Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike

Ginekolodzy Kalisz

Polecane posty

Gość aniayuryurtrytfhg
szukam jakiegos taniego ginekologa- nie jestem z kalisza ale obecnie tu jakis czas mieszkam i potrzebuje recepte na tabletki anty bo wlasnie mi sie koncza a nie pojade teraz do swojego miasta. Bede wdzieczna za namiary zwłaszcza na takiego ginekologa ktory przyjmnie mnie dosc szybko

Gość olalalalapa
dr Michalak- bardzo prosze o info w jakich godz jest rejestracja bo nie mozna sie dodzwonic oraz ile ni czeka sie na wizyte i koszt. DZIEKUJE ZA ODP

Gość vhfyt4654654578680fhvjh
do podhalańskiego dzwoni sie osobiscie zeby sie umówic na wizyte czy jest jakas rejestracja?

Gość asia86
jestem w 26 tyg ciąży i polecam Wam dr Szatkowskiego, jest miły, wszystko dokładnie tłumaczy, super atmosfera, nie stresuje się przed wizytą u niego, dobry dla dziewczyn które wybierają się po raz pierwszy, poświęca pacjentkom dużo czasu ( a nie jak dr Mikołajczyk 10 min), umawia się na godz i nie trzeba wysiadywać godzinami na poczekalni, przyjmuje prywatnie na Ostrowskiej we wtorki i piątki, rejestracja tel. (600 414 750). Szkoda tylko że nie pracuje już w szpitalu na Toruńskiej:(

Gość Kaliszanka79
Ja polecam Kurpika!!!Świetny fachowiec,skupia sie na szczególach,niczego nie lekceważy.Miła atmosfera,wszystko dokładnie wyjaśni.Ja mu zaufałam w pierwszej ciąży i zrobie to samo w tej:)Cena za wizytę 90zł.Polecam,taki powinien być ginekolog.

Polecam dr W. Szatkowskiego. Świetny specjalista.Miły, sympatyczny, bardzo troskliwy,delikatny, odpowiada na każde pytanie, dokładnie wszystko wyjaśnia. Poświęca pacjentce dużo czasu.Wykonuje badania bardzo dokładnie, wszystko tłumaczy.Najlepszy ginekolog jakiego znam. Pan doktor przyjmuje prywatnie na ul. Ostrowskiej 68 w Kaliszu we wtorki od 10-22 i piątki od 14-22; W Ostrowie Wielkopolskim przyjmuj na NFZ w OLK na ulicy Wrocławskiej 81 w poniedziałki od 9 -13, w środy od 16-19.30 i w piątki od 9-13.

Gość krychab
A ja chodzę do dr Bartczaka, co prawda na pierwszą wizytę czekałam 3 tygodnie, ale jak już poszłam okazało się że Bartczak jest bardzo fajny, wszystko super tłumaczy, badania robi delikatnie i bezboleśnie. Jestem w 16 tygodniu ciąży, więc miałam usg i cytologię, a na pierwszej wizycie miałam również badanie piersi. Bierze 100zł za wizytę, bez kolejek, na drugą wizytę weszłam nawet przed czasem. Na razie chodzę raz w miesiącu Jak na razie jestem zadowolona i polecam. Wcześniej chodziłam do Celera, Mazura, Kruczkowskiej-Sarny - jesnym słowem porażka!

Gość maladuza
Czy ktos mógłby podac mi ceny wizyt u lekarza Kuczynskiego oraz Celera? Chodzi o wizyte bez usg i cytlogii. Z gory dziekuje

Gość nskjwhdshdasda
podaje mi prosze ceny wizyt u lekarzy bo nie wiem którego wybrac

Gość XXmadziarka
a mirkowskiego polecacie??

Gość olka7977867578678
który ginekolog przymnie mnie w ciągu najblizszych kilku dni? pomocy- dzwoniłam do kilku ale terminy 2 tygodnie

olka7977867578678 spróbuj zadzwonić do poradni Doktór na Polnej w Kaliszu, kiedyś miałam podobny problem i przyjął mnie od ręki doktor Jesion. Teraz leczę się u doktora Warocha i tez nie czeka się długo, zwykle przyjmuje następnego dnia. Zanim przepisał mi środki antykoncepcyjne skierował mnie na chyba wszystkie możliwe badania, co oczywiście mu się chwali, dobrze, ze chciał mieć pewność. Zdecydowanie odradzam Mazura, przyjmuje na rogatce, jest strasznie nieuprzejmy gdy mu się nie wpadnie w oko, albo gdy mu się da kosza!! Na trzeciej wizycie, chyba tylko po to, żeby się odgryźć przepisał mi tabletki antykoncepcyjne dla kobiet w okresie menopauzy, dodam, ze mam 21 lat i ze nawet nie sprawdził, czy przypadkiem nie jestem aktualnie w ciąży. A to przecież podstawa. Życzę powodzenia ;)

