Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

Pewnie że mam :) duuuuużo siły :) a najwiecej zeby sie nie uczyc :) Zdążyłam oglądnąc film, pogadalam na gg z koleżanką i zabieram sie za nauke, to znaczy an pisanie gotowca :) może się uda :P Pora w sam raz :D Bużka miłej nauki :) I dzieki za trzymanie kciuków :)

do 2:30????!!!!! No pieknie :) Ja właśnie skończyłam pisać i kleić ściagi!!! To by było tyle mojej wiedzy :D Trudno!! Bedzie co ma być, to nie moja wina że mi się uczyć nie chce :P

Ale jaja :) gościu sobie zapomniał że mamy dziś zaliczenie i czekaliśmy na niego aż dojedzie z Krakowa (tylko przeszło 1,5 godziny)!! Wszystkim dał 4!!! Wiec super jest :)) przynajmniej nie marnowałam czasu na nauke ;):D A tymczasem zasiadam do nauki bo jutro egzamin :o juz ostatni :) ale za to najgorszy :( Cale szczeście ze noce są długie :) Poozdro :P

Chyba mam wakacje ???!!! okaże się w w piątek!!! A najlepsze jest to ze zaczynam ćwiczyć, jak dobrze pojdzie to już dziś :) ale nie obiecuję :) A pozatym to widziałam \"dance it out !\" narazie u chłopaka bo ja nadal czekam az mi naprawią nośnik DVD!! Aż ma sie ochote ćwiczyć :) Ale na razie obesząłm się smakiem :o Na razie ide coś posprztac i moze ćwiczyć :) A Hungerka u Ciebie co słychać??? Jak tam nauka???? No mi się juz nauką rzygać chce :o Pozdrawiam papapap

Ostrożnie ze słowem superowo hehhe jak zdam na 3 to bedzie super :) Miłego imprezowania, ja niestety nie ćwiczyłam, ruszyłam dupsko ale gdzie indziej :P

cześć :P Właśnie skończyłąm ćwiczyć !!! Całe 45 minut !! Ale sie zmachałam, ale warto było :P Teraz to już tylko relaksik, zaraz zrobię sobie jakąś maseczkę :) Bużka :) Jak po imprezie???

Witam witam :) Właśnie wrocóciłam z pracy :o ttylko 12 godzin siedzialm,. jutro tez tyle bede siedziec :( suuuper :/ A maseczka to jagodowa z Oriflame :) ale w końcu jej nie zrobiłam, bo jak moje dusko klapneło przed Tv to tak nie wstało az przez 22, a potem juz szybko zmyłam się spać :) Powodzenie na rzeżni :D ja mam póki co rzeżnie w pracy :o Dziś niestety nie bede ćwiczyc :( pozdrawiam i powodzenia papatki :):D

Własnie skończyłam 20 minutowa gimnastykę :) a zaraz do wanny idę :) a jutro znowu do roboty i 12 godzin :o Życie jest piekne :)

no no no :D GRATULUJĘ :):):) A ja nie mam siły na nic, nawet na jedzienei :o detka ze mnie :(

:) czesc :) Ja już mam wakacje :P właśnie sie dowiedziałam że egzamin zdałam na 4 :D ( a przez cała noc śniły mi się koszmary, że nie zdałam ) Jeszcze tylko musze siedowiedzieć co z jednego dostałam !!!! Dziś ćwiczyąłm cale 35 minut :) dobre i to :) A terz zasiadam przed telewizorkiem z orzeszkami i pepsi hehehhe!! I relaksuje się :):):) Pozdrawiam gorąca i słonecznie :) Bo na słońce nie ma co liczyć :( Papap :):P:D

Dzieńdoberek :) Właśnie wcinam pycha kanapki :P moje plany na dziś posprzatc w pokoju i poćwiczyć i nic nie robić :P w końcu wakacje :D

właśnie mam przerwę w prasowaniu sterty ciuchów ;/ Moja plany co do ćwiczeń są nadal aktualne i nawet bede ćwiczyć fat burning :) mam w końcu naprawione CD, ale DVD nmi nie działa :o I Pilatesu sobie nie poćwiczę ;( a szkoda !!!! Pagoda naprawdę jest do dupyyy !! Pada deszcz, zimno jest :(:o moje rolki już chyba za mną strasznie tęsknią :) Dobra idę dalej ciężko harować, jeszcze tyle muszę zrobić ehhh!! Odezwę się póżniej :) Papap :D

Chyba jestem nienormalna, własnie skończyałam ćwiczyć Pilates, ćwiczenia trwały 36 minut :)

