Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Hopeless teraz Ty zaczy7nasz cytatami rzuycac:P Ciekawe kiedy przyjdzie kolej i na mnie;0 U mnie sesja [juz prawie]zakonczyla sie przed sesja:classic_cool: jeszcze tylko jedne wyniki i wolne do 19tnastego!!!!!!!:D i jeszcze we wtorek musze cos na seminarium oddac:o A u ciebie??:)

Oj Seti, gratuluję :) U mnie cięzko jakoś jest :( Jeszcze przede mną 2 egzaminy, i to największe na tej sesji. A poza tym praca. Skończyłam już pierwszy rozdział [obrastam dumą]. A wczoraj miałam rozmowę kwalifikacyjną (drugi etap rekrutacji ;) ) ale coś czuję, że niekoniecznie musiałam się spodobać. A szkoda, bo spodobało mi się tam 😭 Idę spać

Hopeless Ty spryciaro!!!!Kiedy ten pierwszy rozdz. napisalas????Pewnie wtedy kiedy ja na kafe przesiadywalam:D Tyle co ja tjuz napisalmn sie na kafe to doktorat bym na[isala:D Gratuluje wiec🌻:) J amusze na wtorek 1wszy rozdzial:o wiec musze sie sprezyc:D A i mam nadziej, ze przejdziesz rekrutacje piomyslnie!:) Spij dobrze:)

Seti- praca jakoś pójdzie z górki, jak tylko ją zaczniesz pisać. Zawsze najtrudniej się zabrać. A skoro masz czas do wtorku, to będziesz miała pewnie większą motywację, zeby skończyć ten pierwszy rozdział. 🌼 A co do rerutacji, to jest znana firma, więc nie sądzę, żeby mnie chcieli, bo ja aż taka świetna nie jestem jak pewnie pozostałe osoby, które się aplikowały. A chciałabym :(

Hopeless wlasnie mi trudno bylo zaczac pisac:D bo leniwiec jestem i zwlekalam z tym a teraz to nie ma bata..musze pisac:P Trzymam nadal w kciuki za prace!:) ktos przeciez musi ja dostac!!!:)

Seti- wszystkiego naaaj, duuużo zdrowia i szczęścia, no i miłości. Niech się spełni Twoje najskrytsze marzenie. Zdobycia bez problemu tytułu mgr przed nazwiskiem... i czego tylko sobie życzysz ;) Bukiet dla Ciebie 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Seti- jak tam głowa po wczorajszym? ;) Mam nadzieję że żyjesz :) Jak spotkanie z promotorem ? Dzwonili do mnie i okazało się, że nie spodobałam się pani kierowniczce, więc pracy nie dostałam, ale spodobałam się panu dyrektorowi i przeforsował moją kandydaturę na jakieś inne stanowisko, przy innym kierowniku. I znów będzie ta głupia rekrutacja. Mam już dość 😭 . A jutro rozmowa do innej jeszcze firmy, są zainteresowani mimo że wypełniałam wczesniej test z Excela, a o Excelu mam dość blade pojęcie i wszsytko zaznaczałam na wyczucie ;)

Hopeless nie marudz i nie narzekaj tylko sie ciesz , ze calkiem Cie nie przekreslili!!:) A daj spokoj.....mam beznadziejna promotorke:/ trocjhe zaluje , ze ja wybralam , jak wiekszosc osob ale moze wyjdzie nam to na dobre ......:o ;)

Seti-zawsze możesz przecież zmienić promotora... tak jak moja koleżanka z roku, zmieniła w zeszłym tygodniu :) Jakoś to będzie ;) A mój promotor się rozchorował i odwołał dzisiejsze spotkanie :o

Piątek po południu, powinno się gdzieś wyjść, a ja muszę się uczyć, choć mi się nie chce :o Jakby tu się zmotywować? Jeszcze 3 egzaminy w przyszłym tygodniu :( Nie wspominając już o pracy mgr... mam dość. Na dodatek w kółko te rekrutacje, ciężkie jest życie niedoszłego magistra :o Mam nadzieję że chociaż Ty gdzieś wychodzisz Seti :D i wybawisz się też za mnie 🌼

Gość SAMOTNICAAAAAAAAAA
nie wyjde z domu bo sie boje SEPSY

Hopeless ja glownie dlatego dzies nigdzie nie wychodze, bo po prostu nie mam gdzie, niby mam juz luz:o ;) ale Ty odpusc sobie dzis ta nauke!!!i wyjdz gdzies!!!!!To Ci dobrze zrobi!!!:)

Seti- za zimno jest i nigdzie nie wyjdę, bo jeszcze zamarznę. Poza tym im wcześniej się za to wezmę, tym lepiej, jeszcze 3 egz. na przyszły tydzień, do tego kolejna rekrutacja w czwartek. A gdzie Ty mieszkasz, że nie masz dokąd wyjść? No bo dla mnie nawet w stolicy za mało jest klubów :o i może podobają mi się tylko dwa. Skąd ta złość? Mam nadzieję że wszystko ok 🌼 SAMOTNICAAAAAAAAAA a co to takiego ta SEPSA? Jakoś nie na czasie jestem

Hopeless nie badz taka wybrewdna!!!!!!!!!:/ ja niestety nei meiszkam w miescie ma to swoje uroki ale tez i wady wiec nie plec pierdol!!!!! bo n pormalnie/.....:D;)

chodzilo mi o pierdoły dlatego ocenzurowali:D mialo byc nie plec \"pierdół\" :D w oryginale \"nie plec głupot\":D;)

Seti- ja nie pierdolę, ale za zimno jest żeby wychodzić, więc jakoś sama próbuję to sobie wytłumaczyć- nie ma gdzie, a i uczyć się muszę itp. :P Jak jeżdżę do domu to tam dopiero nie ma dokąd pójść :o Tak naprawdę to najchętniej bym wróciła do Hiszpanii, tudzież na Ibizę :) No ale to na razie odpada :(

Hopeless wiec nie dziwota, ze ja w domu!;) a w hiszpanii to tez \"zima na calego\":D

Seti- ale tam były takie fajne kluby [rozmarzyłam się] - tutaj nigdzie tak dobrze nie grają :P Co bym dała żeby znów się tam znaleźć... Zima to może i w pełni, ale na pewno cieplej tam niż tutaj Chyba się odetnę od sieci, bo ciągle pisuję tu jakieś głupoty... przed chwilą radziłam jak spławiam facetów :D

Seti- serio? Ja tu na stołecznej wsi jestem odcięta od świata, więc nic nie wiem :D Nie spodziewałam się tego, bo tam przecież normalnie w zimie jest powyżej 10 stopni :o Też u Ciebie tak wieje?

Hopi serio, serio, ja to tv ogladam:P tez wieje:o zimno mi ogolnie:( bez sensu spac zaraz chbya pojde:D

Seti- ziiimnoooo Już spać będziesz szła? To chyba i ja powinnam? Ja TV nie oglądam, a radiów to słucham tylko takich z muzą, więc nie na czasie jestem :o Ja już bym się walnęła do łózia, a jeszcze prysznic muszę wziąć Dobranoc, zboki na noc

Hej dziewczyny! Widze ze nauka przeslania Wam obecnie swiat cały! Mnie przeslania praca, no ale coz, prace trzeba szanowac! :) Pozdrawiam Was z zasypanych gor! :)

Hopi alem pospala:classic_cool::) + widze , ze jaklos trafiles do Nas:P bo widzialamCie wczoraj na innym topiku:D;) ale masz bajecznie , ze w gorach jestes:)

Seti- i ja żem sobie pospała :P Od czego jest sobota ;) = dobrze że jakoś do nas dotarłeś ;) no i masz szczęście że to nie ja wypatrzyłam Cie na innym topiku, bo Seti jest bardziej wyrozumiała :P Cóż to za praca, co tak Cie pochlania? :P

Praca zawodowa oczywiscie! No i po weekendzie w domu! :( Szkoda ze czas w domu tak szybko mija, a z drugiej strony fajnie robic znow cos wciagajacego! :) Niestety snieg topnieje! Pozdrawiam! 🖐️