Gość malinka kowalska Napisano Styczeń 24, 2006 czesc. chcialabym wypróbowac te wasze perfumy ,ludzie wydają się byc zadowoleni.... Kobietko25 chcialabym jakis fajny zapach na wiosnę, zaden ciężki... Moze byc delikatnie słodki ale nie \"pudrowy\". Jakby co, wpłacę Ci kaskę na konto, a ty mi wyslesz, ok? Ile dni musialabym czekac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 27, 2006 Witam serdecznie i przepraszam ze nie odpisywałam....mam teraz sesję i nie jest łatwo znaleźć czas na internet :-( A więc chciałaby Pani cos fajnego na wiosnę...już piszę! 1. Gucci - Envy me - zmysłowo - świeży 2. True Star - Tommy Hilfiger - świeży , delikatnie słodki 3. chanel - Chance - b. kobiecy, kwiatowo - cytrusowy 4. very Irresistible - Givenchy - b. kobiecy, zapach na bazie kilku gatunków róż 5. Echo Woman - davidoff - subtelny, świeżo - słodki 6. DKNY - Be delicious Woman - owocowy do granic, wręcz smakowity :-P pełna lista zapachów znajduje sie na stronce www.perfumy.fm A co do wysyłki perfum - wysyłam je gdy tylko pieniążki są na moim koncie, tego samego dnia :-) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do a czy można Napisano Styczeń 28, 2006 jeśli chcesz kupić perfumy bezpośrednio w Łodzi napisz na adres pluska2@tlen.pl ta dziewczyna sprzedaje te perfumy w łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dariana 0 Napisano Styczeń 28, 2006 hejka co bardziej polecacie? 81- DKNY Delicious Woman czy 23- Amor Amor Cacharel ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Styczeń 28, 2006 Darianno :) oba piekne :) ja wole jednak Amor amor z cacharela ... moje klientki też :) chociaż jak zawsze sa i fanki DKNY ;) ale wiadomo ilu ludzi tyle opinii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 28, 2006 Zdecydowanie polecam DKNY :-) jest sliczny, owocowy, zupełnie jak oryginał. Polecam powąchac oryginał, jest niemal identyczny. Co do Amor Amor - trzeba lubic takie zapachy...jest bardzo oryginalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankin Napisano Styczeń 29, 2006 Używam perfum FM regularnie. Pachną tak jak oryginały ! Jeśli się zdecydujesz to prześlę Tobie po 21 zł + kosz przesyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika9999999 Napisano Styczeń 29, 2006 Jesli jesteście zainteresowane tymi perfumami to zapraszam na stronę www.praca-dodatkowa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika9999999 Napisano Styczeń 29, 2006 Sprawdźcie same!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.praca-dodatkowa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idea24 Napisano Styczeń 29, 2006 hello a jak mozecie swoimi slowami opisac nr 77. poison diora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 29, 2006 nr 77 - pure poison - zapach nie dla wszystkich - bo dość ciężki... przywodzi na myśl aromaty dobiegajace ze sklepów orientalnych (chodzi mi o te z indyjskimi ciuszkami , kadzidłami i itd). Ma w sobie cos klasycznego (jak Chanel No 5) i orientalnego zarazem. Z jego głebi dobiega tez cos słodkawego. Trzeba takie zapachy lubic bo jest na prawde mocny i ciężki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idea24 Napisano Styczeń 30, 2006 a co z Angel Muglera? :( juz sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Styczeń 30, 2006 Pure Poison jest piękny :) mocny i trwały ... raczej go nie odbieram jako orientalny ... elegancki i kupowany zazwyczaj przez bardzo kobiece Panie :) wg mnie idealny na chłodne dni :) orientalno indyjski jest Opium ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 30, 2006 Drogi Hrabio.... skoro mówisz ze Pure Poison jest piękny... OK. Powiem tylko ze jesli ktos by sie nim wyperfumował i wszedl do autobusu, to by go zlinczowali :-P :-P Kurcze, nie tylko ja tak twierdze.... Byl tu nawet przypadek na kafeterii, że dziewczyna sobie go kupiła i po dwukrotnym uzyciu chciala szybko sprzedac.... Pure poison jest orientalny nieco.... zawiera drzewo sandałowe i piżmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 30, 2006 idea24, pytasz o Angel Muglera.... ten zapach bardziej podoba się paniom niz Pure Poison. Angel to bardzo oryginalny zapach, trudny do zakwalifikowania do ktorejs z kategorii... Jest to zdecydowanie zapach na chłodne dni, nie należy do tzw kategorii świeżych. Jest taki...miodowo słodki, z czyms orientalnym w tle. Opis tego zapachu brzmi tak: Zapach ten przywołuje wspomnienia z dzieciństwa. Jest to pierwsza kompozycja z serii stworzonej przez T. Muglera zwanej \"Orientalnymi smakoszami\". Nuty przewodzące to: bergamotka, mandarynka, miód, jeżyna, brzoskwinia, mango, a nawet czekolada oraz ambra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idea24 Napisano Styczeń 30, 2006 dziekuje bardzo;) moze wreszcie sie