Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omehga

30 letni prawiczek ?

Polecane posty

JA mam 25 lat i tez jestem prawiczkiem,nie przyznaje sie do tego,ale mam gdzieś co powiedzą inni jak sie dowiedzą,nie jestem z tego dumny,obecnie poznałem cudowną kobietemoże to ta:).A powiem jeszcze tyle ponieważ spotkałem sie z taką wypowiedzią że kobiety wolą doświadczonych hehe ,czemu bo zna na pamięć kamasutre ??,każdy potrafi powórzyć regółke jak dziecko w szkole tylko nie mówcie że tu chodzi o perfekcje wykonania danej pozycji bo to smieszne, prawiczek jak zacznie to tez sie nauczy.Ja wiele lat rozmyślalem czy jest dla mnie seks i teraz mam w sobie jakby to określić dwie osoby,jedna jest slodka i namietna chce namiętnie pieścić jezyczkiem każdy centymetr kobiecego ciała, a druga jest dzika i chce zdzierać z kobiety ubranie przywiązać ją do łużka,rozgnieść penisem na jej ciele malinki a później ja lizać jak świerzo upolowaną zdobycz.Kto twierdzi że prawiczek może być gorszy włużku mnie rozśmiesza,no za pierwszym razem to żadne z was nie było ogierami ani kociczkami wieć nie chodź cie tacy dumni.Długie czekanie ma swoje dobre strony ponieważ myślimy jak miałby wygladać ten pierwszy raz,potem drugi i trzeci tak dalej...rozbudzamy swoja wyobraźnie staje sie bujna i bez zachamowań,a kiedy znajdziemy już swoje kochane kwiatuszki obdażymy swoje kobiety wielką namiętna miłościa i najlepszym seksem jaki kobieta może sobie wyobrazić.Jak ktoś sie z tym nie zgadza to prosze sie nie krępować śmiało :)z przyjemnością poznam zdanie innych :) Z wyrazami szacunku Michał.

Gość rickymartin
Trolix: bardzo fajna Twoja wizja i godna zalecenia. Powiedz mi tylko co jesli się nie sprawdzisz ani razu, skąd wiesz ze rzeczywistość będzie taka kolorowa? Nie wiesz czy nie jesteś np. impotentem? Ja kochałem się kilka razy każdy był już lepszy od poprzedniego - to tez jest umiejętność, którą trzeba posiąść. Niestety to były tylko krótkie znajomości. Nie mogę trafić kogoś do stałego związku :((( W moim wieku ładne i inteligentne są zawsze zajęte a nawet mężatki już nawet z dziećmi czasem (ja mam 23 lata) Byłem nieszczęśliwie zakochany. Jointów nie paliłem w tym okresie ale rozumiem tych co do tego uciekaja. Mnie raczej wypełniał czas w złych chwilach np. jogging. Ale nie powiem, tez zdarzało mi się, że sięgałem np po alkohol żeby się znieczulić...I zgodzę sie z twierdzeniem z jednego postu: to jest uciekanie przed samym sobą. Ja już uwolniłem sie od tego bałaganu. Moje myślenie jest proste teraz. Nie potrzebuje seksu, kobiety-czasem brakuje bardzo :(, alkoholu, rzeczy materialnych. Ale trzeba żyć ufając w przyszłość. Jestem sobą wszystkiego już spróbowałem w życiu-zyje i co się przydarzy to będzie. Ufajcie bardziej losowi i... Bogu... (nie jestem nawiedzony, nie mam nic wspólnego z żadnym radiem :)), nie wspólpracuję z żadną organizacja kościelną i pozakościelną. To co pisze wynika z własnych obserwacji odczuć i przekonań. Z materialisty, egoisty i żądnego przygód gościa stałem się trochę wyciszony zamierzam wrócić do kościoła po 8 latach-wszyscy zostaniemy rozliczeni u góry) Pozdrawiam P.S. Seks jest świetny ale wierzcie mi, że 100 razy bardziej brakuje tego by isć czasem z kimś na spacer lub do kina gdy jest się samotnym...Życzę wszystkim, którzy czują to co ja żeby znaleźli drugą połowę.

