Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ach to ja

DEKOLORYZACJA WŁOSÓW

Polecane posty

Gość zośśśka2
Jesli włosy wypadaja Wam w większych niż dotychczas ilościach to polecam zdecydowanie taki suplement http://sklep.porcjapiekna.pl/pl/5-collagen Naprawde bedzie pomocny jesli chodzi o wzmocnienie włosów, ale i skóry i paznokci.

Gość moniasf
bądźcie czujne odnośnie tego REMOVERA firmy UBER - poświęciłam ostatnią godzinę na sprawdzanie pochebnych opinii i okazuje się że w 90% to czysty marketing, na wszystkich możliwych stronach pozytywne opinie piszą konta założone w dniu dodania opinii czy recenzji, nie mające praktycznie żadnej innej aktywności :) pamiętajcie, naciągacze są wszędzie. Dopóki ktoś znajomy nie zarekomenduje - strata kasy podejrzewam.

Gość trochejużwiem
G***o prawda.Słuchajcie i polecam to wszystkim farbowanych włosów nigdy przenigdy nie rozjaśniajcie,bo wyjdą Wam jakieś dziwne kolory. Polecam dekoloryzatory. ja kupiłam dwa na allegro za coś około 30 zł . Niestety użyłam tylko jednego bo wydawało się jakby kolor cały zszedł,a również miałam czarne. Niestety po tygodniu gdy włosy doszły do siebie okazało się,że nie są takie jasne jakby się wydawało,aczkolwiek czarny kolor mi zszedł do połowy głowy mam już swoje naturalne włosy.Także trzeba powtórzyć zabieg i będzie pięknie.Jedyny negatywny skutek to,że włosy przez jeden dzień strasznie śmierdzą ,ale po wielokrotnym umyciu przestają. Do dekoloryzatorów załączona jest instrukcja w której wszystkiego się dowiecie.Niema co używać szamponów przeciwłupieżowych ,bo nabawicie się łupieżu . Słyszałam,że dobra jest też nafta kosmetyczna,ale trzeba jej użyć więcej razy plus odżywia włosy ! Kosztuje ok 5 zł i można kupić ją w aptece.;P i dziewczyny nigdy nie trzyma się na jasnych włosach farby długo bo potem właśnie wychodzą niepożądane efekty. Pozdrawiam ;)

Gość gość
Farbowałam ciemną czekoladą z pallette kiedy chciałam wrócić do naturalnego koloru robiłam tak: 1. odrosty farbowałam nugatowym brązem, który był nieznacznie jaśniejszy od mojego naturalnego. 2. końcówki płukałam w rumianku (trzymałam w misce z zaparzonym ziołem). 3. wkrótce (po około 3 tygodniach mycia dzień w dzień) końcówki przypominały kolorem odrosty. 4. uzyskałam w miesiąc kolor o kilka tonów jaśniejszy. Pasował mi, ale można tak w kółko, aż do uzyskania właściwego koloru.

Gość dora122
Dekoloryzator marki UBER - nie polecam. Strata pieniedzy. Chciałam zejsc z czerni - bylo mi wszystko jedno o ile tonów zejde, mialam już po prostu dosyć czerni. Po nałożeniu początkowo włosy rzeczywiście nabrały rudawego odcienia...Postępując wedle zaleceń producenta spędziłam ponad pół godz pod prysznicem płucząc włosy jak szalona. Efekt po zabiegu - włosy wciąż czarne, może z lekkim kasztanowym odcieniem. Tydzień później - nawet odcień kasztanu zniknął... Szkoda kasy i włosów, bo mimo, że nie powinno być żadnych uszkodzeń (i rzeczywiście pierwsze mycie włosy wyglądały dobrze) to jednak kondycja włosów znacząco spadła - co prawda nie wiem jak wyglądałyby włosy po dekolor. w salonie ale nie jest tak, że zupełnie nie ma to wpływu. I żeby nie było, że robię zły PR, to sprawdźcie same, wchodząc na strone produktu na FB - zauważcie, że niby dziewczyny piszą dziękczynne peany na cześć tego dekoloryzatora i wklejają fotki "przed i po", to jeśli prześledzicie dokładniej to zauważycie, że pod zdjęciem rzekomej na pani Magdaleny, nie ma potem "zalajkowania" tego postu przez ową Magdalenę.. Przecież jeśli producent zamieći Twoją zdjęcie Twojej metamorfozy i rzeczywiście jesteś zadowolona z efektów, to polubisz sama swoje zdjęcie prawda...? Z resztą - co tu dużo gadać - ja nie polecam, zdecydowanie!

Gość gość
Polecam Itely Aquarely Blond Compact. http://uradka.pl/335/1/rozjasniacz-do-wlosow/ To preparat do intensywnego rozjaśniania i deloryzacji włosów, który umozliwia otrzymanie wymaganego efektu rozjaśnienia bez zniszczenia skóry i włosa. Bezpyłowy mikrogranulat. Łagodny dla włosów, intensywny do rozjaśniania. Ekonomiczny w użyciu. Nie spływa z włosów, aktywny przez cały czas działania, nie wysycha. Nie puchnie podczas rozjaśniania. Wytrąca żółty odcień. Poj. 500g