na cos zdecyduje wlasnie o taki opis mi chodzilo, tzn o taka sytuacje jak ta w autobusie na przyklad:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konsultantka Napisano Luty 6, 2006 Jestem konsultantka FM zapraszam na stronke www.kosmetyki24.neostrada.pl lub na GG 5817373 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konsultant Napisano Luty 7, 2006 A ja zapraszam na www.twojeperfumy.com oraz do podpisania umowy i zarabiania na perfumach (perfumy dla siebie macie wtedy do 43% taniej!!!). Zapachy trwałe, produkty powoli coraz bardziej rozpoznawalne na całym świecie, więc tylko korzystać i zacząć używać i zarabiać!!! Papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do kobietki25 Napisano Luty 7, 2006 Mam pytanie-jestem z wrocka i zastanaiwam sie nad kupnem perfumek fm,nie wiem dokladnie jaki zapach,na pewno musi byc swiezy,dlatego chcialam spytac czy moglybysmy sie umowic ktoregos dnia na miescie i pokazalabys mi probki,bo najpierw musze poniuchac :-) pozdrawiam Agata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Agaty i pozostałych Państwa Napisano Luty 7, 2006 Jeśli chcieliby się Państwo spotkać z konsultantem firmy FM GROUP Polska, zapoznać sie z produktami, zamówić je - proszę o kontakt. Konsultanci są w całym kraju w większych miastach. Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orzeszek 0 Napisano Luty 8, 2006 czy jest ktos z Bydgoszczy ??? ..poprosze o kontakt ... sikorski_z@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Luty 8, 2006 Perfumy sa kopiami :) zapach jest doskonale zrobiony :) nie znam nikogo w tych regionach ale może zaczelibyście Panstwo sami sprzedawac ;) :) chetnie pomoge zacząć :) a tymczasem zapraszam na aukcje u mnie zawsze w gratisie wybrana próbka lub próbki ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konsultant FM Group Napisano Luty 8, 2006 Kontakty już poszły. Zapraszam na stronę: www.twojeperfumy.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Luty 8, 2006 witam! :-D Droga Agatko , widzę ze mnie szukałaś... przepraszam ze odpisuję dopiero dzisiaj, ale nie mogłam wcześniej... Oczywiście możemy spotkac się na mieście i pooglądasz sobie testerki, , proszę zaproponuj jakiś termin i godzinę, ja mogę się dostosować gdyż nie mam teraz zajęć na uczelni. Jeśli chodzi o mnie - możemy sie spotkac w Galerii dominikanskiej , np koło południa. Fajnie będzie jeśli napiszesz na meila lub gg. agutka77@o2.pl gg 9613994 Pozdrowionka :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Luty 13, 2006 ojoj chyba za pozno odpisałam ;-) pozdrowionka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kupie fm -niestety Napisano Luty 14, 2006 zakupial kiedys perfumy fm i niestety chyba ich wiecej nie kupie i nie dlatego ze zle pachna , ale ze wzgledu na opakowanie , a wlasciwie na beznadziejny atomizer ktory w momencie jak sie ich uzywa rozlewaja sie doslownie perfumy po rece , wlozylam je kiedys do torebki i oz zgrozo dobrze ze nie mialam dokumetow bo mi sie czesciowo wylaly nie wiem czy tylko to taka felerna buteleczka jedna byla czy one po prostu to maja do siebie ze sie ich po wiecej niz trzeba wylewa , z jednej strony to nie jest takie glupie bo szybciej trzeba nowe zakupic , moze po prostu na takie felerne opakowanie trafilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokattkaa Napisano Luty 14, 2006 uwazaja,ze za tę cene nie musza pilnować jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kundelka21 Napisano Luty 14, 2006 Witam! Jestem konsultantką z Poznania!! Perfumy oraz inne produkty FM dowoze do domu lub w umowione miejsce w Poznaniu lub okolicach, dlatego tez cena perfum wynosi TYLKO 30 zł bo nie ma dodatkowych kosztow np.przesyłki! przy odbiorze perfum posiadam wszystkie probki oferowanych zapachow, wiec mozesz wybrac cos dla siebie!! jezeli byłaby taka potrzeba moge przesłac poczta koszt to ok 3,50zł , moge rowniez wystawic aukcje z opcja kup teraz na allegro! pozdrawiam i zapraszam do zakupu!!!! Kontakt:sol@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Potta Napisano Luty 14, 2006 Witam, mam prosbę: czy pomógłby mi ktoś w doborze jakiegos zapachu z FM? Szykuje sie do kupna, ale nie mam bladego pojęcia, co by mi pasowało... DOdam, ze średnio lubie lekkie zapachy, wolę cos w stylu Time to play Bruno Banani, coś z nutką kadzidła... chciałabym dobrac sobie jakis oryginalny zapach:) zresztą... jaki zapach jest godny polecenia? zalezy mi na trwałosci, wiadomo:) Jesli to ma jakies zanczenie, to jestem wesołą, energiczną brunetką:) Z góry dziekuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trombocyt 0 Napisano Luty 14, 2006 Potta ------> Polecam Gucci Rush, piękny zapach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach