Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prettyja

Jak samemu przekłuć pępek ??????

Polecane posty

Gość kocham Rafalka
no ja sobie przekluwalam w pazdzierniku u kosmetyczki ...i juz nie mam kolczyka tylko ochydna blizne :( ...tak mi h**jowo przekula ze mam kawalek odstajacej skory przy pempku ... i nie chce mi to zarosnac...bo wyjelam w ostatniej chwili bo tak jeszcze tydzien to juz w ogol e by byla tragedia... wyjelam temn kolczyk z 3 miechy temu smaruje triobiiotykiem i nie chce mi zarosnac :( a chce sobie przekloc na nowo bo to jest moje marzenie od malego miec kolczyk w pempku ;) tak siedze teraz prz kompie i sie zastanawiam czy przebic sobie na nowo al ie wiem ...moja kolezanka to ogolnie przebila sobie narmalnym kolaczykiem od ucha i pozniej wsadzila taki do pmpka i zyje i ma do teraz a to bylo z jakies 3 lata temu ;) wiec trzeba miec niezlego farta zeby trafic do dobrej kosmetyczki... ja chyba sobie teraz zrobie sama bo szkoda mi tracic kasy na nowo a i tak mi sie spieprzy ;/ ... wiec nie wiem...jak macie jkas znajoma co juz komus przeklowala to zaryzykujcie...jk bedzie wszystko idealnie czyste to nie ma co sie martwic ;) pozdrawiam ;)

Gość kwiat20
Słuchaj, jeżeli tak barzdo Ci zalerzy to proponuje Ci pujść do dobrego studio tatuażu, tam pracuja specjaliści od piercingu i profesjonalnie zajmują się kolczykowaniem na całym ciele. Po raz kolejny ostrzegam przed kosmetyczkami - one poprostu się na tym nie znają, nie są przeszkolone w tym kierunku...Radzę idz do studio tatuażu, a oni Ci doradza i powiedzą co i jak....pozdro

Gość kwiat20
Jako samo słowo wskazuje "kosmetyczka" zajmuje sie kosmetyką a nie kłuciem ciała!!! dziewczyny uważajcie, bo szkoda mi was. Kolczyk w pępku był tez moim marzeniem od dawna, uzbierałam kasę i poszłam do studio tatuażu...Tylko tam piercman profesjonalnie przekłuje wam pępek..a te kosmetyczki mnie wkurzają bo jak poszłam dla ściemy pytac sie o przekłucie pepka, to zaczęła się mądrzyc a jak zapytałam czy ma jakiś kurs skończony albo jakiś papier to spojrzała na mnie wielkimi oczami i powiedziała: "no przecież ja jestem kosmetyczką"!!!! i co z tego?? niech wyciskają pryszcze i kładą maseczki a nie zajmują się rzeczami o których nie maja pojęcia, bo tylko mogą dziewczynie krzywde zrobić!! tak jej powiedziałam bo sie wkurzyłam, bo moja koleżanka tez cierpi przez kosmetyczke która za płytko jej przekuła(do tego pistoletem - idiotka!!),kolczyk się zachaczył i zerwał:( i teraz bedzie miała blizne do końca życia...

Gość madziktg65
Mnie te się zerwał bo za mało skóry wzięłam :/ ale spoko teraz ten kolczyk co mam pięknie mi blizne zasłania :) hehe a co do mojego przekłucia to pępek się goi wspaniale :):):):):):):)

Gość kwiat20
no to dobrze...ja znam dziewczyny które same sobie przekłuwały i niestety różnie to sie skończyło...najgorszy przypadek wyglądał nastepujaco....koleżanka przekuła sobie za płytko, zahaczyła, kolczyk ze sie zerwał rozrywajac skórę no i do szpitala na szycie...maaasaaakraaa...żal mi tej dziewczyny strasznie bo zamiast ozdoby to do konca zycia wstyd będzie brzuch odsłonić:(

Gość madzia1219
No bo to

Gość madziktg65
No bo to trzeba umieć mniej wiecej jak przekłuć :) ja nie wiedziałam i się nauczyłam :)

Gość madziktg65
Mam małe pytanko :) Mozna pępek smarować maścią ELOCOM? a tak wogóle to cholernie mnie boli ten pepek :/ ale to chyba normalne bo niedawno było przekłute . A moge siedzieć na słońcu?pozdro

Gość aDusia-z-daleka
czesc nie bede tu pisala jak przekluc pepek bo bylo to juz napisane 100 razy na tym forum XD ale mam pytanie: przekluty pepek mam od 2 miesiecy ponad.... (przekulam sama i jestem z mojego brzusia teraz dumna taki jest ladny ;)) i wczoraj (jakby to powiedziec...) wyszedl mi z dziurki kawalek \"miesa\", ktory przykleja mi sie do kulki od kolczyka a jak chce kolczyka sciagnac do przemywania to mnie troszka tak jakby piecze powiedzcie mi co mam z tym zrobic.... czekam na odpowiedź pozdrawiam

Gość xD ania xD
nie wiem co ci napisać spróbuj polewać kolczyka (tą kulkę) woda utlenioną do skutku aż ci się odmoczy i to mięso od klej. Jak to nie poskutkuje to smaruj trybiotykiem i moze zejdzie

