Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Własnie, właśnie- jajo było, tylko że skoro w tym cyklu było to i w poprzednich pewnie też a jednak nie zachodziłam w ciążę... Mam nadzieję że tym razem się udało, a moje jajo po prostu chciało mieć zdjęcie:-) Na razie na lenie chętnych brak:-)

No to zobaczymy za niedługo jak się spisało to jajo myśleże nie było tylko na pokaz. Kanapeczki zrobione sama siebie zadziwiam na co ja mam ochote. Zrobiłam sobie z szynką, musztardą, serem iogórkiem kiszonym a zamykając lodówke zobaczyłam jeszcze torta, którego też bym połkneła.

Nie wytrzymałam i zjadłam kawałek tego tortu ale było warto pyszny adwokatowo-orzechowy mniam mniam aż się dzidziuś zaczął ruszać a wczoraj był taki spokojny . Spróbuje coś popracować.

Jagula- niezłe ma zachcianki twoje maleństwo:-) Zobaczymy niedługo co z tym jajem, czy coś się z niego wykluje:-)

Cześć dziewczyny . Asik25 życzę z całego serca, aby się coś wykluło :D No i oczywiście przesyłam obiecaną ogromną porcję codziennych fluidków ❤️ ❤️❤️ ❤️❤️ ❤️❤️ ❤️. Jagula, świetne zachcianki :D Buziaczki 👄

........................................@@@@@ ......................@@@@@@...@@@@@@@ .................@@@@@@@@.@@@@@@@@.@@@@@@@@@ ...............@@@.O.@@@@.@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@ @@@......@@@@@@@@@.@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..@@.....@@@@@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ...@@..@@@..@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ....@@@@.....@@@@....@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.. ..............................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ .............................@@@@@.......@@@@@@@@@@....@@@@ .............................@@@@..................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@ .............................@@@@...................................@@@@ TO DLA WSZYSTKICH STARAJĄCYCH SIĘ NA SZCZĘŚCIE🌼🌼🌼

Jagula i Kocica i wszystkie kobietki- cieszę się że trzymacie za mnie kciuki i znosicie dzielnie moją comiesięczną panikę:-) Oczywiście dopadają mnie chwile zwątpienia, że znowu się nie udało, ale jednak liczę że TAK! Fluidki przyjmuję w każdej ilości:-)

HEJ Kocica! Niemoge odczytać tego maila od ciebie co tam było bo mnie ciekawość zrzera . A co do kotków to właśnie nam się powiększyła rodzina o 3 kociaczki.

gdzieś przeczytałam dzisiaj, że jest dzień bociana białego; nie wiem co to dokładnie ma znaczyć, ale SZANOWNEMU PANU BOCIANOWI życzę dużo zdrowia, siły i chęci do pracy, no i oczywiście, aby pamiętał o nas... wszystkiego najlepszego Panie Bocianie Biały! Panu Bocianowi Czarnemu, przy okazji też serdeczności ❤️ 🌻 -dla bocianów! dla mnie może być i czarny :p byle przesyłka trafiła pod właściwy adres...

Poczwarka- dzięki:-) Gruby Misiu- przypomnij boćkowi przy okazji o mnie! Powiedz że jak tym razem o mnie zapomni to mu wszystkie pióra powyrywam z d... Słonik piękny:-)

🖐️ Gruby miś i Poczwarka!!! To ja też się dołanczam do tych życzeń dla Pana Bociana Białego Dużo żab i szybkiego roznoszenia dzieci prosze zwiększyć tempo bo tu kobietki czekają.

ja na chwilę z pracy.... misiaczkowa dzielnie kciuki za Asika trzyma, może dzis wdepnie z kafejki.... ja też dołączam się do życzeń dla bociana i białego i czarnego, oby nam długo i dobrze królowali, a i praca lekką była, by się dzieci szybko roznosiło.... zimno....wieje.... i chwilami pada... a mnie zalewa i brzuch boli....😭 aaaaa niech boli ;) niech się pięknie macica ma oczyszcza ;):) kupiłam wiesiołek jak mi misiaczkowa przykazała....;) testy owu odebrałam, tamponów w tym cyklu nie stosuję.... tak się poświęcam....;) oby tylko się odało... buziam Was kochaniutkie🌻

