Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość idę spać
myślałam że jakoś fajniej się ta historia zakończy, no ale cóż takie życie...smutnie się skończyło :(

Gość Stona Mila
Aha i zdecydujcie sie w koncu za co obwiniacie Macieja A) za to ze zawiodl Natalie B) czy za to ze uprzedzil WAS i umowil sie z Mala? Bo chyba to drugie.... z tego co pamietam wczesniej jak jeszcze nie bylo spotkania z Mala, pisaliscie..."natalio przebacz mu on zaluje" Buaha ludzie! Wyzywacie sie na NIM ze poszedl na kawe z Mala a argumentujecie Natalia! Mieszacie!

Gość Ludziejki
to nie o to chodzi - przynajmniej mnie. Przeprasza Natalię, bo spieprzył sprawę (ja bym mu nie wybaczyła, bo to bardzo chamski numer) i na tym samym topicu umawia się z jakąś laską. No przyznasz, że może zbrodnią to to nie jest, ale cokolwiek głupie zachowanie :O

Gość Stona Mila
Dla formalnosci Maciej...Stona Mila to Stona + Mila...wiec pij za 2 zdrowia :P A my jutro wypijemy za Ciebie :) I nie tlumacz sie wiecej tym spragnionym sensacji ludziskom!! Nas tez juz prawie wieszac chcieli wiec w razie czego w kaskach siedzimy gdyby nam...razem z Toba...ze 2 tony kamieni na glowy wysypac chcieli:P

Gość idę spać
o sorry sorry!!!ja nie pisałam do NAtalii, żeby mu wybaczyła, bo dla mnie facet zachował się skandalicznie i pomimo tego że wybaczyć jestem w stanie dużo to czegoś takiego - w życiu. Co do tej historii z Małą... hmmmm trochę dziwne zachowanie moim zdaniem, bo tak się zastanawiam co ją ujęło w tym żeby się z nim spotkać?Przeczytała na forum że zachował sie jak skurwiel i taki się jej fajny wydał??wiesz trochę dziwne ale ok ich sprawa. Szkoda mi NAtalii...bo myślę że to wartościowa dziewczyna i tyle.

Gość Stona Mila
Maciej umówisz się ze mna na kwae!??!?!Proszę To znaczy z nami...bo my jesteśmy dwie tak jak wyżej napisałam Lubie jak facet ma pełny potrfel i złote katy VISA no i na dodatek przystojny...

Gość nie mogę
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: dobre!

Gość Stona Mila
Zalosne dupki! Satysfakcje masz kretynie/-nko ze sie podszyles/-as?! Ludzie bez wlasnego zdania i charakteru jada jako inni! ZALOSC w 1wszym wydaniu...szkoda sliny na Ciebie!

Gość nie mogę
mnie też to rozśmieszyło:)buahahhahahaaaaa:D:D przynajminiej atmosfera sie rozluźniła nie MAciej?

Gość Stona Mila
Osobo która sie podszyla pod NAS!!!!!!!!!!!!!!! Co chcialas tym udowodnic???????????? Chyba swoja ŻAŁOŚĆ !!! Dało ci to jakąś satysfakcje?? Chyba wielka! Jak ktoś znowu będzie żałosnie pisał pod ksywka Stona Mila to wiadomo, że to nie MY!

, ze wg mnie to nie powinieneś umawiac się z poznana dziewczyna na topiku gdzie chcesz \"skontaktowac\" sie z przyjaciólką, która zraniłes...To, ze sie umowiłes - w tym NIE MA nic złego ale może miejsce nienajlepsze. Wiesz, jeżeli NAtalia cos do Ciebie czuje (a przeciez tak naprawde to nie wiesz...) to wyobraz sobie, że wchodzi na ten topiku z zamiarem: \"Tak dam mu szanse, spotkam sie z nim\". Otwiera forum a tam...\"OK-do zobacznia\"...albo \"Fajna dziewczyna, umówię się jeszcze raz jak będzie okazja\" itp. Co wtedy będzie?!??!!Bedzie tzw. KLAPA. Pisze dlatego taką \"wersję\" bo wydaje mi sie, ze ONa cie POPROSTU chłopie KOCHA...ale KOCHA tak jak KOCHAC moze kobieta mężczyznę

