Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Reniol, ja kupila u ewy analityk, za 1,99 z sztuke. dobre są, użwywałam miesiąc temu i dziuałają. Ale musi wejśc na jej forum, zalogiwać sie i napisać chos jednego posta, prosisz potem na allegro pod tym kup teraz o zaproszenie na aukcje i po stprawie. Ja już kupiłam 12. I zapłace za wszystko 28,40. To jak dla mnie dobra cena. Ale clearplan sa drogie 78 zł!!!! Za dużo jak dla mnie :) Już jestem spokojna lae obmyślam lan na marzec, bo ja studiuje i mieszkam w zielonej przez 5 dni, i jak mi owu wypadnie w trakcie to będe musiala pokombinować z dojazdami. Już sobie wymyśliłam, że jak by co to w poniedziałek z rana przytulanko, potem o 20 w samochód i do domu, opuszcam zajecia z wtorku i srody bo sa licht i wracam w czwartek przed 15 godzinką. No trudno ale trzeba zastosowac takie manewry bo inaczej bedzie znowu płacz i zgrzytanie zebów :) Jak miałam dostac @ 27 a dostałam 25 to czy ktos może mi powiedzić jak sie przesunie owu ? Julkaaaaaa zrób test, no nie badź taka ;) Pozdarawiam i witam nową kolezankę :)

dzięki misiaczkowa, ale ja właściwie nie jestem nowa, tylko piszę w topiku dla starających się po 30tce. Ale tutaj rzeczywiście jestem nowa. Mam za sobą parę lat doswiadczeń i dlatego tak przypadkiem wtrąciłam swoje parę groszy. Pozdrawiam

Tak tak genewo, chodziło mi że nowa ale na tym topiku :) Zapraszamy do nas częsciej :)

misiaczkowa nie robię testu bo za wcześnie na to a @ przyjdzie to tylko kwestia kilku godzin:) Ja po tablekach nie mam regularnego cyklu więc u mnie to jest możliwe, że @ przychodzi wcześniej lub później.Za bardzo brzuch boli a to raczej na @, cóż jakbyc co zacznę w marcu:D

Juleczko to nic nie wiadomo, bo ja słyszałam od dzieciatych kolezanke, ze nie dostały okresu, ale brzusio bolał jak na okres, więc wszystko mozliwe :) Ja nadal wierze, że ci sie udało i jak mnie przeczucie nie omyliło to sie kiedyś spotkamy (oczywiście z brzusiami) to stawiasz mi wielkiego Kubusia :D ;) Co ty na to ;) hihihi Zaraz wychodze na ostatki, a nie cjce mi sie jak cholera, bo mam tą @@@@ wstretną i mam doła i płakac mi sie chce i w ogóle mi smutnooo. Potrzebuje spooookojuuu.....duże dawki dożylnie. Życzę miłego wieczoru :) Jutro bedzie gorzej niz dziś ale lepiej niż wczoraj (to moje zyciowe powiedzonko :) Lubie też to : niepowodzenie jest nieodłączną częścią sukcesu......i tym pozytywny akcentem żegnam się dzisiaj i do jutra :) papa

wykończona zajęciami angela mówi Wam miłej nocy :D jutro też do pracy :) dobranoc :) ❤️👄🌻

misiaczkowa godzę się na ten układ:D dobrej nocki, pa

Witam Was wszystkie. Nie było mnie długo na tym forum. Miałam urlop i szalałam na nartach. Ale się odstresowałam :) Wypisuję się z pierwszej tabelki, ponieważ @ o dziwo nie nadeszła i po zrobieniu dwóch różnych testów w przeciągu kilku dni okazało się, że jestem w ciąży. U lekarza jeszcze nie byłam, jak tylko pójdę zrobię nową tabelkę. Mam nadzieję, że niedługo wszystkie się do niej wpiszecie. Pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie.

kocica-ależ ja Ci serdecznie GRATULUJę!!! i zazdroszczę:) Napisz czy byłaś wyluzowana,czy bardzo o tym myślałas,jak to wogóle było i najważniejsze-jak to zrobić ,żeby nam też się udało!!! nam w tym cyklu na 100% nie wyjdzie-za bardzo się przejmowaliśmy i w rezultacie przytulańsko nie było zbyt \"udane\",ale od marca aż do czerwca mamy już ustaloną taktykę:wszystkie książki o naturalnych metodach planowania mój mąż chowa w niedostępne dla mnie miejsce,tak samo termometr i zeszyt z wykresami temp.Pełny spontan!!!Ja inaczej zwariuję i będę się nieludzko stresować!POSTANOWIONE!!! Wczoraj miałam kryzys-pomyślałam sobie że zajście w ciążę z moim pechem (znów choróbsko-tym razem zkażenie pochwy:(( ) graniczy z cudem,że nigdy się nam nie uda,że będziemy się starali z 10 lat albo więcej itd,więc mąż palnął mi pouczającą gadkę i właśnie sposób spontaniczny zaproponował,na co przystałam z pokorą:) poza tym byliśmy wczoraj u rodzinki,i był tam 6-letni Bartek-no ppo prostu JA CHCę TAKIE DZIECKO!!! Grzeczny,otwarty,oczywiście trochę rozrabiaka i zwracał na siebie uwagę jak mógł,ale był ROZKOSZNY !!! Poza tym leń mnie męczy cały czas,jutro znów nowy tydzień szkoły:( Życzę wszystkim spokojnej niedzieli i optymizmu:)))

Hej Reniol. W moim przypadku to było tak, że zupełnie o tym nie myślałam. Biorąc pod uwagę doświadczenia koleżanek przygotowałam się na conajmniej roczne starania. Zdecydowaliśmy sie nie zabezpieczać w Sylwestra i byłam na totalnym luzie. Rzadnego liczenia dni płodnych, mierzenia temperatury, testów owulacyjnych itp. Pełen spontan. Fajna zabawa. Byłam w szoku kiedy zobaczyłam dwie kreski na teście. Zupełnie się nie spodziewałam. Poczekałam tydzień i jak przyjechałam z urlopu kupiłam inny test i znów dwie kreski. Poza tym mam mdłości i zaczyna mnie strasznie odrzucać od kawy. Myślę, że najważniejsze to nie myśleć tak bardzo o ciąży. Wiem, że dla Was to trudne, ale chyba o to chodzi. Serdecznie pozdrawiam :)

Hej dziewczyny :) Kocica gratuluję ci z całego serducha: ) Cudownie, ze ci sie udało :) Z naszymi starankami to jest tak, ze nie jesteśmy ze sobą codziennie, bo ja mieszkam przez parę dni w ZG i musimy użyć tych testów bo tylko tak się dowiem, czy mam iść na wagary :) czy też nie :) Ale obiecaliśmy sobie, że to ma być normalne przytulanie, czułe i w ogóle, bo to byłaby już przesada :) Jestem po ostatkach, mam wielkiego kaca i na dodatek strasznie boli mnie brzuch. Ehh jak sie chciało pić to teraz mam :) Miłego dnia :)

Julcia i co???? Napisz jak się czujesz, cos tak czuje w mych starych kościach, ze to jest to :D Pozdrawiam :)

🌼 pustawo coś,ale ja monologi też czasami praktykuję więc oto jeden z nich: 🌼 mężuś umówił nas do nowej pani gin,podobno fajna,wprawdzie nie wiem co miałaby nam nowego powiedzieć,poza tym że nie trzeba się przejmować, i że 3 cykle starań to jeszcze mało i spoko generalnie...ale zawsze to jkaś nadzieja na jakąś rewelacyjną metodę płodzenia dzici ;) 🌼 znalazłam przed chwilą kartki które mój mąż do mnie pisał jak się o mnie strał i jak zaczynaliśmy się ze sobą spotykać:) rozczuliłam się - on to kochany jest jak nie wiem ;) 🌼 od dziś bucham optymizmem na prawo i lewo-będzie dobrze,bo musi być-jesteśmy młodzi,mamy na wszystko czas:) 🌼 no to jeszcze pozdrowionka:) 🌼

No to wprowadzam zmiany w tabelce :) Kocico, to wcześniejszy projekt tableki, ale z godnie z ustaloną zasadą, pierwsza, która zajdzie robi tabelkę. Jak Ci odpowiada to wpisuj się prędziutko i rozsyłaj fluidki :) a jak nie to wymyśli inny projekt :) Pozdrawiam i raz jeszcze gratuluję :) NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ misiaczkowa...Martuśka....24...ZielonaGóra...........3........22-25.03 julk_a..............Sylwia......31......Szczecin....... 2...........25-26.02 sabcial.............Sabina.....32.......Racibórz...........7............10.03 Asik25............Joanna......26.......DolnyŚląsk.........6............16.03 Klaudyna74....Klaudia......32.......Radom...............3............09.02 poczwarka......Marcia......27....centrum Polski.......3............22.03 misia23.......Dominika..23.......Poznan..................1............15.02 reniol...........Renia.......22....... Katowice..............3............5.03 kocica_26.......Jola..........26........Piła................2............19.02 angela32........Pati.........32........DolnyŚląsk.........3............06.03 NICK......IMIĘ .....WIEK ...MIASTO....TydzieńCiąży ..TERMIN PORODU Reniol daj troszkę tego optymizmu :) Ja tez zawsze sie wzruszam jak przegladam nasze rzeczy sprzed slubu. Fajnie tak powspominać :) I masz rację, młodzi jesteście, przed wami całe zycie i fakt faktem, jak się nie wyluzujemy dziewczyny jak Kocica to wielkie g... z tego zachodzenia bedzie i tyle. Ehhh... łatwo mówić ale trudno w życie wprowadzić :D Pozdrówka.....ale jestem skacowna dziś :D

Cześć dziewczyny, co za wiadomość w niedzielę, nareszcie jednej z nas się udało. Kocica gratuluję bardzo!!!🌼 kochane zaczęło się, teraz zobaczycie jak się sypnie brzuszkami:D Ja nic nie czuję, tzn. brzuch czasami pobolewa i ciągle czekam. Misiaczkowa bardzo bym chciała żeby było to co czujesz w kościach:) Przechodzi jakaś mała myśl ale nie nakręcam się i czekam w spokoju. Pozdrawiam:)

Gość jagula
Czesc dziewczyny! Chciałabym się do was przyłączyć gdyż mam taki sam problem. Staramy się z mężem o dzidzie 2 raz ponieważ pierwszą ciąże poroniłam w pażdźierniku (to było straszne przeżycie). Niewolno mi było zajść w ciąże przez 3 miesiące więc nowe starania zaczeliśmy w grudniu (troche przed planowanym czasem). To jest nasz 3 cykl starań i pewno w przyszłym tygodniu znowu się dowiem że nic z tego.Pozdrowionka Hej!

Juleczko trzymam kciuki :) Własnie siedze i kopiuje wszystko na dyskietki, bo juz od srody będziemy mieć nowego kompa :D bedzie szbko wszystko chodziło i lepiej i więcej pamięci, już sie doczekac nie mogę :) Wczoraj troszkę przecholowałam z alkoholem i dziś ledwo zyje, nie moge się na nogi postawić jakoś. Zna ktos jakies domowe sposoby na kaca?? Jak ja wyleze do kościoła, a nie pójśc to źle, a ja sie tak źle czuję....... Czemu nikt nie pisze? Haloooooo jest tu ktoś ??? :D

Jagóla prosim do tabelki :) Gorąco witamy :) w grupie siła :) Tu juz jedna z pan zaciązyła i niewiadomo, czy nastepna nie jest w kolejce, więc jhak widzisz krążą tu świerzutkie fluidki ciążowe, tylko wchodzić i pisać trzeba to się wtedy je wyłapuje :) Kto wchodzi ten zachodzi :) Ja tez si e już 3 miesiąc będę starała. Oby się tym razem nam udało. Fajnie, że chcesz do nas dołaczyć :) Pozdrówka :)

Co to ma znaczyć ??? Czemu nikt nic nie pisze ?? ;) Zaczynam już pisac monologi. Eee no niech ktos ze mną pogada :)

u mnie ten optymizm to trochę na siłe,ale może wreszcie zagości na stałe:) 🌼jagula-witamy i zapraszamy-staramy się jakoś wspierać i podtrzymywać,więc wpadaj częściej:) my zaraz będziemy mieć wyluzowane przytulanko po staraniowe:) pzodrawiam i życzę miłego tygodnia:)

Cześć dziewczyny, Witaj Jagula, miło że dołączyłaś do nas:) Ja tak z rana powiem, że @ przyszła, tak jak myślałam buuuuuu. Grunt to nie załamywać się i wierzyć!!! I zmieniam w tablece. TABELKA I NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ misiaczkowa...Martuśka....24...ZielonaGóra...........3........22-25.03 julk_a..............Sylwia......31......Szczecin....... 2..............23.03 sabcial.............Sabina.....32.......Racibórz...........7............10.03 Asik25............Joanna......26.......DolnyŚląsk.........6............16.03 Klaudyna74....Klaudia......32.......Radom...............3............09.02 poczwarka......Marcia......27....centrum Polski.......3............22.03 misia23.......Dominika..23.......Poznan..................1............15.02 reniol...........Renia.......22....... Katowice..............3............5.03 angela32........Pati.........32........DolnyŚląsk.........3............06.03 TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO....TC.........TERMIN PORODU kocica_26...Jola.......26........Piła................................................. wpisałam kocice do tabelki, którą niech uzupełni Miłego dzionka

hej :D:D:D mamy pierwszy brzuszek na topiku :D:D:D: hurrra:D:D:D ależ się cieszę :D kocica _26 gratulations very very big:D:D:D:D no to teraz sie posypią inne :D:D zobaczycie!!!! muszę spadać :( wdepnę później :) buziaki 👄 cmok dla wszystkich misiaczkowa I❤️

Hej dziewczyny!!! Wpadłam się przywitać i pozeganć :) Wracam chyba w piatek, bądźcie grzeczne i zachodźcie w ciążę, uprawiajcie dużo sexsu bo tylko tak się uda ;) (czemu nasze mamy nam tak nie mówiły kiedyś) Julcia strasznie mi przykro, trzymaj sie kochaniutka, w marcu nam się w końcu uda, zobaczysz. Bedzie dobrze, sobie też to powtarzam :) No to zmykam bo trza sie zbierać do wyjazdu, a ja taka nie wyspana i mam prowadzić. ehhhh Caluję i do zobaczenia!!!! Udanego tygodnia :) :D

Gość sabcial
Hej dziewczyny, długo mnie nie było a tu zmiany, Kocia gratulacje, przesyłaj fluidki:0 Powiem Wam, ze staram się myśleć podobnie jak Kocia, bo inaczej zwariuje po 5 miesiecach zaczyna się 6 miesiąc starań mam dość i teraz tak na powaznie powiedziałam sobie dość, nie ma co trzeba wyluzowac bo inaczej nici z tego. Jestem otwarta na przyjście drugiej dzidzi a kiedy niech już sama zdecyduje. Jeszcze wszystko przedemną - wierze w to gorąco:):):):):):) Radze wszystkim tak zrobic choć to na pewno trudne bo gdzieś i tak jesteśmy mocno nastawione na dzidzie ale kiedyś druga tabelka będzie pełniutka!!!!!!!!!! Uciekam do pracy papa

Gość jagula
Hej kobetki! Dzięki za gorące przyjęcie mnie do waszej grupki. Chciałam się jeszcze wczoraj dostać na wasz topik niestety moja siora dopadła neta. Gorące gratulacje dla Kocicy. Jestem pewna że za niedługo będziemy wypełniać drugą tabelke ,bardzo nam tego życze. Niestety narazie nie mam pojęcia jak się wpisać w starą (straszny laik ze mnie w sprawie neta). Tylko się ze mnie za bardzo nie śmiejcie.

jagula-nie będziemy się z ciebie śmiać,ja jak pierwszy raz znalazłam to forum też pytałam,no więc musisz po prostu zaznaczyć całą tabelkę poprzednią,wcisnąć ctrl+c,następnie w treść swojej wypowiedzi kliknąć myszką i wcisnąć ctrl+v i się samo wpisze:)no i potem dodajesz swoje dane:) jaka dziś u mnie piękna wiosna!!!szkoda że wszędzie zwały śniegu jeszcze zalegają,w dodatku takie brudne i obsikane:( ale już niedługo,o! już prawie słyszę łopot bocianich skrzydeł.... u mnie dziś pierwsze objawy zblizającej się @-delikatne pobolewania jajników:((( ale to nic-będzie spontan i wtedy na pewno się uda-marzec to fajny termin na poczęcie dzidziusia:) serdecznie was wszystkie pozdrawiam, julk_a,trzymaj się dzielnie,misiaczkowa,wracaj do nas szybko, sabcial-tak trzymać a do wszystkich-sex,sex i jeszcze raz-SPONTANICZNY SEX!!! a wtedy wszystko się uda:)))

Gość sabcial
Hej jagula, musisz po prostu skopiować tabelke i się dopisać? a jak chcesz to Cię dopisze tylko napisz dane? ile już się starasz czy dopiero zaczynasz. Bedzie dobrze razem pzretrzymamy wszystko już jak widzisz jedna z nas zafasolkowała to początek asle za niedługo wszystkie wpiszemy się w druga tabelkę. Piękna pogoda u mnie swieci słonko, chce mi się skakać i dziś jest mi dobrze i jestem szczęsliwa czego i Wam zycze.