Myslami tez jestem z Misiaczkową, mam nadzieję że się szybko odezwie, opowie nam o jakichś dolegliwościach, objawach, żeby było się czego dopatrywać:-)

hello:) Asik,jagula,sabcial-macie całkowitą rację,widzę,że mój mąż nie ejst wyjątkiem,oczywiście pierwsza musiałam zacząć rozmowę,popłakałam,a on szybko się zreflektował i teraz jest ok.Godzenie faktycznie jest baaardzo miłe:D:D:D Mam nadzieję,że będą z niego widoczne rezultaty:D Asiku-baaardzo trzymam kciuki:) trzymaj się dzielnie przy czekaniu i przy odczytywaniu wyników:) jagula, kocica i poczwarka,ja też łapięfluidki-łapię ile wlezie:) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Szanowny Panie Bocianie, z okazji Pańskiego święta życzymy Panu wszystkiego najlepszego-dużo zdrowia i radości,silnego dzioba i skrzydeł,dobrego kompasu i życzliwych klientek odbierających swoje przesyłki.Jednocześnie zwracamy się z uprzejmą prośbą o pamięć o naszych skormynch osobach. Nadmieniamy,iż wszystkie z miłą chęcią ugościmy Pana na naszych dachach,powitamy żabą i szampanem,pod jednym wszakże warunkiem....Pan ze swoją inteligencją na pewno domyśla się że chodzi o dzieciaczki. Czekamy zatem niecierliwie i jeszcze raz zapraszamy serdecznie. Adresy na pewno są Panu doskonale znane.Do szybkiego zobaczenia, z poważaniem- -kobietki z Zimowych Starań 2005. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Może to zadziała... Mam jeszcze pytanie co do wiesiołka.Gdzie to można kupić?W jakiej to jest formie-herbatki do parzenia,coś sypkiego czy jak?Nie wiem,ale skoro misiaczkowa piła i jej się udało i skoro to jest rodzaj ziółka,to może ja też spróbuję... Pozdrawiam,co do lenia-też mam strasznego,ale na jutro tyle roboty,że niestety muszę go pokonać i zabierać się czym prędzej do pracy:( Pozdrawiam serdecznie,trzymam kciuki za nas wszystkie i dozobaczenia potem:) 🌼 dla bocianów:)

Reniol- piękna petycja, podpisuję się pod nią:-) Zaraz zmykam do domku, ale niestety nie na długo bo mam pare spraw do załatwienia na mieście:-(

Hej, mam takiego lenia, że hoho!!!!!! Pogoda chyba tak na mnie działa - blee. Piękny ŚŁonik i petycja do Bociana oczywiście podpisuje się pod nią:) Godzenie się z mężem zawsze bywa przyjemne, ale masz racje mój też jest ciężki w tych sprawach i przeważnie to ja pierwsza wyciągam rękę bo nie umie już wytrzymać. Wszystko mnie boli, brzuch, głowa ogólnie jestem do d........, najchętniej poszłabym zaraz dow yrka i pod kocyk.

Asik trzymam kcikasy, będzie dobrze musi być, myślę że fluidki ciążowe działają. Zaczynam je łapać aby mieć pełne kieszenie do połowy czerwca, wtedy przyjeżdża \"moje kochanie\" i w lipcu będę już chodzić w ciuchach ciążowych :):):):):):)

pojadłam:) zawsze po naleśnikach jest mi trochę niedobrze,chyba źle trawię mleko...a szkoda bo to jedno z niewielu dań któe potrafię przyżądzić i takie uniwersalne.... Zmykam dopisania:( trzymajcie się ciepło,zwłaszcza przy takiej koszmarnej pogodzie...

spadamy,spadamy!!! Podnoszę i sama spadam,do zobaczyska:)

JEZDEM :P Reniolku pięęękna petycyja :) więc co się tyczy wiesiołka, to rzucasz hasło w aptece i pani poda Ci wiesiołek tłoczony na zimno z kapsułkach szt 60 za ok 10,50zł ;) też myślałam, ze to herbatka będzie ale to są kapsułki łatwe do połknięcia :) jeszcze jest pod nazwą OEPAROL ale dwa razy droższe!!!:( misiaczkowa mi pisała, że do 13 dc można brać potem już nie, bo grozi poronieneim :O a tak to ma za zadanie wspomóc nasze staranka:) spadam bo mężuś stęskniony zaraz zacznie bunt pt: \"ledwie przyszłaś, a juz w tym kafe siedzisz!!!! ja sprzedam ten komputer!!! ja mam być ważny!!!.....\" itp wiec spadam ;) buziam Was dobrej nocki Asik jutro testuje??? czy w piątek bo się pogubiłam...:O w każdym bądź razie jutro skoro świt zaglądam co słychać u Asika naszego dzielnego :) 🌻❤️👄 dla Was

