Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

aa powodzenia na prawie :P a tak na marginesie czy to jest tajemnica co Panna Anna studiuje???? :):D Bo Panna Agata politologię :P:D Buzka papap :)

czołem :) i jak tam kolos z prawa karnego???? A ja dziś całkowicie olałam diete i ćwiczenia, aa i naukę!!! Wszystko olałam, po prostu w dupie mam ze w ten wekeend 2 egzaminy!! Byłam na zakupach i kupiłam sobie zarcie: chleb wasa, jogurty i musli!!! :) Dzis nie ćwiczyłam :(:o pappa

witam :) ja zakuwam ostro az tynk z sufitu odpada ehhehe :) ale ja mi sie nie chce ..... zreszta nic mi sienie chce :( z jedzeniem staram sie ograniczac i nawet mi to idzie ( tylko te cukierki) a ostarni raz cwiczylam w neidziele i nosui mnie :o jutro mam egzamin, w sobote mam egzamin :o uuuu bedzie jutro ostro!! Zwłaszcza ze na sobotni nnawet palcem nie tykam :( papap

hej :P trzymaj trzymaj!! Bo zamias sie uczyc to siedze na kafe :) a o sciaganiu nawet nie mysle!! ta baba to jakis harpagan!! i pilnuje jak cholera!!!

a ja na dzien dzisiejszy zakonczylam edukacje!!!! łaśnie sobie uświadomiłam jedną rzecz, za 24 godzine bede po jednym egzaminie i 24 godziny przed nastepnym !!! Aż mi sie lepiej zrobiło :o A nat na marginesie to chciałbym poćwiczyć, a nie mogę bo musze zakuwać :o:o Chcę juz 28 maja :) Pozdrawiam ciepło !! A jak patrzę na te zielone drzewa to aż chce się zyć :) aaa i zaczynam na rolkach jezdzić :P tylko najpierw muszę sie nauczyć bo za bardzo nie umiem!!

egzamin zdalam na 3!!! Tylko 3!!!Wiec ze stypendium moge zapomniec !!! :o trudno!!! Jutro kolejny na ktory nic nie umiem!!!! ( z anglika) mam nadzieje ze wspolnymi silami (z kolezanka) go napisze :) dzis bylam na piwku :P ide plum i spac!! niech sie dzieje wola nieba ( jutro na egzaminie) papa

Gość aurora18
hej jestem tu nowa mam zamiar schudnąc 10 kg do wakacji prosze napiszcie jak to jest z tym rowerem czy jak pojezdze 30min dziennie to schudne czy to za mało tzn stosuje jeszce diety ale chodzi mi o ten rower i czy jeszcze bardziej nie pogorsze swojej sytuacji bo nie chce miec wielkich, umiesnionych łydek

czesc :) ja wlasnie do domu weszlam i jem obiad (samego kotleta drobiowego) !!! Wczesńiej zjadłąm loda pyyycha był :D Mam plana: skoncze obiadek, kawka,bede sie relaksować i tak kolo 16 GIMNASTYKA :):):):) juz tydzień nie cwiczylam i czuje ze mnie nosi!! A z egzaminami do przodu :) jeszcze tylko 3 i mam wakacje :P ehhhh pozdrwaiam papap :*:*

hehe ćwiczyłąm przeszło godzinę i od razu lepiej człowiek sie czuje :) życ sie chce :) :P pozdrawiam i trzymajcie się :)

heheh :) połowa suksecu to pozytywne nastawienie :P (a nie wmawiasz sobie parę rzeczy: że niby wypoczeta itd??? Bo ja chtenie bym sobie jakąś drzemkę walneła :P ) a ja zakuwam ale bardzio leciutko do Teorii Polityki!! Cale szczescie ze nie jestem na dziennych, bo jak bym miala z tym gosciem (od Teorii) doczynienia raz w tygodniu to chyba bym swira dostała!! A pozatym połowe roku by ulał!!! A ucze sie leciutko bo na razie z testow z tamtego rokuu!! Czekam na notatki ( bo jakoś ja sama nie mam!! :P ) Powodzenie na kolokwiach :) bede jutro mocno trzymała kciuki!! Z tej racji zamnkę okienko i powiem ludziom zeby przyszli jutro :) ehhh Bużka Mała :) Trzymaj się :P

