Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gingingin

RZESZÓW- ginekolodzy!!!!

Polecane posty

Gość 1701
Do peegy ... i innych którzy tak myślą... Nie wiem jak mozesz pisac cyt"jesli Panu doktorowi zdarzyło sie upomniec w niedelikatny sposob niektore osoby ze nie ma odwiedzin to nic dziwnego bo ile mozna glupim ludziom powtarzac w kolko i to samo ze nie ma odwiedzin kartka wisi a ludzie i tak łażą jak bydło...." taki zakaz jest absurdalny! sorry ja lezałam9miesiecy na patologii ( wtedy to byl oddział zamkniety) i do tej pory psychicznie to odczuwam. a człowiek w szpitalu zawsze potzrebuje wsparcia.I takie zakazy sa niechumanitarne. wiadomo jak jest jakis powod jakas epidemiagrypy itp to rozumiem. Ciekawe czy pan dr jakby jego zona lezala i nie mogla chodzic, to tez by nie przyszedł i nie byłby tzw Bydłem jak to niezbyt ładnie okresliłas? A Ty jabys lezała nie kilka , a kilkaset dni ,to tez bys uwazałą swoich bliskich za bydło ...No coż mam inne zdanie i mam nadzieję , ze inne kobiety mnie poprą!

Gość 1701
do Zapytanie! Naposiewczekasie kilka dni- bo jezeli rosną bakteire to tzreba czasu. natomist to co biora na szkiełko i przy tobie patzra to jest czystosc pochwy - to są dwa rozne badania. nie byłam nigdy u Magonia. ciagle szukam dobrego lekarza od spraw bakteryjnych, zaaplnych.niestety te badania nierobi sie jeden raz tlko praktycznie po kazdym leczeniu - zeby sprawdzic czy sa rezultaty. wiec to jest kosztowne!

Gość ewwa30
do zafasolkowanej ja chodze do doktora Łozińskiego do Profamilii,wizyta 100,-zł .polecam,kompetentny,miły ,dobry fachowiec, no i pracuje w Szp. Wojew. w Rzeszowie.

Gość act.i
1701 - i jak, znalazłaś może kogoś kompetentnego,??a powiedz gdzie w Rzeszowie najlepiej jest zrobić sobie posiew??

Gość 1701
atc. Najlepiej ( i w dodatku w dobrej cenie) jest w szpitalu na Lwowskiej !!! ( labolatorium MIKROBIOLOGII !!!!). niestety jak dotad nie znalazłam lekarza który by wiedział jak to leczyc. kazdy mowi ze juz wszystkiego probowałam!!!! atc- jak chcesz to podaj mi swoj nr gg to ci powiem czego probowalam i kogo nalezy omijac duzym lukiem

Gość act.i
1701 - byłabym wdzięczna za każdą informację. Cały czas mam chyba jakąś lekką grzybice albo co , i w ogóle tego cholerstwa nie mogę wytępić być może to ma związek z zaburzeniami hormonalnymi ale już na prawdę sama nie wiem i trzeba szukać dobrego lekarza , ja nie wiem albo sie nie znają na swojej robocie albo mnie zbywają bo młoda jestem (23lata) dadzą jakieś globulki i resztę mają gdzieś ;/ a w tym lab. ile mniej więcej kosztuje ten posiew, i jak to wygląda - wystarczy rano pójść czy trzeba jakoś specjalnie się umawiać telefonicznie?? Moje gg 16228153 za każdą inf z góry dziękuje;)

Gość 1701
Act.i Napisalam Ci wszystko na gg, jezeli o cos chcesz jescze zapytac - to śmialo pisz! calsy

Gość usg-
czy ktoś się orientuje czy w Medicorze na jabłońskiego USG pochwowe jest w cenie wizyty??

Gość bbbzzzzew
Chodziłam do dra Słowika w Medikorze na Jabłońskiego , wizyta 80zł. i każde USG było wliczone w tę cenę

Gość ona340
1701 jeśli możesz napisz na mój numer GG o swoich doświadczeniach w zmaganiach z bakteriami bo ja też mam ten sam problem i zero sił do dalszej walki. Będę Ci bardzo wdzięczna, mój nmer 9443727

Gość 1701
ona340 na pewno napisze, jak tylko znajde chwilkę czasu!

Gość ishika
dziewczyny, czy któraś z was była może u ginekologa Adama Chruściela???? albo może wiecie coś o nim?? proszę Was o odpowiedź, bo musze iść do lekarza, a nie wiem kompletnie na kogo się zdecydować jak na pierwszą w życiu wizytę, proszę Was o pomoc, pozdawiam

Gość ishika
dziewczyny, czy któraś z was była może u ginekologa Adama Chruściela???? albo może wiecie coś o nim?? proszę Was o odpowiedź, bo musze iść do lekarza, a nie wiem kompletnie na kogo się zdecydować jak na pierwszą w życiu wizytę, proszę Was o pomoc, pozdawiam

Gość ishika
dziewczyny, czy któraś z was była może u ginekologa Adama Chruściela???? albo może wiecie coś o nim?? proszę Was o odpowiedź, bo musze iść do lekarza, a nie wiem kompletnie na kogo się zdecydować jak na pierwszą w życiu wizytę, proszę Was o pomoc, może mi doradzicie kogoś jeszczeinnego, pozdawiam

