Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Yessica nie mysl w ten sposob:) Wage pewnie zepsuta masz:D.Co do tej przerwy to radze Ci zrob ja bo sie to moze zle skonczyc wiem ze na poczatku jest malo w tej 6w brzuszkow ale nie powinno sie robic jedno po drugim:).Ale twoje miesnie twoja decyzja, czasami wiecej nie znaczy lepiej:) takie moje zdanie.Pozdrawiam

Yessica ile chceesz schudnac?? i ile masz wzrostu?? schudlas cos po tych brzuszkach?? ile ci w obwodzie zmalalo??

No dobra SddM, zastanowię się poważnie nad tym co piszesz :) Bo jak dostanę jakiegoś paraliżu mięśniowego (ciiii tak na szybko wymyśliłam), to potem nie będziesz miał z kim pisać na forum, hehe :) Borynka ja mam 154 cm i ważę 54 kg. Po tych brzuszkach to mi zmalało o ok. 1,5 cm. Ale to tak w przybliżeniu, bo nie mierzę się regularnie. Poza tym ktoś pisał, że można nawet w obwodzie przybyć, bo mięśnie się rozrastają od ćwiczeń. A dzisiaj śliczny dzień, więc mam wielki zapał, by go należycie wykorzystać :) P.S. Szóstka zajmuje mi już ponad 25 minut.

Gość powerstuff_girl
13 dzien... hmm... jak napinam miesnie to cos tam widac, ale zakwasy mialam tylko przez pierwsze trzy dni, caly trening zajmuje mi 13 minut?!? hmm czyli wlasciwie calkiem niezły wynik jak na moje oko... jednak mecze sie przy tym niezmiernie... palenie daje o sobie znac i niewydolnosc pluc tez.. bleh... a poza tym od podnoszenia kreci mi sie w baniaku niezmiernie... no i zaczelam sobie kalorie zliczac... trzeba jednak poprawic przemiane materii.. i to bardzo bardzo... rano wiecej weglowodanow wieczorem wiecej bialek... podobno pomaga... hmm yessica.. własciwie masz wage odpowiednia do wzrostu...

No niby mam tylko 2 kg więcej, bo wg tych wszystkich kalkulatorów BMI to moja optymalna waga powinna wynosić 52 kg. Jeden tylko kalkulator wskazał, że optymalna waga to 46 kg. No nic męczę się dalej usilnie z rzucaniem kilogramów :)

Gość powerstuff_girl
mi podaje ze dla mnie jest idealna 56 ... no ale waze niby prawidlowo... i sie zle z waga nie czuej tylko niestety oponka mnie troche dreczy... no i celulitis.. apropo moze znacie jakies dobre metody na pomaranczowa skore... bo ja juz nie wiem co wyprobowac... heeheh

Gość Matviej
mam pytanko jak robnic nazyce,na rysunku jest w ogole napisane ze nozyce a wyglada jakby to byl rowerek to raz,a dwa jak ma to robic,ile powtorzen,bo nie ma napisanych ile sekund.a ja robie ilosc ,dzis byl 4 dzien,jutro 5 i dzis robilem 3 serie po 6 powtorzen ale takich rowerkow po 3 sekundy, nogi 3mam w powietrzu jedna uginam do kata 90 stopni tak jak przy wszytkich cwiczeniach i wyprostowuje i z druga tak samo na zmiane,raz jedna raz druga,w 1 powtorrzeniu w 3 sek wykonam 2 razy prawa i 2 razy lewa noge.

