Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwi*zdka

niski wzrost co robic??

Polecane posty

Ja mam lat 18 i ok 159 cm wzrostu,ale jakos nigdy mi to nie przeszkadzało. Po co mi wzrost modelki? To naprawde nie jest koniec swiata ;) Tato sie ze mnie smieje,ze mój facet (186cm wzrostu) moze mnie nosic pod pacha zamiast obejmować :D A małe jest piekne tak poza tym.

Gość RoQ
Ja chciała bym być niższa mam 15 lat i 170 cm :P a jak założę szpilki to ok 174 jak dla mnie to za dużo

Gość g18
ja mam za 3 dni 18 lat i tylko 147 !!! mówiłam matce żebu mnie zapisała do endykronologa lecz ona to olała :( ja nie wytrzynan tak dłużej :( bo raczej już nie urosne??? ....................ja bym chciała mieć te 155...

Gość ktosiaaaaaaa
Niskie dziewczynki nie martwcie się tak swoim wzrostem! Mam 15 lat i 158 cm wzrostu, więc jestem raczej niska (chociaż mam nadzieję, że urosnę jeszcze kilka cm). Ale i tak mam spore powodzenie u chłopaków zarówno tych niskich, jak i wysokich z czego oczywiście bardzo się cieszę:) Znam wiele dziewcząt, które są moimi rówieśniczkami i mają 170cm wzrostu albo nawet więcej i wierzcie mi, że wiele z nich nie ma takiego brania wśród chłopców:) Dlatego uważam, że wzrost nie jest jedynym wyznacznikiem urody. Spójrzcie np. na Kasię Cichopek, Edytę Herbuś, Shakirę... Wszyskie są bardzo atrakcyjnymi kobitkami:) Niski wzrost nie musi być wadą, możemy przecież zrobić z tego zaletę chociaż wiem, że to może nie być łatwe. W końcu sama to przerabiałam. Ale poszuajmy w sobie zalet, przecież każda z nas je ma! Dlatego każdej dziewczynie proponuje ładnie się uśmiechnąć, podnieść głowę do góry i uwierzyć w siebie! Pozdrawiam niskie i wysokie dziewuszki:)

Gość butterfly26
Kotosia jak na swoje 15 lat jesteś bardzo dojrzałą dziewczyną. To się nie często zdarza. Zgadzam się z każdym słowem które napisałaś. Pozdrawiam i życzę powodzenia w życiu.

Gość Mariusz K.
Absolutnie nie zgadzam się z tym, że faceci wolą niskie kobiety. Od kiedy to??? Rozumiem, że chcecie się jakoś pocieszyć, ale bez przesady. Nie musicie wypisywać takich bzdur. Przecież każdy normalny widzi, że wysoka, długonoga dziewczyna jest atrakcyjniejsza od jakiegoś konusa. I nie mówię tutaj o gigantach, które mają ponad 180, a nawet 190 cm. Bo jak ktoś mówi, że lubi wysokie dziewczyny to wam kojaży to się od razu z wielkimi dziewczynami, które przerastają wszystkich.

Gość xan
może ktoś poda inną zaletę bycia niską kobietą, oprócz tej, że ma duże powodzenie u mężczyzn, bo jakoś ten fekt mnie zbytnio nie pociesza...

Gość landezz
-------> Mariusz K Nie przekładaj swoich upodobań ponad upodobania innych meżczyzn! Toże ty wolisz wysokie dziewczyny nie znaczy że wszyscy takie lubią. A jeśli nie podoba ci sie to co tu piszemy to nie wchodz proste. Mój facet ma prawie 190 cm i zawsze lubił drobne dziewczyny. Mówi do mnie "moja maleńka" a ja to bardzo lubie :) wiec czego wiecej potrzeba do szczescia :) Dodam jeszcze ze niezłe z niego ciacho i ma spore powodzenie :) Wiec kobietki uwierzcie w siebie :) Małe jest piękne:) Pozdrawiam!

Gość malenka istotka
hei ja mam 17 lat prawie 18 za pare miesiecy i mam 160 cm wzrostu strasznie mi to przeszkadza ale teraz takie jakies niskie pokolenie sie trafiło:)wiec mozna z tym zyc:)

Gość xan
Eh.. no nie wiem czy niskie pokolenie.

