Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BaSiCa

JAK ZROBIĆ COŚ Z NICZEGO ?!

Polecane posty

Gość zetkaa7
hej...ma moze ktoś z was projekt albo pomysł na zrobienie torebki z pozostałości po starych dżinsach? bede wdzieczna za wszelkie pomysły i pomoc :)

Gość mucha4
spinacze i pinezki trzeba gdzieś chować , aby się nie pogubiły. zbierz zatem parę pudełek blaszanych(na przykład po kremie ,,nivea" ) umyj je wytrzyj i oszliuj drobnoziarnistym papierem ściernym aż staną całkiem srebrn. i jiż masz pudełko na drobiazgi,bez potrzeby ich kupowania

Gość mucha4
spinacze i pinezki trzeba gdzieś chować , aby się nie pogubiły. zbierz zatem parę pudełek blaszanych(na przykład po kremie ,,nivea" ) umyj je wytrzyj i oszliuj drobnoziarnistym papierem ściernym aż staną całkiem srebrn. i jiż masz pudełko na drobiazgi,bez potrzeby ich kupowania

Gość mucha4

Gość Sami012
Czy wiecie co można zrobić z płyt cd np. coś wiszącego

Gość malineczkaaa
hejka zaciekawily mnie twoje twórcze zajecie hehe...a szczegolnie to z tymi kwiatkami z pinezka oraz z sola...z spudniczka tez jest fajne ale to juz nie dla mnie bo ja raczej juz czasu nie mam przy dziecku za to podziele sie swoja tworczoscia...natomiast ja zajełam sie ozdabianiem zwylej bialej swieczki ktora kosztuje okolo 80 gr ....na poczatQ kupilam plasteline i ozdabialam swieczke kwiatami zrobionymi z plasteliny puzniej przezucilam sie na juz bardziej extrawagandzkie rzeczy jakies rozyzki wstazki ...uzylam tez lakieru to ozdabiania paznokci(tego z cienka koncowka) i ozdabialam naprawde etra to wyglada ...pozdrawiam i mam prozbe wyslala bys mi na e-maila kilka fotek ktore masz?....

Gość malineczkaaa88
hejka zaciekawily mnie twoje twórcze zajecie hehe...a szczegolnie to z tymi kwiatkami z pinezka oraz z sola...z spudniczka tez jest fajne ale to juz nie dla mnie bo ja raczej juz czasu nie mam przy dziecku za to podziele sie swoja tworczoscia...natomiast ja zajełam sie ozdabianiem zwylej bialej swieczki ktora kosztuje okolo 80 gr ....na poczatQ kupilam plasteline i ozdabialam swieczke kwiatami zrobionymi z plasteliny puzniej przezucilam sie na juz bardziej extrawagandzkie rzeczy jakies rozyzki wstazki ...uzylam tez lakieru to ozdabiania paznokci(tego z cienka koncowka) i ozdabialam naprawde etra to wyglada ...pozdrawiam i mam prozbe wyslala bys mi na e-maila kilka fotek ktore masz?....

hejj, fajne te wasze pomysly... ja mam pomysł na kwaty z materiału, otóż bierzesz materiał wycinasz dłog cienk prostokąt ok 20/ 5cm składasz dwa długie boki razem i przeszywasz fastrygą przy brzegu, jak juz cale sfastrygujesz to zaciągasz nitke i tworzy sie kwiatek można go na różne sposoby uformować ( do okoła lub jak samo wyjdzie) i zaszywasz mocno ogonek materialu, ja do tego wkładam gałązke albo na drót nabjam i do wazonika:)

hejj, fajne te wasze pomysly... ja mam pomysł na kwaty z materiału, otóż bierzesz materiał wycinasz dłog cienk prostokąt ok 20/ 5cm składasz dwa długie boki razem i przeszywasz fastrygą przy brzegu, jak juz cale sfastrygujesz to zaciągasz nitke i tworzy sie kwiatek można go na różne sposoby uformować ( do okoła lub jak samo wyjdzie) i zaszywasz mocno ogonek materialu, ja do tego wkładam gałązke albo na drót nabjam i do wazonika:)

Gość jussi20
Hey bardzo fajne macie pomysły....ja robię świeczniki z kamyków. Dwie deseczki 10/10cm sklejam tak zeby utworzyły gwiazdę, na srodku odrysowywuje koło na tilajt i do okoła obklejam kamykami ....zrobie zdjęcia i wam pokaże... Prosze bardzo o przesłanie mi na maila wszych pomysłów głównie do BASICA pozdrawiam :)

Gość jussi20
Hey...!!! Bardzo mnie zinteresowały wasze pomysły... Prosze BASICĘ o przesłanie mi na maila tego co ma.... POZDRAWIAM....!!!!!

