Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

No to co - 🌼 mnie także uderzyło to, że tak naprawdę nie wiemy, co dzieje się wokół nas. Gdy stajemy z tym wszystkim twarzą w twarz nagle wstyd nam, że komukolwiek żaliliśmy się w kwestii własnych tzw problemów. Pierwszy taki \"szok\" miałam na praktykach na oddziale neurologii i neurochirurgii. Tam to był ból i nieszczęście! Ale to jakoś łatwiej było zrozumieć (nie:pojąć w sensie naprawdę \"współprzeżyć\", tylko tak rozumowo ogarnąć), bo to było cierpienie fizyczne w głównej mierze. A te rzeczy, z którymi stykam się teraz.. Wiecie, żeby móc naprawdę skutecznie pomagać, potrzebowałabym pomocy dwójki ludzi: 1. Hojnego sponsora, który użyczałby dachu nad głową tym dzieciom z domów, z których należałoby uciec jak najdalej, oraz 2. Jakiegoś życzliwego mafiozo, który od czasu do czasu obiłby pysk któremuś z \"tatusiów\" niezasługujących na to miano.. tak obić, jak oni obijają twarze matek i dzieci.. Oj, wtedy mogłabym zająć sie wyłącznie psychiką! Kasiaku, ja nie mam Twoich fotek.. mam nadzieję, że nie odmieniłaś się za bardzo, bo to byłby grzech... :) Tiki - !!! Nie było mi łatwo Cię \"wytropić\";) ale od czego zabulinowy nos, hehe:)

Marchewa no wiesz :D Przecież obiecałam:) Ale tak dziwnie mi tu u was, jak ja już po ślubie, nie ma o czym pisać:), nie ma o co pytać.... zaba- pytanko- jak ci się podobają moje zdjęcia ze ślubu (na pewno ci wysyłałam), bo ja jestem zachwycona, ale chcialabym wiedzieć, co ty o tym myślisz

Hej Agatka!! Coś mi się wydawało, że nie widziałam Twoich zdjęć, i specjalnie obejrzałam obie skrzynki. Otóż mam od Ciebie 2 maile pt \"Agatka i jej mąż\", ale oba bez załączników. W jadnym nawet pisze \"jakoś nie mogę wam wysłać zdjeć\". Tyle :) Więc chyba będę zmuszona prosić Cię o powtórkę, jeśli do innych w końcu udało Ci się dosłać:)

zabulinko oddziały neurochirurgi są bardzo ciężkie w szczegółnośći oddziały dziecięce, do dziś pamiętam ten widok gdy na taki oddział weszłam...

Ewunia super!!!! Gratuluję!!!!🌻 A ja mam coraz większą depresję!!!!!! 😭 Dziewczyny wyślę zdjęcia dziś, nie mam kiedy zrobić te zdjęcia :O miałam zrobić dwa dni temu i powysyłać, ale jak przychodzę z pracy to dziura w głowie!!!! Zabuś zdjęcia Fifi są na jej stronie, link podałam w stopce 🌻 Agata kupe czasu Cię tu nie było. A co do odmiany to zafarbowałam włosy na brąz z małymi jasnymi refleksami. Mężowi baaardzo się podoba inna Kaśka :) nie chcę obiecywać, ale postaram się przez ten weekend wysłać parę fotek.

Dziewczyny zrobiłam parę fotek :) i już wysyłam. Powinny dojść do 15 minut :) Ja uciekam, jedziemy do Częstochowy zachorowałam na jedną forankę i muszę ją kupić Aaaaaa dziewczyny sorki za strój :P

ewa- gratulacje!!! :) 🌻 jaka to radosc :) 🌻 Kasia, spokojnie, jak za bardzo sie tym przejmiesz tym trudniej Ci bedzie 🌻 acha, nie dostalam Twoich fotek :(

zaba poszło. Nie wiem, czy wybrałam najlepsze, wybrałam te, które mi się podobają:) Ewa gratulacje 🌻

Czesc 🖐️ Ewa - GRATULACJE 🌻 Zabuś, Agata - milo Was czytac :)) No to co - ciesze sie, ze jest juz lepiej - ale musisz sie teraz dobrze odzywiac :)) Kasiu - tez chcialabym zobaczyc \"nowego Kasiaka\" a zadne foty do mnie nie dotarly ;)) wpadne moze potem, a teraz ide robic placki ziemniaczane :)) Jej ale sie dzisiaj wyspalam (wstyd sie przyznac ale obudzilam sie o 13h ;)) Milej soboty !!!!

No to co Ewa ja wiem wiem :( ale jak to jest silniejsze ode mnie. Rozsądek mówi będzie dobrze, a serce już chce :) Jestem zła sklep zamknięty REMAMENT!!!! Grrrrrr grrrrr. Muszę kupić przez net, a nie lubię czekać :O

To jest kod firanki CW125500 Coś nie chce się otiwrać na stronie gdzie jest zamieszczona :( Trzeba wpisać kod od góry na stronie.

ja nadal nie mam tych zdjec buu no nic, moze jeszcze dojda czy ta firanka jest juz gotowa w takim udrapowaniu? bo z tego co widze to trzy czesci w niektorych miejscach na raz zachodza na siebie :) ciekawa jestem jak to sie zawiesza :) holly 🖐️ spiochu :) dobrze sie wyspac, co? :) ale ja lubie placki ziemniaczane :) mama mi ostatnio zrobila, ale chyba tak mi sie zoladek skurczyl, ze ledwo dwa zjadlam i pekalam ;) zaczynam duzo wiecej rzeczy jesc, w sensie urozmaicone, choc nie powiem, zebym apetyt juz miala, raczej nadal moglabym o jedzeniu nie myslec wcale, ale ze juz mnie tak nie odrzuca to wiem, ze musze jesc z rozsadku ;) acha, te Twoje fajne widoczki z wakacji sprawily, ze az mi sie slonka i cieplego morza zachcialo :) agatka, czy Ty masz jakies nowe zdjecia czy chodzi o te, ktore nam wysylalas, ale do zabuliny doszly bez zalacznikow? wiecie co, w naszym mieszkaniu odchodzi juz malowanie :) jutro jedziemy wybierac szafki do kuchni :) fajne to wszystko tylko smutno mi troche, ze ja niewiele mam sily, zeby cokolwiek tam robic- no ale coz, te kilka centymetrow malej istotki na dobre zawladnelo moim zyciem i rzadzi ;)

No to co zdjęcia wysyłam z poczty Robka z mojego wracają z błędem :( A co do firanki to jest uszyta na taśmie, gotowa do zawieszenia :) pięknie to wygląda :) wiązania są w komplecie. Przed zawieszeniem marszczysz ją sobie jak chcesz. Mam jeszcze chrapkę na lambrekim w tym samym stylu, ale już nie do tej firanki.

holly dzięki za pomysł, zrobię placuszki, krzys je uwielbia...ja też:D kasiu to są cudeńka, mnie nie można takich rzeczy pokazywać bo ...mam ważniejsze wydatki

Ewa wiem o co chodzi ;) ja również jestem chora jak coś zobaczę, a wiem że NIE mogę sobie teraz na to pozwolić. Gdyby nie śięta i wydatki związane z prezentami i organizacją świąt to kupiłabym jeszcze jedną z organtyny w drobniutkie listki, ale ta kosztuje 450zł :( a okno mamy wielkie potrzeba przynajmniej 8 metrów firanki.

ja generalnie nie lubie firanek, wole same zaslony np z roletami, ale teraz niekotre naprawde sa fajne, wlasnie jakies drapowania, szczegolnie do duzego okna :) Kasia, dostalam zdjecia. Powiem Ci, ze jak dla mnie zmiana super, bardzo Ci ladnie w tym kolorze :)

no to co- zdjęcia te, co wtedy. Ech, szkoda, że Polacy przegrali finał :O

Kasiak - ja nic nie mam od Ciebie!!! Nie trzymaj mnie tak dłużej, bo mnie ta niepewność zabije!! :D Agatka - a od Ciebie - mam:) Wyglądałaś bajkowo, a zdjęcia są piękne - cudne światło (wieczorek, prrawda?:)), stylowe i takie.. pasujące do Ciebie:) jak mawia moja siostrzyczka - siupel :) się mi podoba:) ewka - gratulacje!! ;)

Zabu wysłałam na mmklepaccy@op.pl sprawdź jeszcze raz, ale dla pewności jeszcze raz wyślę :) Ewunia 😘 dzięki ;)

Byliśmy dziś u znajomych :) moja koleżanka jest w ósmym miesiącu ciąży :) wygląda uroczo. Już za parę tygodni będzie miała dzidzie w swoich ramionach. Oglądaliśmy płytkę z ich wesela :) fajne uczucie. Tyle czasu już upłynęło od ślubu, a wydaje się jakby to było wczoraj. 🌻🌻🌻