Go艣膰 123eee Napisano Czerwiec 22, 2007 ale jak taka dziewczyna si臋gaj膮ca ch艂opakowi do ramienia a moze mniej moze atrakcujnie wygl膮dac ????????????? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 123eee Napisano Czerwiec 22, 2007 i jak ty tu trafi艂es skoro jestes ch艂opakiem nuiby? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malutka___ Napisano Czerwiec 22, 2007 sorry a co ma wzrost do figury? :/ wysokie dziewczyny s膮 z regu艂y smuk艂e i maj膮 d艂ugie szczup艂e nogi, ale ja te偶 jestem bardzo szczup艂a, mam 艂adn膮, smuk艂膮 figur臋, wszystko na miejscu, czemu niby nie mog臋 wygl膮da膰 atrakcyjnie wed艂ug ciebie? :/ nie rozumiem! jest pe艂no facet贸w kt贸rzy lubi膮 takie ma艂e kobietki, nie ma w tym nic dziwnego, tak samo jak w tym, ze spora cz臋艣膰 preferuje te wy偶sze i wi臋ksze - ja uwa偶am, ze ilu ludzi, tyle preferencji, tak wi臋c troch臋 brutalnie os膮dzasz. Zgodz臋 si臋 z tob膮 偶e taka para mo偶e wygl膮da膰 komicznie bo czasem przechodz臋 z ch艂opakiem ko艂o jakiego艣 du偶ego lustra i widz臋 t膮 dysharmoni臋 ;) ale nie umniejszaj atrakcyjno艣ci drobnych dziewczyn, przecie偶 to zale偶y od proporcji! poza tym r贸偶nica we wzro艣cie wyr贸wnuje si臋 w 艂贸偶ku ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lord 30 Napisano Czerwiec 25, 2007 Ja mam 30 lat i 190 wzrostu. Ale przez to mam problemy z kr臋gos艂upem. Wszedzie艅 musz臋 sie zgina膰 w autobusie pracy w 艂azience. Ca艂y czas chodz臋 przygarbiony. Nie lepiej mie膰 160 i by膰 prostym i wszedzie sie miesci膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Marrinaa 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 mam 21 lat, 165cm wzrostu i wspanialego faceta, ktory ma 196 cm wzrostu!! mowi, ze za nic w swiecie nie chcialby, zebym byla wyzsza :) wiec nie mam kompleksow na punkcie swojego wzrostu. zreszta po co przejmowac sie czyms, czego w zaden sposob nie mozna zmienic????!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 he he he Napisano Czerwiec 25, 2007 sory ale ty jestes g艂upia !! ja ma偶e o 165cm ... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 R贸偶owa brunetka Napisano Czerwiec 25, 2007 Hejka Ja mam 15 lat i tylko 166,5 cm.Strasznie chc臋 mie膰 174 cm.Moja mama ma 161 cm,Tata 183 cm, a siostra 174 cm,wiec mam nadziej臋,偶e jeszcze urosn臋... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Luthien00 Napisano Czerwiec 26, 2007 ty tu lamentujesz a co ja mam powiedzie膰?? mam 19 lat i 153 cm wzrostu, to jest dopiero tragedia, 偶aden facet nie chce takiej dziewczyny Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wezzz Napisano Czerwiec 26, 2007 wkurza mnie jak ktos robi tragedie ze ma metr 165 bo jest niski! to jest przecietny wzrost dziewczyny!! ja mam 153 i juz nie urosne!! ale co zabi膰 sie mam?? wyluzujcie troche Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 he he he Napisano Czerwiec 27, 2007 mnie tez zajebisc** wk***** jak kto艣 ma 165 i m贸wi ze jest niski do holer* wypierdalac z takimi tekstami Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Linijka007 Napisano Czerwiec 27, 2007 A ja uwa偶am ,偶e ja kto艣 165 cm to nie jest niski, a jak ma 155cm to jest BARDZO niski..... I tyle! