Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padlinka 26

w piatek wzielam ostatnia tab.anty...po okresie staram sie o dzidzie!!!

Polecane posty

Gość Gosiak28
Hej Gaabi! Ja jak juz wspomnialam chce wybrac sie na plaze i mam nadzieje,ze jutro pogoda nie splata mi figla i nadal bedzie slonecznie. Na razie wysmarowalam sie balsamem brazujacym zeby nie straszyc blada twarza :)

Gość Gosiak28
A co do kondycji to u mnie tak zle nie jest. Regularnie chodze na silownie i troche cwicze w domu.No i zapomnialam...jutro rano basenik i plywanko :)

jestem troche mnie niebylo ale juz jestem i musze przyznac ze mam dosc!!!!! jestem wykonczona a pracy mam tyle ze musze troche wziasc do domu zeby zdazyc weic dzis wieczor mam zajety :( u mnie sloneczko za onem cieplo a ja w parcy..ale juz niedlugo :D a z moja kondycja to gorzej niz zle.co prawda jedynym sportem jest wychodzenie na 4 pierto bo wysoko mieszkam a nie mam windy wiec moj soprt to wchodzenie codzienie po schodzach i tyle..jestem strasznym leniuszkiem!!! ide cos zjesc i napic sie bo dzis jeszcze nic nie pilam ani nie jadlam bo nie maialm czasu zaraz jestem tu znowu:D gosiak -> jak ja uwielbiam lezec na plazy tylko mam strasznie daleko i tak Ci zazdroszcze ze mzoesz isc w kazdej chwili na plaze eh...

Gość Gosiak28
Do plazy mam jakies 20 minut samochodem. Tylko zeby pogoda sie utrzymala to jutro i w niedziele zlapalabym troche slonca. Nie lubie byc blada, mam wprawdzie domowe solarium,ale nie chce sie smazyc,bo latka leca i nie chce potem wygladac 10 lat starzej. Holenderki lubia sie smazyc wiec w solariach zawsze ruch i na plazy tez jak tylko zacznie sie sezon. Teraz pozostaje mi tylko balsamik brazujacy lub samoopalacz. A powiedzcie dziewczynki,nie boicie sie tych wszystkich "niedogodnosci"ciazowych jak tycie i rozstepy. Ja mam troche stracha. Najbardiej boje sie rozstepow i obwislych piersi, bo na to nie ma sie wiekszego wplywu. Z extra kilogramami zawsze mozna walczyc. Ale rozstepy...:(

gosiak-> oj te rozstepy nie tlylko ty masz obawy ja juz sie martwie jak ja bede wygladac no ale coz dziecko jesr najwazniejsze. u mnie chyba bedzie padal deszcze bo wiatry sie ruszyly i jakos ciemno.... ja bede sie zegnala bo niedlugo do domciu.... do poniedzielku :D🖐️pa,pa milego wekendu buziaczki dla was pa,pa

Gość Gosiak28
Milego weekendu babeczki i do poniedzialku.Papatki :)

Gość Gosiak28
Dzien dobry wszystki :D Ja juz sie melduje. Jak minal Wam weekend? Jak tam @ Padlinko, ja czuje,ze sie zbliza. Wczoraj po poludniu mialam troche plamienie.Dzis na razie nic, ale dzien dopiero sie zaczal. Dzis znow wybieram sie pilnowac dzieciaczki, wiec caly dzien nie bede mogla do Was zajrzec :(.

witam w nowym tygodniu 🖐️ u mnie sloneczko , cieplo chyba bedzie ... a co u Was? goaiska-> dostalas @ chyba dzis powinnas dostac??? gabi-> a co u Ciebie>> ja wczoraj powinnam dosatc @ a tu nic nawet objawow zblizajacej sie @ nie mam :( zaczynam sie martwic czy wogole dostane bo jak mam podwyzszona prolaktyne to moge miec problemy z dostaniem @ i teraz zaczynam sie powaznie niepokoic!!!!a tak chcialam dostac i zaczac brac leki a tu cisza juz nawet przez mysl mi przeszka ciaza ale dzis rano zanim wstalam z lozak zmierzylam temperature i 36.5 czyli w ciazy nie jestem i zaczynam sie bac :( 😭 juz nie wiem co mam o tym myslec.jak myslicie dziewczynki??? czekam na Was milego dnia wam zycze:)

Gość Gosiak28
Nie martw sie Padlinko, bedzie dobrze. Jesli @ nie pojawi sie jutro moze zrob test,nigdy nic nie wiadomo a nuz...;) Ja jestem wrazliwa, placzlowa i mam wzdety brzuch poza tym zadnych innych objawow.No ale wczoraj to plamienie :(

gosiak-> to moze jestes w ciazy?????? ale bym sie cieszyla :D bo objawy ktore opisujesz to obajwy ciazy i jeszcze to plamienie!zrob kochana tescik to cos mi sie wydaje ze sie udalo....dzis spokojnie mozesz zrobic test napewno wyjdzie .