Gość Matviej
mam 187 cm i waze 81 kg,ale mimo to ma duzo tluszczu bo nigdy nie cwiczylem,mam nadzieje ze beda efekty bo mimo ze nie jestem gruby to naprawde mam cialo beznadziejne,ale kiedys bylo gorzej bo przy wzroscie 180 wazylem 95,ale schudlem okolo 20 w walkacje,a teraz trzymam wage od 75 do 80. pewnie was zaciekawi jak pozbylem sie tylu kg wciagu dwoch miesiecy.bo dajrze wakacje w 2005 roku skonczylem gimnazjum i w wakacje jadlem normlane sniadanie,w sumie tez normlany obiad,ale opychalem sie tez arbuami i nie jedlame kolacji,arbozow na prawde jadlem duzo,jak wiadomo napchac sie nimi mozna a nie przytyjesz w ogole bo to prawie sama woda,oczywiscie nie jdalem kolacji w ogole,moze jedna na tydzien o godzinie 17-19 i oczywiscie troche sportu,ja gralem w noge,zreszta robilem to zawsze bo lubie tez sport,ale po prostu troche biegania wystarczy. Jesssica to jest na prawde skuteczne jesli chodzi o odchudzanie,pisala o optymalnej wadze przy wzroscie 154 to powinno byc ok 44-47 i bylo by dobrze,idelanie 44.powinno byc zawsze 110 kg mniej od ilosci wzrostu wkazdym raazie w tych granichac,c o prawda Mariusz Pudzianowski przy wzroscie 187 wazy 140 i nie mozna powiedziec przeciez ze jest grubasem:P wiewc ta waga to zalezy tez oczywiscie od tego ile masz tluzczu a iile miesni:P

Gość powerstuff_girl
nie zgodzę się z tym że to jest zawsze 110 mniej niż wzrost... ja jak ważyłam 43 kg to powtarzano mi że mam niedowagę... zależy to nie tylko od tłuszczu i mięśni ale od kości i budowy ciała. Nie każdy ma predyspozycje do bycia zgrabnym nawet jak jest szczupły. :P A jeżeli ma się wystający brzuszek genetycznie (tak jak ja) to nic nie dają ćwiczenia na płaski brzuch. Mięśnie tworzą się też z tkanki tłuszczowej więc czasami po ćwiczeniach można przytyć a nie schudnąć. No i takie tam,.. nie będę więcej pitolić... :P

powerstuff_girl i tu się muszę z Tobą zgodzić, co do faktu, że czasem ćwicząc można przytyć niż schudnąć. Bo mięśnie nabierają masy i waga może nie wskazać żadnych różnić, a i obwód brzucha może się ciut zwiększyć. Matviej, nigdy nie spotkałam się z tym, iż od wzrostu należy odjąć 110 kg. Ale 44 kg czy 45 kg bardzo by mnie uszczęśliwiło. Ja mam tendencję do szybkiego modelowania swoich mięśni, tzn. mam na myśli to, że w niedługim regularnym czasie ćwiczeń, szybko się uwidaczniają. Ale niestety najpierw by trzeba było trochę tego tłuszczyku zrzucić. Wiosna przyszła nam na dobre, więc na pewno będzie więcej ruchu :)

Gość Matviej
a z tymi nozycami to jak?

Gość powerstuff_girl
dzien 20... jestem szczesliwa... zrobila mi sie kreska.. apropo udowodniono ze cwiczenia wcale nie pomagaja w chudnieciu... diety tez nie... udowodniono ze tycie zalezy w duzej mierze od osob nas otaczajacych i od genetycznych uwarunkowan... otyłosc jest to zaburzenie mózgu a nie przemiany materi ;)

Gość Matviej
8 dni jest za mna,wczoraj mialbyc 9 dzien ale niestety nie mialem czasu wiec zrobie go dzis,podobno 1 dzien przerwy jest wskazany,a jesli chodz o efekty po 8 dniach? ja nie widze zandych:/ a cwiczenia staram sie wykonywac prawidlowo i mysle ze mi sie to udaje.

Gość milidoda
Hej dziewczyny podzielcie sie tym planem cwiczen ;)

Gość miss cheeky
hej mam takie pytanko czy przed rozpoczęciem szóstki robiliscie brzuszki? bo mam ochote to zacząć ale nie wiem czy jeżeli nie robilam brzuszkow juz jakis czas to czy sobie nie przesile mieśni czy cos takiego...?

Gość powerstuff_girl
miss cheeky... ja nie robiłam żadnych ćwiczen od prawie 7 lat i jestem po 21 dniu... zakwasy miałam tylko po 3 dniu... były i znikły... wróciły wczoraj ... zobaczymy co będzie dziś ale nie odczówam juz zadnych bóli mięśni... i daje rade... nawet widzę już efekty... mysle ze brak cwiczen nie przeszkadza w rozpoczeciu ich...

