Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike

Ginekolodzy Kalisz

Polecane posty

Ewentualnie jeśli ktoś wie niech mi pomoże który lekarz na pewno przyjmuje na kasę chorych i poda jego numer byłabym wdzięczna

Gość nikinika
To w końcu ten Wenerski na kasę przyjmuje czy nie?? I gdzie wogole przyjmuje, w jakich godz i jak długo trzeba czekac?? Wie coś któraś, jest tu jakas stała jego pacjentka? Kobietki dajcie znac, jak coś wiecie

Gość trtyupoou
Tak, dr Wenerski przyjmuje na nfz na rogatce i w przychodni na kwiatowej. Ale niestety nie wiem w jakich dniach i godzinach. kiedyś jak chciałam iść do niego na nfz na rogatke to był termin czekania ok 2 m-cy.

Gość ala mądrala
też chciałam iść do wenerskiego na kwiatową ale bardzo długi czas oczekiwania podobno macica by mi prędzej uschła niż by mnie zdążył zbadać hehe

A czy któraś z Was rodziła u dr Kuczyńskiego- chodzę do niego od początku ciąży, niemniej słyszałam bardzo skrajne opinie- czy któraś z Was ma takie doświadczenia?

Kogo polecacie - dr Bartczak czy Kuczyński? Wybieram się po raz pierwszy i nie wiem kogo wybrać. I może ktoś wie jaki jest koszt wizyty i w jakich dniach i godzinach przyjmują Ci Panowie?

Gość gość
podejrzewam ze jestem w ciąży jakiego lekarza ginekologa polecacie w Kaliszu który pracuje w szpitalu ?

Gość gość
A co myślicie o dr podhalańskim

Gość gość
Ja polecam, jestem zadowolona.

Gość ag@
Czy któraś może podzielić się opinią nt ginekoga Mazurka-przyjmuje w Medixie. ? Byłam badanie przeprowadził delikatnie jednak miałam wrazenie, że w pośpiechu. Usg z cyt. trwało ok 10min (w poczekalni pusto) powiedział że wszystko ok. Wcześniej Mroziński widział mały polip.... i kto ma rację?

Gość gość
Cześć, umówiłam się na środę do dr. Hajdo, ale czytałam o nim bardzo złe opinie więc przepisałam się do doktora Mieczysława Mazurek. Ktoś może mi coś powiedzieć o tych lekarzach? To są stare i zgnuśniałe dziady? Idę na wizytę prywatną

Gość gość
UPUPUPUPUP

Gość offca1234
o matko ja chodzilam do Mieczyslawa Mazurka na kase chorych, omijam ten gabinet szerokim lukiem.. no nie cierpie go. wyglada to tak, ze ja mowie jakie chce leki, a on mi je wypisuje na zasadzie ''masz i sp*** bo przeszkadzasz'', ale moze prywatinie jest inny. i tak, jest stary za to polecam doktora Michalaka z calego serca :)

Gość gość
dziewczyny te ktore rodzily w kaliszu powiedzcie mi czy to ze zaraz po urodzeniu kazdego noworodka wklada sie do inkubatora na pare minut jest norma? w kaliszu?

Gość gość
Idę w końcu do Dr Hajdo ale prywatnie; Mam nadzieję, że będzie ok. Jeśli ktoś chodził do niego to prywatnie - dajcie znać. Opiszcie swoje odczucia itp. Mam nadzieję, że nie będzie robił dziwnych min a'la " ale bym Cię zerżnął" jak mój były gin...

Gość offca1234
a widzisz, a moglas isc do normalnego a nie takiego starego ;p ja chodze do dr.Michalaka i jest genialny, nawet bylam dzisiaj i sobie gadalismy o moim rwaniu wisni :D i pomogl mi z tabletkami i kazal mi isc do siebie na rogatke na kase chorych zebym miala je taniej jak go spytalam czy moglby jakos temu zaradzic bo nadal sie ucze, oplacam wszystko sama a nie pracuje i mam ograniczony budzet

Gość gość
Napiszcie proszę czy ten Wenerski pracuje w szpitalu i czy jak się coś dzieje czy można z nim coś załatwić czy ma cie w nosie? Jak traktuje pacjentkę. Byłam u Bartczaka ale nie zrobił na mnie dobrego wrażenia taki trochę wyniosły. A jaki jest wobec swoich pacjentek w szpitalu?

