Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmw530d

2 próba!!!kto z nami pije,tanczy i sie dobrze bawi?

Polecane posty

beemka ja sie nie chwale ..ja poprostu mam talet..:P powaga nagrzany jestem ..:D:D pijecie kobitki ..;)...zdrowie Pani poraz pierwszy ...:P:P:P

oj marudzicie oboje:o padam na pysk,jeszcze nie spalam porzadnie od tych moich urodzin..... wyspie sie chyba po smierci ale jak na razie to zmykam\' chodz slaut do lozia,wykorzystamy okazje poki jeszcze beemki nie ma ,bo juto bedzie ciasno;) ostatni na droge lejemy i spac!!

Gość turecki lichwiarz
chciałem tylko zwrócić uwage na blad merytoryczny w stopce :P

oki solka ..jak juz padasz ..to przykryje Cie kołderka ..;) przytule i zasniesz jak dziecko..:D:D:D wypij tylko grzecznie tego strzemiennego ..i do wyrka ..raz raz..;)

Gość turecki lichwiarz
słaby ten rym :OP szyk odwróc :P

ale Ty jestes chcesz to ja sie z Toba podziele terrorysta...??:P miłej nocki gołabki:D 🖐️

no solka myk do wyrka ... .beemka ..łózko takie samo jak z ranca..?:P miłej ..drogie Panie ..;)🖐️

o o o jaka hojna ! to ciekawe jaki jeste ten Twoj terrorysta jak tak chcesz sie nim dzielic;) salut Słonko moje spadamy do lozia co??

turek a Ty co sie czepiasz,:P mi sie tam rymuje.....za malo pewnie pijesz to nie jarzysz:P za wczasu pisze ze mozesz sie do mnie tez przyczepic..... mam dziury w mozgu....i pisze jak pisze a po za tym mam to gdzies:P

no to dobranocka salut goracych snow bmw do pozniej zwierzaki 🖐️ tylko badzcie ,bo chce sie z Wami nagadac na zapas;)

Gość turecki lichwiarz
własnie widze ze Wy tu tylko popijacie ;) porysuje z wami :P

jak bede to bede solka ..nic nie obiecuje ..;) a beemka jak bojowa no no no ..:P:P pij kobieto i do wyra gon ..:D

boski jest,mniammm........... wprost mam go dosc;) mozesz sobie go wziac calego .....:P ale w zamian daj saluta:P;) dobra kochani spadam na powaznie...🖐️

turek uwaga leje na zgode........:D sal......nadstaw gardziołko.;) a teraz sobie wypijcie za piekne kobiety ktore ida spac:P do juterka panowie!!! solka bede na pozegnaniu:)

saluta nie oddaje,zabieram go do spania juz!! wiec do jutra kochani dobrej nocki a ja i tak bede na Ciebie czekala;) w koncu bedziemy spac chyba z 4 nocy osobno niestety... milej nocki 😘 for salut

Co jest to ja zaczynam pić bo i co tu robić. Syn wstaje o 4 a ja mam jutro luzik (dziś). Tak, że chyba go wekspediuję i dopiero luli.

Gość turecki lichwiarz
tez uwazam to za skandal 😠 :P

dobrywieczor,prosto z roztopionego M.specjanie dla Was polewa solniczka pijemy!!

wygineli ...albo wyginaja smialo cialo gdzies...:o ja polewam a Wy spicie...

salut Ty znowu gdzies sie szlajasz bmw to samo!! mial byc trojkacik i lipa:O ide spac sama.... dobranoc P.S. salut jakbys mnie szukal to jestem w twoim lozku;)

Gość Teściu
czas iść spac jutro do szkoły marsz ps, opina na podstawie waszych wypowiedzi

solka jak sie uchlam to bede w wyrku ..:P a Ty tesciu cos smecisz stasznie pic ci stara nie dała czy jak..:P

hej hej:D wypadam dzis na tzw.ferie zimowe;) jak wroce to bede,tylko nie pijcie za duzo bede mnie:P salut goracy😘 for ju,sie nie szlajaj pod moja nieobecnosc byle gdzie;) bmw ,a Ty rob co chcesz: podrywaj i szalej,nie pytaj co dalej;) no to leeeece papapapap🖐️

solniczka przyznaj sie ze poszłas do AA a nie tam na jakies ferie pojechałas...:P przez czas Twojej nieobecnosci chyba w koncu wytrzezwieje...;):D chyba ze salut wpadnie na jakiegos drinka:D

ja wskakuje na szybkiego drinacza .ale pewnikiem beemka Ciebie nie ma..:P a Ty solka sie zimowiskowuje ..i pozjezdzaj troszke na tyłku..:P to jak ...pije ktos czy tak sam ma tu sie rzadzic..:D:P

eeeeee no nie było mnie,bo tu nikogo nie było;):P musiałam sie upic bez was😭 nie dam rady jednak przestac pic....:P salut,polej cos na kaca..........;):D