Rickymartin nie jestem impotentem ,nawet gorzej na moje nieszczescie jestem bardzo że tak powien latwy do podniecenia, nie mam zadnych problemów z erekcjami ,może to ci sie wydać idiotyczne Ricky ale mam program ćwiczen może ktoś o tym slyszał to jest technika \"Jelq\" i ćwiczenia na mięsnie zwieracza,dzieki temu pierwszemy mam całkiem jakby to powiedzieć bardziej muskularniejszy jest niż był przedtem,a drugie ćwiczenie super sprawa,już nauczylłem sie zatrzymywać przez 1h nasienie od momentu zbliżania sie wytrysku,penis to częśc mojego ciła a ja dbam o to co moje. Ale poruszyłeś ważna rzecz ,mianowicie: \"ale wierzcie mi, że 100 razy bardziej brakuje tego by isć czasem z kimś na spacer lub do kina gdy jest się samotnym...Życzę wszystkim, którzy czują to co ja żeby znaleźli drugą połowę.\" Masz świętą racje ,jestem prawiczkiem i cholernie mi tej drugiej połowy brakuje,nigdy nie uciekałem do alkocholu,dragów bo to dlanie oznacza poddanie sie,wiem że w końcu przyjdzie czas i ją spotkam. Ale mam do ciebie pytanie gdybyś był prawiczkiem i miał już tego dosyć poszedł byś do prostytutki,mi już to tak bardzo ciąży na sercu że mam dosyć,niech mi ktoś powie warto czekać czy to zakończyć??

Gość piękna zawstydzona
jesli zakonczyc to tylko z dziewica:P musze Ci wyznac,ze i mi to juz straszliwie przeszkadza,tzn zwyczajnie brakuje mi bliskosci fizycznej, tak jak glodnemu brakuje jedzenia albo spragnionemu wody:| nie ma w tym zadnej filozofii,mam potworna ochote na sex,a odpowiedniego partnera jakos na widoku nie ma:-/ prosze Cie nie idz do dziwki! nie marnuj czegos,co oszczedzales tyle czsu by ofiarowac komus godnemu. pozdrawiam i zycze wytrwalosci:)

Gość Zdołowany
No cóż... 20 lat, i nic.... Okazje były... Czekam na romantyczną miłość, bliskość itp... Mam więcej koleżanek niż kumpli, nie jest ze mną aż tak źle... Ale czekam na tą jedną... Ale gdy się dowiedziałem, że jestem wyśmiewany za plecami, zacząłem się zastanawiać czy romantyzm powinien umrzeć, a ja wraz z nim? Łatwo mówić - trzymaj ten skarb.... ale po co? dla udręki? czekam na komentarz kogoś inteligentnego... widzę, że nie brakuje tu takich, choć zdarzają się wyjątki...

Gość piękna zawstydzona
tym,ze ktos sie nasmiewa nie nalezy zupelnie sie przejmowac,gdyz swiadczy to jedynie o jego poziomie inteligencji. kazdy ma inny miernik wartosci i wg niego postepuje i dokonuje roznych wyborow w zyciu,dlatego NIGDY nie mozna mierzyc ludzi jedna miara! co do romantyzmu to kazdy w jakims stopniu go ma w sobie, niektorzy tylko sa bardziej uwrazliwieni, niektorzy mniej. tak czy inaczej nie nalezy z nim walczyc moim zdaniem i i zabijac w sobie. to jest piekny dar:)