Gość olka7977867578678
Dziekuje za odp, ale własnie chodzi o to że jestem w trakcie zakladania wlasnej działalnosci i nie jestem ubezpieczona. Moj lekarz jest na urlopie a dzwonilam do Bartaka i Kuczynskiego ale odległe terminy. A ja potrzebuje recepte na tabletki

Gość nnika80
czy orientujecie sie moze czy Michalak pracuje rowniez w kaliskim szpitalu i ewentualnie jak tam traktowane sa jego pacjentki?

Gość kwwiatusszek
michalak jest tylko w szpitalu w pleszewie

Gość przyszlaa maamuskaa
mam pytanie, jacy lekarze pracują w kaliskim szpitalu na torunskiej? W czerwcu rodze i jestem ciekawa, chodze do Michalaka ale z tego co wiem to on pracuje w pleszewskim szpitalu.

Gość nnika80
dzieki za info, wiec nie pozostaje nicc innego jak latwic porod w pleszewie, a slyszlam od dziewczyn ze tam latwiej jest o cc niz w kaliszu

Gość paulashgjk
a ja podbijam temat dotyczacy- ktory z kaliskich lekarzy przyjmnie mnie prywatnie 1-2 po rejestracji (oprocz Mzura)- tabletki mi sie koncza, mialam jechac do Wroclawia do swojego lekarza ale nie dam rady jednak

Gość JAAAr46r7
W jakie dni tygodnia dr Waroch przyjmuje prywatnie?

Najlepiej zadzwonić i zapytać, mam numer do przychodni w której Waroch przyjmuje, na pewno podają jego numer prywatny i wtedy się umówisz 62-766-78-12

Gość JAAAr46r7
Dziękuje, już dzwoniłam i sie zapisalam a pytałam rano bo rejestracja była od 11stej a ja chciałam rano wiedziec a necie nigdzie nie było napisane

Gość 000000009812
A dobry jest ten dr Waroch? Planuje zajsc w kolejna ciąże i szukam dobrego lekarza, w Kuczyńskim troche mnie denerwuje ze mało czasu poświeca pacjentkom, chociąz oczywiście specjalista jest świetnym ale wolałabym poszukac innego

Gość esmerra
A czy jest jakiś ginekolog w kaliszu który robi inseminację?

Gość 098765432187568
miala któras z Was zamrazanie nadzerki? U jakiego lekarza i jaki koszt? bołało?

Witam mam małe pytanko, czy dr Bartczak nadal jest zastępcą ordynatora na toruńskiej i jakie opinie o nim krążą?

Gość nomka
Hajdo strasznie lecący na kasę... ooojjjj strasznie no ale wykrył mojego guzka, mam operacje na 6 kwietnia, o operacji zdecydował dr Jesion, nie wiem kto mnie bedzie operował

Gość nomka do esmerry
dr Hajdo robi inseminację

Gość germanistka82
A ja polecam dr Olejniczka z Konsylium. Doktor Tomek pracuje na codzień w GPSK na Polnej w Poznaniu. Nie ma problemu z kierowaniem na badania w ramach NFZ, u mnie nawet w czasie obserwacji cyklu nie brał pieniędzy. Ze względu na fakt, że cierpię od kilku lat na endometriozę przeszłam wszystkich lekarzy w Kaliszu i żaden nie trafił z diagnozą. Dlatego, jeśli mogę to naprawdę polecam lekarzy z Poznania. Jeśli jesteście w ciąży, to doktor również weźmie was na oddział do Poznania. A tam i opieka lepsza dla kobiety i dla dziecka.

Gość melka xx
Dziewczyny ja z pierwszą ciążą chodziłam do Bartczaka ale po tym jak mnie potraktował w szpitalu zrezygnowałam z niego to straszny cham i słyszałam o nim złe opinie, że teraz dla niego liczy się tylko kasa.