Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwi*zdka

niski wzrost co robic??

Polecane posty

Gość iwonaaaaaa
tez mam 14 lat i mam 155,5 :o u mnie dziewczyny mają po 174

Gość Nataluka
kurcze a myslicie ze urosne do tego 170 :)??

Gość Nataluka
eeeeee niskie osoby nie martwmy sie przynajmniej nikt o nas nie powie - babochłop

Natulko, ty się przejmujesz, że masz 162 i jesteś niska? ja jestem o dziesięć centymetrów od ciebie niższa i o rok starsza. Już nie urosnę! Marzyłabym o 10 cm więcej.

przestancie w koncu narzekac na wzrost! czy wszystko na swiecie kreci sie wokol wzrostu? co Wam da pare cm wiecej? myslicie ze cos by sie wtedy zmieniło? kochajcie siebie i pamietajcie ze inni postrzegaja nas tak jak my sami siebie postrzegamy.

Ja coraz mniej uwagi zwracam na swój wzrost, gdyż wiem, iż nie jestem jedyna. Są gorsze problemy, którymi warto się przejmować, inni ludzie mają gorzej! A ja narzekam na wzrost. Pozdrawiam.

Gość Nataluka
ja wiem ze 162 to jest średni wzrost ale wiekszość mowi że jestem niska i dlatego mnie to wkurza ze patrzą na mój wzrost.... a ja chciałabym mieć z 170 bo chciałabym zostać aktorką ...albo modelka chociaż jestem za brzydka a i tak modelki mi sie kojarzą z wychudzonymi pustymi panienkami.

Gość Nataluka
eeeeeeeey ale ja che mieć 170

no ja nie wiem. wiekszosc dziewczyn chce miec przynajmniej 170cm bo chca zostac modelkami. sorry ale sam wzrost modelki nie czyni. wypadaloby miec jeszcze odpowiedznia figure, twarz i wiele innych cech niezbednych do zawodu modelki. wiec modelka nie moze zostac kazda a wy myslicie ze jak byscie mialy kilka cm wiecej to juz byscie robily kariere. poza tym nie myslcie sobie ze praca modelki jest taka lekka i wspaniala. ja bym nie chciala miec 170 cm bo po pierwsze taki wzrost nie jest mi do niczego potrzebny, po drugie lubie swoj wzrost a po trzecie wtedy przeroslabym swojego chlopaka a tego bym nie chciala:P

To cię podziwiam, ale wiesz... ja też już na to praktycznie nie zwracam uwagi. Tylko czasem mi się tak smutno robi.

Gość Nataluka
srele morele ja mam 162 i jeszcze rosne :)

Gość Nataluka
wzrost modelki nie czyni------to ja wiem ale popatrzcie czy na wybiegach sa same piękności nie wystarczy że maja proprcjonalną twarz

Gość Nataluka
ale lepiej byc wyższa osoba bo tak o linie nie trzeba dbać iii nie musisz przechodzic 2 razy przez drzwi żeby ja ktokolwiek zauważył

Gość Nataluka
Moja kolezanka ma 15 lat i 170 ale ona juz nie rosnie czasmi tak jest że osoby szybo rosna i zraz staja np na 170 a ja jestem z tych osób co rosną regularnie i długo

Gość weronika.
ja mam 13 lat i 153 cm wzrostu. osobiście nie przeszkadza mi to, że jestem niska. nauczyłam się już patrzeć na ludzi " od dołu" i jest ok. ale chodzę do szkoły, gdzie jest i gimnazjum i liceum. kiedy idę korytarzem kilka, jak nie kilkanaście osób mówi "o, jakie dziecko "rymi komentarzami w albo ostatnio stałam przy automacie z gorącą czekoladą, to jakiś chłopak z liceum do mnie podszedł i sie zapytał, czy pani w przedszkolu nie rozdawała tej czekolady. ;/ po prostu docinki innym osób mnie wkurzają, a czasami są naprawdę bardzo dotykające. ale nie moja wina.. jak miałam 2 latka miałam niedoczynność tarczycy i długo nie rosłam. naprawdę ludzie się powinni z niektórymi komentarzami wstrzymać...

Gość Nataluka
nie martw sie nie jestes az taka niska moja przyjaciółka ma 150 i ma 14 lat i nie jest dla mnie az taka niska

ludzie byli, sa i bedą zlosliwi, najlepszym tego przykladem sa chociazby wypowiedzi na kafe...mi tez kiedys dokuczali z powodu wzrostu ale nie ruszalo mnie to. aha, mam 19 lat i od co najmniej 5 lat nie rosne. i ciesze sie bo przynajmniej jestem oryginalna-malo kto jest taki malutki jak ja:P nie musze chyba mowic ze jestem tez chetnie noszona na rekach.

