Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza szczesliwa

własnie sie dowiedzialam, ze zostane mama

Polecane posty

Gość zuza szczesliwa

dwa lata straralismy sie z mezem o dziecko i w koncu sie udało 🌻 chyba jeszcze nigdy nie bylam taka szczesliwa :):) pozdrawiam[cmok]

Gość Atomowa_Betty
Gratuluje ja tez chce, tylko jakos nam nie wychodzi. Mieliscie jakies problemy??

Gość IZ
🌻 GRATULUJĘ!!!! 🌻 Ciesz się każdym dniem ciąży,nawet nie wiesz jak szybko przeleci tych 9 miesięcy,a wspomnienia z tego okresu pozostaną ci na całe życie.:D Na pewno urodzisz śliczne i zdrowe dziecko!!

Gość rozwielitka
współczuję

Rozwielitko, szkoda gadać.. A Przyszłej Mamie gratuluję! Wspaniały \"prezent gwiazdkowy\":D

Gość rozwielitka
Współczuję , bo widziałam , jakie fantastyczne samopoczucie w ciąży miała moja siostra i jaki ma baby blues obecnie. Nie każdy jest nawiedzony i rozkoszuje się każdym rozstępem i każdym bólem

Gratuluje!!! rozwielitka- nie kaZydy w ciąży ma sampopoczucie złe..ja jestem tego przykładem!!!!a apropos rozstępów jestem w 8 miechu i nie mam jeszcze zadnego rozstepu:) Współczuje tobie takiego podejśca;) i życze tobie takiej ciąży jaką ja przechodze..zresztą każdej tak życze:)

zuza - gratuluję !!! a powiedz mi, dlaczego tyle to trwało? leczyłas się jakoś? sama staram się z mężem, ale narazie pudło :(

Gość perhydrol
Do tego z pewnością masz cycki jędrniejsze niż przed ciążą , wcale nie obwisłe , a po porodzie zwęży ci się pochwa do stanu lepszego niż przed

Gość Iskierka Nadzeii
❤️ Zuza ogromne gratulacje!!!!!!❤️ ja tez się staram z mężem o maleńką iskiereczkę

Gratuluję Szczęśliwa! Nie przejmuj się tymi ciemnymi komentarzami. Ja miałam niezły brzuszek tylo pod koniec, do 7 mca nie było nic widać, a samrowałam wieczorem brzuch coziennie tylko balsamem, zwylym na dodatek. Nie mam ani jednego rozstępu. Samopoczucie w czasie ciąży zależy tylko od Ciebie, jak bardzo pragniesz dziecka. Tak więc będziesz na bank szczęśliwa, bo wiesz też ze sobie poradzisz ze wszystkim. I nie słuchaj o żadnych baby bluesach, żeby ci to nie popsuło nastroju po porodzie. Mnie nic nie złamało, bo tez na mego małego czekałam 2 lata. Całuję i 3 maj sie ciepło. Tylko nie jedz teraz serów pleśniowych:)

Gość nitrogliceryna
Oczywiście , nie ma baby bluesów. Tak tak. Tylko jak sobie uświadomisz , że już się od tego dziecka ani na chwilę nie uwolnisz , to zobaczymy , czy tak będzie ciągle cudownie i kolorowo. Baby blues to jest TYPOWY objaw po ciąży

Gość nitrogliceryna
zdaje się , że Ty jesteśjeszcze przed porodem - więc nie wiesz , czy nie będziesz miała kryzysów poporodowych

Gość poza tym
nie wiesz, czy dziecko nie umrze w czasie porodu

Gość do poza tym
Czy ty jesteś narmalna(-y)???? Po co takie bzdury wypisujesz? Co wkur..wia cie że ktoś jest szczęśliwy. Co cię obchodzi ich depresja poporodowa, pochwy i piersi??? Chcą mieć dzieci to ich sprawa nie twoja, bo chyba o pomoc przy wychowaniu cie nie prosiły. Swoją sprawą to rodziny takich głupków to chyba sama patologia, bo nie wyobrażam sobie normalnej rodziny która wychowuje takich idiotów.

Bardzo serdecznie gratuluję. Musicie być bardzo szczęśliwi. Zacznij od razu kompletować wyprawkę, abyś była przygotowana pod każdym względem. Wszystkie produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość gość
do poza tym Trzeba różne rzeczy pod uwagę brać. Poronienia się bardzo często zdarzają a i porody martwego dziecka tez nie są rzadkością.