Gość xD ania xD
Ai jeszcze jedno po trybiotyku ni będzie cię bolało (piekło)

Gość madziktg65
a mnie to już nikt nie odpowie? ;/

Gość xD ania xD
Do madziktg65 możesz smarować tą maścią ale jak się goi dobrze to nie trzeba. Na słońcu lepiej nie trzymaj chociaż słyszałam ze na słońcu się szybciej goi, ale nie mozesz tego opalić bo będzie się paprać. pozdro

Gość madziktg65
Dzieki Ania :) postaram się nie opalić szkoda że to na wakacje :( bo nie moge się kąpać na basenie :/ jakoś wytrzymie.dzięki dziewczyny :) pozdro

Gość DOOOOOOOOminika
A jaka długosc peręta ? Własnie zamawiam kolczyk ze stali chirurgicznej i trzeba wybrac długosc ? Na poczatek chyba ten najdłu.?

Gość DOOOOOOOOminika
pręta* przepraszam :* xD

Gość xD ania xD
jest to bez znaczenia ale weź ten najdłuższy

Gość DOOOOOOOOminika
tak tez zrobiłam !! ^^

Gość madziktg65
hejka dziewczyny to znowu ja :p mam problem bo troche mi się to babra niewiem co jest przecież dbam o higiene bardzo :/ A czytałam że ropa to jest ta martwa tkanka i ona zchodzi a nowa się odbudowuje jak to jest? smaruje Tribiotykiem 2x dziennie a i mam srebrny kolczyk mozna takie mieć????z góry dzięki i pozdrawiam :*

Gość kolczyczek
No wiesz na początku zaleca sie by kolczyk był ze stali chirurgiczej podobno ..jakos leczniczo działa i nie uczula ...bardzo mozliwe, ze jest to spowodowane tym iz masz srebry kolczyk ?! Mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze ..pozdrawiam :*

Gość AAAlllla
Oo ! Tez chce sobie zrobic kolczyka, to tak zajebiscie wyglada ..gadają ze to juz niemodne ale robie to dla siebie nie dla mody ! ..lol boje sie!! kolczyk juz kupiony ^_^ - nie ma odwrotu :) ale bardzo tego chce ! powiedzcie mi ..jezeli chciałabym zrobic sobie go np. jutro to to oznacza, ze całe wakacje mam w dupie ?! KURWA ! A znowu jak w rok szkolny to w-f baseny i inne chujstwa OMG ! co mam robic teraz czy w r.s??????

Gość skóra
A ile tej skory !!!! dziewczyny ile skory trzeba tak ..no w mm od pepka do gory wziasc.serio nie wiem a tez mma zamiar zrobic sobie juz zaniedługo ! boje sie ze mi sie zerwie albo cos wiec ile !!!!!!! błagam o odp ! zmierzcie sobie i podajcie ile tak .macie błagam !

Gość madziktg65
Nio ja mam ok. 1 cm ;p a może się zagoi przez srebrny bo to przeciez nie jakies paściarstwo dałam za niego 40 zł :/ kurcze zobaczymy co będzie :p pozdrawiam

Gość madziktg65
Do AAAllla wiesz lepiej teraz bo jak ci się zagoi to na basen i w-f bedziesz mogła ściągać ja wakacje jakoś przeżyje i jeszcze wypad do austrii super to wygląda ^^ polecam :)

wszystkie same sobie przebijacie iwasze pepki sa takie sliczne a jak czytam ze ktoras z was wsadzila sobie srebrny (!) kolczyk i sie pyta czemu jej sie babra to mi sie slabo robi!!! albo jak drug apisze ze je mieso wychodzi... dzieeczyny oczywiscie przeklujcie sobie same pepek ale najpierwsz przeczytajcie WSZYSTKO na ten temat!! jak mozna wsadzic w swieżą rane srebro... o mamo.. ps. wiem ze nei kazdemu moze sie babrac ze srebrem ale zawyczaj tak jest

Gość AAAlllla
Ha ! postanowiłam, ze przekłuje go sobie w sierpniu a dokładnie 1 sierpnia :) hah teraz baseny,jeziorka,opalanie itd.a potem cierpienia :( !!! ale przyjemnie cierpienie !

Gość AAAlllla
madziktg65 -a co do tego, ze Ci sie babra to w 100% przez srebrny kolczyk, na poczatek KONIECZNIE MUSI byc ze STALI CHIRURGICZNEJ !!!!!!!! Tak czytałam :P haha ja juz całe forum normalnie przeczytałam iii mysle, ze wiem juz wszystko :D OBY :P

Gość AAAlllla
Ja za swoj dałam 12 zł xDDD :D:D:D:D:D- i jest ze stali chirurg. 40 ;/ ? po co przepłacac ? *_._*

Gość madziktg65
Dzięki jednak będe musiała kupić stal ;p pozdro

Gość AAAlllla
madziktg65- Ty teraz jakos niedawno przekłuwałas nie ? powiedz mi czy nadal Cie to boli/szczybie ? wogole jaki to jest bol? nie chodzi mi o samo przekłuwanie tylko po tem, boli coraz mniej czy tak samo ?