Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Moja stopka nie tyczy się mojej osoby....rzeczywiscie to typowe dla was ps. NAtalia tu byla jakis czas temu-wypowiadacie sie a wogóle nie czytacie

Gość buahahahahaaaaaaa
bo ona jest przecież "zajebista" (ta maciejka), Natalia nie odwiedza topiku bo pracuje dużo, ale myślę że czyta wypowiedzi co jakiś czas , a poza tym co ma pisać jak Maciej też już nie pisze :O

Gość Ludziejki
I z całej trójki została biedna, głupiutka Maciejka. Morał z tego taki: i na sępa przyjdzie pora :D:D:D:D

Gość laski jesteście
zazdrosne!!!Same z checia byście sobie skoczyły z Panem M. na "kawkę";)...poza tym Maciejowi sie Ona spodobała-moze tworzy się wlasnie na naszych oczach nowa milosc;)

Gość no no no tylko gdzie jest
ten Pan????!!!!!

Gość Ludziejki
Laska, a Ty jesteś zazdrosna o takiego Maciusia? Ja to nie koniecznie. No sama pomyśl. My po prostu raczej w owym sporze stajemy po stronie Natalii. I po co się ten sępik przyplątał? Może by przygłup Natalię przepraszał do skutku, a nie latał za postacią z "Króla lwa"..?

Gość michalinaaaaa
Ja to bym chyba szans nie miala a to dlaczego: mam 175cm, wze 52kg, mam sniada cere,kruczoczarne wlosy, dlugie rzesy, piekne cialo, idealne rysy, duzo kasy, super fura,super chata....no nie wiem czy by mnie zechciał??? ps. (czyt. żart);)

Wasze argumenty są \"kiepskie\", jestescie malo wiarygodne. Właściwie nie ma powodów aby sie mnie czepiać ale jak zawsze na tym forum muszą znaleźć się właśnie (ww.) sępy, które tylko czyhają żeby się do kogoś przyczepić i coś mu wygarnąć. Tylko wytykacie błedy i potknięcia...nie lepiej by było jakbyście cos Im - dla dobra Ich dwóch!!!-doradziły???

Gość powiem wam szczerze
, ze ta cholera ma trochę racji:(

Gość poradziłabym im cos ale
wqurwia mnie twoja osoba tu , poprostu ulewa mi się jak widze tego typu "laski" :O Kktoś tu powiedział, że to z zazdrości :D:D:D:D:D:buahahahahaaa, nie widziałam go na oczy - to raz, z tego co pisała tu jego była przyjaciółka to kawał sqrwiela - to dwa, więc nie rozumiem o co ja mam być zazdrosma?ale mnie rozbawiłaś :D:D:D:D:D:D, ale cóż każdy mierzy swoją miarą więc rozumiem ... :D

Gość postać z króla lwa
:D:D:D: niektóre z was mają świetne teksty:D

Gość jaki
??!?!?!!??!?! szybko bo musze isc z psem na spacer

Gość czuję się jak na
planie romantycznej komedii....

zakończyć ten topik:( i już...od razu będzie lepiej:) ps. Idź szybciutko z pieskiem bo się biedulek siusia;)

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie możecie tego tak zostawić!!!!!!NO WAY!!! Poczekajcie ja tylko szybko z psem skoczę bo już nie wyrabia

Gość Ludziejki
haha, wiedziałam Natalco, że tak będzie ów pomysł wyglądał :D Ale wiesz, że my lubimy popastwić się nad psubratami, więc łatwo nie odpuścimy ;) Wciągnęła nas ta historia, cóż zrobić ;)

Gość to nie był dobry pomysł
!!!Maciek działaj!!!!!!!!!!!zrób coś człowieku!!!!!!!!!ONA jest na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Gość do Natalca
sluchaj jak bys chciala to zakonczyc to poprostu bys nic nie pisala!! chcesz aby cie tu prosili czy co?? ładnie zakoncz ten topik i sie pozegnaj i koniec!

Gość a ta ostatnia wypowiedź
to na bank maciejka mała

NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!! NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!! NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!! ,....proszę na KOLANACH (przyrzekam klęczę teraz przed kompem...serio1!!!!!1)Daj jeszcze jedną szance temu tępakowi, temu debilowi, temu gnojowi-daj mi ja!!!!!!!!!!!! ZARAZ OSZALEJEE!!!!!!!!Nie wiem co mam robic@!!!!

Gość Ludziejki
maciejka mała... suczka :P :D

Gość czuje się jak na planie
Nata!!!!!!!!!!!!!!!!!!proszę odezwij sie daj mu sznsęęęęęęęęęęęęęęę

Gość Ludziejki
Maciejka ma rację... Nabijamy się - z Ciebie, Maciejko :P A ten osiołek musi trochę odpokutować nim Natalca mu wybaczy, nieprawdaż? No to pokutuje. A Tobie nic do tego, małpeczko :P

NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!! NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!! NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!NATALIA!!!!!ZA DUZO DLA MNIE ZNACZYSZ...jezu ile ty dla mnie znaczysz...

Gość owszem wszyscy
kpią ale z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!maciejko mała