cześć dziewczyny smutno mi:( na jedynce leci jakiś film o małym dziecku,o mało się nie popłakałam...to poronienie ciągnie się za mną cały czas i chyba jeszcze trochę to potrwa zanim całkiem mi przejdzie,a może nigdy?Data 16 stycznia chyba też już na zawsze będzie mi przypominała o pierwszym ewentualnym terminie porodu...beznadzieja... Muszę spadać do nauki,ale tak mi się nie chce.... NIENAWIDZę SESJI!!!😭!!!😭!!!😭!!! Za Asika trzymam kciuki jeśli zatestuje jutro-będzie dobrze!!! Angela-dzięki za info-jutro kupię,bo i tak folik mi się skończył i zacznę od nowego cyklu brać,bo pewnie tym razem się nie uda:( Pozdrawiam serdecznie,miłej i spokojnej nocki życzę.

melduję obecność ;) Miłego poranka życzę drogie Panie :) Asiku czekam na wieści.... tylko dobre wieści.... innych nie biorę pod uwagę....;) :)

Test był bezlitosny- 1 krecha. Mam też początek plamienia. Do d... z tym wszystkim. Widocznie niektórzy mają mieć dzieci a niektórzy nie. Na mnie wypadło że nie. Dziękuję że byłyście ze mną przez ten czas paniki (jak co miesiąc). Trzymam za was kciuki, żebyście miały więcej szczęścia niż ja. Emilcia26- niestety, chyba poczekam na ciebie z tym zajściem, a może mnie wyprzedzisz...

Asik kochana ❤️ :( Miałam straszną nadzieję, że tym razem się uda. Może w przyszłym miesiącu. Bukiecik dla Ciebie na pocieszenie🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼. Na wszelki wypadek wysyłam fluidki, nazbieraj soobie na następne staranka, a może i komuś innemu się przydadzą. Buziaki 👄

Asiku, tulam Cię moje maleństwo ❤️ ponoć starnka mają prawo trwać jakis czas... więc nie poddawaj się!!! w następnym cyklu będziesz już bliżej sukcesu🌻

Dzięki Kocica- fluidki i tak zbieram, robię zapas:-) Też miałam straszną nadzieję, tym bardziej że widziałam na usg dojrzały pęcherzyk. Teraz nie wiadomo czy pękł... Juz mnie to wszystko osłabia, nie wiem jak przemówić do swojej podświadomości żeby odpuściła, tak żeby na luzie przeżyć cały miesiąc.

Angela- przytul mnie mocno i nie puszczaj, tak mi będzie lepiej:-) Trace już wiarę czy kiedykolwiek się uda.

Asik nie mów tak, ze niektórzy mają dzieci inni nie, na pocieszenie Ci powiem, że o moją córcie staraliśmy się 7 miesięcy i to w sumie bardziej mój mąż niż ja, bo ja jeszcze nie chciałam dziecka. Teraz ja szaleje i bardzo chce i on też, tylko bardziej spokojniej do tego podchodzi. Popatrz ile cykli już ja sie staram więc głowa do góry, będzie dobrze, tylko spokojnie za miesiąc nowa nadzieja, choć wiem, ze czasem ją tracimy ale głęboko w sercu jest schowana. Reniu spokojnie czasem i mnie nachodzą smutne chwile i sobie popłacze a styczeń będzie dla mnie okropnym miesiącem a zarazem szczęśliwym bo w tym samym miesiącu urodziłam moją córcię - PARANOJA - prawda? Czy już całe lato będzie u nas tak lało - blee :(:(:(:(

Asiku tulam z caaaaałyyyyych sił!!!! nie trać wiary!!!! ja ją dopiero zyskuję, więc Ty nie możesz jej tracić kochanie!!!! zobaczysz za jakis czas (bliżej nam nie znany) będziemy to wspominać z łezką w oku karmiąc i tuląc swoje dzieci... ;) wierzę w to z całego ❤️ i tak też się stanie 👄