Gość rickymartin
Trolix! Stary! Ja Cię proszę nie idź do dziwki. :) Ja kiedyś pojechałem z doświadczonymi kolegami bo nie szło ujechać z nimi byli pijani i chcieli. Dałem lasce podwójną kasę ale nie zrobiłem tego. Ta to Cie dopiero wyśmieje jak Ci coś nie wyjdzie-to pewne. Wiesz jaki to stres jak jesteś koło laski, która jest zawodowcem a Ty jesteś żóltodziobem. Wogole to blee. :/ Ostateczność. Nie polecam. Tylko normalna dziewczyna Cię zrozumie. Ja tak myśle. Też kiedys sie zastanawiałem tak jak Ty na szczęscie ktoś mnie uratował...ale i tak wiem że bym nie poszedł. To były tylko takie przemyslenia a i tak bym sie bał. Wiem to. Chyba że byłbym dobrze pijany :/ Grrr Pierwszy raz z dziwką... To tak jakbyś chciał zdac prawo jazdy w bolidzie formuly1... :-) Albo pogadać na pierwszy raz w życiu po angielsku z wykładowcą tego języka z Wielkiej Brytanii...:-) Pozdrawiam

Moge wam powiedziec tyle, narazie mam dziewczyne ,wie o tym ze jeszcze mnie zadna nie dosiadla, i powiedziala ze jezeli bedzie milosc w obie strony to nie bedzie zwlekac, w sobote pierwsze spotkanie i róze juz sa zamówione :),eh kocham czulos i romantyzm a wy ???:)

Powiem wam tyle ma dziewczyne wiec dziwki odpadaja ,ona wie o tym ze mnie zadna nie dosiadla, i powiedziala tyle ze jak bedzie milosc w obi strony to nie bedzie zwlekac,eh w sobote spotkanie :)róże już sa zamówione,eh kocham czulosc i romantyzm :) a wy ???:)

Gość haha a wiecie ze
picasso stracil dziewictwo z dziwka w barcelonie?? wlasnie wrocilem z barcelony , mowil o tym przewodnik :D

Witam! Mam 24 lata i tak.. jestem prawiczkiem. Nie wiem czy to dlatego że jestem za przystojny, za miły, rozsądnie zbudowany (pływam w klubach jak narkoman). Może to przez moje cięzkie studia - Politechnika i sam fakt, iż mało tam jest dziewczyn... Mam dobre podejście do kobiet (nie za bardzo uległy... raczej ostrożny z lekką nutką niedostępności, która skutecznie potrafi oczarować kobietę;) , ale trzeba mieć czas ku temu by tak podchodzić do sprawy :/ ). Mam wrażenie że problem leży w tym, iż kobiety i tak zawsze mają towarzystwo facetów w któych przebierają, ale odwrotnie jest już ciężej... albo nie wiem już może majączę... znacie jakiegoś dobrego psychologa w Poznaniu? Jest wiosna a mi nie wiem dlaczego do łba coś uderza i nie mogę się skupić na pracy.... chceałbym seksu owszem, ale z kobietą, która mi się podoba wizualnie i jest przede wszystkim inteligentna i sama też potrafi coś dać od siebie (np. rozbawić faceta) a nie tylko wg. schematu \"jestem lachon ładny więc należy mi się cały Świat\". Ogólnie my porządni faceci poznamy takie kobiety od razu.... heeh gdzież są te PIĘKNE kobiety, które rzezczywiście chcą poznać kogoś wyjątkowego? Ale nie księcia z bajki bo on nawet na ślubie nie przychodzi... Ogólnie nie wiem co mam robić... chciałbym mieć sens by dla kogoś żyć... mam dobrą stałą pracę ale ja nie JESTEM EGOISTĄ! i chcę to robić dla kogoś kto da mi sens życia! Pozdrawiam wszystkich facetów z klasą! Kobietom ślepym współczuję a tym rozsądnym... zwracajcie na nas uwagę!!! To że miły i cichy nie znaczy żę nie potrafi zaskoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość FaNti_19
hm zgadzam sie zwami chlopaki a przynajmniej zwiekszoscia niepowinno nam sie spieszyc stracic dziewictwo z byle jaka tylko szukac ta jedyna dokonca zycia ja juz taka znalazlem i wiem czego chce kocham ja i bede znia dokonca zycia...chdzo skoncze 19 w lipcu 2008 to niejestem prawiczkiem ale pomimo mojego mlodego wieku niespieszylo mi sie nienalegalem jesli dziewczyna jest gotowa i sama tego chce to czemu nie przeciez to 1 i ostatnia dzieczyna wktorej sie naprawde zakochalem podziwiam was ze sie niewstydzicie bo nikt niepowinien po 30 mezczyzni jak i kobiety to nic zlego poprostu nieznalezliscie tej odpowiedniej polowy ktora by odwzajemila to uczucie rozumiala itd.pozdrawiam wszystkich:]