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艁ukaszLewy 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 Racja,165 to nie ma艂o jak na dziewczyne,ale to nie pow贸d 偶eby zaraz tutaj przeklina膰 i by膰 tak niemi艂ym...Luthien00,m贸j kumpel ma 194cm i dziewczyne kt贸ra ma jakie艣 156 wi臋c nie za艂amuj si臋;) Tak naprawde to chyba nikt nei powinien si臋 przejmowa膰 swoim wzrostem.Przeciez nie mamy na to wp艂ywu wi臋c nie powinni艣my si臋 z tego pwodu za艂amywa膰.Tak naprawde to mo偶a czu膰 si臋 ze swoim wzrostem niekomfortowo tylko przez g艂upich i nietolerancyjnych ludzi kt贸rzy prawi膮 jakie艣 docinki na poziomie przedszkolak贸w..To oni powinni czu膰 wstyd z powodu braku tolerancji i BARDZO niskiego IQ..no c贸偶..taki kraj..nie zmienimy tego..To ludzie o du偶ej r贸偶nicy wzrostu maj膮 si臋 nie spotyka膰 tylko dlatego,偶e kto艣 na nich krzywo patrzy??... Wi臋c g艂owa do g贸ry.S膮 wa偶niejsze rzeczy ni偶 wzrost;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Luthien00 Napisano Czerwiec 27, 2007 pozytywna wiadomo艣膰 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja bardzo lubie male kobietki Napisano Czerwiec 28, 2007 wlasnie takie do max. ok 160 cm i drobnej budowy ciala sa najlepsze! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kasiulka Zezowata Napisano Czerwiec 28, 2007 Macie jakie艣 g艂upie normy! Ja uwa偶am,偶e osoba o 165 cm jest niska,a o 155cm BARDZO niska i tyle! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ertdf Napisano Czerwiec 28, 2007 Do i mo偶e zaraz powiesz ze osoba kt贸ra ma 150 czy 147 to juz krasnal czy cos?! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 beauty26 Napisano Czerwiec 28, 2007 Zezowata Ka艣ka Zowata stuknij si臋 . !65 to jest wzrost 艣redni i to nie s膮 偶adne moje ani nasze normy to s膮 normy og贸lno krajowe obejrzyj sobie wykres centylowy ciemnoto 155 to wzrost zaledwie niski a nie bardzo niski.Autorytet si臋 znalaz艂.Pozdrawiam wszystkie drobne kobietki! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
艁ukaszLewy 0 Napisano Czerwiec 28, 2007 Dok艂adnie,165 to wzrost 艣redni.Poza tym, nie trzeba sprawdza膰 wykresu 偶eby to wiedzie膰... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xan Napisano Czerwiec 28, 2007 Maj膮c 165 to te偶 bym mog艂a tak m贸wi膰... Jak wida膰 przy niskim wzro艣cie liczy si臋 ka偶dy centymetr... Je艣li maj膮c 165 czujesz si臋 niska to co ma powiedziec osoba kt贸ra ma 155 lub mniej. Zreszta zauwa偶y艂am 偶e, jak kto艣 m贸wi, 偶e chcia艂by by膰 wy偶szy to zaraz wyskakuje kto艣 kto ma ponad 180 i 偶e 偶ycie nie jest wcale 艂atwiejsze maj膮c tyle wzroatu.. Sorry bardzo ale m贸wi膮c, 偶e chcia艂oby si臋 jeszcze urosn膮膰 kilka cm nie ma si臋 na my艣li 20,30 cm! Mnie nie pociesza fakt, 偶e m臋偶czy藕ni wol膮 ni偶sze kobiety.. Wiem o tym... ale ja sie po prostu 藕le czuj臋 z swoim wzrostem, i nic mnie bardziej nie pocieszy ni偶 satysfakcja, 偶e przyb臋dzie mi jeszcze od 5,6 cm. