Gość Potta Napisano Luty 14, 2006 A nie za ciezki?:) cos o tym pisaliście, czytałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Luty 15, 2006 Witam wszystkich :-) Potta, Rush Gucciego jest sliczny i właśnie taki jak go określasz, z nutą kadzidła.... a raczej piżma. Czy jest ciężki? Znam cięższe, a ten jest umiarkowanie ciężki. Na tą porę roku w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sc Napisano Luty 15, 2006 A czy jest jakis konsultant z Pruszkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuup Napisano Luty 23, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilcia26 0 Napisano Luty 24, 2006 czy jest jakiś konsultant z elbląga chętnie bym kupiła te perfumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Luty 25, 2006 czesc! ja jestem z Wrocławia. Ale realizuję też wysyłki ;-) pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irresistible Napisano Marzec 7, 2006 czesc, chcę tylko powiedzieć że FM to na prawde super perfumy - kupilam sobie otatnio nr 38 - givenchy - very irresistible. Zapach jest przepiękny i jestem w szoku ze taki trwały. Moje ubrania pachną około 2 - 3 dni gdy je poperfumuję tym zapaszkiem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Marzec 7, 2006 :) jak to milo :) mówie Wam to juz poł roku :) zapraszam na nowa strone firmową :) http://pl.fmgroup.dega.com.pl/index.php?modul=9&pid=4 mozna przebierac i wybierać :) moje GG 4751891 :) zawsze wystawię aukcję na zycznie . Aha przesyłka gratis przy wpłacie na konto :) próbka też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Witam Hrabio Napisano Marzec 7, 2006 :D Poszukuję własnie perfum na wiosnę. Kiedyś doradziłeś mi Gucci Rush, których używałam zimą, nie zawiodłam się. Teraz trzeba wybrać coś lżejszego. Zastanawiam się nad Dior - Dune, J'adore, Noa - Cacharel, Amor Amor, Boss - Intense, Truth - Klein, Mania - Armani i DKNY Be delicious women - Donna Karan. Lubię słodkie zapachy, ale nie kwiatowe, może być z nutą kadzidła. Zdam się na Twój gust, bo jest niezły ;) A może Gucci Rush 2? Doradź Hrabio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Marzec 7, 2006 Witam witam :) donna Karan :) albo Jil Sander .... ostatnio wolę Jil Sander sensations jest świetne :) ... ale to oczywiście moje skromne zdanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Witam Hrabio Napisano Marzec 7, 2006 A to jakieś owocowe zapachy? Wolałabym coś w stylu Gucci Rush. A co z tym Rush 2? Czym się różni od Rush? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Witam Hrabio Napisano Marzec 7, 2006 A może jeszcze powiem jaki styl preferuję: sportowa elegancja. włosy rude kręcone, szczupła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amel_ka 0 Napisano Marzec 7, 2006 A ja u Hrabiego zamawialam kiedys perfumy na allegro i jestem z nich bardzo zadowolona:-) Po jednym zapachu juz nie ma sladu a drugi jeszcze nosze w torebce,ale juz mysle o kolejnym zamowieniu:-) Przy okazji pozdrawiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Marzec 7, 2006 Rush 2 jak dla mnie jest za lekki :) zbyt ulotny chociaz ma swoich zwolenników ,upierałbym sie przy powąchaniu Jila Sander :p jak nie wpadnie w nos coś Ci ładnego wywącham :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Marzec 7, 2006 Amelko :) również pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Marzec 7, 2006 witam :-) idzie wiosna więc zachęcam Panów i Panie do kupienia sobie nowych perfum... zawsze to dobry sposób na poprawę nastroju :-D słyszeliście zapewne o aromaterapii - czyli zapachy potrafią leczyć i przysparzać dobrego nastroju :-D polecam świeże, lekkie, kwiatowe, owocowe perfumy - zapraszam na moje aukcje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KONSULTANTKA Marzena Napisano Marzec 15, 2006 Witam ja jestem w tej firmie od roku i bardzo jestem zadowolona,wprowadziłam duzo znajomych i bardzo sobie chwala.Mam stronke internetowa \,sprzedaje perfumy w internecie.Zainteresowane osoby moge wprowadzic do firmy i zostana juz pod moja opieka tzn. będę pomagała rozwijac sie im , swoim ludziom podrzucam osoby aby sie rozwijała sprzedaz. Na gg moge wytłumaczyc wszystko 5817373.Nie trzeba podpisywac umowy wystarczy ze osoba zainteresowana wejsciem do firmy poda swoje dane i ja wszystko załatwiam, a po 3 dniach z firmy FM przychodzi tester a potem przysyłaja z firmy dla was umowe ,ze jestescie dystrybutorami. Z apraszam na stronke www.kosmetyki24.neostrada.pl. Pozdrawiam goraco. I jeszcze jedno moja wiarygodność mozna sprawdzić w firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 11, 2006 odświeżam topic :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubie_koteczka Napisano Kwiecień 18, 2006 poszukajcie sobie, gdzie taniej w necie, maja otworzyc bajerancka porównywarke cenowa, www.cenniczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 też lubię koteczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananke 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 A dla faceta Fahrenheit (Dior) dobrze zrobiony, tzn. bardzo podobny do oryginału? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 czesc :-) Fahrenheit jest bardzo podobny (zresztą jak wszystkie perfumy FM) jednakże jak na mój gust bardziej ostry, żywiczy. Bardzo konkretny i mocny - tak jak oryginał. Tak się składa że juz mam porównanie, bo kiedys klient mnie o to prosił :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asikk Napisano Kwiecień 18, 2006 Jestem dystrybutorem z okolic Bytomia polecam szczerze,wszystkie te perfumy nr 33 light blue DOLCE GABBANA jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 25, 2006 uwaga!! od 4 maja będą dostępne w naszej ofercie Perfumy Feromonowe!!! :-D Super na lato :-P perfumy te, oprócz tradycyjnych własciwosci zapachowych, bedą posiadały domieszkę .... hm, no wlasnie - czego? to juz słodka tajemnica firmy. Mają być podobno bardzo skuteczne :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25_ Napisano Kwiecień 25, 2006 Witam :) Mam pytanie : czy na allegro tez mozna kupic probki bo interesuja mnie zapachy Rush Gucciego ,Miss Dior Cheri oraz Serenity Ghost i nie wiem ktory wybrac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Kwiecień 25, 2006 można :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25_ Napisano Kwiecień 25, 2006 Dzieki za wyczerpujaca wypowiedz ;) A moze mi ktos podac link bo szukalam i nie moge znalezc :O Bede bardzo wdzieczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 bo na aukcjach nie ma próbek.... chyba ze się z kims umówisz, i ta osoba wystawi je dla Ciebie :-) jesli chcesz to mozemy tak zrobic, probki będą po 1,5 zł za sztukę, i jeszcze niestety koszty przesyłki - priorytetowa około 3 zł - musialabym sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 25_ Napisano Kwiecień 26, 2006 kobietka 25 => jesli mozesz to bardzo prosze o te probki :) Daj mi znac na topiku jak je wystawisz i poprosze o link ,bo ja nie mam konta na allegro ,ale ma kolega i on reszte zalatwi :) Z gory bardzo dziekuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 25 :) przepraszam za treściwośc ;) próbki hm próbki kosztują mnie jako dystrybutora złotówkę jedna :) raczej nimi nie handluje bo i po co :) mam taka zasadę ,ze jak ktoś u mnie kupuje jakieś perfumy to sobie wybiera sztukę dwie :) oczywiście jeżeli chce wiecej prosze bardzo 1 zł za sztuke :) ot teraz to chyba już wsio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach