Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Mmałgosia ---> jakie tabletki? Ratuj bo wybuchnę ;-) nawet nie wiedziałam ze tyle tego mam :-(

kathrin --> wczoraj też byłam pierwsza bo ty się gdzieś szwendałaś ;-) i muszę wszystkim kawkę robic :-)

Ajajaj... Czadunia, nic bliżej nie wiem :( Jeśli masz możliwośc zadzwoń do swojego lekarza rodzinnego i spytaj - podejrzewam, że są na receptę. Moja znajoma brała jakieś zastrzyki, ale ona mieszka w Niemczech - nie wiem jak to wygląda u nas! Póki co, lepiej odciągnij!

Kathrin - jak zwykle na straży przeskoków :p A byłam tak blisko ;) Klaudia próbuje pić z tego kubka, ale się denerwuje, że nic nie leci (albo słabo) i wali nim o podłogę! Może zrobić dziurki w tej gumce?

ja bym zadnej dziurki nie robila,Klaudia sie musi przyzwyczaic,a co jak dziurka zepsuje efekt niekapka-szkoda kasy

Czadunia przykładaj liscie z kapusty tak jak przy nawale, rozbij troszklę młotkiem i przyłóż. ale nie sciagaj duzo bo bedziesz sie meczyc dłuzej,a jak nie to może te tabletki ale ja tez nie wiem jakie bo nie brałam. Kathrin ja nie mogłam otworzyc tego pliku, cos tam było nie tak. ten kubek tez sobie sprawimy bo wychodzac z wózkiem bedzie bezpieczniej.;) Mmałgosiu a Tobie co sie zrobiło jakie znowu chandry atakują? mama olszowa witamy na pokładzie, mam nadzieje ze nie znikniesz jak kilka ostatnich kandydatek;) pisz co Twój\\ skarb potrafi jaki jest koffany.nam ciagle mało czytac zakochanych mamusiek:D idziemy smazyc szybkie paczki, pierwszy raz beda i jak sie udadza damy przepis. Katie a jaka Ty masz ksiazke bo u mnie na tej stronie co podajesz to jakies kraby sa a w drugiej smalec z cebiulą:P moze uscislimy:D bo po stronach to obiady nam wyjda kosmiczne, u mnie kraby ze smalcem:P czyba nie znajde chetnych na to danie.:D

e.l.f.-hehehe ale ty nas bawisz-Mmalgosiu po tym co serwuje e.l.f. humor Ci sie napewno poprawi a gdzie Katie?

Kathrin - jasne, że się poprawił :) Elf - tak mi się wszystko zebrało i smutno mi jakoś, bez konkretnego powodu... Ty to zawsze coś wymyślisz :) U mnie zastój kulinarny, bo albo mama zrobiła obiad albo babcia, a co mnie najbardziej ucieszyło, jak zrobił P. Po drodze jeszcze coś zamówiliśmy i tak od kilku dni nie gotuję, ale co dobre szybko się kończy i niestety muszę już dzisiaj kombinować. Katie - a Ty nie udawaj, że tak ciężko pracujesz ;) Pochwal się, jak Ci wyszedł gulasz!

Gość mama27
witam dziewczyny jakie włoski mają wasze dzieciaczki? moja córeczka sończyła 14 miesięcy a włoski ma bardzo,bardzo słabiutkie jak u niemowlaczka...po bokach łysinka,rzadziutkie,może z 1cm...a ja tak chciałabym wpiąć tą pierwszą spineczkę...czy włoski się wzmocnią czy powinna już mieć gęśtsze i dłuższe?

wiecie te przepisy to od Katie podała strone w książce kucharskiej więc sprawdziłam i ni huhu. przecież tego nikt nie zje nie wiem że Katie znalazła amatorów;) a może to tylko u mnie takie cudawychodzą:D sprawdzcie u siebie w książkach. Katie to tak bez czepiania sie, przeciez wiesz że Cie lubię:D Mmałgosiu to pofolguj sobie i zjedz czekoladę cała może bedzie poprawa humoru, ale nie martw sie jutro bedzie lepiej:)

mama 27 dzieci róznie maja jedne maja od razu duzo włosów inne do 3 urodzin łysinki nic na siłe wszystko w swoim czasie, a po bokach łysinki bo wycieraja sie jej w poduszkę to akurat wszystkie maja tylko u niektórych tak nie widac:D

Gość mama27
to się trochę uspokoiłam...napewno będzie miała łądne włoski na wszystko przyjdzie pora...a czy mogę do was się dołączyć ?do waszego grona?

pewnie że zostań napisz cos o Was. nie prezjmuj sie że tu taki mału ruch dziewczyny przyczaiły sie żeby strone przeskoczyć :P jeszcze się rozrusza:) ja juz idę smażyc te paczusie bo nie moge dojśc przez Was.:P 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 dla wszystkich dziewczyn i buziaczki dla dzieciaczków 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄

mama27 witaj-napisz cos wiecej o twojej coreczce! E:L:F: daj przepis na te paczusie-pycha napewno