Gość 30LATKKAA
hej! To coś dla mnie takie wspolne ćwiczenia przyjmiecie mnie do siebie? Ściągnęłam sobie absy 5 razy po 8 min przyznaje juz je ćwiczyłam lae nieregularnie,może z waszym wsparciem pójdzie mi łatwiej pa pozdrawiam

Witam witam :) Hungerkę i 30 latkę :P Ja zaraz maszeruje do szkoły w deszczu, zimnie brrrrr :o Ale za to po wpisy :) a potem na piwko :P ehhee :D Dziś zamierzam powtórzyć Pilates :) a jak Bozia da siłę i ochotę to może coś jeszcze :) Pozdrawiam Was dziewczynki, miłych ćwiczonek i czołem :) ( dziś bede miaiał w kkońcu Dance it out :):):):D ) papatki

A co tu taka cisza :) ja posłusznie sie melduję :) Juz mam prawdzwiwe wakacje, ostatni egzamin na 4,5 :):P:D ehhhh Ćwiczyć ćwiczyłam, dokładnie 46 minut :) A jutro poniedziałek, i 12 godzin w pracy :o Wszystko spoko tylko najgorsze to zwleć sie z łóżka, pózniej to jakoś mija!!! Buziaki dziewczynki i meldować mi sie tu zaraz :P

Jestem tak padnieta że na nic nie mam siły!!! Mój kręgosłup wysiada, a najgorsze ze boli mnie od siedzenia!!! (przez 8 godzin na dupie) Może wykrzesam trochę siły i poćwiczę z 10 minutek!! Tymczsem dziewczynki!! A co do Apolla!! Ja po prostu przemilczam takie rzeczy!! Pozdrawiam papa

hej hej :) Jak egzaminy???? Do przodu?????? :) Ja dziś w końcu do fryzjera poszłam (tak miesiąc chodziłam) o solarium też zahaczyłam :) :D Teraz ide spać, tzn wcześniej pod prysznic!! Pozdrawiam goraco :D papa

hello :) ja już w domku :) i zaraz zaczynam ćwiczyć ale jeszcze nie wiem co!!!! Może fat burning???? Sie zobaczy :D !!! Wczorajsze solarium to byla lekka przesada, spiekłam sie za bardzo!! A byłam tylko na 8 minut !!??? dobra im wcześniej zacznę tym szybciej bede po!! A jeszcze tyle rzeczy musze zrobić!!! Ok zmykam :) Jka dobrze, że jutro piątek :):):):):):P:P:P:P:P Huuurrraaaa :D:D:D

Witam leniwie :) No właśnie gdzie 30latka??????? Ja wczoraj przez 2,5 godziny pomagałąm mamie na działce !!! Mam nadzieje ze cosik spaliłam kalorii ???!!! :) A pozatym dostałam okres ;/ i boli mnie brzuszek :( więc moje ćwiczenie dzisiejsze pozostaje pod znakiem zapytania !!! Zobaczymy może jakiś pilates potem poćwicze!! Chociaż dziś mama też zapowiedziała wyjazd na działkę :( ale dam radę!! Jestem dobrą córeczką i pomagam rodzicom :) Teraz ide sprztać pokój!! Bo już nie moge patrzeć na ten bajzel!!! Agatko lekko sie zapuściłaś w tym tygodniu!!! Oj nie ładnie :) Na rzie zmykam i mojego balaganu, przesyłam pozdrowienia bajos :D:P

Gość Chikita
tak czytam i czytam moze i ja bym troche zrzuciła a przynajmniej poskakała troche :D?? MysiaPelasia na 1 stronie zamiesciła linki lecz niestety sa juz nieaktywne :/ moze ktos je ma?? życze powodzenia i 3mam kciuki dziewczyny!! :) niedługo wakacje oby tylko pogoda dopisała

Chikita witaj :) zapraszmy zapraszamy :) Ja sobie poćwiczyłam pilates, pojechałam na działkę :) wrociłam zjadłam kolację (2 kromki chleba z serkiem i szynka :) ) A tak pozatym to zjadłam dziś cała czekoladę :D sama heheheh O nadzienie truskawkowym, pyycha była :P Hungerka gdzie Cię wywiało ??????!!!!!!

hej hej :P Ja dziś ostro ćwiczyłam, najpierw pilates, a pożniej Dance is out :) ale tylko 30 minut!1 Ale sie zmachaąłm, spociłam :):D:D hehe :D pzdrawiam papa Ale sie uśmiałam z Twojej ostaniej wypowiedzi ;D ja jak na razie żadnego placka jeszcze nie upiekłam ehhh ale wszytstko przede mna :D

Gość Chikita
hmm dziewczyny a gdzie gdzie moge znalezc cwiczenia pilates :D troche do tyłu jestem ;)