Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwi*zdka

niski wzrost co robic??

Polecane posty

Gość a ile wazysz i jakie masz
wymiary? i ile lat?

Gość emmanuela
a ja jestem drobna,ale seksowna i kobieca.Wzrost 158:-) i wiecie co zawsze sądziłam,że wysocy faceci są super i tylko tacy się liczą(chyba jak byłam jeszcze małolatą to chciałam sobie takim facetem rekompensować swój brak centymetrów?...) ale teraz,kiedy przyszedł wiek i doświadczenie,śmiem twierdzić,iż różnica wzrostu nie stanowi żadnego problemu,jednak lepiej jest mieć podobne wzrosty,ew.facet tylko o kilka cm więcej.Tak sądze na podstawie własnych doświadczeń.Szkoda,że tak późno to zrozumiałam.Poza tym liczy się wnętrze,charakter i ..."to coś!":-) pozdro wszystkim zakompleksionym;-)

Gość Nataluka
a ja 78/60/79 i mam 162:)

Gość monroemono
ja mam 150 cm ,waze 45 kg, mam 23 lata juz nie urosne ,ale czuje sie szczesliwa i nei chce zmieniac mojego wzrostu ,pracuje w biurze ,wiec czesto chodze w wysokich szpilkach ,a moj facet woli mnie naga i malutka (on 187cm)

Gość Brian
To jest najważniejsze żeby być szczęśliwym. A co do wzrostu to moja dziewczyna ma 150 a ja 187 a więc tyle samo co wy;) Pozdro

Gość zobisia
A ja mam 157 i 17 lat i jest mi dobrze, wszyscy mi powtarzaja ze male jest piekne :) u moj chlopak jest 30cm wyzszy i tez mi to nie przeszkadza;) lepiej malutkie .... niz wielka TYCZKA;D

Gość smileeee
Moim zdaniem dziewczyny nie powinny się przejmować niskim wzrostem,bo i nawet te bardzo niskie znajdą se zawsze chłopaka jeśli są ładne.A z chłopakami jest inaczej, ja mam 164 i 17 lat i już od roku nie rosnę,w szkole dziewczyny mówią tak ,,że jestem bardzo przystojny,ale niski,,i co z tego,najwyrażniej liczy się tylko wzrost.Dlatego mi się chce śmiać jak dziewczyna ma 163 albo 168 i mówi że jest niska.Natowygląda że będę kawalerem do końca życia.teraz obecnie zacząłem chodzić na siłownie,wątpie że bede miał dziewczyne,no chyba żę gdzieś wyjade,bo w moim małym miasteczku napewno nikogo nie znajdę.

a ja mam 153 i uwazam ze jestem seksi:D naprawde z powodu mojego wzrostu nie mam zadnego kompleksu a figury to mi nie jedna zyrafa zazdrosci :o zresztaaaaaaa jakby wszyscy byli wysocy albo tacy sami to nudno by bylo:P

Gość Basia_ 92
Wiem jak to jest....Wszyscy patrzą na Ciebie z góry...:( Mnie też denerwuje, gdy ktoś narzeka że ma TYLKO np. 165 cm. Wiecie ile ja bym za chociaż 160 cm dała????? Bardzo dużo...Mam w grudniu 15 lat i około 155 wzrostu. I co ja mam zrobić?????????????? Też lubię wysokich chłopaków, ale w ich obecności czuję się nie swojo...bo patrzą na mnie z góry.... :( Gdyby inni mi nie wypominali tego wzrostu to czułabym się inaczej... Zna ktoś sposób na to jak urosnąć i nie przytyć???? Proszę o odpowiedzi:) Będe bardzo wdzięczna:*

Gość Brian
Chyba w pierwszej kolejności powinnaś po prostu zaakceptować to jaka jesteś a dzięki temu nabrać pewności. To że Ci sie wydaje że patrzą z góry nie oznacza że tak jest.. nie załamuj się. Ja mam 187cm wzrostu a póki co dziewczyny które podobały mi się najbardziej nigdy nie miały więcej niż 160 cm wzrostu.. Głowa do góry.

