Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike

Ginekolodzy Kalisz

Polecane posty

Gość gość
marzolena czym Ci podpadł Mazur?

Gość gość
co powiecie o Ostrzeszowie? Karwackiej,Skibińskiej i Mostku?

Gość gość
Serdecznie pozdrawiam dr Szatkowskiego ( może kiedyś trafi na tą stronkę z ciekawości co też tam o nim pacjentki piszą;) ). W 2001 roku odbierał mój poród. Zapamiętałam go jako rzeczowego, sympatycznego i oddanego lekarza. A pan doktor może pamięta pacjentkę o której mówił, że w życiu tyle się nie uśmiał na porodówce. Śmialiśmy się w głos nawet podczas mało przyjemnej sytuacji jaką jest szycie krocza. Ja reaguje na stres opowiadając pierdoły i żarciki a pan doktor doskonale się do tego dopasował. Był moment, że cała nasza trójka ( mąż, pan doktor i ja) dostaliśmy ataku śmiechu nie do powstrzymania. Szkoda, że 4 lata później nie trafiłam na dyżur pana bo pańska koleżanka po fachu narobiła mi tyle szkód, że mój i męża plan posiadania trójki dzieci zakończył się na dwójce.

Gość gość
Orientuje sie może ktoś z Was czy dr Wenerski w dalszym ciągu przyjmuje prywatnie na Ostrowskiej?

Gość gość
Tak doktor Jacek Wenerski prywatnie przyjmuje w Kaliszu na Ostrowskiej.

Gość Marrzolena
Mazur miał wykonać operacje niestety zqanim zabrał się za właściwy zabieg uszkodzi mi jelito grube, oczywiście właściwej operacji nie wykonał bo musiał ratować to co uszkodził. Po operacji przyszedł i w arogancki spoposób powiedział do mnie miej więcej -No uszkodzone zostało jelito ale kazdemu może się zdażyć, ale to co miałem zrobić zrobiłem tak ze nikt inny by nie zrobił. Później od ordynatora dowiedziałam się że właściwej operacji wcale nie miałam. Mazur oczywiście zalecał zebym na kontrole przychodziła do jego prywatnego gabinetu. Ale odkad poszłam na skarge do ordynatora to więcej tego bydlaka nie widziałam. Badali mnie inni lekarze nawet jak tamten miał dyżur.

Gość Marrzolena
Jeszcze jedno sytuacja miała miejsce 3 lata temu.

Gość Marrzolena
Mogę jeszcze dodac ze przez 4 tygodnie jakie spędziłam w szpitalu nie widziałam żeby ten lekarz rozmawiał z innym lekarzem, a widać było ze wśród pozostałych lekarzy panuje dość przyjacielska atmosfera. On niestety jest opryskliwy i arogancki do pacjentek.

Gość asiaasiak91
W jakie dni doktor Wenerski przyjmuje w prywatnym gabinecie??

Gość gość
Dr Wenerski przyjmuje prywatnie w środy

Gość gość
Cześć dziewczyny, możecie polecić kobietę ginekolog w Kaliszu, która przyjmuje na NFZ?

Gość gerla
Witam. Moja babcia ze względu,iż mieszka w Koźminku, poszła do Andrzeja Olczaka,gdyż tylko on przyjmuje w tamtejszej przychodni. Pan Olczak dał jej jakieś tabletki i zaprosił na prywatną wizytę do gabinetu prywatnego. Za ową wizytę wziął bagatela 220zł (!) i tak naprawdę nic oprócz błahego usg nie zrobił, tylko dodatkowo nastraszył starszą kobietę, że prawie na 100% jest to rak. Na postawie zdjęcia USG. Po czym okazało się,że to nie żaden rak, tylko mikroskopijna ilość płynu znajdująca się w macicy... Dziewczyny pomóżcie mi, który z wymienionych lekarzy jest najbardziej kompetentny. i nie bierze nie wiadomo jakich opłat za wizytę. Bo dla 75letniej kobiety błędne diagnozy to tylko niepotrzebne nerwy. dr Wenerski, dr Bartczak, dr Szadkowski, dr Pałys.

Gość gość
Z własnego doświadczenia moge polecic dr wenerskiego. Koszt wizyty u niego to ok 100 zł.