Gość gość
dr Wenerski nie pracuje już w Kaliskim szpitalu, przeniósł sie do Pleszewa. Ale przyjmuje w Kaliszu. Widać że chce jak najlepiej dla pacjentki, nie daje odczuć że mu sie spieszy, zawsze wysłucha, doradzi.

Gość gość
o kurcze, od kiedy Wenerskiego nie ma w szpitalu kaliskim? no szkoda, że odszedł, własciwie to zaczełam do niego chodzić ze wzglendu na ten szpital, ale bardzo pozytywnie go odbieram i nie chciałabym znów szukać kogoś kto w kaliskim pracuje, bo zaraz się okaże, że w kaliskim to już naprawdę nikt sensowny nie zostanie. Macie jakichś sprawdzonych i dobrych lekarzy pracujących również w szpitalu. A wie może któraś, czy dr Szadkowski w kaliskim pracuje?

Gość gość
dr Wenerski jakoś od maja czy jakoś tak nie pracuje już w kaliskim szpitalu. dr Szadkowski też raczej nie pracuje na kaliskiej porodówce. W sumie Jak pojdziesz prywatnie do lekarza z kaliskiego szpitala to zawsze będziesz "milej" przyjęta w szpitalu i nawet badania bedziesz miec poza kolejnością.

Gość gość
Tylko powiedz mi do kogo pojść, kto sensowny pracuje w tym kaliskim szpitalu, do kogo można chodzić i mieć poczucie ze się ma odpowiednia opiekę. Poza tym, ile moża zmieniać lekarzy, bo przestali pracować, bo sie przeprowadziło, bo poprzedni nie był kompetentny. I ciągle własną historie zaczynać od początku :(

Gość gość
Ciezko jest mi doradzic do jakiego lekarza iść, miałam tylko z nimi styczność będąc w szpitalu. Wiadomo jedna osoba będzie chwaliła sobie jednego lekarza a ktoś inny kogoś innego. Wg mnie sensownym lekarzem wydawał sie jeszcze Zięba, Bartczak . Jak pojdziesz do Podhalanskiego czy Samulaka to będziesz mieć raczej lepszą "opiekę" w szpitalu. Albo w razie "W" przemęczyć z się musisz z tym szpitalem w pleszewie i trzymać się dr Wenerskiego.

Gość gość
Może któras z Was wie, czy doktor Bartczak pracuje nadal w kaliskim szpitalu?

Gość gość
Bartczak w maju pracował jeszcze w szpitalu ale pojawia się tam bardzo rzadko, średnio raz na tydzień. Nie wiem jak jest na chwilę obecną czy dalej tam pracuje czy nie.

Gość gość
hej dziewczyny! słyszałyscie coś może o pani doktor sylwi frątczak- żarneckiej? jakie sa opinie?

Gość gość
ja o doktor Żarneckiej słyszałam różne opinie. osobiście kilkakrotnie spotkałam ja na patologii ciąży i jakoś nie zrobiła na mnie wrażenia. Sporym zaskoczeniem okazał się poród, który właśnie pani doktor odbierała. Było konkretnie i kompetentnie.

Gość gość
a to młoda czy starsza osoba? Zapisalam sie do niej na wizyte, poniewaz bardzo zalezy mi na ginekologu kobiecie, a w internecie nie ma zadnych opinii o tym lekarzu. Możesz coś więcej powiedziec na jej temat?;) z góry bardzo dziekuję!

Gość gość
To młoda dziewczyna, koło 30

Gość po porodzie
Doktor Wenerski pracuje w szpitalu w Pleszewie, chodziłam na prywatne wizyty do doktora w Kaliszu. Bardzo dobry ginekolog najlepszy z jakim miałam kontakt, a przewinęłam się przez paru. Był przy moim porodzie cc. Zainteresował się mną przed cesarką, a po porodzie był też na sali gdzie leżałam z małą zapytać czy wszystko w porządku czy coś boli. Lekarz godny polecenia. Takich jak on to mało.

Gość gość
Dziewczyny wiecie moze ile Bartczak bierze za wizytę?