Hello! Jestem, jestem :-) A tu tyle się dzieje. I jak wesoło jest :-) E.l.f. - ja też Cię lubię :-) Kuchnię polską mam ... w czerwonej okładce ;-) Nie odzywałam się, bo sprawdzałam czy będziecie za mną tęsknić :P A tak na poważnie, to mój szef ma dziś taki dzień, że bez kija nie podchodź, więc wolałam nie ryzykować i zajęłam się pracą jak na posłuszną pracownicę przystało :P Witam SERDECZNIE nowe mamuśki, a zwłaszcza mamę27 - bo córcia skończyła 14 miesięcy, więc przypuszczam że jest ze stycznia tak jak KOSMA ❤️.Piszcie, piszcie mamusie o waszych pociechach i o sobie, podajcie dane do naszej tabelki :-) Witam na pokładzie :-) Małgosia ............ur. 6.03 2005 ..................... 11500- 76 cm ❤️ Marysia .............ur. 17.10. 2002 ....................15100 ❤️ ;-) Qba..................ur. 7.02. 2005 .......................9100 - 78 cm ❤️ Klaudia ..............ur. 8.02. 2005 .......................9700 - 71 cm ❤️ Kosma ...............ur. 3.01. 2005 ......................10600 - 78 cm ❤️ Brayan ..............ur. 21.02. 2005 .......................9300 - 75 cm ❤️ Kubuś ...............ur.12.04. 2005 ....................... 9500-78 cm Tymon .............. ur. 7.02.2005 ........................ E.l.f. ....................... 15.07.1977 .... www.dziewczynki.bobasy.pl Czadunia .................. 01.04.1976 .... www.qbus.smyki.pl Mmałgosia ................. 08.07.1976 Katie ....................... 15.10.1979 .... www.kosma.bobasy.pl Kathrin .....................05.02.1980 .... www.kathrin2006.bobasy.pl Mama Ania ................ 16.05.1981 .... www.fikolek.bobasy.pl mama27 ................... olszoowa................... www.tymon.smyki.pl

A teraz co u nas: Pobudka o 6-tej. Nie wierzyłam :-( , tym bardziej, ze poszedł spać wczoraj prawie o 22-giej :-) Chyba coś wisiało w powietrzu bo Brayanek i Klaudusia też coś prędko wstali :-) Tak się nie wyspałam i do tego ciśnienie jakieś nie takieś, że głowa mi pęka :-( Gulasz - dla zainteresowanych mogę podać przepis, ale jak sprawdzę w domu, żebym czegoś nie poknociła ;-) Mój szanowny małż zasiadł do niego wczoraj, degustował, smakował, pogryzał, przegryzał, mlaskał, kosztował aż wreszcie padły znamienne słowa: lepszy niż mojej mamy :-) Ha ha!! Jaka byłam szczęśliwa :-) Wygrałam z mamusią :P i to w sferze kulinarnej :P Ach mówię Wam, chyba zmienię zawód ;-) No to spadam na chwilkę, doczytam Was i się odezwę 🖐️

Czadunia - są tabletki na zasuszenie pokarmu, na receptę, niestety nie pamiętam jak się nazywają. Ale powinno przejść za dwa dni najpóźniej, pod warunkiem, ze będziesz odciągała niewielkie ilości :-) Małgosiu - widzę że ciebie też dopadła nostalgia :-) to pewnie z tęsknoty za wiosną. Nie martw się - jutro będzie lepiej :-) uszy do góry :-) Kathrin - ja nie mogę odczytać Twoich maili, zauważyłam, że pliki pps od ciebie często mi się nie otwierają :-( e.l.f - jak pączusie, dawaj ten przepis, szybciutko ;-) A gdzie mama Ania???

No tak pojawiłam się i okazuje się, że klepię do siebie!!! Pewnie wbiłam się w porę obiadową ;-) Gdzie są nowe mamy ???

Katie ----> klapu klapu klapppp ;-) witam nowe mamusie 🌼 na zachętę ;-) Właśnie wróciłam i gnam po kapustę - odezwę sie za jakiś momencik Kathrin ---> wysyłam wiec za jakies 2 godzinki.... :-)

Katie a o co chodzi z tymi plikami pps?MOZESZ MI WYTLUMACZYC BO JA TEPA JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katie --> złosc piękności szkodzi ;-) kto się lubi ten się czubi ;-)

Kathrin - ty spec od komputerowych spraw nie wiesz??? A to dobre ;-) Pliki pps - czyli pokaz slajdów :-) Tego typu które dostaję od Ciebie nie otwierają mi się - komunikat mówi, ze plik nie zawiera żadnych sajdów.

tak taki ze mnie specjalista jak z Czaduni kucharka;) Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje-wykasowalam swoje emaile bo zgralam je na cd,wyslalam do was i juz mi nie potrzebne,ale napisz ktore sie nie otwieraja to wysle ci jeszcze raz-jak bede miala chwilke,bo teraz biore lekcje od specjalistow z pstryczka a mam sie co uczyc-hehehe nie potrafie sciagnac paru zeczy-az wstyd;) a moje kochane dziecko uklada klocki na takim piesku do siedzenia-hehehe tez nie ma co robic;)

No i co tak cicho?? Kathrin - spróbuj może na mój adres w tlenie. Nie mam tych, które rozsyłałaś dziś :-) A gdzie są nowe mamy??? Chyba pospieszyłam się z tabelką :-( Czadunia - tobie rozsadzi piersi a mi dla odmiany głowę :-( Odlatuję już z bólu :-(