Gość ewelina933
Witajcie dziewczyny! Pierwszy raz weszłam dzis na to forum...zauważyłam jednak, że piszą tutaj tylko dziewczyny, które są w ciąży. Ja nie jestem, nie znam żadnego z wymienionych przez was lekarzy, chodziłam zawsze do jednego. Powiedzcie mi prosze czy ktoras z was zna dr Huberta Hrycelaka??? Przyjmuje w Medicorze na ul. Jabłońskiego (na rogu dworca PKS). Pytam o niego ponieważ chodzę do tego dr od 3 lat, ogolnie do tej pory bylam w miare zadowolona jednak po konsultacjach z kolezankami zdalam sobie sprawe ze ani raz mi nie zrobił usg, a podobno to dość czeste badanie i konieczne. Po drugie jest bardzo cichy, mało mówi, ale jest za to bardzooo delikatny. Moja kolezanka doradzila mi panią doktor Monike Dobrowolska-Kwiatek ktora przyjmuje na Lisa-Kuli, co oniej wiecie? Błagam pomózcie mi bo muszę sie znow wybrac do ginekologa, a niestety mam mętlik w głowie.......Wszystkim z góry dziekuje

Gość ewelina933
A i jeszcze jedno czy jak chodzilam na fundusz do medicoru to mogłam liczyc na usg dopochwowe czy tylko prywatnie robia to badanie????

Gość ewelina933
Do 1701 ! Dziękuję, że mi odpisałas ;) Miałabym taką propozycję dla Ciebie....nie chce na forum opisywać moich dolegliwości (sama rozumiesz) a bardzo chciałabym z Tobą porozmawiać, więc może podam swoje gg, a ty jak znajdziesz chwilkę czasu to się odezwij proszę ;) 4421865

proszę podajcie mi jakieś namiary na dobrych lekarzy którzy przyjmują państwowo???

zauważyłam że źle mówicie o szptalu na szopena ja tam rodziłam i jestem bardzo zadowolona zależy na jaką zmiane trafi...

Gość ewelina933
dr Sarna-Gońciarczyk slyszal cos ktos o niej???????????????????

Gość 17012305
ja u dr sarny -g. byłam raz, jest konkretna ale mało delikatna ( to delikatnie powiedziane)...

Gość ewelina933
czy mozesz podac mi swoje gg??? Boze ale mnie przestraszylas!!!!!!!!!! jestem do niej zapisana na 30.03 i mocno zastanawiam sie czy pojsc teraz! albo ty napisz do mnie 4421865

Gość ewelina933
mam jeszcze w zanadrzu jedną Panią ginekolog pracuje w promedice i nazywa sie Kinga Bilińska-szacoń. O tej jakie są opinie słyszał ktoś?????????????????????????

ewelina ja obecnie chodze do bilinskiej- szacon. prowadzi moja ciaze i jestem zadowolona. Sensowna, odpowiada na wszystkie moje pytania, wszystkie badania pilnuje i co chwile daje skierowanie na usg. Jedyny minus to to ze lubi sie spoznic na wizyte i mimo iz pisze ze przyjmuje od 9 to raczej wczesniej niz o 9.30 sie nie pojawi ale kobiety w ciazy przyjmuje w pierwszej kolejnosci a kolejki sa nawet jak idziesz prywatnie do lekarza wiec mi to nie przeszkadza.

Gość drsdrsdrs
Asiek 22 - orientujesz się może czy ta Pani Kinga B-Szacoń zna się na leczeniu infekcji kobiecych i czy wtedy robi odpowiednie badania, czy na ślepo wszystko?? I ile mniej więcej trzeba czekać na wizytę?

Gość 1701
drdsdrds! Jak znajdziesz jakiegos dobrego gin od infekcji to prosze daj znac, bo ja jz ponad 4 lat sie męcze.... Bylam juz u wielu gin... niestety bez efektu, tle tylko ze wiem kogo omijac szerokim łukiem

Gość wiosna13
Witam, poradzcie mi proszę jakiegoś specjalistę od leczenia endometriozy (III stopnia) w Rzeszowie, mam oprócz tego niedrożny jeden jajowód, 2 cysty usunięte laparoskopowo. Chodziłam do dr Stanisława Rzucidło,ale mam wrażenie,że nie daje rady w leczeniu endometriozy, dobry lekarz,ale mi chyba nie umie już pomóc, teraz zaczęlam chodzic do dr Hydzika, porobił mi badania,ale twierdzi iż mój wiek (30 lat) i endometrioza i zatkany jajowód - to pozostaje mi tylko in vitro i to szanse mam małe przy endometriozie ;( Proszę może,któraś z Was ma podobny problem i leczyła się z powodzeniem u ginekologa, proszę o namiary na dobrego ginekologa, może być na terenie całej Polski. Z góry dziękuję.

Gość 1701
Ja z cystami i endometrioza jezdzilam do w-wy. ale to bylo dosc dawno do prof. Staszewskiego

Gość wejzninlk
drsdrsdrs ja do niej chodzilam i przed ciaza i teraz i wyleczyla mi pare infekcji. Cytologie robi i daje skierowania na badania a jak zapomni to zawsze mozna ja poprosic i daje raczej bez wiekszych problemow.