Gość gość
Witam. Ja też Użyłam Zmywacza do farb firmy Umber. Nie powiem zmył cześc farby( czerń i ciemny brąz mniałam na włosach). Ogólnie jestem zadowolona chodz myślałam że bede miec jaśniejsze włosy tak do blądu ciemniejszego .Najgorszy to jest ten dziwny smród tego preparatu i tak jak urzyłam tego zmywaczu dwa tygodnie przed świetami Bożego Narodzenia. To tak do dzis choć juz mniej ale czuć. Po tym preparacie myje cały czas szamponem przeciwłupierzowym i mam fajny efekt to wiosny bede tak robic . A puźniej przefarbuje na blond. Ogólnie polecam

Gość gość
ja dzisiaj miałam dekoloryzowanie włosów oraz nakładaną farbę przez fryzjerkę, ale u mnie w domu.. kolor może być.. z czarnego przeszłam na kasztan.. ale pani skasowała ode mnie 300 zł !! jestem tym przerażona bo na innych forach czytałam, że dekoloryzacja kosztuje 70-80 zł do 100 zł max !! brak mi słów.. dodam, że woda, prąd za wszystko moje.. tego już pani nie odciągnęła bo po co..

Gość gość
49876

Gość gość
852369

Gość gość
to dziwne ze zamawiasz fryzjerke do domu i nie pytasz wczesniej o koszta za usługę,,,, a teraz narzekasz,,,, pamietaj fryzjerka musiała dojechac a to tez koszt + strata czasu na dojazd .. sama jestes sobie winna,,tak to jest jak sie nie chce d**y ruszyc do salonu..

Gość iriaa
Miałam zniszczone włosy dekoloryzacją, nakładałam przeróżne maski, odżywki itp. dopiero jak zaczęłam łykać biosilice max, która zawiera dużo skrzypu polnego włosy zaczęły wyglądać zdrowo.

Gość gość
Ja też wiem sama jak własnei wlosy po takich zabiegach mogą wypadac. Ale na szczescie jest taki suplement jak Biosilica która w tej sytuacji sprawdza sie moim zdaniem najlepiej.

Gość gość
Faktycznie, takie zabiegi strasznie osłabiaja włosy, wiem coś o tym. Dlatego też zastanawiam sie własnie nad odpowiednią suplementacją.

Gość koltto90
Jesli włosy wypadaja Wam w większych niż dotychczas ilościach to polecam zdecydowanie taki suplement http://sklep.noblehealth.com/produkt/collagen Naprawde bedzie pomocny jesli chodzi o wzmocnienie włosów, ale i skóry i paznokci.

Gość cottyc
ja niedawno dekoloryzowałam włosy, niestety teraz nie wyglądają za dobrze :(, ile trzeba czasu żeby znów ładnie wyglądały? Ile trzeba brać suplementy i czy najlepiej coś ze skrzypem czy coś innego?

Gość gość
moja siostra używała zmywacza uber - za pierwszym razem ruszyło trochę farbę, ale trzeba było powtórzyć jeszcze dwa razy no i doczyścić włosyszamponem głęboko oczyszczającym. Efekt jest ok. Generalnie najważniejsze, że włosy nie wyszły i nic z nimi się złego nie dzieje. szkoda tylko że to tak trzeba powtarzać żeby dojść do właściwego koloru

Ja 3 tygodnie temu miałam drugą w swoim życiu dekoloryzacje, oczywiście u fryzjera - przy moich z natury suchych i puszących się włosach bałabym się dekoloryzacji na własną rękę. Włosy wciąż są sianowate i bez połysku, pewnie odżyją po jakichś 2-3 miesiącach ;/ Staram się 3 razy w tygodniu nakładać intensywną maskę i zawijać włosy w folię na 30 minut, trochę pomaga, ale końcówki i tak nie wyglądają za dobrze ;/

Gość ana5
Po dekoloryzacji miałam bardzo długo zniszczone włosy, a odżywki i szampony nie pomagały. Zaczęłam łykać skrzyp polny przez mniej więcej 3 miesiące, maski na włosy i zaczęłam wtedy widzieć poprawę.

Gość gość
Hej! Ja mialam dekoloryzacje z farbowanych ciemnych rudych i nie zaluje. Wszystko zalezy od fryzjera moja fryzjerka zrobila to bardzo dobrze i potem zafarbowala na jasny blond. Jestem zadowolona fakt sporo to kosztuje ale za dlugo farbowalam wlosy na ciemno wiec nie bylo wyjscia. Po dekoloryzacji i farbowaniu stosuje szampon odzywke i maske do wlosow farbowanych i zniszczonych oraz jedwab. Moim zdaniem jak jest dobry fryzjer to warto sciagnac kolor. Pozdrawiam

Gość gość
No tak, ale taki suplement jak My Hair and Nails Repair Medica bedzie dzialał inaczej bo bedzie wzmacniał nasza skórę od srodka i do tego wygładzi nasze zmarszczki, ale na pewno nie wpłynie na wygląd naszego nosa ;)

Gość gość
Naprawde zgadzam sie. W połaczeniu z odpowiednimi kosmetykami też takie suplementy daja swietne rezultaty.

Gość gość
Co do Revital Hair to jest to doskonałe rozwiazanie jesli chodzi o piękne i zdrowe włosy To jest to co naprawde daje bardzo konkretne efekty.

Gość gość
Ja teraz przyjmuje suplementy o których piszecie Revital Hair.Są w postaci kapsułek, co wazne dla mnie maja bardzo bogaty skład. Naprawde polecam. Efekty są świetne.

Gość gość
Zgadzam sie z Tobą. To są własnie skuteczne sposoby oprócz oczywiscie kuracji kremami jesli chodzi o pielęgnacje swojej skóry. I kazdy z nas powinien tego spróbowac. Dlatego ja tak bardzo polecam odpowiednia suplementacjeRevital Hair