Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaaaaa

powiedzieć mu juz teraz,ze jestem dziewica???

Polecane posty

Gość Nigdy nie mów nigdyy
Dziewczyno czym ty się martwisz?? Ja też to zrobiłam jak miałam 19lat!! A wcześniej to miałam chłopaka w wieku 17l byłam z nim 8 mieś, potem kilka mieś, przerwy i poznałam jednego byłam pół roku też nic nie było, potem poznałam kolejnego (byłam 3mieś.) i dopiero po 4 mieś., znajomości zrobiłam to z tamtym co byłam pół roku jak się zeszliśmy z powrotem :) mógł sobie przypuszczać, że np, zrobiłam to już z kimś itp. Ja bym powiedziała prawdę jak się mu nie podoba to niech spada na drzewo, ważne by zrobić to z osobą której się ufa i się ją kocha nie rób tego z przypadkową osobą :)

Gość reakcja_P
po części tez mnie zastanawia to pytanie :) jak ? z tym, że nie wstydze sie mojego dziewictwa, ale jestesm ciekawa reakcji. a Wy panowie jak zareagowalibyscie gdyby Wasza dziewczyna powiedziała o swojej cnocie ;) dodam, że mam 25 lat, co na pewno stanowi ważny element w tej sytuacji - mój chłopak podobno miał 7 partnerek

Gość reakcja_P
to nie prowokacja :( ale może to świadczyć, że nie wywołuj eto zadnej reakcji :D

Gość Do Dziewicaaaaaaa (bezradna)
Witam Widzę , że masz taki sam problem co ja i też nie wiem , co mam robić w tej sytuacji a tutaj każdemu tak łatwo napisać "POWIEDZ MU" LUDZIE TO NIE TAKIE PROSTE...ja też jestem nieśmiała w tych sprawach i tak samo nie wiem jak chłopakowi powiedziec , że jestem dziewicą, w sumie to skłamałam bo powiedziałam że nie jestem i teraz nie wiem jak to odkręcić:(:(

Gość Do Dziewicaaaaaaa (bezradna)
reakacja chłopaka jest najważniejsza jak on zareaguje na to, zapewne będzie w szoku...i może będzie zły że go okłamałam....:( ale co ja mogłam zrobić nie nastawiałam się na te pytanie taK szybko:(:(