Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Gość jak masz na imie Borewicz
porucznik :classic_cool:

spac przez was nie pojde caly czss mi sie cos przypomina kojot i struś pędziwiatr i mmmmiiiiii strusia :D :D

A taki jeden z pierwszych polskich seriali: Porucznik ,cos tam... na tropie. Pamieta ktos wlasciwy tytul? I z kryminalnych \"Ewa wzywa...\"?

Nie pamietam typassku :O Jakos fabule przybliz ... Przypomnialo mi sie cos co dziewczyny na pewno pamietaja -\"Panny i wdowy\" ;)

Typass, nie chodzi Ci o Bednarskiego? Bednarski na kłopoty ma zawsze środek złoty, czego sie boisz co ty, skoro Bedanrskieeeeeego znasz lalalala... A \"Ptaki ciernistych krzewów\"?

Juz mnie olsnilo! \"Porucznik Sowa na tropie\" Godess, fabule pamietam tylko jak przez mgle:( A ta Ewa to wzywala chyba 07. Jak jak u Borewicza.

\"kapitan Sowa na tropi\" - takie cos znalazlam.. Nesa - \"Na klopoty Bednarski\" to chyba co innego;) \"Panny i wdowy\" cholernie lubilam- Maja Komorowska tam grala, Kasia Figura, Szczepkowska i chyba tez Trzepiecinska...

Nesa, nie. Nie o Bednarskiego mi chodzi. A kto gral w Bednarskim? I o co tam biegalo?

Gość jak masz na imie Borewicz
porucznik :classic_cool: dla mnie blondynka dla Sowy brunetka :classic_cool: tez to znam :D

Bednarskiego gral Stefan Friedman i byl detektywem ale juz dokladnie nie pamietam:(

Hahahaaha:D Rzeczywiscie Sowa:D Bednarski byl chyba prywatnym detektywem. Podobno teraz powtarzaja na jakims kanale, ja to ogladalam jak bylam mała. Gdy pachnie kokainą zony szal gdy rusza maz z dziewczyna w sina dal gdy facet w białych getrach ostrzy nóż lub saczy jad z pąsowych kolcy róż gdy zegarowa bomba sieje smierc bach bach i znika tony złota cwierc ty nic sie tym nie przejmuj gwizdac fiu rzecz ze Bednarski tu Bo przeciez... Bednarski zna swoj fach i trud.. bla bla bla Hehe... nie pamietam za bardzo fabuły, ale piosenke mam obstukana:D

Godess & design! Dzieki!!! Oczywiscie, ze kapitan Sowa. Porucznik to Borewicz. Cos mi sie dzisiaj pieprzy.

Gość do TVP S.A.
Spróbujcie uruchomić nowy kanał archiwalny, gdzie będą filmy i skecze , powtarajcie koncerty z przed lat , powtórzcie koncert zespołu ABBA z warszawskiego studia, powtarzajcie bajki, powtarzajcie seriale , Nina Terientew , apeluję do Ciebie , pozwój się lubić i niech każdy lubi Ciebie , Nina - kochamy Ciebie.

i niech dorzuca te Ziemie 2 bo sie nakrecilam znowu na ten serial:( Ps.Jak na 99 % tego co tu wymienilismy:P

To kto caly topik wpakuje w koperte i przesle (a moze zaniesie ?) na Woronicza???

Wiecie co.. ja to bym sobie \"W kamiennym kregu obejrzała\":P Miło mi sie kojarzy.

Gość do TVP S.A.
Jeszcze dzisiaj Nina Terientiew powinna ten topik przeczytać , na wszelki wypadek wszystko kopiuję , jeżeli moderatorka usunie ten temat to mam kopię , i prześlę zainteresowanej , uważam że Prezesem TVP S.A. powinna być właśnie Nina, to musi być ona , yes, yes, yes

No przeciez nie teraz wysylam;) Ja bym mojego szatyna-Robin Hooda obejrzala echhh...I to w tym momencie:(

Szatyn Robin Hood? Chyba nie kojarze. A tez bym popatrzyła na cos apetycznego:(

do TVP S.A To dobrze, ze kopiujesz... Warto by to wyslac przed feriami bo moze jeszcze sie przekonaja do puszczenia \"Kronik Narnii\" w ich trakcie😭

Nesa http://starzaki.eu.org/~disney/nostalgia/nosmambo/index.php?option=com_content&task=view&id=95&Itemid=148 Tu jest o Robinie:) Na pierwszym zdjeciu- jest ten, ktorego wolalam:D:D