Gość ja w wieku 15 lat
przestałam rosnąć zawsze byłam jedną z najmniejszych, więc jestem przyzwyczajona ;) mam ledwie 160cm, ale dobrze mi z tym, nigdy nie miałam kompleksów na tle niskiego wzrostu

Gość akurwa
a wszystko znowu wokół seksu:|

no i po co znowu prowokowac? NARMALNOSC kobiety jak wszyscy wiemy nie zalezy od wzrostu. aha a SREDNI wzrost kobiety w polsce wynosi ok 167cm tak wiec 50% ma mniej a 50% wiecej

Gość malutka0815
hej wszystkim. Mam 17 lat i 151 cm wzrostu eh jakos nie moge sie pogodzic ze swoim wzrostem a lekarze nie chcieli mi podac hormonu wzrostu bo niby wszystkie badania wyszly wporzadku. Denerwuje mnie ze wszyscy patrza na mnie z gory i mowia ojej jaka jestes mała wrr...

Gość Nataluka
e ty GRYMASNA wiesz niski wzrost to nie kalectwo a np lepsza jest mniejsza dziwczyna z osobowaścia i ładna niz wysoka kobyła ...niskie dziewczyny to nie klasztor odrazu dziewczyny po co sie martwimy swoim wzrostem przecież faceci nie sa idealni !

Gość malutka0815
nio niby masz racje, ale z drugiej strony faci wolą dziewczyny z dlugimi nogami itp;( aj niei wem ja mam z tego powodu wielkiego doła i ogolnie trudnije mi uwierzyc w siebie.

Gość malutka0815
aj ja mam 151 i 17 lat tak smao jak wyzej mam z tego powody kompleksy i chba juz obsesje ale co tu sie dizic jak codizennie kazdy patrzy na Ceibie z gory al lekarze nie chcieli podac hormonu wzrostu bo niby wszystkie badania ok... :( zajebiscie jak c ochwila slyszysz boshe jaka Ty jestes malutka;/ obcasy tez im niewiele dadza a faceci hm.. to chyba rzecz gustu ale podejrzewam ze bardziej zwroca uwage na a z dlugimi nogmi niz na mnie;/

Gość lubię placki
nie przejmujcie się wzrostem:)na to nikt nie ma wpływu a zawsze możecie miec faceta co ma np 170 cm :)

Gość lilith.9
Ja też kiedyś miałam kompleks na punkcie wzrostu, ale mi przeszło. Wzrost wcale nie jest najważniejszy, a bycie za wysokim w niczym nie pomaga. Poza tym niskie osoby są zwykle weselsze, umieją cieszyć się z życia i mają większe powodzenie u facetów. A na specjalne okazje są obcasy:-)

Gość malutka0815
heh moze i masz racje:) oby i mi kiedys przeszlo :P aj czemu nie mozemy miec tego co wiekszosc ma tek ilka cm wiecej? to nie fair!

Gość Nataluka
jakby kazdy miał 170 to nudno by było POCIESZENIE WYSOKA OSOBA NIE MOŻE BYĆ ZAWODOWA TANCERKA DO TEGO ZAWODU NADAJ SIE TYLKO MALUTKIE OSOBKI :)

a tam. po co gadac ze niskie moga to i tamto a wysokie nie. niska moze byc tancerką ale nie bedzie np. modelką ;). kazdy wzrost ma swoje zalety i wady . wytłumaczcie mi prosze dziewczyny dlaczego macie takie wielkie kompleksy. ja jestem tu chyba najnizsza ale ani troche nie czuje sie mniej atrakcyjna od wysokich dziewczyn. jestem proporcjonalna, szczupla a moj ukochany ma 167-168cm i uwielbia nosic mnie na rekach

Gość malutka0815
aj to chyba kwestia podejscia, charakteru i tego na jakie otoczenie trafilas.