Gość Gosiak28
Ach ja sie nawet boje testowac :( Test lezy w szafie i czeka. Chyba jeszcze poczekam...Poza tym kupilam test Clear Blue, a on nawet jak miesiaczka jest spozniona lubi wychodzic negatywny. Poczekam wiec jeszcze. W weekend wyczytalam na jednym z topikow wypowiedz dziewczyny,ze jej zawsze testy wychodzily negatywne a lekarz potwierdzal ciaze. Robila test nawet w 4 miesiacu ciazy i tez byl negatywny.Dziwne prawda? Ech denerwuje sie jak diabli.

Gość Gosiak28
Musze leciec dziewczynki. Niestety obowiazki wzywaja :) Jutro jestem caly dzien w domku wiec bede regularnie do Was zagladac.Jeszcze pedze do toalety sprawdzic czy @ juz jest ;) Padlinko w razie czego zrob test.Polecam Quick vue plytkowy.Dziewczyny chwala go sobie. Caluski dla Was i milego dnia:)

a ja jak nigdy nie moge doczekac sie @! boje sie ze przez ta prolaktyne bede miala problemy z @ o boje sie bardzo .myslalam o tescie ale po zmierzeniu temperetury to juz wiem ze ciazy nie ma :( i @ nie ma.boje sie bardzo!! gabi a co u Ciebie???

gosiak co porabiasz?ja mam troche pracy ale co chwilke wpadam na forum :) gabi-> a co tam kochana u Ciebie?? mnie to tych dniach swobody nie chce mi sie pracowac a jeszcze szef wrocil z urlopu i zacznie krecic wasem :( eh...len mnie dopadl! martwie sie bardzo o ta moja @...niech ze ona wreszcie przyjdzie!boje sie ze bede musiala brac luteine na wywolanie @ a nie chce tego :(

hey no co z Wami dziewczyny........?? ciewkawe co u naszej oli ktora za miesiac ma slub :D, ciekawe jka znaosi ciaze itd...nic nam nie pisze, pewnei zabiegana przygotowaniami do slubu!!! czekam na Was!

co tu taka cisza , gdzie Wy sie podziewacie???? gosiak-> co porabiasz..moze testujesz???ale jestem ciekawa czy CI sie udalo???? gabi-> a co z TOba??duzo pracy???

witaj padlinka. nie wiem czy pamietasz mnie. pisalam jakis czas temu na tym forum. caly czas poczytuje ten wasz topik i caly czas trzymam kciuki

dzien w pracy dobiega konca a Was jak nie bylo tak nie ma:( ja za niedlugo ide do mamci na objade i czekam na mezusia. brzuszek czasami mnie pobolewa a tu nadal cisza....latalm do WC zeby sprawdzic czy jest @ a tu nie ma.zaczynam sie powaznie martwic :( gdyby nie ta prolaktyna i normalna temperatura rano to moglabym przypuszczac ze to ciaza ale wiem ze i tak sie nie udalo i dlatego coraz bardziej sie denerwuje :( nie wiem czy dzis tu jeszzce wpadne jezeli nie to do jutra milego wieczoru ❤️ Wam zycze 👄 🖐️ pa,pa mam nadzieje,ze jutro bedziecie na topiku. gosiak gabi 🖐️ pa,pa

Gość Gosiak28
Ojej Padlinko,przykro mi,ze bylas dzis sama :( Ja niestety musialam byc w Amsterdamie (pilnowalam dzieciaczkow) i dopiero teraz wrocilam do domu.Szkoda,ze nie bylo Gaabi. Jutro jestem no 100%. @ nadal nie ma tylko troszke plamienie, ale tyle,co kot naplakal.Nie chce jeszcze robic testu, bo moze okres mi sie przesunal. Poczekam i jak jutro nic nie bedzie to zrobie test.W ogole to pobolewaja mnie jajniki i mam taki napiety brzuch.Piersi natomiast troche powiekszone,ale w ogole mnie nie bola (nigdy zreszta mnie nie bolaly przed okresem).Nie pozostaje nic,tylko czekac. Do jutra.

