Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

hej hungerka co ci???dawno mnie tu niebylo ale nie cwiczylam bo cos mi sie w staw stalo ale juz ok czemu tak zalosnie ci?? wiesz posle ci cos na ocieplenie WESLOYCH SWIAT

hungerko nie zalamuj sie radze ci nie zamykaj sie dla niego przed swiatem , wez zyj normalnie nie czekaj jak mozesz to badz ignorantka zobacyzsz jak kocha to zauwazy ze cos nie tak mowie ci a jak nie to szkoda czasu na niego..................

TAK ZAPOMNIJ!!!!!!! dziewczyno kochaliscie sie?? hmm zdaje mi sie ze ty sie kochalas bo on akurat pewnie potrzebowal sie wyladowac w tamtej chwili wiem jestem okrutna ale naprawde cos zle to widze..... uwierz mi zakochani szukaja sie a on jak widac ma inne rzeczy na dzis i wogole a jeszcze jak ci powiedzial zebyscie wogole nie pisali to na co ty liczysz kochanie ???wiesz szkoda mi cie sorry ale zachowujesz sie tak jak ten twoj biedny kolega co jest zadurzony w tobie.... wysil sie i pomysl o nim w innej kategorii i zobacyzs co sie wykluje lub nie......... NIENAWIDZE IGNORANTOW!!!!!! wiesz moj syn tez zle potraktowal dziewczyne , wyczulam to jak zadzwonialm do niej wiec sobie porozmawiaalm z nim powaznie jak go wychowywalam zeby przypomnial sobie...... kochany jest wczoraj dzwonie do niej i juz jest ok wjechalam mu na ambicje nie zmuszalam do niczego , ale widac mysli twoj jednak cie krzywdzi zastanow sie.........

hungerko wiem nic z rad ty poprostu musisz to strawic, jak narazie ciezko bedzie,ale sprobuj pomyslec dlaczego on mowi to co mowi dociebie hmmm moze to daje ci do zrozumienia ze juz go nie jarzysz?????P:P:P: sorry jak to zle pisze ......

hmm zrobilas to co robia zaslepione zakochane, tylko czy pomyslaals ze go tak zapewniajac o milosci poprostu , tracisz!!!!! on sie tym znudzil a moze go denerwuja te twoje smy??? ale po co ty to piszesz???? ZYJ I DAJ JEMU ZYC !!!!!!! co ma byc to bedzie miejmy to na wzgledzie ):): tak mowi moj syn mlodszy P: ja nie wiem nie moge ci nic poradzic bo i tak bedziesz robic wszystko zeby byc z nim ponizac sie i plaszczyc , wiesz lekarstwem na niespelniona milosc jest inna milosc wez to sobie na tyle ile moze do glowy dziewczyno nie siedz i nie placz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! q...... ale sie wkurzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy on jest tego wart???? co tracisz?? uczucie nie jak widac co tracisz zastanow sie ok??? nic nie mow pochopnie nie pisz mu wedlug niego zapewne bzdur bo jak cie tak ignoruje to sie niezle bawi .......

dziewczyny jak tam ?? ja sie ledwo doczołgałam po ćwiczeniach do kompa!!! 50 minut intensywnego fat burning :P:P:Pjak mi starczy siły po tem to jeszcze sobie coś poćwiczę!!!! :) bużka :)

wiecie jak spędziłam pierwszy dzień świąt przed kompem no i ćwicząć 50 minut!!!!!!!! Pięknie :/ hungerka jak tam samopoczucie????????????

Gość stara kwoka
W jaki sposob moge zrzucic na stale 2 kilo? Pewnie ograniczac sie z jedzeniem i ruszac sie :)

wiecie co ja sobie jeszcze z pól godzinki poćwicze a potem do wanny pójde a potem to chyba spać :)

Dziewczynki witacje :P jak tam w drugim dniu swiat??? Hungerka jak tam Twoje sperawy sercowe??? Dajesz radę?? :) Dobrze że wczoraj sobie poćwiczyłam, bo ostałąm okres wrrrr

