Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Reni---->Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - nadal pozostanę fajny w sieci a Hercia jeszcze mnie w tym wzmocni :)

heri------>to ty jestes na kopenhaskiej?????i jak sie na niej czujesz , da sie wytrzymac??????Ja uwazam , ze to jakas drakonska dieta:o tez bym chciala z 3 kg zrzucic a tym czasem siedze tylko na tej kafe:D , chyba sobie zaczne jakies cwiczonka w domu indywidualnie robic:)

Gość renata084
wyglądasz nawet normalnie wiec moze tak zle by z tobą nie było ale dowcip masz ciety i dla samego pogadania z kims tak wyszczekanym mozna by cie było przetestowac

sorry znów nie czytałam was dokładnie z braku czasu ktoś się tu z kimś umawia???????????????? kto????????????? moze jutro się doweim bo powoli spadam do domku:)

Bialy-----zaraz sprawdzimy czy cokolwiek ode mnie do Ciebie dochodzi:)

Alea Kochana... wiem, ale poczytaj pare stron dalej moje gorzkie żale: obóz pracy po malutku mi się robi, bo typiara, co ma p.o dyra zaczyna sie panoszyć... łeeee, ale z rańca i popołudniami jestem. Jak nowa fryzurka? Brakuje mi Was, brakuje, pomyślę i jakoś ten problem rozwiążę. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIMZA WSPARCIE DUCHOWE:) :)🌼 Zostałabym na plotach dlużej, ale dzisiaj mam pilną sprawę i punkt 16-ta muszę się wyrwać... A takie ciekawe dyskusje filmowe mnie ominęły... \"Nad rzeką, której nie ma\" Barańskiego...a \"Dwa księżyce\" tegoz samego widzieli?

nojestem na kopenhasskiej i już mam dośc ale teraz mi szkoda przerwac myślę ze dla efektów warto:)

Ha... ale jak wcześniej wspomnialam: pod nickiem jest mail to piszcie:) Miło mi będzie :)

Nowa pewnie, ze widzialem dwa ksiezyce :-) Widze ze lubisz takie psychologiczne klimaty ;-)

heri--->a ktory to juz dzionek???? Nowa-----> tak strasznie pilnuja:(🌻

Reni--->Hahahahahaha :) Hercia---->Ale mi reklamy narobiłaś - utrzymasz moją karmę :D

Bialy.. komedie, kryminały itd... czasem nawet dobry horror, acz nie jestem miłośniczka gatunku. Tak wspomianliście, kto skąd jest, a mnie nikt nie wspomniał:( A ja ze stolicy Dolnego Śląska... pięknie tu...

Biały - moja dobra rada - weź se załóż konto na wp bo aż mnie ciary przechodzą jak widzę waszę męczarnie z tym mailem ;)

A wogole na slasku to czy Wy macie przyjemnosc ogladac gwiezdziste niebo???? Niebo nad Piotrkowem jest od tego calego smogu jakies biale i zamglone jeszcze chbya nigdy tam gwiazd nie widzialam:o Moze widzialam ale to bylo w tamtym roku jak wynajmowalam domek, zdala od \"centrum\"

bialy----->to cos musi byc nie tak albo onet dzisiaj nawala mam tez na wp ale jestem przywiazana do tej na onecie z wp mam zle wspomnienia, mozna by powiedziec"koszmar minionego lata":D

Seti ja niieba nie ogladam w nocy, jedynie w nocy wychodze to w sobote jak wracam z pubu, ale wtedy na automatycznym pilocie dziobiem w dol :-)

To ja na pare godzinek was opuszcze Bede wieczorkiem Prosze nie piszcie tyleee:D No dobrze piszcie:) ale ktos mi to ladnie musi pozniej strescic co sie dzialo:D

Kruku dosyć często w tym barze siedzisz

Gość renata084
teraz nie sprawdzałam ale latem jak jest ciepło fajnie jest posiedziec na ławce przed domem jest bardzo duzo gwiazd nawet mam dwa nietoperze ktore lataja sobie wieczorem chyba mieszkają gdzies na strychu

setunia co do niebao.. jak jestem w górach, to czuję sie jak w planetarium... niebo jest pełne gwiazd... tylko nie chcą spadać ;)

Reni z nietoperzami tzreba uwazac, leca podobno na dziewice ;-) Kruku czy ja wiem czy czesto :-)

Alea a bylas w planetarium? Ja bylem raz na koncercie skrzeka i drugi raz na sesji gwiazdy w lecie ;-)

nowa... nowa fryzurka OK kobieta jak wyjdzie od fryzjera lub kupi sobie np nowa bieliznę.. od razu lepiej się czuje... ;) inaczej...;)

kruczku byłam w planetarium jakiś czas temu.. dawno... a Skrzek często koncertuje w górach... z moimi znajomymi... kameralnie tak...

Kruku--->Hhahahahaha po prostu kocham ten topik :D

kruczku rozmaitą w przeróżniastych barwach ...:P a czasami to bez... :P:P:P:P