Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

HrabiaZenHorst

PERFUMY - FM

Polecane posty

Go艣膰 liderfm
Zapraszam wszystkich do punktu dystrybutorskiego FMGROUP Katowice ul. Korfantego 68 (parter) - naprzeciwko GIG-u pn-pt w godzinach od 9-17. Na miejscu mo偶esz: - zapozna膰 si臋 z ofert膮 produkt贸w FM GROUP. Wszystkie produkty mo偶na zobaczy膰, dokn膮膰, pow膮cha膰 - zapozna膰 si臋 z mo偶liwo艣ciami jakie proponuje nam FM GROUP - rozpocz膮膰 wsp贸艂prac臋 z FM GROUP Zapraszam serdecznie. lider FM gg: 3436603 liderfm@poczta.fm

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 SKARBECZEK90
Perfumy FM GROUP maj膮 艣liczne zapachy i d艂ugo si臋 utrzymuj膮, a w dodatku s膮 niedrogie. Jestem ich dystrybutork膮,wi臋c jakby kto艣 chcia艂 zam贸wi膰 niech skontaktuje si臋 ze mn膮 mailowo (gabi175@o2.pl) lub telefonicznie: 721 730 052. Posiadam wszystkie dost臋pne nr zapach贸w.Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patijot
eehhh... tylko prace proponujecie a ja nadal mam problem z opdowiednikiem BLACK ORCHID - Toma Forda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna i Andrzej
Niestety w aktualnej ofercie FM nie ma odpowiednika BLACK ORCHID TOMA FORDA :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perfumyfmzapraszam
Co s膮dzicie o kosmetykach kolorowych FM?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FM KAROLINA
Chc臋 Cie zaprosi膰 do wsp贸艂pracy w FM group, dlaczego ? Poniewa偶 w ostatnim miesi膮cu przyby艂o bardzo du偶o nowych os贸b i wiele ludzi osi膮gn臋艂o swoje pierwsze 3% a inni przekroczyli kolejne. Czas dla Ciebie jest w艂a艣nie teraz, buduj tak jak ja dodatkowe 藕r贸d艂o dochodu nie zwlekaj, napisz do mnie, wszyscy dzia艂amy razem, wszyscy na tym zarabiamy! gg: 8251065 b膮dz mailowo: kinia1000-84@02pl Dodam i偶 FM group w艂a艣nie 5 pa藕dziernika wprowadzi艂o do swojej oferty telefonie kom贸rkow膮 - ceny s膮 naprawd臋 konkurencyjne, telefon贸w do wyboru ok. 40, a to dopiero pocz膮tek. Nie b贸j si臋 sprawdzi膰 w czym艣 nowym, koszty minimalne a korzy艣ci, przekonaj si臋 sam…

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zarabiaj_kase_ze_mna
Witam, r贸wnie偶 jestem liderem FM GROUP, co mnie odr贸偶nia od innych? Mam w艂asny system motywacyjny, za osiagniecie 6% dostajesz ode mnie zupe艂nie za darmo 1 flakon perfum, kolejne poziomy to kolejne perfumy, za osiagniecie 21 % otrzymujesz ode mnie w pe艂ni profesjonalna witryne internetowa warta okolo 1800 z艂, za osiagniecie 21% w 2 miesiace 2500 z艂, za wprowadzenie w 1 miesiaciu 6stej i kolejnej osoby ktora zrobi zakupy min 2 flakonow perfum 10 zl, za wprowadzenie 15stej osoby cena za kolejna to juz 20 zl, powstaje w pelni profesjonalna witryna internetowa ktora bedzie pozycjonowana przez czolowa firme na rynku krajowym, dziekic zemu rownie ja b臋de dodawal osoby do Twojej struktury, chcesz naprawde zarobic napsz na maila krawczyk.fm@gmail.com podam Ci informacje szczegolowe, projekt graficzny mojej przyszlej witryny i system dzialania. Pozdrawiam. R脫BMY KASE !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANIKA2222
ZAPRASZAM DO FM GROUP...DLA NOWYCH DYSTRYBUTOR脫W STARTERY TANIE....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.perFFumy.pl
czy wy juz wstydu nie macie. przeciez tutaj na 61 stron 59 jest ofert i checi sprzedazy a tylko 2 strony to zapytania i chec zakupu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perfumyfmzapraszam
Co w tym z艂ego, 偶e dystrybutorzy si臋 reklamuj膮?