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 beauty26 Napisano Czerwiec 29, 2007 艁ukaszuLewy masz 100% racje 偶e nie trzeba wykres贸w 偶eby to wiedzie膰 ale nie kt贸rzy potrzebuja jednak np. Zezowata Ka艣ka. Pozdrawiam wszytkie drobne kobietki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karolina2211 Napisano Czerwiec 29, 2007 ja mam pytanie...ot贸偶 22listopada sko艅cz臋 15lat...niestety, mam 174cm dobijaj膮cdo 175cm, od pa偶dziernika zesz艂ego roku uros艂am oko艂o 5cm,stopa przez ostatnie 4 miesi膮ce uros艂a mi z rozmiaru 39 do 41, miesiaczkuj臋 od 10,5 roku 偶ycia, aleod tamtej pory uros艂am stosunkowo duzo bo ok.11-12cm,w wieku 9lat mia艂am nag艂y skok wzrostu ot贸偶 w rok uros艂am 12cm,a rodzic贸w mam o wzro艣cie: mama-170cm, tata-186,jestem podobna do taty, jednak figur臋 bardziej przypominaj膮c膮 mam臋 (tzw.boczki) jednak struktur臋 mi臋sni i d艂ugo艣c n贸g bardziej taty. mam pytanie ile jeszcze uros臋,licz臋 tak na oko艂o 178cm-180cm poniewa偶 gram w siatk贸wk臋 ijest mi ten wzrost potrzebny a poza tym bardzo bym chciala taki wzrost osi膮gn膮膰.Prosz臋 o odpowied藕 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Farana Napisano Czerwiec 29, 2007 180? Dziewczyno masz idealny wzrost!Ja te偶 mam 15 lat i tylko 168 cm :( I mam nadziej臋,偶e b臋d臋 mia艂a twoje 174 cm!Miesi膮czk臋 dosta艂am dopiero w wieku 14 lat,wi臋c my艣l臋 mie膰 nadziej臋,偶e jeszcze urosn臋.180 cm?Chcesz jak ch艂op wygl膮da膰? !174 cm to idealny wzrost! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xan Napisano Czerwiec 29, 2007 Trac臋 ca艂kowicie cierpliwo艣膰, jak widz臋, 偶e kto艣 przy wzro艣cie 165+ m贸wi, 偶e mu ma艂o. Przesta艅cie! xD Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bobbinia Napisano Czerwiec 29, 2007 Ni eb膮dzcie egoistami! To ,偶e macie 155 cm to nie znaczy,偶e ja nie mog臋 chcie膰 mie膰 174 cm! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oaaaa Napisano Czerwiec 29, 2007 kurdeee ja mam wlasnie problem mam 16 lat i 174 cm i chce ubrac buty na szpilce ale bede wygladac jak zyrafa!!! chcialabym miec 165 :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 VVVVVVVVVVVVVVViana Napisano Czerwiec 29, 2007 ja mam 158cm i nie chcialabym ani centymetra wi臋cej. Faceci lubia male drobne kobietki a nie jakie艣 babo-ch艂opy. szczeg贸lnie Ci duzi :) Nie przejmuj si臋... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xan Napisano Czerwiec 30, 2007 Ciesz si臋, 偶e masz tyle ile masz a nie chcesz ci膮gn膮膰 do 174. Chyba, 偶e nie chcesz nosi膰 but贸w na wysokich obcasach. Zreszta, czy ja ci zabraniam 'chcie膰' ? Mo偶e mi chodzi o to 偶eby nie m贸wi膰, 偶e 165+ to jest 'tylko'. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ma艂e jest pi臋kneD Napisano Czerwiec 30, 2007 Dziewczyna powinna by膰 malutka tz .filigranowa:D hhe do przytulania i w ogole a nie jaki艣 badyl 180 cm..fujjj:P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ghdfff Napisano Czerwiec 30, 2007 m贸wisz ze dziewczyna poninna byc ma艂a a wed艂ug Ciebie ile powinna miec cm? w艂a艣nie ile jest ju偶 za ma艂o a ile za du偶o?/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xan Napisano Lipiec 1, 2007 Co mi z tego, 偶e ma艂e podoba si臋 facetom jak np.ja si臋 藕le czuj臋 w swoim wzro艣cie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach