Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike

Ginekolodzy Kalisz

Polecane posty

Gość papapapapaap
a czy któras z Was miała może usuwana nadżerke? chodzi mi zwłaszcza o metode leep/leep. Jak to wygladało- u jakiego lekarza no i jaki koszt?

Gość Hajdo
powiedział mojej kolezance, że jest bezpłodna i tzreba ja leczyć a tydzień później odkryła, ze juz parę tyg jest w ciąży :o

Gość guzia
Ja polecam dr Podhalańskiego, miły, uprzejmy i z profesjonalnym podejściem. Do tego ma super USG 3D, na którym może nagrać na płytę obraz, który widzi albo wydrukować zdjęcie, jest to super pamiątka. No i nie muszę jeździć do Poznania bo tam ceny za to badanie dochodzą nawet do 250zł-300zł.

Gość lola021
Hej. Mam pytanie. Dziewczyny ile moze mieć lat doktor szadkowski i mazur z ostrowa przyjmują na ul. Wrocławskiej

Gość lola021
Dziewczyny który z lekarz fajniejszy z ostrowa wielkopolskiego mazur czy Szadkowski ? chodzi mi który według was bez problemu mi zapisze tabletki anty

Gość fvfytr6567789789
lola- te tabletki anty to lepiej wląsnie jesli bedzie z tego robil problem- i zrobi wszystkie badania- bo mi jakis konkowal kiedys przepisywal ot tak a pozniej okazało sie ze nie powinnam ich absolutnie brac

Gość oooooooooooooooo
a co z tą nadżerka? CZy któras z Was miała usuwaną? u kogo? za ile?

Gość lola021
tak ja wiem ze badania muszą być przeprowadzone i ja nawet jestem za. Tylko byłam u takiej jednej pani ginekolog to mi powiedziała ze mi nie przepisze i już to trochę chore jeśli pacjentka chce je brać. I właśnie pytam czy któryś z tych lekarzy zrobi mi badania i przepisze tabletki jeśli jestem młoda ale pełnoletnia

Gość kasioee
nie polecam sarenki, po jej badanich krwawilam, to byla tragedia... sama chodzę do zięby i jest ok. sympatyczny, i naprawde delikatny. polecam go naprawde bo ze swieczką szukac.

Gość fe89678678
do lola- ja polecam Warocha- co prawda też niechetnie przepisuje, ale jak pojdziesz powiesz ze rozumiesz zagrożenia i chcesz badania, to przepisze. Ja akurat lekarzy którzy odradzaja tabletki bardzo cenie- bo widac ze przejmuja sie twoim zdrowiem. Mi kiedys Mazur przepisał po 5 minutowej wizycie tylko na podstawie wywiadu a pozniej Kuczynski dalej przpisywał no i strszna krzywde mi zrobili . Teraz lecze sie u Warocha i od razu na pierwszej wizycie mi ich zabronil, powiedział ze najpierw wyczeczymy choroby które tamci lekarza zbagatelizowali, pozniej zrobimy wszystkie badania i wtedy ewentualnie moge wrocic do tabletek.

Gość lola021
do fe89678678 - a to ten twój ginekolog jest z ostrowa i przyjmuje na kasę chorych ?

Gość Ana2510
Hej, mam pytanie czy polecacie dr bartczaka czy lepiej dr greberski? Nie wiem na którego się zdecydować. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość 53tj54688543543
Miała któras z Was leczona nadżerke? U jakiego lekarza? Jaki koszt? bardzo prosze o odpowiedz

Gość supernudziara
Czesc Dziewczyny mam problem szukam dobrego ginekologa na kase chorych robilam ostatnio badanie na prolaktyne i wyszla mi wyzsza niz w skali i to o 10ng/ml bylam dzisiaj u michalaka i powiedzial ze mam czekac do nastepniej miesiaczki ,a jak bylam u niego prywatnie to byla inna gadka szukanie problemu braku ciazy a dzisiaj nic powiedzial ze mam przyjsc za pol roku

Gość Kaasiax
Nie polecam dr Kurpika- bagatelizuje problemy, jego zarty sa niekiedy nie na miejscu, wmawia choroby ktore w ogole nie maja miejsca, po to aby brac pieniadze za kolejne wizyty na ktore umawia sie przestraszona pacjentka. Jesli chodzi o dr Michalaka- bylam u niego prywatnie- mily i kompetentny, pozniej na NFZ- oschly i nieuprzejmy. Dr Mazur- zna sie na rzeczy, aczkolwiek odrobine zarozumialy i podrywacz. Teraz jestem umowiona na wizyte do dr Wenerskiego na Rogatce, niestety nie slyszalam zadnej opinii na temat tego lekarza, czy ktoras z Was byla u niego i moze cos powiedziec na jego temat?

Gość lola021
Dziewczyny ! Polecam doktora Szadkowskiego w ostrowie na wrocławskiej !!! jest superrrr ; )

Gość nnika80
hej, moze troszke z innej beczki, ale czy mozecie mi polecic dobra i sprawdzona polozna. Jestem w pierwszej ciazy i chcialabym miec pod reka kogos kto odpowie nawet na najglupsze pytania i wszystko wyjasni. Z gory dzieki za odpowiedzi

Gość Kaliszanka88
Ana2510 poceam dr Greberskiego z czystym sumieniem, od niedawna chodze do ginekologa, to mój pierwszy lekarz ale jest fantastyczny, bardzo sie stresowałam przy pierwszej wizycie ale było bardzo fajnie, przepisał mi tabletki bez żadnego problemu. A mozecie mi polecić jakiegos lekarza, który przyjmuje w weekend prywatnie i przepisze mi recepte? Bo dr greberski przyjmuje w czwarte a to będzie boże ciało a ja potrzebuje juz opakowanie ;/

Gość majcik
Nie wiem kiedy byłyście u p.Michalaka,że był dla Was taki miły. Dla mnie jest opryskliwy i nie chce mi nic powiedzieć,muszę chodzić do innych lekarzy,żeby uzyskać informacje.

Gość supernudziara
ja byłam u niego prywatnie to był miły byłam na rogatce to był strasznie nastawiony na nie i nic się nie dowiedziałam musiałam iść do innego lekarza , ale nadal nie wiem co się dzieje był ktoś na rajskowie ile tam wizyta kosztuje ??

Gość majcik
Czyli jak zwykle chodzi o pieniądze :((( Szkoda,że tak ciężko znależć lekarza z powołania. Przecież nam,przyszłym mamom należą się szczególne względy...

Gość Lola021
ja polecam Szadkowskiego z ostrowa ; ) na kasę chorych a jest bardzo dobry ; )

Gość wjkewoidwed
mama pytanie do pacjentek S.P R.Warocha- do jakiego lekarza przechodzicie? Tak mi zal ze tak młodo odkszedl od nas:(

Gość barlowg33
do którego ginekologa można się szybko dostać i który przepisałby tabletki antykoncepcyjne na pierwszej wizycie?

Gość Nieoświecona
Chciałabym się dowiedzieć o waszym zdaniu o Jacku Wenerskim

Gość krychab
Czy to prawda, że Bartczak już nie pracuje w kaliskim szpitalu? Wiecie może czemu? Podobno przeszedł do Pleszewa?

Gość possetka
Kobietki kochane... :) Mimo mojego bardzo młodego wieku w kwestii ginekologów kaliskich mogę się obszernie wypowiedzieć.... Recenzje poniższych lekarzy napisane zostaną na podstawie własnych doświadczeń, doświadczeń przyjaciółki oraz na podstawie obserwacji podczas moich praktyk w kaliskim szpitalu na oddziałach przy ul. Toruńskiej. Dr Podhalański: bardzo uprzejmy człowiek, jeśli którąś swoją pacjentkę kieruje do szpitala lub się tam z nią spotyka traktuje ją bardzo elegancko i wyjątkowo. Jak już było zawarte w innych postach odwiedza, zagląda itp. Moja siostra miała u niego badania, wyznaczył termin, sam zszedł na izbę przyjęć, by się nią zająć. Pleciła mi go przyjaciółka. Ja z kolei poleciłam Dr kolejnej dziewczynie i była bardzo zadowolona z jakości wizyty. Ja sama do niego chodzę. Jedyny mankament jest taki, że jeśli chodzi o chorobę Crohna jest troszkę zielony w temacie, albo przynajmniej był taki 2 lata temu. Zważając na to, że wielu lekarzy nie kuma czaczy w Crohnie można potraktować Go nieco ulgowo :) Dr Bartczak: osobiście nie polecam. Swoje pacjentki traktuje- przepraszam za wyrażenie- z buta.Generalnie nie wczuwał się w rolę zarówno na sali porodowej, gdzie kobiety przeżywają najintymniejsze, najpiękniejsze i zarazem najcięższe chwile w życiu jak i na pozostałych oddziałach. Było wiele sytuacji, gdzie powiniem zareagować z większym wyczuciem, a nie po łachach. Zadziera nosa i tyle. Rozmawiałam na ten temat nawet z jedną położną ona sama ma rozeznanie, ale o tym później. Położną oznaczmy jako XYZ.

