Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

dołączm do was sigielki lub bardziej wprost osoby samotne :-) zachęcam do wychodzenia z domu , ja po prawie 3 latach siedzenia w jednym mijesu w koncu ruszyłam dupsko i wiecie że to nie boli i naprawdę można....a ja juz naprawdę nic..żle było....ale da się i poznałam nowych ludzi choc może nie do końca oni są najfajniejsi ale wiem już że mozna i że sie da...i będę próbowała dalej :-) doceniam teraz bycie samemu...mam tyle czasu dla siebie..inni mi tego zazdroszczą...w koncu moge robic coś tylko dla siebie :-) i być sobą...to wspaniałe :-)

Gość Bioły Kot
mozna powylegiwać się na słońcu i nikt ci d..y nie zawraca :) jak fajnie byc singlem :)

kruku to wcześnie wychodzisz...bbbaaaardzo wcześnie :-P czasem warto zostac dłużej hihihi jak w reklamie

Parodontax---> Blondyneczka ma największą igłe na świecie która czeka na mnie, bo obiecałem jej że ja postrasze po dwunastej :-)

Nie moge chodzic i Cie szukac ale poczekam az Ty do mnie przyjdziesz i wtedy... :P Nie jestes glodny? bo ja bym sobie cos zjadla tylko nie wiem co:(

Blondyne---> zjadłem pąkale dwa pierwsze i ostatnie na dzisiaj :-), ale nie moge tyle jeść bo wczoraj znów miałem zły sne :o

To te flaczki po nich zawsze mam koszmary :-) Śniło mi się, że jechałem do pracy na zachód co jest całkiem realne jako gastarbeiter :p