Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissUkraina

Jutro wybieram sie to kosmetyczki... Czy ktos robil peeling kwas. owocowymi?

Polecane posty

Jutro jestem umowiona na wizyte u kosmetyczki. Zalezy mi na tym, zeby poprawic stan skory, ujedrnic, dodac blasku i swiezosci. Mam wrazliwa skore ze sladami po tradziku. Pani Dermatolog powiedziala, ze nie wolno wyciskac twarzy. Pozostaje peeling kwasami owocowymi. Jak po nim wyglada cera?

Koniecznie napisz mi jak skóra będzie wygladać po takim zabiegu. Sama chciałabym się na takie coś wybrać. Jedyne co mogę Tobie doradzić to to, aby zabieg ten wykonywany był przez wyspecjalizowaną do tego osobę ponieważ z kwasami owocowymi nie ma żartów. pozdrawiam

skoro to dermatolog, to mam nadzieję, że poinformowała Cię o konieczności stosowania blokerów na dzień.

No, wlasnie, mam teraz wybor, sa dwie opcje - peeling kwasami owocowymi LUB peeling-scrub i masaz z eterycznymi olejkami. Nie wiem co mam wybrac, bo chyba po zabiegu z kwasami nie wolno sie opalac, a ja jeszcze chce wybrac sie do solarium. Jutro napisze o wszystkim ! Jak bylo, ile kosztowalo, jak pachnie:) i jak moja mordeczka:) sie czuje:) Pozdrawiam wszystkich !!!

Witajcie !!! Teraz jestem PIEKNAAAAA!!!! Bylam u kosmetyczki. Wybralam peeling kwasami owocowymi, czyli mieszanka kwasow cytrynowego, winogronowego i jablkowego, dla cery wrazliwej. Zabieg zaczyna sie od umycia twarzy mleczkiem oczyszczajacym, dalej lekki masaz, i kosmetyczka naklada na twarz z saszetki mieszanke kwasow owocowych (30%), troche to piecze na poczatku, ale da sie wytrzymac, i pachnie tez slicznie. Po 10 minutach zmywamy ta mieszanke, i nakladamy maseczke z bialej glinki o zapachu truskawek. Teraz mam SUPER cere... Naprawde polecam... Zaplacilam za ten zabieg 64 hrywni, rownowartosc 16 USD... Warto ! Super !

Gość rrrysia
ja robiłam dwa razy kawsy u dermatologa żeby troszkę usunąć blizenki, piekło rzeczywiście okropnie, a potem leciutkie zaczerwienienie.

ja robilam i btlam bardzo zadowlolona , tymbardziej ze mam pewna kosmetyczke, potem dopiero po tygodniu oczyszcanie cery a cera jest po tym jak cudo, tylko ze musze czekac az przyjade znow do polski::/ bo siedze u angoli:/ a oni tego nie robia i jest wogole drogo

Gość tymekyahoo
Dzien dobry,jezeli ktos z was jest zainteresowany to zajmuje sie sprzedaza oryginalnych kwasow glikolowych o stezeniach 30,50,70%,kazdy w butelce po 30ml,1 butelka wystarcza na ponad 25 peelingow.Ceny:30%-130zl,50%-160zl,70%-250zl,sluze tez fachowa porada,dolaczam instrukcje,wysylam za pobraniem z mozliwoscia otwarcia paczki przy odbiorze,zanim jeszcze dokonacie platnosci,kontakt gadu:9235612