Gość Nataluka
Mnie to nikt nie nosi na rekach ostatni mój chłopak tro było z 1,5 roku temu i powiedział mi że jestem niska to mogłam z nim odrazu zerwac a nie po 2 misiacach kiedys ei okazało ze jeste wielkim mega chamem....miałam wtedy z 157....teraz mam 162

Gość Nataluka
to byo takie wytykanie nienawidze go

Gość weronika.
no tak, ale w wieku 19 lat to już są raczej poważni ludzie i tak się nie nabijają z osób w SWOIM wieku z wzrostu.. mnie przynajmniej lubią przytulać. ^^

Gość Brian
Nie chce nikogo obrażać, na prawdę, ale Nataluka... Napisałaś, że modelki kojarzą Ci się z pustymi panienkami, a w niektórych postach sama piszesz jakieś, za przeproszeniem, głupoty..Jesteś załamana bo masz 162cm???? Są dziewczyny które mają poniżej 150 cm. Co one maja powiedzieć?? Żyją dalej i zapewne wiele z nich pogodziło sie z tym, że nie urosną więcej. Są o WIELE ważniejsze rzeczy niż wzrost.. Stwierdzenie że faceci wolą niskie czy też wysokie dziewczyny jest zdecydowanie nieprzemyślane.. Ile ludzi, tyle gustów. Niski wzrost to nie zawsze koniec świata.. Wiem to chociażby po mojej dziewczynie. Ma 150cm wzrostu i 20 lat. Chociażby w szkole wielu nauczycieli sympatycznie podkreślało jej warunki fiz. a i nosić ją na rekach sama przyjemność ;) A więc niskie osoby, nie martwcie się czymś na co kompletnie żaden człowiek nie ma wpływu, a osobom które prawią głupie żarty czy tez tego nie akceptują powinniśmy wszyscy współczuć. Pozdro dla wszystkich tolerancyjnych i o dobrym sercu

Gość MARCO F
na wzros dobry jest podobno Stymulator hormonu wzrostu Poszukajcie sobie w internecie i znajdziecei najtanczy widzialem i kosztowal 70zł . Pomaga osobą aktywnym fizycznie Aminostar GHS Stymulator Hormonu Wzrostu - 100 kaps + 100 gratis Glówne zalety stosowania Aminostar GHS- wzrost suchej tkanki mięśniowej - wzrost siły - przyspieszenie syntezy białek i aminokwasów - wyrzeźbienie i separację mięśni - zwiększone napompowanie mięśni w trakcie treningu - waskularyzcja ciała (okablowanie) - przyspieszone spalanie zbędnej tkanki tłuszczowej - przyspieszenie regeneracji po treningowej - !!!!osoby w wieku do 21 lat mogą też podrosnąć wzwyż !!!!!!!!!!!!!! - brak skutków ubocznych - wzmocnienie miszków włosowych.

Gość monroemono
emm chyba przesadzasz ,nie jest tak zle,ja mam 23 lata i 150 cm wzrostu i wcale nie czuje sie zle z teego powodu .Mam kochajacego chlopaka ktory ma 186 cm, twierdzi ze jestem cudowna taka malenka wszystko moze ze mna robic hehe

Gość Nataluka
OOOOOO JAKIE BZDURY CI CHODZI ?? PRZECZYTAJ NAJPIERW UWAŻNIE!!

hmmmmmm niski wzrost o czym wy tutaj mówicie!!!!!!! ja mam 24 latka 153 cm i waga 42 i co ;) ja to juz na bank nie urosnę ale co tam wazne aby czuc się dobrze w swoim ciele buziaczki pozdrawiam ciepło

ja też jestem niska mam 158cm wzrostu!według większosci osób jestem ZA NISKA!ale co mnie to obchodzi:) czy istnieje cos takiego jak idealny wzrost?vo wszyscy faceci maja meic powiedzmy 185 a kobiety 170?nudno by było:) ja osobiście lubie być malutka:)uwielbiam kiedy koledzy mnie noszą:) Żałuje tylko że mam mało kobiecą figurę i wyglądam jak dziecko:(

jestem przedewszystkim płaska!! I nie chodzi mi o to że mam msieczke B,A czy AA jestem płaska totalnie i to najbardziej mi doskwiera po za tym mogłabym być trochę grubsza...naprawdę jak dziecko wyglądam