Udost臋pnij ten post

Jestem Dystrybutorem FM-u i zarazem odbiorc膮, musz臋 powiedzie膰 偶e produkty s膮 naprawd臋 wysokiej jako艣ci, osobi艣cie jestem bardzo zadowolony z produkt贸w i zarobk贸w . Je偶eli kto艣 chcia艂by wsp贸艂pracowa膰 (oraz ma jakie艣 pytania), prosz臋 si臋 kontaktowa膰 pod numerem kom.: 883 631 006 ; gg: 2780477 lub e-mail: adrian91@op.pl . Jako wsp贸lnik mo偶esz liczy膰 na pomoc ze strony mojej oraz moich koleg贸w w rozwoju i wprowadzaniu nowych kandydat贸w do firmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.perFFumy.pl
owszem ni ema nic zlego w reklamowaniu sie--------- pod warunkiem, ze przynosi ono efekty. A niestety tutaj tak nie jest. Bo skoro 99% odpowiedzi tutaj to reklamy dystrybutorow to znaczy ze nikt inny procz dystrybutorow tutaj nie wchodzi. wiec komu chcesz sprzedawac produkty???? innym dystrybutorom?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 perfumyfmzapraszam
Mylisz si臋. To, 偶e klienci tu nie pisz膮, nie znaczy 偶e nie czytaj膮 ofert. Ja dzi臋ki tej stronie znalaz艂am 6 sta艂ych klient贸w.