WIDZE ZE MOJ TEMAT MNIEWA SIE SWIETNIE ??? ILE UDALO SIE WAM SCHUDNAC PRZEZ OSTSTNI MIESIAC ... JA WAZE 52KG ... NARESZCIE NIE WIE JAK MOZNA OKRESLIC MOJ WYGLD MAM DUZO MIESNI... ALE MUSZE JESCZZE TROCHE ZZUCIC

hej hej :) No własnie witaj Grubba :P gdzieś Ty sie podziewła tyle czasu???? he??? ---> Hungerka żyjesz??? czemu nie dajesz znaku życia??? Ja nie ćwiczę, bo nie mam czasu, ale mam za to okres!!! Wiec jakoby jestem usprawiedliwiona :P!!! Ale może sobie poćwiczę w tym tygodniu!!! Aha przeczytałam gdzieś że w Shape bedzie 28 kwietnia Pilates dla poczatkujących - zamierzam sobie kupić!! Strasznie jestem ciekawa co to bedzie!! Buzka dziewczynki!! Hungerka głowa do góry i nie płacz tyle, nie wszyscy sa warci naszych (kobiecych) łez!!!!!!!!! Trzymajcie się :):):) 🌼

no Hungerka :) ciesze sie że jestes :P i nawet humor masz lepszy :) (chyba) ja niestety dzis nie bede ćwiczyć bo egzamin z anglika mam w piatek, a na sobote muszę prace na prawo napisać :( :o wiec na raznie musze trzymać tyłek na krześle nadczym bardzo ubolewam :o a zreszta okres mam nadal i nic na razie nie wskazuje na koniec :o Bużka Hungerka i reszta hehhe :* papap

oj jak ja bym sobie poćwiczyła :o ale ta nauka..... niestety :o hungerka gratuluje zapału hehhe ja ide do wanny a potem to chyba spac :) jutro znowu wstać trzeba (jak ja tego nieznosze :o ) Miłego jutrzejeszego dzionka :P aa i ciesze sie że juz sampooczucie lepsze :) pozdrawiam cieplutko :D

melduje się :) dziś był nie dobry dzień!!! Zjadłąm za duzo chleba!!!A wczoraj to trzymałąm sie dzielnie tak do 20, bo wszamiłam dwa kawałki placka Rafaello :P dzis planuje poćwiczyć, na razie planuje bo jutro egamin :o trzymajcie kciuki :)

kurczę poćwiczyłabym sobie !!! Ale musze się uczyć !!! A pozaytym mam stresa przed jutrzejszym egzaminem :o , z angielskiego zawsze byłam cienka !!!!

zle mi !!!! jutro egzamin, mało umiem, nie ćwiczyłam i przed chwilą zajadłam kolacje :o :o

hungerka where are you???????????????????? ja ide spac!!! Boje sie cholernie tego egzaminu, istnije mozliwość że nie zdam ehhhh :o wiec bardzo proszę o trzymania kciuków, he jak dam ten egzamin to zostanie mi jeszcze tylko 5 eaminów do 3 czerwca!!! Dobranoc dziewczynki a raczej Hungerka bo jakoś nikt z nami nie trzyma wiecej !!! CZy my jakieś tredowte jesteśmy??? heheh Papaap :)

gagatka come back :):P jestem jestesm :P a egzaminku nie było, przełożony na 13 maja!!!!! Dziekuje za pozytywne wibracje, chyba wywołały brak egzaminu!! Zaraz przebieram się w mój czerwony dresik i wymiatam cwiczonka :P bo normalnie już mnie deppresja łapie :) Buziaczka do usłysznie to znaczy zameldowania sie potem :) papa

heee rower!! juz nie pamietam kiedy jeżdziłam na rowrerze??? Może bym i jeżdziła ale zepsuty mam troszke i w dalsze trasy nie jest dobry!!A pozatym nie lubie sama jeżdzić, a nie mam takiego kogoś do przejażdzki!! A pozatym to jestem naprawdę udana!! Napisałam prace do szkoły, wydrukowałąm zapakowałam do oddania i coś mnie tkneło ... nie podpisałam sie :P Jeden punkt dla Agatki za mądrość i w ogole za spostzegawczość!! hehe :P A teraz to do awanny sie wybieram a potem spac, a jutro szkoła mnie czaka hurra :o bużka Aneczka miłych snów życze :)

pieknie na polku jest :P cuudnie :) ja dopiero ze szkólki wróciłam i zaraz jak posprzatam troszke w domku to zabieram sie za gimnastyke (jakies 30 minutek :) ) Hungerka jak Ci sobotka mija?? Jak samopoczucie??

Gość karoolka
www.kalorie.net/modules.php?name=kalorietab