Gość 178cm
..tyle (myslalam, ze niestety) mam. Kurczenie sie, przekladanie z nogi na noge, zeby wydac sie nizsza? skonczylam z tym!! Mam cudownego wysokiego mezczyzne, a zawsze marzylam byc filigranowa 160cm kobietka. Od teraz nie narzekam, a najzabawniejsze jest, kiedy niski (ok170cm) mezczyzna robi 'podjazd'.Kiedys krepowalo-teraz jestem dumna :)

Gość hmmm ..
ja mam 19 lat, 155 cm... i nigdy nie chcialam byc wyzsza :-/ nie wiem.. mama zawsze mowi ubieraj wysokie buty itd tak jakby sie wstydzila za to ze jestem niska ale w sumie wole byc niska i drobniutka niz 180 i 80 kg jak jakis goryl :/ kobieta powinna byc drobniutka, delikatna, kobieca jednym slowem a nie jak jakas facetmenka... wiec dziewczyny nie martwcie siemmmm :) wygladacie bosko ;-P

do-> hmmm nie pisz tak bo zaraz Cie napadną ze uwazasz sie za lepszą:P. mysle ze nie mozna popadac w skrajnosci. wysoka kobieta nie oznacza od razu 180cm/80kg. kobieta moze uchodzic za piekną bez wzgledu na wzrost i mysle ze nikt nie powinien miec na tym punkcie kompleksów

Gość xan
Jeśli ktoś chciałby być wyższy to nie odrazu to 180 cm.

Gość pUdElEk
siemka ja mam 12 lat(chyba najmłodsza z piszących;*)i mam 156cm wzrostu nie wiem czy to dóżo czy mało(zazwyczaj w moim wieku wszyscy sa tacy)ale ja chce mieć 170cm wzrostu boje sie że nagle przestane rosnąć;*;*;8a nie chce tyle czekac w niepewność;(

Gość Sekwana
Spokojnie. Ja też w wieku 12 lat miałam ok. 155 cm, a teraz mam 17 lat i 170 cm. Trzeba zdrowo się odżywiać, jeść dużo białka i wysypiać się.

Gość xan
Też bym chciała wiedzieć ile jeszcze urosnę. Ale trudno określić czy dojdziesz do 170 bo to zależy od genów przede wszystkim. Ciekawe czy hormon wzrostu na prawde działa.... Chociaż wątpię, żebym tego użyła...

Gość pUdeLek
a ja chyba jestem najmłodsza z was mam 12 lat i 156cm wzrostu i czy ktos mi powiem ile jeszcze mogę urosnac do 18-stki prosie to bardzo wazne(ostatnio stwiedrziłam ze małe tez może byc piękne)ale ja nie chce na wszystkich patrzec z dołu;(

Gość pUdeLek
ja tez bym chciała miec 170cm wzrostu,ale nie więcej;;););)

Gość xan
OOO! I ja właśnie teog nie lubię... Nie chcę patrzeć na wszystko z dołu. Nie obchodzi mnie powodzenie u mężczyzn... Nie, że jestem w sobie zakochana, i piękny przykład narcyzmu, ale dużo osób mówi mi, że jestem bardzo ładna. I muszę przyznać, że powodzenie mam... Ale nie dlatego, że jestem dość niska. Jak na 12 lat to nie jesteś niska. myślę, że 170 możesz mieć. Ale nie gwarantuję, jak coś ;D

Gość 197
witam, jestem chłopakiem. mam 15 lat 197cm wzrostu ale poniewaz gram w kosza chciałbym miec jeszcze wiecej, czy ktos mi powie co mam robic zeby jeszcze urosnac albo czy nic nie robiac czy jest szansa ze przekrocze 2m??

Gość pUdElEk
nio dzięki za pOcIeSZeNiE

Gość opart
szczerze wspolczuje. 155-160 to kalectwo..

Gość pUdElEk
nio wez to nie kalectwo ani nie ich wina poprostu tak jest;*

Gość Śmieszne
18:10 opart szczerze wspolczuje. 155-160 to kalectwo.. haha Ty jestes pewnie kaleką bo piszesz takie bzdury hahaha

Gość LandeZz
---> opart Kalectwem to sa takie poglądy jak ty masz, sam zobaczysz ze sie jeszcze zakochasz w dziewczynie co ma 150 cm wzrostu i nie bedziesz patrzył na to ile ma wzrostu ;]

Gość m.a.la
ja mam 18 lat i 150cm to moze zdaniem wg. niektórych tutaj powinnam poddać się eutanazj???;\

Gość Addie
Ja bardzo współczuję niskim osobom. Szkoda mi ich i to chyba wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie. Nie zamierzam ich obrażać, bo niski wzrost to nie ich wina.

Gość xan
no najlepiej eutanazja -.- Szczerze mówiąc żal mi osób, które mówią, że współczują niskim. Nie wiem dlaczego*