS {kwiat} [kwiat} [kwiat} {kwiat} [kwiat} [kwiat}{kwiat} [kwiat} [kwiat} {kwiat} [kwiat} [kwiat}{kwiat} [kwiat} [kwiat} Dla złośliwca jak wejdzie to i {kwiat} [kwiat} [kwiat}{kwiat} [kwiat} [kwiat} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Stwierdziłam dzisiaj że nie wszystko rozumiem z tego co było napisane od wczoraj ... ale nie szkodzi widocznie nie wszystkie wypowiedzi są mi widoczne. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 DLA WSZYSTKICH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 mamuska dla Ciebie:) SP-widzisz,sam sobie przeczysz;) Ty jesteś wielki a złośliwiec jest królem :D i wszystko jasne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Wczoraj tak cudownie dziś smutaskowo. Siedzę i myśli takie żeby wyjść do sklepu mnie nachodzą, żeby zacząć palić żeby sie nie męczyć, Jakaś taka beznadzieja samotniość, tęsknota, żal, smutek. Usiąść i wyć z rozpaczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 żabko kochana też takie myśli miałam dzisiaj....może taki dzień czy cuś....ale wiem,że jak zapaliłabym to czułabym się jakbym zdradziła samą siebie....:( Ale rozumiem Twoje uczucia....emocje-ja ich dziś nie cierpię...Trzymaj się maleńka i nie daj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella 1962 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 I ode mnie dla Was damy rade nie palimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 jovik ja jestem tylko jakiś frajer :( miesza tu na tym topiku ze posty giną :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 mamuska farbowana_lisica bella1962 zabka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 basiek1 lorika pachnaca aga jullka01 Ogorek Kiszony madziuchna04 kalina--- aram marzycielkaaa83 Regres graba i wszystkim nie wymienionym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 nareszcie nie ma frajerstwa i jest wszystko OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 zlosliwiec dla Ciebie:) i jeszcze się pochwalę Nie palę już 152 dni (+ 02g03m34s). Ilość niewypalonych papierosów: 2129. Będę żyć dłużej o 16 dni (+ 06g21m12s)! Zaoszczędzone pieniądze: 745,22 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Jakie ochy i achy przed sylwestrem słyszeliśmy,jakie unowocześnienia będa a teraz jak nigdy zatracone kody muszę wpisywać. Witam wieczorowo.Ale sie uśmiałem z tej mamuśki::D A może twój tatulek:D:D:D Od 1 kwietnia 2010 nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 o sorry farbowano lisico nie wiedziałem ,że faktycznie tutaj przebywa mamuśka:D Od 1 kwietnia 2010 nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 to i ja witam Was kochani wieczorkiem i pozdrawiam życzemiłego pachnacego piatkowego wieczorku Ja mam teraz roboty budowlane na bloku tak wiec jutro nie pośpię Ale w końcu doczekałąm sie i mój blok będzie ocieplony jak to się mówi coś zza coś , najpierw szum, hałas a potem ciepłow domku i ładnie bedzie wyglądać Trzymajcie się pachnąco mój bilansik Nie palę już 489 dni (+ 08g03m07s). Ilość niewypalonych papierosów: 12722. Będę żyć dłużej o 97 dni (+ 04g29m57s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4484,75 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 zabko kochana prosze Cie trzymaj sie i nie poddawaj bo to naprawde nic nieda ja wczoraj mialam taki dzien myslalam ze zwarjuje i jak juz kilkakrotnie pisalam musze byc bardzo czujna bo te smierdziele mam na wyciagniecie reki w pracy wiec zabko trzymam za mocno kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 żabka sa chwile zwątpienia nie myśl sobie,że to tak łatwo. :O:( Trzymam za ciebie kciuki Od 1 kwietnia 2010 nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Witajcie Nadal smutaskowy nastrój, jest gorzej niż myślałam nie pomogła kąpiEL, ani zielona herbata, żucie gumy też nie ... Wystarczyła sekunda i wpadłam w wisielczy nastrój nie wiem czy dam rade walczyć. ŻYCIE MNIE PRZYGNIATA :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzycielkaaa83 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Dobry wieczór MOJE WZORY DO NAŚLADOWANIA:) Melduje sie słabeusz nr 1 na tym topiku. Zostało mi 5 śmierdzieli. Jutro podejmuje kolejną walkę...jeśli się poddam,...to znikam na dobre stąd. Mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie. Miłego wieczorku Wszystkim Wam tu życzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 zabko--dasz rade tyle juz wytrzymalas to napewno dasz rade ja wierze w Ciebie jak rowniez wszyscy tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 marzycielka moze zaopatrz sie we wspomagacze jakies to bedzie Ci latwiej napewno czekamy jutro na Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Basiek dziękuje ci za to że jesteś na tym topiku. Dziekuję że wszyscy tu jesteście bez was już dawno bym poległa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Zabko--obiecaj mi ze bedziesz nadal walczyla i nie poddasz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 marzycielka-trzymam kciuki:) żabka-nie warto....naprawdę...pomyśl jak będziesz zdołowana jak zapalisz...dopiero wtedy będziesz miała doła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 Basiek Obiecuje Jest to trudne, tęknię za mamą, kłopoty z mężem, bolące nogi nawet ze sklepu bym nie doszła Ale walczę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach