Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

wszystkim nam zyczę pomyślnosci w Nowym Roku a dzisiejszej nocy szampańskiej zabawy w doborowym towarzystwie i zero skutków ubocznych nazajutrz

Ale strzelają mój biedny kot siedzi pod wanną, chyba go już w tym roku nie zobaczę.

Właśnie sprawdziłam co pisałam rok temu no i się uśmiałam dokładnie to samo, że kot pod wanną siedzi, no cóż to już jego tradycyjne miejsce na spędzanie sylwestra. Jedyna różnica to że rok temu pięknie sypało śniegiem, a teraz wiatr i deszcz.

►►►►►►►►►►►►►►►►►►► 🌻 D O S I E G O R O K U !!!🌻 ►►►►►►►►►►►►►►►►►►►

Szczęśliwego Nowego ...Jorku....:D z humorem ....ale szczere zyczenia po raz pierwszy w 2007. Piękniescie sie wstrzeliły Spinky i Dajenka w godzinę zero.

Nie ma tak dobrze,za tę godzine zero musicie dziewczynki postawić.Dajenku i Spinky prosze nam polewać. Moze byc mineralna.....:D Goście własnie wyszli,pozmywalysmy ze siostrą.Wszyscy juz śpią.A ja szybko do kompa.Mówie Wam było świetnie.Tańczylismy, śpiewalismy,pilismy i to dość sporo.Ale na szczęście nikt sie nie upił.....Super impreza.Jedzenia zostało od groma,wiec wszystko poszlo do lodówki.I znów będziemy przez tydzień jeść.:(:(:( Napiszcie,jak spędzilyscie Sylwka???Ja idę lulusiać jak mawia Takisek.Całuski o rok młodsze dziewczynki.Dzięki Elu za maila.🌻

Szczęśliwego Nowego Roku !!!!!!!! 🌼 🌼 🌼 żeby spełniły sie najskrytsze marzenia i powiodły ogromne plany!!!!! mój sylwester był ..... łóżkowy, o godz. 1.00 byłam spakowana w pościel.... ale fajnie,ze dobrze sie bawiłyście! MarMi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!👄

No i już nowy rok. :D Oczka otworzyłam choć nie chce mi się opuszczać łóżeczka. Zaraz do niego wracam. Słodkie lenistwo.... Imprezka w restauracji greckiej. Towarzystwo znajome i mniej. Jadła dostatek wielki i rozmaitość. Wszystkiego chcieliśmy spróbować , więc jak po północy na stół wjechał miecznik długości 2 metrów to niewiele mieliśmy na niego miejsca w brzuszkach. A był pyszny. Orkiestra była super . Dwóch facetów , ale jakby cała orkiestra grała.I wcale nie żadne \"moja Walerciu kocham cię\"!:D Kosmos zszedł na ziemię. Po mojej ulicy latają satelity, aż strach wystawić głowę z domu. Wierzyć się nie chce , że to zima. 🖐️

- Halo, taxi? - Tak. - Czy zawieziecie mnie do stolicy Niemiec? - Ocipiał pan? Wie pan, jak daleko leży Berlin? - Oooo, stolica Niemiec - Berlin... Sześć liter... pasuje! :D Pewien Polak napisał list do właściciela małego hoteliku, w którym chciał spędzić urlop: \"Chciałbym zabrać ze sobą psa. Jest dobrze wychowany, na pewno nie sprawi kłopotu. Czy nie będzie miał Pan nic przeciwko temu, że będzie razem ze mną spał w pokoju?\" Otrzymał odpowiedź następującej treści: \"Jestem właścicielem tego hotelu od wielu lat i w tym czasie nigdy żaden pies nie ukradł mi ręczników, pościeli czy też obrazu ze ściany. Nigdy nie musiałem wzywać policji z powodu tego, że jakiś pies się upił i zaczął się awanturować w środku nocy. Nigdy też nie zdarzyło się żeby pies zniszczył wyposażenie hotelu lub nie zapłacił rachunku. Dlatego też bardzo chętnie powitam Pańskiego psa w moim hotelu. A jeśli Pański pies poręczy za Pana - Pan też może przyjechać.\" :D Naukowcy z Politechniki Poznańskiej zbudowali genialny pojazd, mogący poruszać się w każdym terenie. Hit. Z kwatery głównej NATO przyjechała delegacja ekspertów, zeby dokonać oceny i przygotować grunt pod ewentualne negocjacje dotyczące wprowadzenia pojazdu do uzbrojenia wojsk Sojuszu. Oglądają, mlaskają, cmokają, w końcu przedstawiciel Niemiec mówi do Francuza: - Czego też ci Polacy nie wymyślą, żeby nie dokończyć budowy autostrady A-2... 🌻