Gość nie mogę
:D:D:D:D:D:D:D:D a skąd nagle tyle agresji w Tobie??to naprawde było śmieszne, poprostu tak mnie to rozbawiło, przy tej napiętej atmosferze nagle taki fajny tekst:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D no nie mogę ze śmiechu:D:D:D:D:D::D

Gość do Stona Mila
buahahahahahah :D:D:D:D:D:D:D:D:D chciałam cię wkurzyć-UDAŁO SIE!!!! A tak poważnie to pieprzycie glupoty laski...a podobno co dwie głowy to nie jedna ale chyba nie w waszym przypadku:D:D:D:D:D

Gość nie mogę
a teraz poważnie:Maciek, myślę żę Holka_ ma rację. Jeśli okaże się żę Natalka Cię kocha, tak jak kobieta mężczyznę to co wtedy?naprawdę nic do niej nie czujesz?:(

Gość normalnie tekst roku
"Lubie jak facet ma pełny potrfel i złote katy VISA no i na dodatek przystojny..."

Gość Stona Mila
po prostu żałosne jest podszywanie się pod kogoś i tyle!

Gość buahahahahahhahahaaaa
:D:D:D:D:Dgratuluję tekstu!był świetny, to fakt trochę tu się weselej zrobiło:D

nie wiem...trudno mi teraz \"racjonalnie \"ocenić sytuacje bo nie widziałem Jej już od kilku dni-a normalnie widywaliśmy się prawie codziennie a jak nie mieliśmy czasu na spotkanie to telefon...Tesknie za nia więc nie wiem co teraz czuje...Cała ta sprawa może jakieś \"błedne\" odczucie budować... ...albo uświadamiać jak było i jest.

Gość samo życieeeeee
samo życie ludzie...kto to wie?!?!?!

Gość nie mogę
wiesz nie zazdroszczę Ci.Ale z tego co piszesz to faktycznie- codzienne spotkania, telefony, tęsknisz za nią...to była prawdziwa przyjaźń..szkoda że tak głupio ją zniszczyłeś:(

Gość Milutka Stonka
Maciek a ze mną??a ze mną sie umówisz????????????????na kawę??????ja uwielbiam jakfacet ma drogi samochód, sygnet na palcu no i wiesz boskie ciało

Ale to nie byłem ja na tej imprezie..przecież ja za nią bym w ogień skoczył, naprawdę..moze to brzmi infantylnie ale tak własnie bym zrobił.ZAłuje jak cholera, wszystko sie we mnie gotuje z wsciekłości na samego siebie!!!!

Gość a ja myśle
ze z MAcieja jest rzeczywiscie fajny koles.

Gość a gdzie się
podziała druga Bohaterka ????

Gość nie mogę
hmmmmm smutno mi jak to czytam bo Tobie naprawdę na niej zależy:(ale jak czytałam od początku ten topik i Natalka napisała co się stało to prawie się popłakałam, tak bardzo mi było jej żal.Wydawało mi się że robisz wszystko na pokaz , wiesz te przeprosiny na forum, kwiaty itd, ale teraz zaczynam Ci wierzyć że Ty naprawdę żąłujesz.NAtalka to na pewno bardzo fajna dziewczyna, wrażliwa i myślę że wyjątkowa.Nie wiem co ja bym zrobiła na jej miejscu, wiesz ciężko coś takiwego wybaczyć, ale może ona da Ci szansę, tylko nie rezygnuj.. aha!i rzeczywiście umówienie się na forum z inną było trochę nie na miejscu, wiem że nie jesteście parą, ale wiesz tu ją błagasz o wybaczenie a za chwilę umawiasz się na kawę, faktycznie mało przekonywująco mogłeś wypaść w oczach Natalii.