🖐️czesc ja juz jestem.... gosiak-> a kiedy robisz test??? ja nadal nie mam @ brzuch mnie nie boli jedynie co to mam powieksznone piersi ale nic mnie nie boli sama nie wiem czy moge miec nadzieje czy nie....dzis i wczoraj mierzylam temp.zanim wstalam z lozka i 36,8 i 36,9 nie iwem co o tym myslec nie wiem czy to mozna nazwac podwyzszona temperatura>>>> ....boje sie bardzo... jak do czwartku nie przyjdzie @ to chyba zrobie test ale pewnie albo @ przyjdzie albo wyjdzie 1 kreseczka... ojej boje sie bardzo :( narazie znikam zaraz wpadne do was.. gosiak gabi czekam na was gabi->co Cie tak wczoraj zajelo ze nie wpadlas do nas???

Gość Gosiak28
Dzien dobry :) U mnie nadal brak @.Boje sie zrobic test i czekam.Brzuch czasem mnie pobolewa,ale piersi nie. No nie wiem co to jest.Boje sie bardzo tej jednej kreski :(

Gość annnnia
Dziewczyny witam Was. Jestem zrozpaczona, może mnie pocieszycie....Mam 27 lat wczoraj dowiedziałam się, że jestem w ciąży, w 13 tygodniu. Normalnie bardzo bym się ucieszyła z tego dziecka, ale......no właśnie jest to "ALE". Kiedy byłam mniej więcej w 5 tygodniu przechodziłam głodówkę leczniczą, potem były swięta i troche poimprezowałam, no i po swietach też było mnóstwo imprez, wódka piwo i to w duzych ilosciach:-( w międzyczasie miałam okres, więc nawet do głowy mi nie wpadło,że mogę być w ciąży...teraz strasznie boję się o dziecko:-( czy jest szansa,że będzie zdrowe?

Gość do aniania
Szansa zawsze jest. Głowa do góry. Też na początku nie wiedziałam że jestem w ciąży i wypiło się co nie co i paliło papieroski. Ale jak już się dowiedziałam to zaczełam o siebie dbać i radzę ci to samo. DBAJ O SIEBIE A WSZYSTO BęDZIE DOBRZE

Gość Gosiak28
Annnia, moim zdaniem wszystko powinno byc OK. Przede wszystkim nie zamartwiaj sie, a sprobuj porozmawiac na ten temat z lekarzem.Moze on zaleci dodatkowe badania. Jesli nie sama nalegaj zeby cie skierowal. A w ogole to serdecznie gratuluje ciazy:D i zycze zdrowka Tobie i malenstwu.

co prawda pocztake jest najwazniejszy dla dziecka ale tyle kboiet pije, pali w ciazy i dzieci rodza sie zdrowe.idz do lekarza i zacznij dbac o sobie i o dziecko a bedzie dobrze :D zycze zdrowego dzidziusia 🌼 gosiak ja tez sie moje miec nadzieje . @ brak. boli zadnych nie mam poza troszke wiekszymi piersiami...mylse ze jak do czwartku gora piatku nie dostane @ zrobie test ale sie boje kolejnego rozczarowania.najgorsze ze gdyby nie ta prolaktyna bo nawet bym sie cieszyla a tak to sie bardzo boje ze i tak wyjdzie jedna kreseczka....Ty przynajmniej masz plamienie a to sie czesto zdarza podczas ciazy w pierwszych 3 miesiacach :D mowie Ci bardzo sie bje... choc wiem ze cuda sie zdarzaja wczoraj duzo czytalam o kobietach kotrym lekarze nie dawali zadnych szans a kobiety zachodzily w ciaze i maja zdrowe dzieci wies niekotre kobiety to maja SZCZESCIE kiedy ewentualnie robisz test ????zrobilybysmy go w tym samym czasie ale co do Ciebie jestem spokojna......wiec kiedy testujesz????? gabi->a gdziesz Ty sie podziewasz kobieto?????? u mnie sloneczko, cieplo :D az chce sie zyc!!!!to jest najlepsza pora na brzuszek...och jak teraz za oknem lajnie ptaszek spiewa szkoda ze zaraz go betoniarka zagluszy :) no to ja czekam....

Gość annnnia
dziękuję Wam bardzo nie mslcie, że jestem jakąs alkoholiczką, zazwyczaj imprezuje od czasu do czasu, ale teraz pech chciał, że miałam pełno imienin, urodzin okrągłych, wszędzie biby na 102, całe szczęście nie palę, mam nadzieję, że moje maleństwo bedzie zdrowe.

zycze Ci wszytskiego dobrego i zdrowego dzidziusia :D odezwij sie czasami co u Ciebie i dzidzi