Ale dlugo spicie.Co bedziecie robily w nocy???? To jeszcze Wam zlozę życzenia noworoczne.Jeszcze raz,jeszcze raz, niech żyja,żyja nam!!!!! 000🌻000🌻000🌻000🌻000🌻000🌻000🌻000🌻000🌻 Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń. W te piękne i jedyne w roku chwile, chcę złożyć najlepsze życzenia pogodnych, zdrowych i radosnych dni. Szczęśliwego Nowego Roku. ❤️00❤️00❤️00❤️00❤️00❤️00❤️00❤️00❤️00❤️00❤️00❤️

🖐️ Melduje się na stanowisku - cała i zdrowa, jedynie z niewielkim bólem głowy. Nie wiem czy to przez bąbelki, czy przez zbyt długie spanie :) Koniec tego dobrego, od jutra wracamy na ziemię. Witaj szara codzienności - czas już wracać do normalności ;) - MrMi wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji urodzin 👄 Polewam (na kaca w sam raz) za wspólne z Dajenką, wstrzelenie się w godzinę zero \\_/ :)

Hello,nikt nie chce pogadać?? Bo mnie dzisiaj nosi Cześć Spinky,tak szybko sie zmylas.Mnie tez boli glowa.Troche pomieszalam bąbelki z innym trunkiem.Nikt mi nie współczuje. Tak,jutro do pracy.O,ja nieszczęśliwa.............jutro będzie Jezusicku,jak mawia Forevciu

a mówiłam że woda rozmowna czyni cuda, ledwo Bosi sie napiła wody rozmownej a juz buzia jej sie nie zamyka:D:D

oj Bosi to był żart ,a chyba zbyt dosłownie go potraktowałaś ,przepraszam

Chyba sie udało!!!!!Kochane My juz 7500 razy kliknęłysmy do siebie...Juz podstawiajcie kieliszeczki \\_/ Oj chyba wpadne w trans po dzisiejszej uroczystości........

Ofuniu,zaczęłas nastepny etap w naszej znajomosci topikowej. Twoj wpis to 7501. A okragly byl moj.Dawno nie sięgnęlam takiego zaszczytu.Życze przy okazji wszystkim kolezankom wytrwalości i wytrwalości. No i zdrowia oczywiście.

Podstawiam swój\\_/. U mnie szaleje wicher. Petardy chałasują na niebie , a pies szaleje- brak mu mysiej norki w którą mógłby się schować.

Happy New Year ,no tyle cudzoziemsko.Sylwester swojski.Udany.Mieczysław zaliczony.Udany. Bola mnie nogi ,rece i daszek,ale to swiadczy o tym ,ze zyje.A zabawa była prednia.Towarzystwo nie było zblazowane i było przesympatycznie jak na takie imprezy.Kochane dziekuje za poczte.Bardzo. Dajenku Cmoki masz specjalne ode mnie. Bosiu buziaczki ,Ksymcia kochana ,no i dobrze ,ze ewakuowałas sie w piernaty.Po co sie stresowac i nadwyrężac. U mnie i przygody były.Psina pojony 2dni neospasmina ..no miał problemy żoładkowe.Dzis przegłodzony jest i dostał..wegiel..nie wiem co mam mu jeszcze dac,weterynarztez był na balu i jeszcze..narabany .to sama musze sobie radzic.A Busio juz pochrapuje...Wszystkiego dobrego ..Jutro po pracy sie człowiek zregenruje.Buziaczki ,ide zaparzyc sobie herbaty z cytrynka ,Wam tez? No to stawiam dzbanek w poczekalni,Buziaki

ocho! wychodzi ,ze najdłuzej balowałam bo do 21,30 i na dodatek gasze światelko...

ofka ,buziaczki,a czego tam ceprow tak leją na ostro w tych górach? jak beda lac ,to z czego beda życ? oj ,brak sniegu daje efekty..