Gość Matviej
mam jeszcze 1 pytanie: czy ja moge sobie serie rozkladac na caly dzien,czy odrazu 1 seria zaraz pozniej druga i trzecia,bo dzis zrobilem jedna injakos dalej nie moglem,czy po prostu moge powiedzmy zrobic rano jedna serie,wracam ze szkoly i druga serie a wieczorkiem trzecia serie? dzis jest 11 dzien i na razie zrobilem 1 serie. prosze o odpowiedz;)

Gość powerstuff_girl
raczej robi się jedną po drugiej... tak zeby miesnie jak najbardziej zmeczyc.. no przynajmniej ja tak robie.. caly trening ma nie zajmowac 25 minut wiec robi sie 3 serie pod rzad...

Gość Matviej
25min? to ciekawe jak bedziesz robil osttanie 4 dni kiedy bedziesz mial 3 serie po 24 powtorzenia

Generalnie nie możliwe jest zrobić ostatnie dni w 25 minut. Ja na ok. 24 dniu czasowo mieściłam się w ok. 22 minuty. A ćwiczę z komputerowym trenerem, więc te 3 sekundy są dokładne i nie ma ociągania się. Teraz jestem na 4. dniu :) Już drugi raz ćwiczę szóstkę :) Efekty SĄ :)

Gość powerstuff_girl
matviej jestem dziewczyną jeśli już.. 25 minut to ustalony czas... kazdy robi i tak jak moze... ja jestem na 24 dniu i robie 3 serie w 15 minut wiec mysle że powinnam się zmieścić w 30 minutach spokojnie... zreszta jak do tego dojde to powiem czy sie zmiescilam czy nie... efekty sa ale bardzo male... moze brzuch mam bardziej napiety i twardy.. kształty troche sie poprawily... i chyba tez bede robic to drugi raz po zakonczeniu tego treningu... na pewno nie nalezy rozkladac tego na caly dzien... to jest totalnie bez sensu... inni ludzie dali rade wiec czemu my mamy nie dac...

na tej stronnce jest wszystko pokazane i opisane a nawet instruktor odpowiada na pytanka

Matviej serie mozesz rozłożyć na cały dzień tylko cykle robi sie bez przerw!! A pod konie cwiczenia maja nie przerkracza 40 minut polecam poczytac na tej stronce ktora wkleilam

Gość wenter
I ja zaczynam od jutra mam 187 cm wzrostu i 100 kg wagi od piwa sporo brzucha jutro zaczynam i zobaczymy mam nadzieje że wytrwam :)

Gość marze.na
Witam Ja ćwicze dopiero pierwszy tydzień ale już widzę efekty. Te ćwiczenia są super. pozdrawiam

Gość Atheo
A ja zaczęłam od dzisiaj :) Ale od dwóch serii, męczy serio, ale od tygodnia robie inne ćwiczenia, nie mniej wyczerpujące, i widać efekty. Głównie na nogach. A na cellulit, dieta. Dużo cytrusów, zero piwa, alkoholu, smażonych rzeczy, itp. Działa!

Gość ppaauullaa
Witam wszystkich!! Słuchajcie ludziki!! Dzień 18, jakoś się trzymam, wszystko wykonuję zgodnie z zaleceniami, dietę też stosuję i jakoś obiecanych efektów nie widzę... Tzn. brzuszek twardszy to na pewno ale gdzie te mięsnie?? ;D ;D ;D Nie mohę się ich jakoś doczekać i dopatrzeć ;D ;D ;D

Gość Atheo
Kurcze! Czuje mięśnie na brzuchu :) Działa! W tydzień zrzuciałam pięć kilo, dzięki diecie i ćwiczeniom :)

Wlasnie dzis zaczelam 6 weidera ale zajelo mi to jakies 15 minut i teraz praktycznie nawet nic mnie nie boli czy cos moge robic zle?Patrzac na te rysunki odnosze wrazenie ze wszystko robie si jak myslicie pomozcie pozdrawiam