Gość jussi20
Hey...!!! Bardzo mnie zinteresowały wasze pomysły... Prosze o przesłanie mi na maila tego co macie.... justyna-puk@o2.pl POZDRAWIAM....!!!!!

Gość jussi20
Hey...!!! Bardzo mnie zinteresowały wasze pomysły... Prosze o przesłanie mi na maila tego co macie.... justyna-puk@o2.pl POZDRAWIAM....!!!!!

Gość Wajola30
hey!! :):):) mój pokuj jest nudny bo cały czas to samo widze xDD ;p;p:P i przyślijcie mi jakieś fajne pomysły :D:D bardzo was prosze na mój e-mail : wajola30@buziaczek.pl Dzienki z góry :) P.S skorzystam z jednego pomysłu okleje białym papierem budełko jakimiś cekinami kwiatkami itp. i bedzie pudełeczko na coś fajnego lub wazonik :D:D

Gość nikusiowa
jeśli macie pudełko po butach to możecie przykleić na nie artykuły z gazet, ja właśnie mam zamiar ozdobić takie wielkie pudełko :) potem moge dać fotki jesli ktoś będzie chciał :P

Gość nikusiowa
jeśli macie pudełko po butach to możecie przykleić na nie artykuły z gazet, ja właśnie mam zamiar ozdobić takie wielkie pudełko :) potem moge dać fotki jesli ktoś będzie chciał :P

Gość nikusiowa

Gość nikusiowa
o, a jeśli macie butelke to mozecie wlać do niej mniej niż do połowy wody a potem prawie cala butelke oliwki dla dzieci i jakis barwnik :) super to wyglada, siostra ma w pokoju :P

nikusiowa ja chętnie zobaczę zdjęcia Twoje,sama też obklejałam pudełka, ale tapetą a nie gazetami :)

nikusiowa ja chętnie zobaczę zdjęcia Twoje,sama też obklejałam pudełka, ale tapetą a nie gazetami :)

witam ja mam breloczek a pocisku ( zrobiony dla mnie przez chlopaka) jesli ktos jest zainteresowany to pisac...moge wyslac foto i opis...fajnie wyglada:) moje gg 7969268 lub meil pincio123@interia.pl

Gość MSa95
Kiedyś w takiej książce od angielskiego był pomysł na takie pudełko co wyskajuje wiadomość.Potrzebne było tylko pudełko po zapałkach, sprężynka od długopisu lub własnoręczne zrobiona i tekturtka lub papier techniczny.Do wnętrza pudełka przyklejsło się spręzynkę, na kartce pisało się jakąś wiadomość (a że to był j.angielski to było akurat "Hello!") i przykleja się do sprężynki, następnie zamyka się pudełko i odzabia się je.Osoba która otworzy pudełko może się nieźle przestraszyć :P

Gość Sashaa
Mnie interesują komudki z pudełek od zapałek. Oto przepis: 1. dowolna ilość pudełek 2.dobry klej 3. papier kolorowy 4.różne ozdoby Przygotowanie: Wymyślasz jak ułożyć pudełka, wyciągasz szufladki sklejasz pudełka w regał i oklejasz papierem. Szufladki możesz dowolnie ozdobić ( ja przykleiłam kawałki starego paska do spodni) Możesz przykleić guziki. Wkładasz szufladki do regaliku i... ta tam! Komoda gotowa!. Możesz w niej trzymać drobiazgi i jest świetną ozdobą.

w pracy z masą solną polecam dodać farbę plakatową do ciasta (różne kolory) i lepić jak z plasteliny, nie trzeb apotem malować, wystarczy sam lakier :)

w pracy z masą solną polecam dodać farbę plakatową do ciasta (różne kolory) i lepić jak z plasteliny, nie trzeb apotem malować, wystarczy sam lakier :)