Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość gość1141
Uwaga na Martynkax26@onet.pl będziecie czekać na darmo!!! Nie wiem jaki to dla Niej sens, ale na pierwszą wiadomość odpisuje, że wysłała, a potem cisza, a przesyłki jak nie było tak nie ma... !!!

Gość oszukanaprzezzielarka24pl
zielarka24pl sprzedaje adipex p 37,5 mg- nic nie dziła!!! kompletnie nic więc to na pewno podóbka

Gość KN
Witam, Póbuje wybrac cos dla siebie zeby zgubic tak do 10kg co polecacie Jadera, adipex? Byłabym wdzieczna za namiary na jakies sprawdzone źródło do zakupu któregoś z preparatów. dzieki

Gość wiewiora55
podajcie prosze namiar na dobrego sprzedawcę chcę kupić mezitang zielony stara wersja dostałam namiar na saysay ale ma różne opinie.

Gość gość
Hej dziewczyny , dajcie jakiś sprawdzony namiar na sprzedawcę Lidy. 5lat temu brałam ale kontakt mi sie urwał :/

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
i tu nawiedzona szamanka trafiła

Gość SardynkaOpole
Witam,polecam ze szczerego serca namiar calories@vp.pl brałam od nich już dwa razy i zawsze mają oryginalne preparaty. Pozdrawiam

Gość kaja 1978
Czy ktoś ostatnio używał Reduce 15? Macie jakiś kontakt sprawdzony/ jak wyglądają tabletki-powinny mieć napis czarny czy też nie. Czytałam na forach różne opinie i nie wiem co myśleć o tym. Jedni pisą że powinny mieć napis a inni piszą że sa i bez napisu....

Gość gość
Ja zamawiałam od Eliski tydzień temu Reducal,nie działa,pomimo ze tyle pochlebnych opinii było na jej temat. Zamawiałam tez dla męża Sibutrill od Julity która wysyła tylko po przelewie na konto i niby prosi żeby jej nigdzie nie polecać. ostrzegam was nie zamawiajcie u nich w środku w obu przypadkach jest talk.

Gość gość
czy ktos zamawiał? odeta.kraft@o2.pl

Gość Kołobrzegwita
senter@vp.pl to dawne calories tam brałam i Meizitang i Lide i oba sie sprawdziły choc wolę Meizi a moja siostra znowu Lide także zależy od organizmu.

Gość Rondzia
Też kupowałam od senter ale na mnie od poczatku meizitang czerwony działa super

Gość gość
Poszukuję sprawdzonego sprzedawcy ZXT. Wiem dokładnie, jak wygląda oryginał, bo brałam kilka lat temu. Tylko poważne oferty z ze zdjęciem (nie ściągniętym z neta). Kontakt: katzaj@o2.pl

Gość gość
Jestem zainteresowana kupnem oryginalnych tabletek zi Xiu tang jakis kontakt do uczciwej osoby. Bardzo bym prosiła bo z wypowiedzi to już nie wiem kto jest naprawdę uczciwy i komu można zaufać .

Gość cos sie trafiło
senter@vp.pl maja bardzo dobry meizitang strong version nie wiem moze trafiłam na jakąs lepszą serie ale odrazu zamówiłam trzy opakowania dla siebie i siostry bo pózniej znowu trafie gdzieś na podróbki a po tych odrazu czuc że coś sie dzieje już cały dom wysprzątałam no od tygodnia mam energii jak nigdy dotąd a w nocy bezsenność :-/

Gość gość
Panie nie naciagaj na te swoje podróbki. ŻENADA

Gość gość111111
jesli chcecie sprawdzony namiar to oryginaly kupilam pod chillinwtf@gmail.com kupilam tam lide schudlam 6 kg teraz biore meizitang slimming i takze dziala

Gość gość
potwierdzam doktorodchudzanie ma podrobki

Gość Kto pierwszy ten lepszy
Odsprzedam wiekszą ilość opakowań tabletek LIDA 10 opakowań za 600zł. Przesyłka pobraniowa. Proszę o pilny kontak bo to jedyne opakowania,które posiadam i które nie będą mi już potrzebne. Kontakt tel./SMS 518 943 482 Kto pierwszy ten lepszy. Pozdrawiam

Gość Ofcia
Ktoś kupował z tej strony? http://www.schudnij-szybko.otwarte24.pl/4,Lida-Dai-Dai-Hua Chcę zamówić, bo cena właściwie kusząca, ale nie wiem, czy to nie podróba. Chcę, żeby działało jak stara Lida, bo czytałam gdzieś, że mają nową wersję- "bezpieczniejszą" i obawiam się, że nie będzie tak skuteczna (o ile w ogóle)... Ktoś, coś? :)

Gość gość
Ja stosowałam Lidę w wakacje, jestem zadowolona. Teraz mam zamiar powtórzyć kurację. Mogę polecić panią, od której kupowałam: skuteczne6odchudzanie@gmail.com Tabletki działają i szybko zostały do mnie wysłane

Gość gość
Sprawdzony namiar na oryginalny ZXT?

Gość gość
Do Ofcia. Chcialabym zakupic Lide, masz juz jakis sprawdzony namiar? Pozdrawiam

Gość Ofcia
Dopiero wczoraj odważyłam się zamówić Lidę z jednego sklepu internetowego. Dam znać, jak dojdzie, a jak będę wiedziała czy działa, to też się odezwę :)

Gość gość
Ofcia,ja tez dzis zamowilam, tez sie odezwe :-)

dziewczyny ! Wszystkie osoby handlujący tabletkami ,mają je z jednego żródła . Kupują hurtem i regularnie .Wystawiają komentarze sprzedawcy i są mega zadowoleni z towaru. Zarabiają na Was średnio po 100zł za szt. Porusz temat na forum ,odpiszę