Gość possetka
XYZ powiedziała, że najlepszymi z jej punktu widzenia są: Dr Podhalański, Dr Olczak, Dr Wenerski, Dr Hajdo. Wspomniała też o Dr Ziembie ale to troszkę staruszek jest, lecz mówiła, że kobiety miały o nim dobre zdanie :) Dr Olczak: Leczy się u Niego moja kuzynka i wiele, wiele kobiet, które znam, bo przyjmuje w przychodni w mojej okolicy. Osobiście niczym nie podpadł. Prowadził ostatnią ciążę mojej mamy i nie narzekała. Wszystko przebiegło dobrze, ogólnie dbał o dobrostan płodu jak i matki, więc jest git. Potem odwiedzał i naganiał na badania. Nie naciągał, bo badania były potrzebne. Jeśli my kobiety nie zaczniemy o siebie dbać to nic nie da, że lekarz powie, że np. cytologia by się przydała. Potrzebna jest edukacja i dostępność do usług. Ale nie o to, nie o to :) To może mniej istotna uwaga, ale pan Dr nie uważa biustonoszy :) A szczególnie, gdy są upały, bo musi patrzeć na poodparzane naskórki pań :) Dr Nawrocki: Nie głupi Dr, lecz ma też swoje odzywki. Uznałabym nie na miejscu. Na oddziale potrafił zostawić wszystko stażystce i gdzieś się zapodziać bez słowa. O Nim akurat dużo nie napiszę, bo osobiście mam do Niego awersję, więc moja opinia mogłaby być mało adekwatna. Bardzo dobrze czuje się przy Dr Kolendzie- Jaros. Nie jest to chyba najlepsza mieszanka... Dr Hajdo: Bardzo uprzejmy. Gwiazdoruje i czuje się jak gwiazda szpitala. Jest kompetentny i cierpliwy. Wytłumaczy. No ale ewidentnie leci na kasę... ;/ Dr Kolenda- Jaros: Miła Lekarka, zawsze schludnie ubrana, ładny makijaż. Ma ten minus, że po szyciach zawsze były mniejsze lub większe komplikacje. Pacjentki narzekały też, że nie do końca je znieczulała, bo odczuwały ból. Mimo to wypowiadały się raczej pozytywnie. Dr Jesion: Żartowniś, często sypnie jakimś dowcipem. Uśmiecha się, jest serdeczny i uprzejmy dla pacjentek. Jeśli coś się dzieje to nie bagatelizuje tylko działa. Jeśli macie pytanie to piszcie do mnie śmiało- postaram się odpowiedzieć i pomóc :)

Gość possetka
Nawiązując do lekarzy z Poznania. Przyjmują przy ul. Rajskowskiej 34 w Kaliszu. Jest to biały, piętrowy, prywatny dom, a w nim są gabinety. Jeśli jedziemy od strony Tyńca to znajduje się po lewej stronie. Jest niby tablica, lecz gdy jechałam tam pierwszy raz to musiałam troszkę pobłądzić, żeby tam trafić :) Podaję tel: 62 757 30 96 Najlepiej dzwonić ok. godz. 12:00 Telefony odbiera pielęgniarka i ona też zakłąda dokumentację na pierwszej wizycie. Jest przemiłą kobietą, więc bez obaw:) Jeśli chodzi o KTG to wykonuje przed każdą wizytą. Mają bardzo dobrze wyposażenie, są profesjonalni, nie robią nic pochopnie- polecam. Chodzi tam sporo osób z mojego najbliższego grona. Przyjmuje tam kilku poznańskich lekarzy i nie ma co gdybać który lepszy, bo wszyscy są świetni w swojej dziedzinie. Cena nie jest wygórowana- w granicach rozsądku. Gorzej jeśli któraś z Pań trafi do kaliskiego szpitala spod ręki Poznaniaków... :/ Jednostka nie może stanowić ogółu, lecz każda może sobie dośpiewać resztę...