Gość malutka0815
heh dzieki temu co piszecie jakos nawet lepiej mi bo iwem ze nie jestem smaa z tym problemem:)

Gość Maksik
Ja mam 167cm wzrostu od 12 roku życia. Teraz mam 15 i pół i mam dalej 167cm. Mój brat ma 176 cm wzrostu, mama 164 a ojciec 165. Ciekawe czy jeszcze urosne ;/.Kładę sie nie regularnie spać i sie niezdrowo odżywiam. Czy to ma jakieś wpływy??:P

Gość kandi164
Cześć ja mam 164 cm za 3 miesiące kończe 19 lat czasem się dołowałem z tego powodu ale zrozumiałem że to był błąd w moim myśleniu.To ja sam sobie wbiłem faze że chcem być wyższy i i do tego dążyc że ideał faceta powinien być wyższy,a tak naprawde każdy z nas jest idealny na swój sposób obecnie ciesze się z tego że mam te 164cm ale to nie jest najwarzniejsze bo na ludzi patrzy się sercem a nie oczami

Gość malutka0815
madre słowa:) brawo.

Gość pulśś=
Hej=**no...o tym wzroście to nie piszę do was już pierwszy raz.;] Widzę,że dalej się nie poprawiła atmosfera na temat czy małe może byc tak samo akceptowane normalnie jak duże...:(a szkoda powiem wam,bo...TAK TO NIGDY NIE ZNAJDZIEMY SZCZĘŚCIA NA TYM ŚWIECIE:\!!!...Mam mamę która ma 38 lat...ma 148 cm wzrostu coś koło tego...WSZYSCY MÓWIĄ ŻE JEST SUPER;]...jestem z tego zadowolona,że mam taką wspaniałą mamę:)jednak...z drugiej strony coraz częściej myślę o swojej przyszłości.Chodzi o to,że TERAZ już wiem,że bd miec taki sam wzrost jak moja mama;(...No może pociesza mnie ten FAKT,że już jestem od niej o pare cm wyższa,bo mam jakieś 150...ale jestem najniższa w klasie i to mnie dołuje:\Żyję dalej...mam przyjaciół...;]straconych,nie straconych...,bo teraz jakoś się tak stało,że większośc osób się ode mnie w klasie odwróciło z osobistej sprawy...mam 13 lat.4 stycznia kończę 14=)wiem,że czeka na mnie coś w przyszłości co mnie zafascynuje...lol...jednak najbardziej chciałabym urosnąc heh!Jestem za tym,żeby NAS niskich...NIEPRZEZYWANO zostawiono w spokoju ale chodzi mi tu o TAKI SPOKÓJ jak np....NIE DOŁOWANIE OSOBY NA TEMAT WZROSTU NISKIEGO oraz WYGLĄDU:\...wiem,że nie powinnam się przejmowac...mam dużo problemów w szkole...grozi mi kurator hihi xD ... nie bd się tu z całego mojego życia zwierzac WAM,ale...chcę powiedziec że dołożyc do moich problemów związanych ze szkołą,domem,sobą,ludźmi,religią...WZROST MÓJ to makabra!;(...naprawdę mnie to dołuje więc mam proźbę do innych żeby traktowali tych niższych co są w moim wieku albo młodsi...starsi troszkę...gimnazjaliści...w sposób normalny:)BO...!Przecięłam się jakieś 4 miesiące temu i nie chcę tego powtórzyc znowu wiem,że trzeba byc dzielnym ale ja jestem...to że nie pokazuję w szkole tego jak płaczę jak cierpię jest już moją odwagą...!!!:))W domu dopiero mogę byc sobą:\...nie tnę się...;]ale...bardzo dużo płaczę.Wiem,że jeśli nie urosnę to...nie bd nigdy tak chuda jak zawsze chciałam byc...jak zawsze chciałam byc zauważona:)...także byłam też chora na anoreksję...;];]heh.Dużo przeżyłam wiem że to nie oznacza że już WIEM WSZYTSKO O WSZYSTKICH I WSZYSTKO O WSZYSTKICH PROBLEMACH...i o życiu;]ale TO CHYBA DAJE WYSTARCZAJĄCO DO MYŚLENIA no nie?Kurwa...;(