Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu brawo brawo

Jakie śmieszne lub irytujące rzeczy zdarzyły wam się w autobusie lub tramwaju?

Polecane posty

Gość jatojaaaa
moja kolezanka swego czasu jeździła do szkoły busikiem... był taki jeden kierowcka który chyba lubił dokuczac ludziom, bo jak tylko podjezdzał na przystanek i widział ze ludzie chcą juz otwierac drzwi i już prawie łapia za klamke to z głupim uśmieszkiem odjezdzał :O a ludzi stali wnerwieni na przystanku i musieli czekac az przyjedzie nastepny bus.... z normalnym kierowcą ;)

Moj tata i siostra jechali kiedys tramwajem we Wroclawiu.Wsiadali w okolicach dworca PKP.Z nimi do tramwaju wsiadla jakas babinka z koszykiem wiklinowym.Po jakims czase,babinka pyta ludzi gdzie ma wysiasc jak chce w jakiestam miejsce. A ludzie na to,ze to ten nr tramwaju,ale ona ze zlej strony przystanku wsiadla i jedzie w przeciwnym kierunku. Na to kobita do motorniczego: \"Panie!!! Zawracaj!!!\" :) Drugi przypadek: jade autobusem PKS,dosc zatloczonym.W przejsciu,posrodku dwoch narabanych gosci - typowych żuli. Waliło wódą,ze hej...Jednemu zrobilo sie wesolo i wzial mocno zlapal jakas licealistke i dal jej porzadnego, dlugiego buziaka w usta!!!

Gość zlodzieje
no tak to chyba irytujace - w pt jakis szczyl wyrwal mi w tramwaju komorke i wyskoczyl na przystanku - do tej pory trzesie mnie zlosc

Gość cornflower
Tydzień temu jechałam zatloczonym na maxa autobusem o 7:30, jakiś faceta głosno komentował, ze uwielbia autobusy bo ma darmowy masaż, jakaś dziewczyna może 6 klasa, ocierała się o jego plecy, lae nie dlatego, że chciała

Gość Iza*
kiedyś było bardzo gorąco i jade sobie autobusem a na prosto jakiegos faceta siedzi porządnie dokarmiona babeczka i z tego gorąca rusza nogami na boki:P a ten facet do niej: to sie myje a nie wietrzy! a ona do niego: to sie pieprzy a nie myje!

Gość aminkaa
stare :P jest jeszcze wersja: - to sie myje a nie wietrzy! - to sie liże a nie wącha! ;-)

Gość dalej
:p

Gość kala hari
hi hi

Gość blehblehbleh
mnie tylko kiedys na przystanku jakis dziadek uswiadomil: prosze sieprzygotowac, zaraz zaczynamy podroz (gdy nadjezdzal autobus) - moiwl to calkiem powaznie

Gość dziwne sytuacje
jeżdżąc komunikacja miejską po Warszawie wiele można śmiesznych i dzwinych rzeczy się napatrzeć lub nasłuchać.. ostatniow autobusie siedziała sobie parka.. opk 17-18lat, on jej palec do buzi i ruszal nimtak jakby robiła mu l... a przy tym sam wydawał dziwne odglosy;/;/ nie wiedziałam się czy śmiać czy płakać..

Gość myniaaaaaaaaaa
Kiedyś , latem jechałam autobusem - był lekki tłok.....no i stoję tak sobie na końcu - obok mnie jakas babka w wieku ok.55 lat. Na jednym z przystanków wsiadł, spocony , tłusty wieprz - stanął obok tej kobitki i podniósł rękę żeby się chwycić górnego uchwytu. No i wiadomo ... smród potu się stał bardziej intensywny . A ta babka zaczęła sama do siebie komentowac : fuch, mmmmm- , fuj.....itd I w pewnym momencie facet tak patrzy na nią i mówi :" co ???k.... wydaje ci się , że ty malinami pachniesz?????" Myślałam , że padne ...:-)

Gość wielkieyołyoł
ja kiedyś wysiadłam z tramwaju, nie pamietam juz jaki numer, przypuścmy ze była to "jedenastka", ;) i czekałam na następny zeby sie przesiąść, "jedenastka" juz odjechała a do mnie podchodzi taki chłopaczek i pyta sie mnie czy jechała już "jedenastka" a ja na to: "przykro mi, ale nie wiem" ;) :D:D:D

Gość lilka78
jechalam dzis tramwajem z motorniczym psychopata, klal, wygrazal kierowcom. Jak samochod zatrzymal sie na torach wysiadl z tramw i poszedl opieprzac biednego goscia ktory po prostu nie zdazyl zjechac. A jak obok jechala policja machal do policjantow i pokazywal na kierowcow. Powinni takich zamykac w psych...