Udost臋pnij ten post

Witam Mam do sprzedania ma艂o u偶ywany zestaw 160 pr贸bek perfum firmy FM, brakuje jedynie 1 fiolki! Zestwa w idealnym stanie :) kupujac go nie wi膮zesz sie zadna umowa i pr贸bki mozesz wykorzystac do w艂asnych cel贸w :) wiecej info gg 9806866 cena za jaka go kupi艂am to 135 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewakakakak
Jestem systrybutorem fm group. Je偶eli by艂by kto艣 zainteresowany wsp贸艂prac膮 to prosz臋 pisac na fm.perfumy@vp.pl Udziel臋 wszelkich informacji i pomog臋 wst膮pi膰 do Klubu Fm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dudek Tomasz
B膮d藕 szefem dla siebie! Czy jeste艣 got贸w na co艣 INNEGO? Masz do艣膰 codziennego dr膮偶enia? Czy jeste艣 zm臋czony patrzeniem jak inni ci膮gn膮 korzy艣ci z TWOJEGO wysi艂ku? Czy chcia艂by艣/a艣 pracowa膰 w domu, po艣wi臋ca膰 wi臋cej czasu swojej rodzinie, przyjacio艂om lub hobby? Firma posiada bardzo bogat膮 ofert臋 : -katalog FM GROUP produkty perfumeryjne: perfumy luksusowe, feromony, kremy, balsamy do cia艂a 偶ele pod prysznic, dezodoranty, pianki do golenia (Produkty marki Fm Group wytwarzane s膮 na bazie kompozycji zapachowych kreowanych przez DROM Fragrances - 艣wiatowego lidera w tej bran偶y) Nuty zapachowe odpowiadaj膮 zapachom takich marek jak Hugo Boss, Christian Dior, Gucci, Chanel, Lacoste, Calvin Clain, Mexx i wiele innych -katalog FM GROUP FOR HOME bogata kolekcja produkt贸w z chemii domowej (produkt贸w dla domu),(ca艂a kolekcja wytwarzana w nanotechnologii, kt贸r膮 r贸wnie偶 stosuje Firma HENKEL dzi臋ki czemu produkty s膮 r贸wnie wydajne i najwy偶szej jako艣ci -katalog FM MOBILE- nowoczesna telefonia kom贸rkow膮- abonamenty z telefonami i bez telefon贸w, oferta na kart臋, -katalog FM GROUP MAKE UP- kosmetyki kolorowe do makija偶u oczu, ust I policzk贸w oraz mineralne pudry I fluidy( produkty tworzone prze wspo艂 pracy z Firm膮 Dior Firma dzia艂a na zasadzie MLM czyli marketingu wielopoziomowego. Jest to forma sprzeda偶y, kt贸ra odbywa si臋 poza sieciami sklepowymi, co skraca do minimum drog臋 produktu do jego nabywcy, oraz minimalizuje cen臋 ko艅cow膮 produktu. MLM ( co to takiego) To czynno艣膰 kt贸r膮 wykonujemy na co dzie艅. Np. idzie Pani do sklepu, kupuje suienk臋. Znajomym si臋 ona spodoba艂a, pytaj膮 si臋, gdzie zosta艂a kupiona. Odpowiada Pan, 偶e w sklepie XXX. Tym samym zrobiona zosta艂a reklama dla tego sklepu i produkt贸w. Ale czy Firma XXX zap艂aci艂a Panu za t膮 reklam臋?? Odpowied藕 brzmi: NIE. W MLM jest odwrotnie. Fm Group za to, 偶e j膮 Pan zareklamuje oraz jej produkty p艂aci Panu. Jak to jest mo偶liwe? To zaraz om贸wi臋. Poziomy wspo艂pracy: 1. Klientem - kupowa膰 taniej 2. Sprzedawc膮 (Dystrybutorem) - zarobek na mar偶y - a偶 43%, brak limitu zam贸wienia, niezale偶nie od sta偶u zawsze 43% upustu na ka偶de zam贸wienie. 3.Liderem/ Sponsorem - zbudowanie w艂asnej sieci dystrybucji, otrzymuje dodatkowe zyski w postaci prowizji ze sprzeda偶y produkt贸w wszystkich os贸b w ca艂ej sieci stworzonej przez siebie, Oraz zyskuje mo偶liwo艣膰 zarobienia zysk贸w pasywnych Ad 1. Klient Produkty z katalog贸w (perfumy i chemia domowa, telefonia i make up ) kupuje Pani dla siebie taniej o 43% ni偶 cena katalogowa tylko i wy艂膮cznie oszcz臋dzaj膮c. Ad 2. Sprzedawca (Dystrtbutor) Zarabiasz na mar偶y a偶 43%. Jest to natychmiastowy zarobek. Na przyk艂ad przy sprzeda偶y 1 perfumu za 33,50z艂 zarabia si臋 10 z艂 na r臋k臋 Ad 3. Lider / Sponsor Budujesz w艂asn膮 sie膰 dystrybucji poprzez zach臋canie znajomych, rodziny lub innych os贸b na do艂膮czenie do klubu FM GROUP, oraz wsp贸艂pracujesz z nimi informuj膮c ich o produktach, nowo艣ciach, promocjach. Sponsor jest to osoba, kt贸ra umo偶liwia nowym cz艂onkom do艂膮czenie do Fm Group. Zach臋casz np. 3 osoby do wej艣cia do klubu i proponujesz im 偶eby zrobi艂y to samo. Tamte 3 osoby robi膮 to samo i np. Z jednej osoby robi si臋 3, z Tych trzech w kolejnej linii robi si臋 9, z 9 w nast臋pnej linii robi si臋 27 , z 27 81, z 81 243, z 243 729 i tak ci膮gle ,ci膮gle powi臋kszaj膮ca sie struktura przynosi zyski pasywne. Opr贸cz sprzeda偶y dodatkowo zarabiasz na prowizji od obrotu twojej ca艂ej grupy!.Jej wielko艣膰 jest nieograniczona. Wystarczy ze ka偶dy zamawia dla siebie i u偶ytkuje produkty.. Zapisuj膮c si臋 u mnie to ja staj臋 si臋 twoim sponsorem i opiekunem, w razie jakichkolwiek pyta艅 zg艂aszasz si臋 do mnie, pomagam ci moj膮 wiedz膮 i do艣wiadczeniem, zawsze mo偶na si臋 wystrzec cz臋sto pope艂nionych b艂臋d贸w i dzia艂a艣 jeszcze bardziej efektywniej. gg 1353399 najtaniej.perfumy@gmail.com tel. 721689698 http://www.najtaniej.dystrybutorfm.pl

Udost臋pnij ten post

Posiadam dost臋p do markowych perfum FM GROUP bo bardzo atrakcyjch cenach :) Mo偶e i Ty spr贸bujesz? Zam贸w ulubiony zapach i delektuj si臋 nim do 20h :) A mo偶e r贸wnie偶 chcia艂aby艣 mie膰 dost臋p do hurtowych cen kosmetyk贸w i perfum? Napisz do mnie, pogadamy :) adgam1981@op.pl Polecam serdecznie - sprawdzi艂am i to dzia艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 datkap
MLM szybko sie rozwija. Coraz wiecej os贸b zaczyna zarabia膰 w ten spos贸b bo mo偶na tak dorobi膰 si臋 zarobku pasywnego. Nie b臋d臋 sie tu wypowiada艂a na temat perfum bo ka偶y lubi co艣 innego. Jednak ka偶dy chce sobie zarobi膰 na lepsz膮 przysz艂o艣膰. W celu innych informacji prosz臋 o kontakt. tel. 606 999 324 GG: 142155

