Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość okejas młodzieży
na dzisiaj koniec i idziemy grzecznie do łóżeczek:)

do \"nie mogę\"-dałaś mi do myślenia, musze wszystko jeszcze raz-na spokojnie przeanalizować, nie zrezygnuje tak latwo (to nie w mojej naturze), znam Natalie bardzooo dobrzeeeee wiec musze coś wykombinować, na pewno jest jakieś wyjscie...musi być, nie ma innej opcji pozdrawiam;)

Gość nie mogę
oby się udało... to do jutra wszystkim!!pozdrawiam;) Natalko odezwij się tu wreszcie na forum:)

Gość okejas młodzieży
kochani już mi spać!Natychmiast!!!jak wy jutro wstaniecie??Juz jest po pierwszej w nocy!!!

Gość jakby swoją
mamę słyszała::) ale ok ide spać!

Gość ale ja nie zasnę
z tego wszystkiego!!!!

Gość okejas młodzieży
Już mi stąd!!! Co było powiedziane???!!!!WON mi do łóżka!!!Późno już!!!!Jutro zobaczysz będziesz zmęczona!!!! pozdr.:)miłych snów

Gość ldijosflzjopzamdefv
Kurcze od początku czytam ten topik ale teraz to normalnie musiałam sie odezwać. Bardzo żałowałam Natalii ale w głębi duszy chciałam by sie pogodzili ale to co teraz zrobił ten Maciej to totalne przegięcie!!!Niby bardzo zmartwiony, musi sie wyrzywać grając w kosza i od razu lepiej mu się zrobiło gdy mógł sie umówić z inną koleżanką. Przecież to Casanowa!!!Mówił, że wyrósł i się zmienił ale dla mnie to bzdury! Ciągle wykorzystuje swój"czar" a potem rani!

Gość zgadzam się z osobą
powyżej. Ja też strasznie chciałam żeby się pogodzili, ale myślę, że Natalia pomyślała, że jak zwykle wykorzystał okazję i spotkał się z tą małolatą i jakoś szybko zapomniał o tym po co w ogóle założył ten topik, przcież to był topik z przeprosinami dla Natalki, a nie forum randkowe...

Gość docia docia
a takim razie co to było??? W jakim celu się z nim spotkałas i co Cie w nim zainteresowało, że się z nim umówiłaś?Sama mu to zaproponowałas...

Gość sluchajcie
a moze Maciej specjalnie sie tak publicznie umowil w nadziei, ze Natalce serduszko mocniej 'zapika'? A moze mial jakas cichutka malutka iskierke, ze Mala Maciejka to moze wlasnie Natalia i ona zjawi sie tam w kawiarni? No ale niestety tak sie nie stalo i Maciej musi teraz robic dobra mine do zlej gry i udawac, ze Mala to taka fajna i wogole...

Gość a mi jest MACIEJA
szczerze żal naprawdę! Może miał nadzieje,że Natalia poczuje się zazdrosna i się do niego odezwie, odbierze ten telefon...ale jak widać dziewczyna twardo trzyma się swojego i ciężko będzie ją przekonać , że warto...Mi sie wydaje, że warto-mimo ogromnego błedu jaki zrobił.

Ja tylko na chwilke. 1. może się umawiac z kim chce 2.nie obchodzi mnie to 3.to, ze znajomi nie przeczytali gg nie usprawiedliwa Macieja 4.nadal jestem WSCIEKLA 5.ta cala maciejka mi zwisa i powiewa 6.pozdrawiam Wszystkich ;) Sorki, moze później tutaj zajrzę-mam tyle pracy , ze nie wiem do czego zacząć;)

Gość sluchajcie
to ja Ci powiem Natalca- jestes cool dziewczyna i juz!

Gość Do Natalili
Bardzo słuszne podejście do sprawy.

Gość adusiaQ
Natalka z Ciebie jest fantastyczna dziewczyna!! Tak trzymaj!!

Gość jupitkaaaa
Maciej gdzie jestes?????????

Gość ona wpadla
tylko na chwilke wiec marne szance ,ze dzisiaj jeszcze bedzie. Maciej chyba powinienes zastanowic sie co robisz???!!! Nie widzisz, ze MAciejka poleciala na twoja kase i ladna twarz???

Qwra jestem załamany.Nie wiem juz co mam robic.NA nic nie mam ochoty. Czuje sie zle ze samym sobą. Wy na mnie najezdzacie (rozumiem) ale to nic nie pomoze. Co robic...

Gość adusiaQ
Maciej jeżeli zależy Ci na odzyskaniu zaufania Natali to jednak narazie daj sobie spokój z panienkami z netu a skup się na tym co istotne. Jak na razie zachowujesz się tak, że tylko odrzuca od Ciebie normalne dziewczyny. Zastanów się czego Ty chłopie chcesz :-O

Gość heeejjjjjjjjooooooooossssssss
hejoooos Natalcia!jesteś super dziewczyną. naprawdę jestem pełna uznania:) buźka dla Ciebie ogromna:) Maciek: walcz o jej przyjaźń, gdybym ja miała taką przyjaciółkę to walczyła bym o jej wybaczenie jak lew i to fakt daj sobie na luz ze śmieszną małą maciejką, a przynajmniej nie umawiaj się z nią na topiku, który założyłes dla Natalii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przeczytałam cały topik
i najbardziej tragiczną i smutną, żałosną osobą na tym topiku wydała mi się.......... Maciejka Mała :D:D:D:D:D:D jest beznadziejną hieną:D buahahahaaaaa nie uważacie???????????????????????????

Gość śpicie
????czemu nikt nic nie pisze???jak się mają sprawy?

Gość Ludziejki
buahahahaha a stopka w stylu tej panny, która rzuciła młodego Stuhra w "Chłopaki nie płaczą" --> "taka już jestem - lekko zwariowana, z szalonymi pomysłami, no cóż, to cała ja" :D:D:D:D:D:D hahahahaha

Gość nie wiem o co tu chodzi
ale zauwazyłam, że Natalia juz nie odwiedza tego topiku