Gość a przedwczoraj
jakaś baba wychodziła z autobusu przepchala sie na początek, podziękowała kierowcy, powiedziała "do widzenia" i wysiadla. Jaka kulturalna:)

Gość a przedwczoraj
do widzenia oczywiscie do calego autobusu powiedziala:D

Gość podranika
------> a przedwczoraj a ja juz mysłałam ze do wiedzenia to powiedziała tylko do kierowcy ;) bo czasem zdarzaja sie takie kulturalne.... moze np goniła autobus i kierowca na nia zaczekal :)

Gość mój brat opowiadał
że jedzie sobie autobusem i dzieciak pyta mame: mamuś, mamuś a co to takiego solarium. Matka odpowiada: widzisz córcia to takie miejsce do opalania. Chwile później "mamuś ale co to jest solarium" - mamusia zniecierpliwiona tłumaczy jeszcze ras, ale nieugięta córka pyta po ras kolejny "ale co to solarium!!!" Ludzie już zaciekawieni zaczynają słuchać, a zamyślona matka wypala "Oj córuś to taki duuuży grill dla ludzi!" Autobus buchnął śmiechem :)

Gość kangurzyca ze stumilowego lasu
Moja znajoma kiedyś jechała autobusem, a obok niej stało takie rumuńskie dziecko i cały czas dłubało w nosie. Na koniec ten dzieciak wyjął palec z nosa i wytarł dokładnie w tą rurę, za którą się ludzie trzymają. Od tego czasu zanim się czegoś złapię w autobusie to najpierw to dokładnie oglądam

Gość nie pozwólmy aby spadał....
topik ten o autobusach Kierowca.

Gość Kłapaszczur
marudzicie... Właże kiedyś do pociągu - nabity jak puszka sardynek ale - widzę - w jednym boksie ktoś siedzi a trzy miejsca wolne - przpycham się tam i ożeszwmordę....drzemie jakiś pijak, rozwalony i nie wiem co bardziej cuchnęło jego kopyta(zdjął buty) czy kałuża wymiocin na podłodze....

Gość chomiczka22
ja dzis widzialam w autobusie panne lat ok.16 z golym brzuchem. Dodam ze mieszkam na północy kraju i piździ tu jak na Syberii, a ta wlazła do autobusu, stanęła przy dzrzwiach i ten brzuch na wierzchu niedość ze brzydko wygląda to nery przeziębi sobie. Kolor włosów blond:)

Gość ja.....
jechałyśmy z koleżanką tramwajem,ona stała i gadała jak najęta,było mało ludzi ,nie trzymała się niczego,tramwaj zachamował a ona wywracajac się chwyciła faceta stojacego przed nią za krocze ,myślałam,ze peknę ze smiechu,przeprosiła go a ten cytuję"nie ma sprawy,mozemy powtórzyć:) "i do tego usmiech z holyłudu:)

Gość dziś...
usiadłam na kolana dla obcego faceta w autobusie gdy zachamował. No comment. Śmieję się na samo wspomnienie:D

Gość cornflower
kiedyś wracałam z koleżanką z marketu autobusu i ona jak mówi szybko to jej głosek jest piskliwy, kiedyś facet ją równo zjechał, ze ma głos jak gwizdek :p i ze ma się zamknąć dziś jechałąm autobusem rano na zajecia, weszłam do autobusu i kupiłam w automacie bilet (w ZG bilety można kupić w automatach w autobusach i na niektórych przystankach - oczywiscie w automacie), chciałam skasowac bilet no ale każdy kasownik był zablokowany, myślałąm, ze moze są kanary, ale ich nie było, przejachaąłm tak 5 przystanków, kierowca zatrzymując się przy przystanku numer 6 odblokował kasowniki, a ze zobaczyłam też kanarki to wysiadłam i tak zaoszczedzilam złotówkę a do tego chamował gwałtownie, że wpadłam na chłopaka? a mozę dziewczynę?

Gość nguirbgihhdf
a przedwczoraj > nie jestes przypadkiem z gliwic?

Gość pleaska
hopp:)

Gość luio
Irytujące są : staruszki, śmierdzący potem ludzie, gówniarze z plecakami na plecach w tłoku (ci to mnie wkurwiają na maxa), najebani pijaczkowie lub imprezowicze i szalejący kierowcy co myślą że kartofle wiozą na skup :)) Co do śmiesznych rzeczy to raz laska na Hynka z autobusu wysiadała na szpilkach, schodki były lekko oblodzone od nanoszonego śniegu i normalnie poślizg a potem na klacie po tych schodkach wyjechała z bus`a :) Odebrał ją koleś który stał na przystanku a ja tak wyryłem ze śmiechu że musiałem wysiąść drugimi drzwiami :) Innym razem kolega na wycieczce ledwo zdążył doskoczyć do PKP i się pośliznął no i się władował między pociąg i peron (lipa) ale dobrze że maszynista był przytomny i nie ruszył jak zobaczył co się dzieje :) Jeszcze inna akcja, tłok w autobusie, jadę z kumplem do pracki (opowiedział mi to co przeżył w tłoku dopiero jak wysiedliśmy) - i tak mówił - stała przed nim fajna laska i ocierała go torebką no ale w tym tłoku to on tego nie zdiagnozował i myślał że go masuje ręką, fujarka mu stanęła aż się wsydził wysiąść i dopiero się zorientował że to jej torebka przy wysiadaniu :) Podnosimy, ubaw na maxa :))