Gość Daniel_80
Szukam chętnych ludzi na dogging. Chcę zorganizować spotkanie w Warszawie. Ja 28 lat - mężczyzna. Nigdy wcześniej nie próbowałem, więc na pewno będzie fajnie :) Kontakt gg:8486797

Gość piękna zawstydzona
heeh gdzież są te PIĘKNE kobiety, które rzezczywiście chcą poznać kogoś wyjątkowego?--> oto jestem:)

ja tez bylam zszokowana kiedy mój były powiedział mi, że jest prawiczkiem (miał wtedy 25 lat),a le z drugiej strony cieszyłam się z tego bo wiedziałam, zostane w jego pamieci do konca zycia-czy tego bedzie chciał czy nie, bo to wlasnie ze mną przezył swoj pierwszy raz. był ztremowany, bał się, ze nie "podoła", ale powiem szczerze, ze był na serio niesamowity, i choć już nie jestesmy razem musze przyznac, ze był moim najlepszym partnerem w tych sprawach.

Eh,co za szczęściaż,mam 25 lat i mnie juz nie obchodzi czy będzie miłość czy nie ,już dla mnie najważniejsze jest by była czuła i namiętna.Jak będe czekał na miłość to równie dobrze moge się zestarzeć ze starości i nic.Zastaniawiam sie czy nie poszukać jakiejś kobiety na randkach erotycznych,ja już chce żeby mnie jakaś czulei namiętnie przeleciała,SĄ JAKIEŚ CHĘTNE ???wrażliwy i romantyczny szuka kochanego ,czułego,słodkiego kwiatuszka.

Gość piękna zawstydzona
hehe, a co byś chciał wiedzieć?:>

Gość rickymartin
a ja chciałbym miec drugą połowę i miec dla kogo żyć... i móc z nią robić to wszystko czego się nauczyłem choc umiem niewiele jak na razie na pewno... Jestem półprawiczkiem...

Gość niepojebietunigdzie
Mam 28 lat i jestem też wciąż prawiczkiem,jak sobie pomyśle że jakaś sie dowie to już słyszę ten śmiech.To jeszcze wzmaga moją nieśmiałość.W zasadzie nic mi nie brakuje wysoki 186cm,trenuje od kilku lat kulturystyke no nie wiem kurwa co sie dzieje,gdzieś tam po drodze czyniłem owe podchody ale nic.Wszyscy koledzy już potomków mają chwalą zdobycze a ja nic a poruchałbym chętnie ..ale nie pasztet no i marnuje sie pyta ..całkiem okazała

Gość niepojebietunigdzie
być może ale nie ty będziesz o tym decydować za głupia jesteś na to

Gość piękna zawstydzona
to ja nie rozumiem w czym tkwi problem? piszesz,ze podchody byly..i co z tych podchodow wyszlo??

Gość piękna zawstydzona
a moze po prostu panicznie sie wstydzil...jak ja

Gość zukert
ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem . Nie mam zamiaru tego raczej zmieniac . Chociaz kto wie w przyszlosci.

Gość zukert
mam duze wymagania i jestem niesmialy co stanowi problem, bo nigdy bym nie poderwal zadnej .