a zamiast kawy proponuję zieloną herbatkę :) moze w smaku to ona pyszna nie jest, ale za to lepiej sie po niej człowiek koncentruje!! Ja to po sobie widzę :)

no to może magnez??? Ja chyba sobie zakupię, albo jakiś pluszz albo cóś????? Bo cholrenie nie moge sie skupić!!! Zreszta z testów to ja sie mogę uczyć!!!????? Notatek mi trzeba!!!!!!!!!!! :):):)

oki idz idz kochana :P ja te z spadam :) my tu gadu gadu a egzaminy coraz bliżej :o buuużka :):D:D ppapa

jeszcze tylko małe słowko :P Pewnie że jesteśmy WIELKIE :D:D:D:D:D Inne dawno wymiękły !!! A my dzielnie brniemy do idealnej sylwetki i do zakńczenia obecnego roku studiów :P:P:P hehe

hej :) jak tam kolosy?????? dzis byłam na rolkach tzn uczyłam sie!! cala godzine!!! A jutro pewnie nie bede nogami ryszac!!!

Ja tez na momencik wpadłam!!! Głowa mnie też boli, az uczyc mi sie nie chce!!! :o Pogoda u mnie fe, chociaż tyle!!! Pada deszczyk!!! Ćwiczenia sobie tez na razie musze darować :(:o ale jeszcze 2 tygodnie!!! Ok wracam do nauki choć moja głowa i rozum kategorycznie mówi NIE!!!!!!!!!! Ale jak mus to mus!!! No włśanie po sesji bierzemy sie od nowa za siebie :) a tymczasem buziaczki for you :):):P:P I Powodzenia w daleszej karierze naukowej ehhh :) papa

hej :) no to gratuluję 4,5 :):):):):) ja ucze sie na Teorię polityki bllleeee !!!!!Tzn staram!! A pozatym pokłociłam się z chłopkiem!!! Coarz bardziej zaczynam go nie rozumiec!!!! Do dupy jest!!!!!!!!!!!!

15 godzin przed egzaminem z TEORII POLITYKI a moja wiedza jest mizerna!!!!!!!!!!!!!! To jakiś koszmar!!! :o:o:o Ale miejmy nadzieje że bedzie ok :) Ale jak na razie to spadam sobie do notatek, a racczej testów z lat ubiegłych, miejmy nadzieje ze w tym roku bede podobne i zdam to na 4!! Buzka Ania, trzymaj się :):D

hejka :) egzamin już przeszedł do historii !!!!!! Tzn mam taką nadzieje :) Jeszcze tylko 2 i mam \"wakacje\" czyli wolne soboty i niedziele!!!! Dzis nie ćwiczę, okres mam!!!!! Dzieki za trzymanie kciuków :) papa

kurczę chyba odzwyczaiłam sie od ćwiczeń!! Bo mi się nie chce :O:o co to będzie?????

Kurcze jestem wypompowana !!! Ludzie potrafią wykończyć .... Ale nic piję kawę i dzielnie siadam nad nauką !!!! Z cwiczeń narazie nici!!!! :o Powodzenia :);)

właściwie to mam tylko jedno marzenie wyspać się :) oczy to mi sie smae zamykają!!!!!!!!!! A partiie i systemy partyjene same do głowy nie wejdą !!!!!

pieprzyc naukę :P ide ćwiczyć chociaż pól godzinnki :) może nowe życie we mnie wejdzie :):):) Papatki i bużiaczki :D Powodznia na kolosie ( Albo na dwóch) :P

wytrwalam 20 minut !!! Dobre i to!! Teraz do wanny, potem cos sobie oglądne w TV a potem znowu do nauki!!! :P

Właśnie wróciłąm z pracy :o jestem padnieta!! Ale dzielnie siadam do nauki, jeszcze tylko kakwe dopije!!!!!!

no i no i ??? Cwiczyłaś??? Jak tam kolosy????? Całe szczescie ze jutro nie ide do pracy to bede mogla sie uczyc na egzamin ktory mam w sobote no i na piatkowy tzn jutrzejszy!!!!!! Wlasnie zjadłam kolcyjkę: dwie kromeczki wasy mniam mniam :) Pozdrawiam i zabieram się z \"ochoczo i z zapałem\" do nauki!!! :D