Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Do APELU - \"Wszytko co nasze oddam za kaszę.....\" :D Cze smutasy. My z Hercią postanowiliśmy przejechać ten czas na dziurawcu - Hercia już uzyskuje pozytywne wyniku w postaci poprawy humoru ;) Zawiedziona>>>>Nie ma co się łamać, tu każdy ma jakieś oddciski ale nikt tu się jeszcze nie poddał :)

Sie ma Sticolo \"wszystko co nasze oddam za wiśniowy sad\" ;-) Z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być lecz nie musi dobrze by było, gdyby jej nie było tylko poklask i akceptacja :-)

hej:) stic widze że robisz reklamę mojemu dobremu humorowi, ale wczoraj miałam nie wiem czemu jakiś kryzys.......... a dziś słoneczko tak ślicznie swieci i tyle się zyczeń osłuchałam ze nie mogę sie nie uśmiechać;)

ah kruku, dzięki za zyczenia już prawie południe czas na tableteczkę deprimu i magnezu stic----twoje zdrowie (psychiczne przedewszystkim chyba);)

a czemu mam kruku nie być w pracy? chociaż w sumie podobałby mi się pomysł dnia wolnego z okazji dnia kobiet:P zaczynam zbierać podpisy pod projektem takiej ustawy ile musze mieć podpisów? 100 000? nie pamietam z wos-u dokładnie, ale chyba tak....

Z prawa konstytucyjnego wiem, że 100000 podpisów projekt ustawy obywatelskiej, a jaka to ustawa? :-)

no ustawa o tym aby dzień kobiet był dla kobiet dniem wolnym od pracy:P pomozesz mi przygotować? mam taki zapiernicz w pracy ze nawet nie mam czasu spokojnie pomyśleć nad jej treścią...uff

Za długa to ona nie będzie :-). Dlatego mogę ja napisać. Dla równowagi faceci tez jakiś powinni mieć :p

chyba dzień chłopaka na przykład, nie? 30 września jest?? chyba że wolisz dzień ojca, ale nad tym byś musiał jeszcze popracować....;)

Dnia ojca trzeba się dorobić :-). To ustwa będzie swym zakresem obejmowała dwa dni 30 września i 8 marca ;-)

kruku ----------> mała uwaga ustawa ma obejmować dwa dni: 8 marca i 30 września ------ w tej dokładnie kolejności, bo po 1). który dzień jest ważniejszy? oczywiście 8 marca, a po 2). tak ewidentnie wynika z kalendarza jak coś napiszesz to przedstaw do poprawek ewentualnych, apotemzaczniemy zbierać podpisy, moze założymy w tymcelu specjalny topik...myślę ze to dobry pomysł a co tam u ciebie kruku? i czemu zostaliśmy sami na topiku??

Gość marine-anne
ja próbowałam wychodzic. dodam, że jestem dośc ładna. no i podobał mi sie jeden chłopak, ale nieśmiały, zagadałam go raz i drugi, zalotnie sie do niego uśmiechałam a ten NIC..... dodoam że według mnie jestm ładniejsza od niego, chociaż on tez jest niczego sobie. wiecie jak taki brak reakcji jest deprymujący. no i nie wiem czy mam dalej próbować czy dać sobie spokój?!

Gość marine-anne
co dokładnie masz na myśli przez to pytanie?

Hera--> u mnie wporzo, już nie jesteśmy sami na topicu. Pracuję nad ustawą. Marines---> trudno, abyś była brzydsza od faceta :o

Gość marine-anne
co mam zrobić żeby facet zrobił jakiś krok w tej znajomości?

kruku ----------- jak ci się podoba nowa koleżanka?? pracuj pracuj, a stic to chyba ładnie zapiernicza w pracy, ze tylko wpadł na sekundę i kartkę do skrzynki wrzucił..... szkoda..... jakieś konkrety kruku? po weekendzie już ok? myślisz ze wybralibyście się do rzeszowa teraz? marie ...... ---------------- pomyśl...............co mogłam mieć na myśli przez to pytanie........... :P

Nigdzie nie jedziemy na razie, teraz jest czas na wypoczynek miejscowy :-) Poweekendzie już pozbierani jesteśmy na swych stanowiskach dowodzenia w biurach ;-)

a czym dowodzisz w swoim biurze kruku? cos się koleżanka marie.... spłoszyła?? ouuuuuuuuuuuu:(

HA!!!I ja zawitałam do szacownego grona...:) Chwale się goździkami od panów i paczką rajstop, ale niestety nie w moim rozmiarze... ci, co mnie widzieli, czy ja wyladam na XXL????:) Poczcie humoru ich nie opuszcza i rzekli mi, że wikszych nie było;)ale goździki piękne:) A jak tam u Was kobietki upływa dzień kobiet?

hej nowa całkiem spoko:) fajnie tak na koniec rozmów telefonicznych z panami usłyszeć życzenia i od kolegów z pracy i nie tylko też:) szef też się spisał nawet:)

Hej Hercia:) Noooo, miło... kwiaty to moge dostawać zawsze i wszędzie i o każdej porze... powalają mnie z nóg:) 🌼🌼 i dziwna rzecz, zawsze je dostaję od kolegów, przyjaciół, panów z pracy, a żaden... może jeden fact, nie myślał o tym , że kwiaty daja tyle radości kobiecie:)

Stic... ja chyba głona, bo ciągle zjadam \"t\" w Twoim nicku;)... jak smakuje \"t\"?... hmmm... niech pomyśle... A teraz znikam na troszkę:)

więc jak smakuje to \"t\" ?? moze smaTcznie?? a ja chciałam spróbować jak smakuje kawka z ptasim mleczkiem, ale ono się marnie rozpuszcza w tej kafce..;( kruku -------- jak nasza ustawa??

Hej no to i ja się zglosze do tego grona jestem singlem, bo tak ulożylo sie życie czasami nie jest latwo, ale jakos daje radę mam sporo znajomych, rodzine i nie jest źle najgorsze są chyba dni typu Walentynki, Sylwester, no i oczywiście kolejne urodziny ale z drugiej strony jak patrzę na moje zamężne lub związanie nieformalnie koleżanki, to czasami sama sobię zazdroszczę, że nikt sie mnie nie czepia, nie musze nikomu z niczego się tlumaczyć i w ogóle że mam pelną swobodę - ale to niestety są tylko momenty, bo chcialabym z radością wracać do domu, w którym mialabym na kogo czekać lub ktos czekalby na mnie ale wierze że jeszcze odmieni się mój los, mimo iż czas plynie nieublaganie Pozdrawiam wszystkie Singielki kaśka