Gość gość
ja z czystym sumieniem mogę polecić dr Jacka Wenerskiego, jest najlepszy

Gość gość
Ja z czystym sercem polecam dr. Bartczaka. Bardzo kompetentny i miły lekarz. Nie wymyśla nieistniejących chorób a przede wszystkim nie straszy tylko wszystko na spokojnie tłumaczy.

Gość gość
Tylko Bartczak

Gość gość
ja mogę polecić tylko wenerskiego

Gość gość
Hej:) Mam pytanie... czy prywatnie do dr Wenerskiego trzeba umawiać się jakoś dużo wcześniej? I mógłby ktoś mi podać jego nr telefonu, bo znalazłam na stronie: 510-189-585 i nie wiem czy jest aktualny? W jakichś konkretnych godzinach trzeba dzwonić, aby się umówić na wizytę czy obojętne to jest? Aaa...i jak to się ma do pierwszych pacjentek, bo słyszałam, że u niektórych ginekologów jest tak, że nowe pacjentki muszą sporo czekać.. Pozdrawiam ;)

Gość gość
nr telefonu masz dobry. dr Wenerski prowadził moją drugą ciążę- jest najlepszym lekarzem. a jak się umawiałam na pierwszą wizytę żeby ciążę potwierdzić to czekałam 2 tygodnie.

Gość gość
Dziewczyny mam pytanie co do dr Bartczaka. W jakich godzinach przyjmuje i jak długo trzeba czekać na wizytę? Miałam iść do Olczaka, ale poczytałam opinie i teraz mam mętlik w głowie...

Gość gość
Polecam dr Wenerskiego, spotkała go w kaliskim szpitalu podczas pierwszego porodu i dzięki jego szybkiej reakcji moje dziecko żyje. W drugiej ciąży to już wiedziałam kto będzie ją prowadził i cieszę się że to dr Wenerski ją prowadził. Od samego początku doradzał pocieszał że wszystko będzie dobrze tym bardziej że trochę przeszłam podczas pierwszej ciąży. Będę mu zawsze wdzięczna. Lekarz prawdziwy z powołania. POLECAM.

Gość KasikM82
Czy któraś z Pań wie czy dr Mikołajczyk pracuje w szpitalu w Kaliszu czy w Pleszewie? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat ale słyszałam wiele dobrego o doktorze i chciałabym by prowadził moją ciąże. Pozdrawiam

Gość kinga231990
mam pytanko :) od pół roku biore tabletki antykoncepcyjne lesinell codziennie o 21 plus czasem kiloka minut :) w piątek 27.12.13r. zapomniałam o niej i przypomniało mi się w sobote (28.12) rano tak chwilke po 10. dodam jeszcze że w środe 1.01.2014 biore ostatnią tabletke z blistra. w sobote wzięłam zaległą tabletke i biore dalej normalnie, po skończeniu tego opakowania zrobić tak jak do tej pory czyli przerwe??

Gość rzęsa
Piszecie, że dr Wenerski pracuje w szpitalu w Pleszewie, ale na stronie szpitala go nie ma.

Gość gość
Dr Wenerski pracuje w pleszewskim szpitalu od maja 2013r

Gość gość
dziewczyny a może wiecie czy Bartczak można teraz w jakimś szpitalu spotkac?

Gość gość
a ja mam pytanie o lek. Wojciecha Szatkowskiego? Wiem, że przyjmuje w Kaliszu, na Ostrowskiej prywatnie. A gdzie poza tym? W jakiej przychodni lub szpitalu? P.S. z tego co widziałam to lek którzy przyjmowali z nim na Ostrowskiej w gab m.in Kryczkowska-Sarna przenieśli się kilka bloków dalej-co jest grane?

Gość gość
Hej:) Proszę o opinie na temat dr Szczęsnej i skuteczność w dziedzinie niepłodności.

Gość gość
hej. Chce sie wybrać do ginekologa i mam pytanie czy dr Bartczak przyjmuje w jakiejś przychodni czy trzeba iść prywatnie?? Bardzo dziękuję za wszelką odpowiedź :) nnvbnv

Gość gość
hej. Chce sie wybrać do ginekologa i mam pytanie czy dr Bartczak przyjmuje w jakiejś przychodni czy trzeba iść prywatnie?? Bardzo dziękuję za wszelką odpowiedź :) nnvbnv