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariusz-LR
Drodzy partnerzy firmy FM,zobaczcie co si臋 dziejez tymi produktami FM-u,na aukcjach sprzedaj膮 po zakupie i wasze starania mijaj膮 si臋 z celem,jak nie u was to klienci zam贸wi膮 sobie przez neta i maj膮 was gdzie艣,zobaczcie jak pracuj膮 partnerzy LR Health & Beauty Systems http://aloevera.suportio.pl/blog/posts/6718

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 datkap
Wed艂ug regulaminu nie wolno sprzedawa膰 produkt贸w FM na Allegro i osoby tak sprzedaj膮ce b臋d膮 usuwane z grona cz艂onk贸w FM. Ja sama bardzo ma艂o sprzedaje nie dlatego 偶e nie mam ch臋tnych ale dla tego 偶e osoby zainteresowane zapraszam do mojej grupy tak tworze sobie doch贸d pasywny a dana osoba oszcz臋dza na produktach i tak偶e ma mo偶liwo艣膰 budowania groupy w czym ch臋tniej jej pomagam, bo jak ona b臋dzie mie膰 wiekszy zarobe to ja r贸wnie偶. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ANIKA2222
Je艣li kto艣 jest ch臋tny na zakupy w FM GROUP lub wsp贸艂prace to zapraszam do mnie gg 8861243 Anna.K

Udost臋pnij ten post

dla zainteresowanych przesl臋 mailem list臋 dost臋pnych zapach贸w :) zapraszam r贸wnie偶 do wst膮pienia do Klubu FM GROUP- piszcie !!! Tylko teraz pi贸rnik z pr贸bkami gratis !!!!

Udost臋pnij ten post

Po co kupowa膰 kosmetyki na allegro?:D Taniej wam wyjdzie jak zostaniecie odbiorcami , lub dystrybutorami w Fm Group. W promocjach macie cz臋sto takie perfumy za 11z艂. :D Ju偶 nie m贸wi膮c o mo偶liwo艣ci zarobienia na sprzeda偶y:D Na allegro zawsze b臋dziecie mieli dro偶ej. A w Fm Group nie musicie kompletnie nic p艂aci膰 aby mie膰 te produkty taniej. Nie musicie zostawa膰 dystrybutorami ani p艂aci膰 za starter:D Mo偶ecie po prostu zarejestrowa膰 si臋 jako odbiorca nic was to nie kosztuje i nic nie p艂acicie. Ch臋tnych zapraszam jacek.fm@wp.pl wszystko wszystko wyt艂umacz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Perfumy Zabrze
Witam wszystkich, Po co kupowa膰 perfumy ? Nie lepiej samemu zosta膰 sprzedawc膮, budowa膰 grup臋 i przede wszystkim zarabia膰 ? Naprawde polecam, bo chyba ka偶dy lubi sobie zarobi膰 bez wi臋kszych koszt贸w. Wszystkich ch臋tnych z Zabrza i okolic zapraszam do kontaktu. Wszystko wyt艂umacz臋 i pomog臋 na start . M贸j adres mailowy : perfumy.zabrze@interia.pl Na prawd臋 warto. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Kupi艂em perfumy fm 198 i jestem zawiedziony, niby zaperfumione 20% a zapach jest wyczuwalny max. tylko przez 2 godziny, a p贸藕niej to ju偶 nie czu膰 nic. Zapach nie wyra藕ny, s艂aby, kr贸tko trzymaj膮cy. Nie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GAJA PERFUMY FM
WITAM JESTEM DYSTRYBUTOREM FM W BYDGOSZCZY ZACH臉CAM DO ZAKUPU PERFUM U MNIE JAK R脫WNIE呕 DO ZAPISANIA SI臉 DO FM SZANSA NA ZAROBEK I W艁ASNY BIZNES POMOG臉 CI WE WSZYSTKIM DOSTANIESZ GRATISY I UPOMINKI MASZ PYTANIA PISZ GG 8624517 LUB gajcia@poczta.fm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pytaj膮ca Misia
A ja mam do wszystkich dystrybutor贸w pytanie.. szukam odpowiednik COTY Wild Mask zapachu damskiego w FM, jest mo偶e jeszcze taki dost臋pny?? Bardzo mi zale偶y na odpowiedzi. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post